کمک در مورد Memory Card

• Thread starter Thread starter nobakht
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان . من تا حالا 2 تا Memory Card با حجم 4 GB گرفتم اما هیچ کدوم درست جواب ندادند :((یعنی وقتی یه بازی می ریزم تو مموری بعضی موقع ها icon رو نشون میده . بعضی موقع ها هم مجبورم پاکش کنم و از اول بریزم تا احیانا اجرا بشه . Tekken هم که icon رو نشون میده، ولی بازی رو اجرا نمی کنه . اشکال هم از psp نیست که، چون یه مموری 2 gb دارم که خیلی خوب بهم کار میده . میشه بگید مشکل از چیه که هیچ کدوم از 2 تا مموری بهم جواب نمیدن :(
سلام دوست عزیز
اگه از من شنیدی دو تا 2گیگ بگیر چون من بازی بیشتر از 1800مگ ندیدم و همون گارانتی که آقا ساسان گفتند بگیر چون معتبعره
موفق باشی
راستی اینم عکس یه مموری تقریبا اصل

اینم پدال برای 4 گیگ اصل

$GB%20Sony%20Memory%20Stick.jpg [/ATTACH]

Attachments

• Memory%20Stick.jpg
    Memory%20Stick.jpg
    43.8 KB · مشاهده: 95
آخرین ویرایش:
درسته این دو تا عکس عکس مموری اصله. خوب دقت کنید میبینید تغییرات جزئی با مموری تقلبی داره مثلا اون شیاری که قبل از اسم سونی نوشته شده.

ساسان جان به چه درد میخوره؟!
فقط به درد کسی میخوره که با umd بازی میکنه که بخاد بازیهاش رو روی اون save کنه!!!
واگر نه به خاطر حجم کمش به درد نمیخوره!!!

ساسان جان به چه درد میخوره؟!
فقط به درد کسی میخوره که با umd بازی میکنه که بخاد بازیهاش رو روی اون save کنه!!!
واگر نه به خاطر حجم کمش به درد نمیخوره!!!
اره دیگه بدرد نمیخوره
ولی نمیدونم چرا اینقدر گرون میده(32=6):laughing:

منم adsl دارم اون عکس اولی که تقلبی هست لود نمیشه راستی تو شهرمون میگه اصلشو دارم 80 تقلبی 25 راست میگه؟البته نمایندگی دوربین سونی رو داره و این رم که میگه 2 گیگ و برای موبایل سونی هست

من فردا که psp م میاد اصلا مموری ندارم.بدون مموریچه کارایی می تونم بکنم؟
راستی یکی آدرس یه جایی رو میده که مموری 2gig اصل بفروشه؟قیمتش چنده حدودا؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or