کمک در بازی God of War

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام آقایون من تو بازی Gow گیر افتادم لطفا کمکم کنید
من همون جایی که کریتوس باید یه زنی رو که توسط چند تا خفاش دزدیده شده
و بعد اون رو به یه طناب آویزون می کنم گیر اقتادم
نمی دونم باید چیکار کنم لطفا یکی کمک کنه

راهنمای بازی شما اینجا هست :
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=47015&p=1546708#post1546708

اقا اين god of war2 رو من تا وسطاش رفتم ولي يه جايي هست كه يه دره هست با خدادتا ستون ستونارو ميگيري ميري تو يه تونل حساب بعد اون ميرسي سره يه پل كه يه جاي save داره ميري رو پل هيچي نيست يعني پل همون اولا شكسته ..يه 3-2 كيلومتر اونور تر هم بقيه پله كه به يدونه بنا يا شهر عزيم ميرسه اولشم يه جاي save هست حالا چجوري بايد ردش كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/QUO

اونجا که به اخر پل می رسی باید یه ادم باشه که بال داره بعد دیگه خودش فیلماش میادو ...

دو سه ماهی طول می کشه

---------- نوشته در 04:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:08 PM ارسال شده بود ----------

سلام،من اونجایی گیر کردم که یه بیابون هست و وقتی شیپور می زنی راه باز میشه.ولی وقتی میری سراغ شیپور دومی ناپدید میشه بعدش هم چندتا زن میان بیرون و هر چه قدر می کشی نمیمیرند .باید چی کار کنم.تازه اون غول که یه صخره چسبیده به پشتش هم از دور دیده میشه.تورو خدا کمک کنیئ.

دو سه ماهی طول می کشه

---------- نوشته در 04:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:08 PM ارسال شده بود ----------

سلام،من اونجایی گیر کردم که یه بیابون هست و وقتی شیپور می زنی راه باز میشه.ولی وقتی میری سراغ شیپور دومی ناپدید میشه بعدش هم چندتا زن میان بیرون و هر چه قدر می کشی نمیمیرند .باید چی کار کنم.تازه اون غول که یه صخره چسبیده به پشتش هم از دور دیده میشه.تورو خدا کمک کنیئ.
میمیرن , همرو بکش بعد شیپوره ظاهر میشه.

با سلام
من تو یکی از مراحل بازی گیر کردم اونجا که وارد یه اتاق میشه در بسته میشه دو تا مجسمه در دوطرف هست که باید اونها رو هل بدی سر جاشون وبتونی بری طبقه بالا اونجا هم یک مجسمه اسب هست چکار باید بکنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

راهنمايي

سلام من در خداي جنگ 1 بالاي تعدادي ساختمان گير كردم كه اگر از روي ساختمان ها بيفتم ميميرم و اونجا يك سرباز هم هست كه يك اهرم رو گرفته و من نمي دونم بايد چي كار كنم هر كي ميدونه به من كمك كنه تشكر:((

سلام من در خداي جنگ 1 بالاي تعدادي ساختمان گير كردم كه اگر از روي ساختمان ها بيفتم ميميرم و اونجا يك سرباز هم هست كه يك اهرم رو گرفته و من نمي دونم بايد چي كار كنم هر كي ميدونه به من كمك كنه تشكر:((

باتیر کمونت اون یارو رو هدف بگیر بزنش تا اهرم فعال شه و پل بیاد بالا

سلام پسر من 7 سالشه تو يه مرحله بازي god of war 1 گير كرده و منم كچل كرده لطفا كمك كنيد و پدري رو از نگراني در بياريد.اونجا كه يك مرد بايد اهرمي رو فشار بده تا پلي باز بشه و قهرمان ازش رد بشه بايد چي كار كرد.متشكرم

خدای جنگ 1 زیاد از این چیزها داره یه خورده دقیق تر تو ضیح بدین عکسی چیزی

---------- نوشته در 05:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:21 PM ارسال شده بود ----------

اگه منظورتون اونجاست که یه مرد اون طرف وایساده یه اهرم دستشه که باید بگردین تیر کمان قدرتش رو بگیرین بعد برگردین اینجا با اون قدرت به اهرم شلیک کنین چون دقیق نمیدونم کجا رو میگین

سلام پسر من 7 سالشه تو يه مرحله بازي god of war 1 گير كرده و منم كچل كرده لطفا كمك كنيد و پدري رو از نگراني در بياريد.اونجا كه يك مرد بايد اهرمي رو فشار بده تا پلي باز بشه و قهرمان ازش رد بشه بايد چي كار كرد.متشكرم
بهترین راه اینه که CD رو بگیری بندازی دور.
درسته که من به سن و از این قبیل چیزا اعتقاد ندارم(تاکید می کنم اعتقاد ندارم) ولی god of war برای کسی که 7 سالشه چیز خوبی نیست.
از من می شنوید یواشکی بازی رو برش دار بندا دور.

کمک کنین بهم

سلام
همین الان عضو شدم ونیاز شدیدی به کمک شما دارم
توی god of war 1 چی جوری میشه گردنبندای مجسمه های افرودیت و هرا پیدا کنیم خواهشا کمکم کنین

سلام
همین الان عضو شدم ونیاز شدیدی به کمک شما دارم
توی god of war 1 چی جوری میشه گردنبندای مجسمه های افرودیت و هرا پیدا کنیم خواهشا کمکم کنین
سلام
خوش آمدی دوسته من به بازیسنتر
اقا محمد اگر شما عکس بگرفتی خیلی بهتر بود و راحتر کمکت میکردم البته میدونم کجاست یه راهی هست که بری نزدیک همون جا که باید گردنبند رو بزاری روش راهشو ادامه بده بعد میرسی به پشت همون مجسمه که رسیدی یه آبشار همون جاست که گردنبند هم همون جاست
البته اگر عکس بگیری آدرس رو دقیق تر بهت میدم چون میدونم یکمی گیج شدی عکس بگیر تا بهت کمکه بهتری بهت بکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or