کمک در obscure2 و silent hel 4

• Thread starter Thread starter salame
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

salame

کاربر سایت
آفا من توی اول هردو بازی گیر کرئم
نو ابسکیور2 که بعد از اولین سیو نمی ذونم چی کار کنم...
تو سایلنت هیل4 هم همون اول تو مترو گیر کردم
plz help me

آفا من توی اول هردو بازی گیر کرئم
نو ابسکیور2 که بعد از اولین سیو نمی ذونم چی کار کنم...
تو سایلنت هیل4 هم همون اول تو مترو گیر کردم
plz help me

متاسفانه ابسکور 2 را بازی نکردم ولی در هر سایلت هیلی که بخوای میتوانم کمکت کنم به غیر از نسخه psp :)
مستقیم برو جلو تا به یک کرم غول پیکر برسی وتمام خشابها هم در راه بردار بعد برگرد به همان زنانه وبه اتاق خودت بر میگردی در اتاق اصلی در ان قسمت که پیغامی میبینی میز را هل بدجلو بعد اسلحه را بردار بعد صدای زنگ تلفن میشنوی بعد از پاسخ به تلفن به اتاق اصلی برگرد بعد صدای میشنوی نگاهی به سوراخ در آپارتما نگاه کن بعد برو به حمام و وارد سوراخ شو وا در wcسر در میاوری از روی مجسمه سکه را بردار و بعد به راهرو برووسکه را روی در های میله ای مترو امتحن کن تا باز شودفعلا تا اینجا را داشته باش هرجا به مشکل برخوردی بگو تا کمکت کنم:cool:

حالا که بحث سایلنت هیل4شد پس لطفا" یکی هم به ما کمک کنه:love: چون یک 1سالی هست گیر کردم (این را جدی گفتم)
اقا من هر چی مقاله و چیزای دیگه می خونم نمی دونم چرا قسمت اخر بازی با اون چیزی که بازی می کنم فرق داره(البته من نسخه PC ان را بازی کرده ام)
من در مرحله اخر بازی گیر کردم همون جایی که از دست غوله فرار میکنی بعد وارد اسانسور میشی و به طبقه پایین میری بعد در اونجا می بینی 2تا اسامنسور هست.
لطفا" از اینجا به بعد رو به من توضیح دهید:love:

حالا که بحث سایلنت هیل4شد پس لطفا" یکی هم به ما کمک کنه:love: چون یک 1سالی هست گیر کردم (این را جدی گفتم)
اقا من هر چی مقاله و چیزای دیگه می خونم نمی دونم چرا قسمت اخر بازی با اون چیزی که بازی می کنم فرق داره(البته من نسخه PC ان را بازی کرده ام)
من در مرحله اخر بازی گیر کردم همون جایی که از دست غوله فرار میکنی بعد وارد اسانسور میشی و به طبقه پایین میری بعد در اونجا می بینی 2تا اسامنسور هست.

اخه یه کم بیشتر توضیح بده اخه توی مرحله اخر سایلنت هیل4 که قسمت اپارتمان هااست که اسانسوری وجود ندارد یه کم بیشتر توضیح بدی خیلی خوب مشه:confused:

اصلا تو از کجا می دونی این مرحله ی آخره!؟
توی این بخش آسانسورها اگه واقعا گیر کردی برو به این لینک:http://www.gamefaqs.com/console/ps2/file/920736/32747
اگه نگلیسیت خوب باشه می فهمی چیکار کنی اما اگه متوجه نشدی با یکم توضیح بیشتر مشکلتو بگو!

من در : دنیای ساختمان- دفعه ی دوم Building World –Second Time -------------- هستم
در مقاله های فارسی توضیح اش را اینشونه نوشته:کتاب جلوی ماشین را بخوانید و وارد آسانسور در سمت راست شوید. دکمه ی Top Button را بزنید و از آسانسور خارج شوید و ادامه اش را ننوشته .
من راه را ادامه دادم و الان در یک اتاف کافه مانندم که یک میز بیلیارد دز ان هست و یک سوراخ برای رفتن به اپارتمان و یک در که ظاهرا" برای باز شدن رمز می خواهد من کد در و راهنمای ادامه بازی می خواهم. بی صبرانه منتظر جواب شما هستم:love::love:

من در : دنیای ساختمان- دفعه ی دوم Building World –Second Time -------------- هستم
در مقاله های فارسی توضیح اش را اینشونه نوشته:کتاب جلوی ماشین را بخوانید و وارد آسانسور در سمت راست شوید. دکمه ی Top Button را بزنید و از آسانسور خارج شوید و ادامه اش را ننوشته .
من راه را ادامه دادم و الان در یک اتاف کافه مانندم که یک میز بیلیارد دز ان هست و یک سوراخ برای رفتن به اپارتمان و یک در که ظاهرا" برای باز شدن رمز می خواهد من کد در و راهنمای ادامه بازی می خواهم. بی صبرانه منتظر جواب شما هستم:love::love:

l مطمن نیستم ولی فکر کنم که باید برگردی به اپارتمان سوراخ درب را برسی کن تا یک پیام ببینی پنجره اصلی وبه تابلوی بز رگی که بیرون است دقت کن که سمت چپ میباشد چهار شماره اخر ان را به خاطر بسپار (3750) بهعد از طریق سوراخ برگردد بعد هم درب را توسط کد باز کن:p

دوست عزیز اگر ادامه اش را هم بگی واقا" منونت میشم :love:چون هم دختره با من نمیاد و در اسانسور مونده هم اون در وقتی کدش را دادم و رفتم تو راه را ادامه دادم تا به یک درب بسته رسیدم و درب باز نمی شه باید چیکار کنم:confused:

دوست عزیز اگر ادامه اش را هم بگی واقا" منونت میشم :love:چون هم دختره با من نمیاد و در اسانسور مونده هم اون در وقتی کدش را دادم و رفتم تو راه را ادامه دادم تا به یک درب بسته رسیدم و درب باز نمی شه باید چیکار کنم:confused:
فکر کنم باید تمام زامبی های انجا را نابود کنی تا درب باز شود
دمت گرم کد همین بود فقط یه سوال از کجای بازی این کد را پیدا کردی

راستش اشتباه از من بود من فکر کردم در دفعه اول است که به دنیای ساختمان رفته ای:blushing:
از همان شماره روی تابلو (3570)باید بر روی تلفن استفاده کنی تا به جواب (4890)برسی:cool:

اصلا" انجا زامبی نداره فقط چندتا خفاش داره که اونها هم از بین بردم ولی باز هم درب باز نشد.
شاید دقیقا" متوجه نشدی من کجا هستم مکان انجا هم بدین صورت هست:چندین طبقه پله را به پایین میرم تا به دره میرسم و در نقشه این طبقات را از انجا که کد درب را دادم تا وقتی به درب بسته رسیدم به ترتیب b13 تا b23 نشون میده و وقتی رو درب بسته کلیک می کنم این پیام را میده i can,t just leave eileen all alone
شاید برای باز شدن دزب باید با دختره باشم. اصلا" چرا دختره با من نمیاد.چجوری باید دختره را بیارم
منتظر جوابت هستم ...........................

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or