کمک در god of war 2

• Thread starter Thread starter yusuf
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من تو اون قسمتی که مهره نگه داشتن زمانو بدست میاریم و برمیگردیم که از ستونها بالا بریم گیرکردم ونمیتونم از ستون بزرگتره بالا برم و به مجسمه ای که دستاش باید پایین بیاد برسم لطفا راهنمایی کنید

سلام
من تو اون قسمتی که مهره نگه داشتن زمانو بدست میاریم و برمیگردیم که از ستونها بالا بریم گیرکردم ونمیتونم از ستون بزرگتره بالا برم و به مجسمه ای که دستاش باید پایین بیاد برسم لطفا راهنمایی کنید
www.namasha.com/v/EaLQ5RhP
برو به این لینک دوست عزیز

سلام بچه ها جون مادرتون بگین چطوری باید تو کامپیوتر جادو رو عوض کرد مثلا من هم تیرکمون دارم و هم رعدی که از شمشیرام میزنه اما نمیزاره کمون رو انتخاب کنم
یه جایی هم گیر کردم
بعد از اون اسبا میری تو یه سالن که توش یه مجسمه بزرگ هست که دستاشو به هم چسبونده(انگاری داره قنوت میخونه) یه نور آبی هم توی پیشونیشه
که وقتی رویه سفحه فشاری وای میسی دستاش میاد پایین
چه جوری باید اون قسمتو رد کنم؟؟؟
سوال اولم مهم تره چی جوری جادو رو عوض کنم؟؟؟ تورو خدا جواب بدین
راستی تو خدای جنگ 2 هستشا!

ممنون
جاییش گیر نکردم فقط الان نمیدونم برای عوض کردن جادویی که باهاش حمله میکنم باید چه دکمه ای رو بزنم(مثلا تیرو و کمان یا سر هیولایی که سنگ میکنه یا....)،هر دکمه ای میزنم جواب نمیده

داداش اگه پیدا کردی به منم بگو
چرا کسی به این سوال جواب نمیده مگه مردین؟
چجوری باید عوض کرد؟(تو کامپیوتر)

داداش اگه پیدا کردی به منم بگو
چرا کسی به این سوال جواب نمیده مگه مردین؟
چجوری باید عوض کرد؟(تو کامپیوتر)
باید با دستگیره بری یعنی با شوک بازی کنی و با جهتای بالا پایین و چپ راست قدرت رو انتخاب میکنی . تمام . تنظیامت داره

سلام دوستان من تو یک مرحله از این بازی موندم جایی بعد کشتن مردی که نامریی میشد یک سپر بدست آوردم اون سپر رو باید جلوی چشم اون مخسمه بگیرم ولی جلوی چشم دیگشو نمیدونم چه جوری بگیرم
دوستان منم‌همین مشکلم دارم که با همون مرده که سپر دست داره که اسمش پرسیسوس هست که باهاش میجنگی من همه چیو تموم ‌‌‌‌‌‌میکنم حتی مبارزه اما اخر سر که کریستوس میخواد سرشو بکنه تو اب بازی بهم میگه اون قسمت از دسته رو‌به سمت چپ و راست تکون بده من هر کاری میکنم نمیشه میشه‌بگید مشکل‌کارم چیه ممنون میشم دمتون گرم

دوستان من تو مرحله گیر کردم که کریتوس با پریسوس باید مبارزه کنه (لازمه بگم من این بازی رو تو کامپیوتر انجام میدم و با دسته ) من تقریبا تا اخر مبارزه میرم وقتی باس فایت اخر شروع میشه کریتوس کله پریسوس رو میکوبه به دیوار و بعد کلشو می‌کنه تو اب که خفه شه اونجا بازی به من‌میگه که انالوگ‌ رو‌ به سمت چپ و‌ راست بچرخون من هر کاری میکنم نمیشه میشه یکی کمک‌ کنه ممنون میشم

دوستان من تو مرحله گیر کردم که کریتوس با پریسوس باید مبارزه کنه (لازمه بگم من این بازی رو تو کامپیوتر انجام میدم و با دسته ) من تقریبا تا اخر مبارزه میرم وقتی باس فایت اخر شروع میشه کریتوس کله پریسوس رو میکوبه به دیوار و بعد کلشو می‌کنه تو اب که خفه شه اونجا بازی به من‌میگه که انالوگ‌ رو‌ به سمت چپ و‌ راست بچرخون من هر کاری میکنم نمیشه میشه یکی کمک‌ کنه ممنون میشم
خب موضوع مشخصه که....
به احتمال خیلی زیاد مشکل در بخش شبیه ساز بازی و ناهماهنگی کنترلر شما با بازیه
شما تنظیمات دسته رو ریست کن و رو حالت دیفالت بزار ، بعد دوباره امتحان کن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or