کمک در بازی God of War

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام وخسته نباشيد.من در اين بازي در اون اتاقي كه در دوطرفش (دوطرف ديوار اتاق) دو لونه خفاشه كه دائم ازش خفاش ميادبيرون.يك ساعت همشون رو كشتم ولي هيچ اتفاقي نيفتاد وفقط بعضي جاها صحنه آهسته ميشه وبيرون اومدن خفاشها رو نشون ميده.من گير كردم .اگر راهنمايي كنيد واقعا ممنون مي شم

خوب دوستان در قسمت قبلي كسي كه به من كمك نكرد.حالا در يك مرحله اي گير كردم كخ واقعا ديگه موندم.بعد از گذشتن از مرحله هايي كه در زيز اب بود و حالا اومدم به بالا.يك سالن بزرگي كه از اطرافش آبشار سرازيره.در يك طرف هم يك اهرم هست كه با تكان دادن ان ستونهايي از زير اب بيرون مياد.با گذشتن از اونها به بالاي همون اتاق ميرسيم كه مجسمه بزرگي هست وجلوش يك كتابه.جلوي كتاب اگرr2 را بزني ميگه راه خروج رو اين مجسمه فقط ميدونه وديگه هيچ چي نميشه.لطفا راهنمايي كنيد بايد چي كار كنموممنون:-":love:

هلو salam

من در یه قسمت که سوار اسب میشه و با اژدها ها میجنگه قسمت بعدش که یه مرد با نیزه دو سر سوار یه اژدها میاد و حالت توفانه گیر کردم نور زیادی به سمت ما میاد اسبه مدام میمیره اینجا گیر کردم چیکار کنم
536-95.jpg

بطور معمول شما دو-سه باری کنترل اسب بالدار از دست تان رها می شود و باید همانطور که در پایین صفحه می بینید آنالوگ چپ را سریع به سمت راست و چپ تکان دهید تا سقوط نکنید.تازه ابتدای بازی هستید و راه درازی در پیش دارید.;)

خوب دوستان در قسمت قبلي كسي كه به من كمك نكرد.حالا در يك مرحله اي گير كردم كخ واقعا ديگه موندم.بعد از گذشتن از مرحله هايي كه در زيز اب بود و حالا اومدم به بالا.يك سالن بزرگي كه از اطرافش آبشار سرازيره.در يك طرف هم يك اهرم هست كه با تكان دادن ان ستونهايي از زير اب بيرون مياد.با گذشتن از اونها به بالاي همون اتاق ميرسيم كه مجسمه بزرگي هست وجلوش يك كتابه.جلوي كتاب اگرr2 را بزني ميگه راه خروج رو اين مجسمه فقط ميدونه وديگه هيچ چي نميشه.لطفا راهنمايي كنيد بايد چي كار كنموممنون:-":love:
تا اونجايي كه من يادمه به اون بالا كاري نداشته باش.اول اهرم رو بكش بعد برو زير آب.اگه اشتباه نكنم زير ستون سوم يه راه هست كه از اون مسير بايد راهتون رو ادامه بدين ;)

موفق باشي

با تشكر از جناب عليرضا.من اون مرحله رو با كمك شما رد كردموحالا يه جايه ديگه گير كردمووارد غار ميشه چند تا سنگ هست كه يكي به صورت T و بقيه به شكلهاي ديگه اندو يك اهرم كه با اون ميشه سنگها رو چرخوندواگه زحمت نيست راهنمايي كنيد بايد چه كار كنم وچگونه سنگها رو بچينم؟ممنون

ببخشید اینترنت قطع شد اون روز درست ننوشتم

عزیزای گلمMetal Gear Solid
عزیز
این مرحله یه مجسمه بزرگ هستش که دستش رو بالا و پایین میاره یه جا هستش که باید روش واستیم دسته میاد پایین اما تا کنار میریم دسته میره بالا ازروی پل که به پایین میپری یه حوزه که یه گلدون بزرگ روشه گلدونه رو کنار میکشیم به اون ور راهی که زیر گلدونه هستش میریم یه مجسمه دیگس یه چیزی از دست مجسمه میگیره مینویسه l1وr2 روفشار بدین زمان وایسته اما نمیشه چیکار کنم
یه اهرم هم هستش که وقتی میکشی دره که مابین دوتا اتاق گیر میکنه به یه سرباز
کمک کمک کمک
چطوری ردشم:((:((:((

سلام بچه ها

سلام اقا من توی این مرحله گیر کردم
هرچی اینارو میکشی تموم نمیشن تا 3000 هم رفتم میگین چیکار کنم
به سختی از مراحل قبلی رد شدم
چیکارکنم اینا تمومممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم نمیشن
4f59a71467135.gif
dd75f81467136.gif

با تشكر از جناب عليرضا.من اون مرحله رو با كمك شما رد كردموحالا يه جايه ديگه گير كردمووارد غار ميشه چند تا سنگ هست كه يكي به صورت T و بقيه به شكلهاي ديگه اندو يك اهرم كه با اون ميشه سنگها رو چرخوندواگه زحمت نيست راهنمايي كنيد بايد چه كار كنم وچگونه سنگها رو بچينم؟ممنون

اونجايي كه شما هستين بايد اون سنگها رو با كمك اهرم بچرخونين و طوري اونا رو در انتهاي راه (منظورم از انتهاي راه اون قسمتيه كه بسته هست و چند تا قالب هاي سنگي هستن كه قابل حركت دادن نيستن) قرار بدين كه كلا تمام قسمتها رو به طور كامل پر كنن.نميدونم منظورم رو درست تونستم برسونم يا نه.اگه اين كار رو درست انجام بدين سنگها خود به خود كنار خواهند رفت و گردنبند دوم رو بدست ميارين.

سلام اقا من توی این مرحله گیر کردم
هرچی اینارو میکشی تموم نمیشن تا 3000 هم رفتم میگین چیکار کنم
به سختی از مراحل قبلی رد شدم
چیکارکنم اینا تمومممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممم نمیشن
دوست عزيز اين عكسهايي كه گذاشتين خيلي كوچيكن و براي من قابل تشخيص نيستن.
عكسها رو بزرگتر بزارين ;)

موفق باشين

سلام

Ali_Reza
جان سلام اقا این قسمت همونه که با یه مار سبز بزرگ مبارزه میکنیم که جادوی قرمز داره
این مرحله بعد از اون اره هاست که به سقف چسبیدهو میچرخن

Ali_Reza
جان سلام اقا این قسمت همونه که با یه مار سبز بزرگ مبارزه میکنیم که جادوی قرمز داره
این مرحله بعد از اون اره هاست که به سقف چسبیدهو میچرخن
دوست عزيز
متاسفانه من اين بازي رو مدتها پيش تموم كردم و الان حضور ذهن ندارم كه بتونم به طور دقيق بهتون بگم كه بايد چيكار كنين.
فكر ميكنم اگه همون عكسهايي كه توي پست قبل گذاشتين رو بزرگ كنين بتونم كمكتون كنم ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or