رفیق مگه همچین چیزی میشه اخه؟؟يكي كمك كنه من همونجايي هستم كه كالينا داره با دختر سياهه حرف ميزنه من از بالا دارم نگاشون ميكنم وقتي مي خام بيام پايين هيچ صخره اي نيست (هميشه كه مي امدم بود ولي حالا نيست)
يكي كمك كنه من همونجايي هستم كه كالينا داره با دختر سياهه حرف ميزنه من از بالا دارم نگاشون ميكنم وقتي مي خام بيام پايين هيچ صخره اي نيست (هميشه كه مي امدم بود ولي حالا نيست)
بهتر نبود به جای مسخره کردن دوستمون راه درست رو میگفتید ( رجوع شود به جواب بالایی)رفیق مگه همچین چیزی میشه اخه؟؟ قبلا اومدی بوده ولی الان نیست؟؟ حتما سخره ها خراب شدن
شما کار خاصی نباید بکنید در ابتدا باید تمامیه Sand Devils رو بکشید ( که البته خیلی هستند ) بعدش یک در باز میشه اگه باز هم کمکی خواستید بگیدبا سلام طبق خواسته دوستمان arian0007 كمك كنيد بعد برداشتن شمشير عقرب چه طوري گورمو از اين سالن گم كنم لطفا راهنمايي فرمائيد
اقا يه نفر نيست بگه من بايد چي كار كنم *****اونجا كه دوتا زنه(كليناوزنان سياه كه قبلا كشته بودمش )دارن با هم حرف مي زنن هميشه كه مي رفتم تخته سنگهاي بود ولي حالا نيست
این هم راهنمای کلی:دوستان كسي ميتونه اخرين جايگاه ارتقائ عمرو بطور كامل توضيح بده :بگيد دقيقا كجاست
این هم راهنمای کلی: