کمک در mgs3

hamid_barca

Loyal Member
میخواست بدونم تو اون قسمت که یک تک تیرانداز پیر به اسم the end هست باید بذاریم بکشتمون تا بریم تو زندان یا ما باید اونو بکشیم اگه من باید بکشم بگید چطوری این کارو بکنم
اگه تاپیک رو ببندید از بالای بالن میپرم پایین خونم گردن مدیران سایت.ممنونم

آقا اونو باید بکشی
من تا آخر رفتم نگاه کن من برات توضیح می دم اگه اشکال داشتی بازم بگو :
اول اینکه تو باید بری پایه اون چوبا بشینی تا اون بهت تیر اندازی کنه بعد تو یه نگاه به دور برت بنداز مطمئنا یه چیزی هست که برق می زنه به طرف اون تیر اندازی کن امکان دارره بهش بخوره

یا وقتی تیر اندازیش تموم شد به خاطر اینکه بعد از تیر اندازیش می دوه بعد برو بگرد صدای خستگیش میاد و hek hek می کنه البته همینطوری مشخص نیست باید بری بگردی اونم سریع » وقتی تیراندازی تموم شد « اگه بازم نفهمیدی بگو تا بیشتر کمکت کنم
آقا یه سبزی های خاصی هست که اون می ره پشتش پنهان میشه اونجا ها می تونی پیداش کنی

دوست عزیز توی نقشه نگاه کن با دایره سفید نشون میده مخفیگاهاش کجاست وقتی تر اندازی میکنه جاش که اون هست دایرش قرمز میشه اگه بتونی اروم بری پشتش که نبینتت کارش تمومه.
اگه نه همون جا سیو کن بعد یه 1 هفته بازی نکن وقتی دوباره رفتی توی بازی خود به خود خودش میمیره.

بنظر من سخترين و قشنگترين باس فايت اين بازی همين پيره مرده هستش
اگر با دوربين حرارتی رده پاشو ببينی ميتونی جاشو پيدا کنی البته خيلی نبايد نزديکش بشی
يادمه وقتی ميخواستم بکشمش با sniper پيداش کردم طرف خوابش برده بود يهو يه تير زدم وسط کلش خيلی باحال بود

اینطوری که حال نمیده مبارزه با The End یه چیز دیگسفقط اگه خواستی ایکارو بکنی اول اون طوطیشو با یه تیر خلاصش کن چون حکم آنتنو برای The End داره بعد مبارزه باهاش آسون تر میشه;)

من بعد از رد کردن یک مرحله کوهستانی رسیدم به یک پایگاه,اونجا میرم داخل یک ساختمون همه جاشو رفتم ولی خبری نیست فقط یه جا یه در هست که دو تا محافظ داره اونا رو میکشم ولی در قفله و هیچ جوری باز نمیشه چی کار کنم؟

فکر میکنم اونجا باید لباس افسرها رو بپوشی و یه افسری که موهای سفیدی داره تو دستشویی رو بکشی بعد به همون دری که گفتی بسته است بری که دمو میشه ( با لباس افسری )

اون افسره اسمش Raikov هست و این شکلیه
facepaint_raiden.jpg

وقتی کشتیش یا بی هوشش کردی همون اتاقی که بعدش می خوره به راهرو و تهش اون دوتا سرباز هستن ببرش اونجا لباس میاد تو لیست لباسهات و وقتی هم میخوای بری پیش اون دو تا سرباز این لباس افسریه باید تنت باشه.;)

اما باس حواست باشه که علاوه بر لباساش ماسکی رو که طرح صورت raikov هست هم استفاده کنی.در ضمن اروم راه برو.اگه بدوی اون دو تا سرباز دم در شک میکنن.
برای the end هم اول که وارد میشی اون بالای یه تپه که درست روی یه خونه بتونی در شمال نقشه اس سنگر گرفته.اگه سینه خیز بری میتونی از دور یه حالی با یکی از مسلسل هات بهش بدی.بعدا هم واسه ردیابیش میتونی از دوربین مادون قرمز استفاده کنی.این روش خیلی جواب میده چون اینطوری پشتش در میای و کلی باهاش حال میکنی.
یه جا هم خوندم که خود هیدئو کوجیما گفته میشه the end رو زودتر از موعدش کشت اما چطورش رو نگفته . من هم هر چی گشتم نیافتم.

ببخشید که تاپیک قدیمی رو اپ کردم.
یه جا هم خوندم که خود هیدئو کوجیما گفته میشه the end رو زودتر از موعدش کشت اما چطورش رو نگفته . من هم هر چی گشتم نیافتم.
به اینصورت :
وقتی به انبار ناحیه Ponizivje میرسید پیرمرد یا همان The End را خواهید دید.اگر سریع عمل کنید و با اسلحه اسنایپر چندین بار به او شلیک کنید او از پای در می اید و دیگر با او مواجه نخواهید شد.

دوستان من تو این قسمت گیر کردم لطفا منو راهنمایی کنید
تو اونجایی که تو زندان هستیم باید چه کار کنم
من اون غذاهایی که توی زندان هست به اون سربازه دادم بعدش یه دمو نشون داد
ولی بعد از دمو هنوز توی زندان هستم باید چه کار کنم
ممنون میشم منو راهنمایی کنید

دوستان من تو این قسمت گیر کردم لطفا منو راهنمایی کنید
تو اونجایی که تو زندان هستیم باید چه کار کنم
من اون غذاهایی که توی زندان هست به اون سربازه دادم بعدش یه دمو نشون داد
ولی بعد از دمو هنوز توی زندان هستم باید چه کار کنم
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
اولا اونجا بازی رو سیو کن بعدش لودش کن تا یه مینی گیم بازی کنی
دوم:زمانی که غذاهاتو دادی به اون یربازه تو دمویی که نشون میده پشت عکسی که نشونت میده یه کد نوشته!اونو با بیسیمت بگیرش تا درب زندان باز شه
فک کنم راه دیگه هم بود ولی یادم نیست

ممنون دوست عزیز از راهنماییت
من اون قسمت رو رد کردم
حالا بعد از اونجا به یه جایی میرسی
که از آبشار میپره توی یک رودخونه
بعد از اون یه نفر میاد
اونجا باید چه کار کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or