آفا من توی اول هردو بازی گیر کرئم
نو ابسکیور2 که بعد از اولین سیو نمی ذونم چی کار کنم...
تو سایلنت هیل4 هم همون اول تو مترو گیر کردم
plz help me

بابا یکم بیشتر توضیح بده آدم ممکنه توی صد جای مترو گیر کنه!تو سایلنت هیل4 هم همون اول تو مترو گیر کردم
plz help me
چون یک 1سالی هست گیر کردم (این را جدی گفتم) 
حالا که بحث سایلنت هیل4شد پس لطفا" یکی هم به ما کمک کنهچون یک 1سالی هست گیر کردم (این را جدی گفتم)
اقا من هر چی مقاله و چیزای دیگه می خونم نمی دونم چرا قسمت اخر بازی با اون چیزی که بازی می کنم فرق داره(البته من نسخه PC ان را بازی کرده ام)
من در مرحله اخر بازی گیر کردم همون جایی که از دست غوله فرار میکنی بعد وارد اسانسور میشی و به طبقه پایین میری بعد در اونجا می بینی 2تا اسامنسور هست.
لطفا" از اینجا به بعد رو به من توضیح دهید![]()
حالا که بحث سایلنت هیل4شد پس لطفا" یکی هم به ما کمک کنهچون یک 1سالی هست گیر کردم (این را جدی گفتم)
اقا من هر چی مقاله و چیزای دیگه می خونم نمی دونم چرا قسمت اخر بازی با اون چیزی که بازی می کنم فرق داره(البته من نسخه PC ان را بازی کرده ام)
من در مرحله اخر بازی گیر کردم همون جایی که از دست غوله فرار میکنی بعد وارد اسانسور میشی و به طبقه پایین میری بعد در اونجا می بینی 2تا اسامنسور هست.
لطفا" از اینجا به بعد رو به من توضیح دهید![]()

من در : دنیای ساختمان- دفعه ی دوم Building World –Second Time -------------- هستم
در مقاله های فارسی توضیح اش را اینشونه نوشته:کتاب جلوی ماشین را بخوانید و وارد آسانسور در سمت راست شوید. دکمه ی Top Button را بزنید و از آسانسور خارج شوید و ادامه اش را ننوشته .
من راه را ادامه دادم و الان در یک اتاف کافه مانندم که یک میز بیلیارد دز ان هست و یک سوراخ برای رفتن به اپارتمان و یک در که ظاهرا" برای باز شدن رمز می خواهد من کد در و راهنمای ادامه بازی می خواهم. بی صبرانه منتظر جواب شما هستم![]()

کدش 3750 نبود چون در و باز نکرد
منتظر پیغام بعدی ات هستم

فکر کنم باید تمام زامبی های انجا را نابود کنی تا درب باز شوددوست عزیز اگر ادامه اش را هم بگی واقا" منونت میشمچون هم دختره با من نمیاد و در اسانسور مونده هم اون در وقتی کدش را دادم و رفتم تو راه را ادامه دادم تا به یک درب بسته رسیدم و درب باز نمی شه باید چیکار کنم:confused:
دمت گرم کد همین بود فقط یه سوال از کجای بازی این کد را پیدا کردی