Silent.Hill
کاربر سایت

فکر کنم کافی باشید(بقیه اش راجع به در دفتر آمبریجه و من حال ندارم تایپ کنم. چون کتاب رو به صورت PDF دارم و نمی تونم کپی کنم!). امیدوارم به درد بخوره!:blushing::blushing::blushing:« فرد و جرج کاری کرده بودند که هیچ کس نمی توانست به این زودی آن را فراموش کند. یکی از علت هایش این بود که آنها به هیچ کس نگفته بودند که چه طور می توان باتلاقی را از میان برد که اکنون یکی از راهرو های قسمت شرقی طبقه پنجم را به طور کامل اشغال کرده بود. آمبریج و فیلچ روش های متعددی را برای از بین بردن آن آزمده بودند اما همه آنها بی نتیجه بود. سرانجام دور تا دور آن قسمت را طناب کشی کردند و فیلچ که با خشم دندان هایش را به هم می سایید مسئول قایقرانی بر روی باتلاق و رساندن دانش آموزان به کلاس هایشان شد. هری اطمینان داشت که استادهایی چون مک گونگال یا فلیت ویک می توانند در یک چشم به هم زدن باتلاق را ناپدید کنند اما ترجیح می دادند شاهد تلاش و فعالیت آمبریج باشند
بر روی در دفتر ... »
کسی راهنمایی کامل نداره حداقل یک سایت که داشته باشه حتی انگلیسی من شدیدا گیر کردمیکی جواب بده ............................................کسی راهنمایی کامل نداره حداقل یک سایت که داشته باشه حتی انگلیسی من شدیدا گیر کردم