کمک در هری پاتر 5

کاری دیگه ای نداری در واقع شما باید به مکانهای مختلف بری تو هر مکان دکمه ی c روی کیبورد رو میگیری بازی میشه حالت اول شخص بعد تو تصوریر مینویسه %discovery شما باید ببینی چند درصد هست اگه صد در دصد بود که هیچی اگه کمتر بود یعنی هنوز تو اون مکان یه چیزایی برای کشف کردن هست که شما باید بگردی پیداشون کنی مثلان با طلسم اینسندیو باید چراغ هارو روشن کنی و......

سلام
من 46 در صد رفتم
( همونجایی که حیاط تبدیل به مرداب میشه و دور ساعت رو تند میکنی و ... و چند تا جعبه رو میبری تو یه اتاق که درش قفله و ... ) کلا بعد از جمع کردن ارتش دامبلدور !
حالا هیچ وظیفه ی دیگه ای نیست ! وقتی نقشه رو میارم کلیک راست میکنم اسم هیچس نیست ! خواهشا بگین من چیکار کنم !
ممنون !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

سلام
من 46 در صد رفتم
( همونجایی که حیاط تبدیل به مرداب میشه و دور ساعت رو تند میکنی و ... و چند تا جعبه رو میبری تو یه اتاق که درش قفله و ... ) کلا بعد از جمع کردن ارتش دامبلدور !
حالا هیچ وظیفه ی دیگه ای نیست ! وقتی نقشه رو میارم کلیک راست میکنم اسم هیچس نیست ! خواهشا بگین من چیکار کنم !
ممنون !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

با عرض سلام خدمت جناب pcteam !:-"

من بازی شو هنوز نگرفتم (در مسافرت هستم) ولی تو کتاب نوشته:

« فرد و جرج کاری کرده بودند که هیچ کس نمی توانست به این زودی آن را فراموش کند. یکی از علت هایش این بود که آنها به هیچ کس نگفته بودند که چه طور می توان باتلاقی را از میان برد که اکنون یکی از راهرو های قسمت شرقی طبقه پنجم را به طور کامل اشغال کرده بود. آمبریج و فیلچ روش های متعددی را برای از بین بردن آن آزمده بودند اما همه آنها بی نتیجه بود. سرانجام دور تا دور آن قسمت را طناب کشی کردند و فیلچ که با خشم دندان هایش را به هم می سایید مسئول قایقرانی بر روی باتلاق و رساندن دانش آموزان به کلاس هایشان شد. هری اطمینان داشت که استادهایی چون مک گونگال یا فلیت ویک می توانند در یک چشم به هم زدن باتلاق را ناپدید کنند اما ترجیح می دادند شاهد تلاش و فعالیت آمبریج باشند
بر روی در دفتر ... »
فکر کنم کافی باشید(بقیه اش راجع به در دفتر آمبریجه و من حال ندارم تایپ کنم. چون کتاب رو به صورت PDF دارم و نمی تونم کپی کنم!). امیدوارم به درد بخوره!:blushing::blushing::blushing:

راستی یه خبر خوب برای کسانی که بازی رو دارن ولی کتابشو هنوز نخوندن!
اگه یه سر کوچولو به وبلاگ من بزنید. (آدرس تو امضام هست ولی این جا هم میتونید کلیک کنید)مجموعه کامل کتاب های هری پاتر (جلد 1 تا 7)همه به صورت ترجمه شده و یه سری چیز های جالب مثل اون پیدا کنید

من توي 55 درصد هستم اخرين عضو گروهمو بايد پيدا كنم و فقط يه وظيفه دارم اونم dean stone هست كه ميگه اگه مي خواي درس يادت بدم برو gargoyl جمع كن منم نمي دونم چي بايد جمع كنم كسي مي دونه منظورش چيه دنباله چي بايد برم(5 تا بايد جمع كنم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or