ن نادی کاربر سایت Apr 7, 2013 #78 [ سلام.من دارم بازی خدای جنگ 1 رو انجام میدم ولی تو اون سالن ک پراز خفاش هست گیر افتادم ---------- نوشته در 01:16 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:05 AM ارسال شده بود ---------- سلام چطوری این قسمت رو گدروندی.منم گیر افتادم
[ سلام.من دارم بازی خدای جنگ 1 رو انجام میدم ولی تو اون سالن ک پراز خفاش هست گیر افتادم ---------- نوشته در 01:16 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:05 AM ارسال شده بود ---------- سلام چطوری این قسمت رو گدروندی.منم گیر افتادم
C cretos25 کاربر سایت Apr 7, 2013 #79 وقتی وارد اون سالن میشید انتهای سالن دوتا مجسمه است باید جلوی شکاف هایی که خفاشا میان بیرون بذارید.
ن نادی کاربر سایت Apr 7, 2013 #80 نوشته شده توسط cretos25: وقتی وارد اون سالن میشید انتهای سالن دوتا مجسمه است باید جلوی شکاف هایی که خفاشا میان بیرون بذارید. بیشتر... me30 vaghan mamnon doste aziz
نوشته شده توسط cretos25: وقتی وارد اون سالن میشید انتهای سالن دوتا مجسمه است باید جلوی شکاف هایی که خفاشا میان بیرون بذارید. بیشتر... me30 vaghan mamnon doste aziz
G gh1234 کاربر سایت May 26, 2013 #81 سلام من تو گیم شارک مشکل دارم کد ها رو وارد کردم ولی تو بازی فعال نمیشه کسی میدونه چطوری باید گیم شارک رو با pcsx2 فعال کرد هرکس میدونه بگه plzzzzzzzzzzzzzzzzz
سلام من تو گیم شارک مشکل دارم کد ها رو وارد کردم ولی تو بازی فعال نمیشه کسی میدونه چطوری باید گیم شارک رو با pcsx2 فعال کرد هرکس میدونه بگه plzzzzzzzzzzzzzzzzz