کمک در Resident Evil 4

آقا یکی به من کمک کنه دیگه.
تو اون مرحله ای که سنگه میاد دنبالت باید چی کار کنیم.
مرسی
باید دکمه های ترکیبی رو که روی کیبورد مشخص شده رو بزنی تا لیون جا خالی بده(دکمه ای که تفنگ رو نشونه میره + دکمه ای که چاقو میزنه(واسه من shift هست) یا دکمه ی ctrl + دکمه ی action (دکمه ی اکشن در حالت پیش فرض enter هست)

آقامن كه هركاري كردم نشدكه نشد.هرچقدركه ازدستش فرار ميكنم ازآخريك گوشه اي منو گيرمي آره وباضرباتش منوميكشه.آيابايك تيرآرپي جي ازبين ميره؟چون بايدپول زيادي بابت اون بدم وبعدازيك تيرهم ليون آرپي جي رومي اندازه!درضمن كليد 6دركي بورد كدومه؟لطفآبيشترراهنمايي كنيد.بدجوري گيركردم
با rpg مطمئن باش میمیره!;)

امین جون شما نباید همه را بزنی! باید فقط مردم روستا را بزنی + اون چیز کوچیکایی که انتهای محل اومدن اون تصاویر چوبی میان و در میشن...(عکسهای اشلی را نباید بزنی)
راستی اون چیزایی که این یارو فروشنده میده عروسکه؟؟؟ من بهشون دقت نکرده بودم فک میکردم یه تیکه سنگ بهمون داده!!!! هی میگفتم خدایا اینو نه میشه فروخت نه میشه با چیزی ترکیب کرد...مونده بودم اینا چین!
خب من اشلی رو نمیزنم(عقلم میرسه بابا:cheesygri) ولی خب بازم هیچی بهم نمیده:confused:

m_nikakhtar جان شما اول باید بری به یه اتاقی و بعد یه کلیدی را بزنی...بعد اون موجوده میاد پایین و بهتون ضربه میزنه...شما هم باید سعی کنید که وقتی که اون نزدیک کپسولهای گاز هست اونا را بندازین تا اون برای یه چند وقتی گیج بشه بعد وقتی چه همه ی کپسولهای را ریختین و یه مدتی را همینجوری سپری کردین آسانسور میاد بالا و بعد باید برین سوار آسانسور بشین و برین...اصلآ قرار نیست که اون موجوده را بکشید...(آسانسور توی یکی از اتاقهاس که همون اولای راهروئه...)

با rpg مطمئن باش میمیره!
اون طرف که کلآ ضدضربست!
خب من اشلی رو نمیزنم(عقلم میرسه بابا:cheesygri) ولی خب بازم هیچی بهم نمیده:confused:
ببین آخرش وقتی اسکورت را زد ببین چه طور زدی...اگه خوب بود برو از در اون اتاقه بیرون و بعد برو پیش فروشنده-هه.اگه خوب زده باشی باید بهت یه چیزی بده...

آقامن كه هركاري كردم نشدكه نشد.هرچقدركه ازدستش فرار ميكنم ازآخريك گوشه اي منو گيرمي آره وباضرباتش منوميكشه.آيابايك تيرآرپي جي ازبين ميره؟چون بايدپول زيادي بابت اون بدم وبعدازيك تيرهم ليون آرپي جي رومي اندازه!درضمن كليد 6دركي بورد كدومه؟لطفآبيشترراهنمايي كنيد.بدجوري گيركردم.
بهترین کار فراره! اگر دقت کنی یک سری مخزن نارنجی رنگ هست که اگر بری پیشش با کلید اکشن میتونی بندازی و این یارو برای چند لحظه از حالت ضد ضربه بودن در میاد ! همون اول برو روی در اکشن رو بزن بعد از 30 ثانیه در باز میشه و بیرون چون فضا باز هست راحت میتونی فرار کنی یا جا خالی بدی تا آسانسور بیاد بالا

خب چطور باید تو مسابقه های فروشنده مسابقه بدیم که پولت زیاد بشه و از این عروسک ها بدن بهت؟!
من وقتی میرم همش میزنه که باختی باا اینکه همه رو میزنم
در کل تو مسابقاتش نمیرم چون پولم به اندازه ی کافی هست...
همون طور که اشاره شد نباید تیر خطا و همچنین اشلی رو بزنی.
درضمن متوجه شدیم که شما تو این بازی پولداری:) (من جای مردم روستا بودم از لیون به خاطر خالی کردن خونه و روستا شکایت میکردم!)
-----
روشون کلیک کنی یک سخنرانی مختصر میکنن(مثلا اشلی ناله میزنه و لیون رو صدا میکنه!)

همون طور که اشاره شد نباید تیر خطا و همچنین اشلی رو بزنی.
ربطی به تیر خطا نداره!!!
تو این قسمت باید اولا تمام اهداف رو بزنی، دوما اشلی رو نزنی! سوما امتیازت از حد خاصی بالاتر بره!
برای اینکار هم میتونین همه رو به راحتی هد شات کنید
اینم عکسی تقریبا کامل از این قسمت که خودم گرفتم!!!البته 6 تاش کمه که تا آخر بازی جمع میکنم

re4

باسلام خدمت هم ي دوستان عزيز.دريك مرحله ازبازي كه ليون به يك محوطه دايره شكل مي رسه
دوغول بسياربزرگ ميآن كه ليون باكشيدن اهرمي يكي ازاون هاروتوي گودالي كه پرازموادمذاب هست مي اندازه اما اون يكي غول روهركاري كه مي كنم ازبين نمي ره ودرجايي خوندم كه بايستي به غول شليك كردتا خم بشه وبه پشتش بريم وباضربات چاقوموجودپشتش روبكشيم اماهركاري كه مي كنم نمي شه وغوله خم نمي شه تا به پشتش برم.لطفآراهنمايي كنيد.

re4

باسلام.درChapter 4 - 3جايي كه به واگنها ميرسيم همه ي زامبيها رومي كشم ولي درآخركه بايدبازدن دكمه هاي 6+5 بيرون بپرم نميدونم كليد6دركيبوردكدوم هستش.لطفآ راهنمايي بفرماييد.

باسلام.درChapter 4 - 3جايي كه به واگنها ميرسيم همه ي زامبيها رومي كشم ولي درآخركه بايدبازدن دكمه هاي 6+5 بيرون بپرم نميدونم كليد6دركيبوردكدوم هستش.لطفآ راهنمايي بفرماييد.

میشه کلید هایی که باهاش گارد چاقو و اسلحه میگیری.

در یک قسمتی جلوی تو و اشلی دو راه وجود داره یکی یه جور انتقال دهنده است که تو رو به اول قصر می بره و اون یکی یه جور چرخ دنده ی بزرگه که فقط تو سوار اون می شی بعدش تو وارد یه مکانی می شی که واسه خودش یه جور جهنمه! اینجا باید با کشتن افرادی که مجسمه های آتیش انداز رو هدایت مکنند راه رو برای خودت هموار کنی آخرش هم یه جعبه جلوت میاد که قطعه ی آخر توشه:-"

در یک قسمتی جلوی تو و اشلی دو راه وجود داره یکی یه جور انتقال دهنده است که تو رو به اول قصر می بره و اون یکی یه جور چرخ دنده ی بزرگه که فقط تو سوار اون می شی بعدش تو وارد یه مکانی می شی که واسه خودش یه جور جهنمه! اینجا باید با کشتن افرادی که مجسمه های آتیش انداز رو هدایت مکنند راه رو برای خودت هموار کنی آخرش هم یه جعبه جلوت میاد که قطعه ی آخر توشه:-"
اونجا رو رفتم.مطمئني قسمت دم اونجا هست؟؟
به هر حال يه بار ديگه امتحان مي كنم.:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or