کمک در هری پاتر 5

دمت گرم فقط دو تا كار ديگه مونده اگه كمكم كنيد واقعا ازتون ممنون ميشم ( كدو هايه دمه خونه هاگريد) واقعا نميدونم كدوها رو چي كار كنم !!!
با يكي ديگه كه اسمش هست than tomas نميدونم براش چي كار كنم اصلا نديدمش ؟
( تو راهنمايي نقشه كه ميگه براش داروي شامل عناصر رو پيدا كن!!! )

دمت گرم فقط دو تا كار ديگه مونده اگه كمكم كنيد واقعا ازتون ممنون ميشم ( كدو هايه دمه خونه هاگريد) واقعا نميدونم كدوها رو چي كار كنم !!!
با يكي ديگه كه اسمش هست than tomas نميدونم براش چي كار كنم اصلا نديدمش ؟
( تو راهنمايي نقشه كه ميگه براش داروي شامل عناصر رو پيدا كن!!! )
اگر منظورت دین توماس که باید دنبال چند تا مجسبه گراز بگردی :
یکیشون توی راه دفتر آمبریج هستند.
یکیشون توی طبقه چهارم یک در باید بری توش اگر اشتباه نکن در راه کتاب خانه یک جا هست پنجره پنجره یک درب داره که به بالکن خطم میشه برو تشو به سمت راست اونجا پیدا میکنی.
همون جایی که دوربین رو پیدا کردی اون پله هارو که خراب درست کن بعد برو ازشون بالا راه اینقدر ادامه بده تا یکی اون ته هست.
توی همون جایی که هستی قبل زا این که به محوطه که دوربین گیر آوردی برسی اونجا یکی بود.
توی همون حیاطی که دین هست
_________
باید با این ها صحبت کنی درضمن اگر این هارو آتیش بزنی بهت امتیاز میده.

اقا ممنون اگه بگين كدوهايه دمه خونه هاگريدم چي كار كنما ديگه نور الا نوره و ديگه منو نميبينين تا وقتي كه يه جايه ديگشو بمونم؟ همين يه كارم مونده ( كدوهايه دمه خونه هاگريد! )

كسي نميدونه به اون پسره كه دم خونه هاگريد هست چه كمكي بايد بكنم ؟ بابا شماها كه بازي رو تموم كردين !!
اگه ميشه مشخصات ظاهري اين يارو دين توماس رو هم بنويسين چون من هر چي ميگردم پيداش نميكنم !!!!!!

سلام .
وسايل لونا لاوگود رو از كجا بيارم. 4 5 تا وسيلست. جاهاي مختلف
بعد يكي بهم بگه كه چطوري رمز تابلوي زير زمين (دخمه اسنيپ) چگونه بدست بيارم.
من 74 % بازي رو رفتم.

سلام .
من 74 % بازي رو رفتم.
وسایل لونا در:
1.great hall
library.2
clock tower garden.3
4.چند تاش هم توی حیاط مدرسه زیر برگ درختها که میتونی با جارو ای که در کنارشون هست برگ ها کنار بزنی

اگه ميشه مشخصات ظاهري اين يارو دين توماس رو هم بنويسين چون من هر چي ميگردم پيداش نميكنم !!!!!!
تا اونجا که یادم میاد از تابلو مرد شکارچی بری بیرون میرسی به حیاط مدرسه تو حیاط یک پسری که فکر کنم سیاه پوسته و کنار یک نیمکت سنگیست دین توماس.

سلام .
من 74 % بازي رو رفتم.

وسائل لونا
وسایل لونا در:
1.great hall
library.2
clock tower garden.3
4.چند تاش هم توی حیاط مدرسه زیر برگ درختها که میتونی با جارو ای که در کنارشون هست برگ ها کنار بزنی

اما برای رمز تابلو دخمه باید باشنلی که مخفی می کنه بری اونجا( پایینترین طبقه پلکان ها ) بعدش میری رز رو باز می کنی بعد بازی دمو می شه و رمز رو می فهمی

آخرین ویرایش:
كسي نميدونه به اون پسره كه دم خونه هاگريد هست چه كمكي بايد بكنم ؟ بابا شماها كه بازي رو تموم كردين !!

گلهایی سفیدی که تو راه رو می خواد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or