سلام دوستان
من یک بازی قدیمی تو گوشی داشتم جنگی بود و به نظر َشرقی و چشم بادومی بودن
شما داخلش ی آرتش داشتی و دشمنا هم با لباسای سبزو آبی آینا بودن و تا چنتا دشمن بودن مثل فری فر آل با هم همله میکردن و ما در نخش یک فرمانده با قدرت خاص مثل شلاقی و حرکت های خاص رعد و برق و آتیشی و ‌‌‌‌..... بازی مرحله ای بود و آدماشو باید باز میکردی خدا وکیلی نزدیک بیست نفر از اعضای یک خوانواده ایم که دنبال همون بازی ایم

یه گیم پیسی شوتر اول شخص (فکر کنم بین ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۰) که اتمسفرش یه حالت آخرزمانی بی رنگ روحی داشت. بعد انمی هاش اینجوری بود که یه دسته سرباز عادی بودن که راحت میشد کشتشون و دسته دیگشون نمیدونم آدم بودن یا چی، تحت تشعشات هسته ای قرار گرفته بودن اسلحه و ظاهر و همه چیزشون تشعشات سبز آبی بود خیلی هم سخت جون بودن. مثلا یکیشون بود مثل یک سرباز عادی که از دور داره خیلی آروم راه میره و نزدیک میشه ولی ده خشاب خالی میکردی روش نمیمرد، بعد اگه میدیدت یه لیزر سبزرنگ میزد بهت میمردی درجا.

از گیم پلیش فقط یادمه که لولای ۵ دقیقه ای داشت، داستان هم فکر کنم نداشت هر لولش انمی هاش فرق میکرد فقط. و اینکه هلف لایف هم نیست

سلام من قبلاً یه بازی داشتم سه بعدی رو تبلت ۸ سال پیش بازی میکردم و شخصیتش شبیه به سوپر من بود و روی لباسش یه حرف مثل سوپر من نوشته شده بود ولی مطمئن نیستم s بوده باشه شایدم بود تو لابی بازی وقتی لمس میکردیش می افتاد زمین و دوباره بلند میشد لابیش بالای سقف یه ساختمون بود لابی باز نداشت یعنی فقط یه جا وایساده بود و چند تا گذینه مثل شروع و اینا کنار صفحه بود بعد وقتی بازی رو شروع میکردی همون اول فقط از یه دیوار با شکوندنش رد میشد و دنبال دشمن می‌رفت مثل subway ولی این بازیش ما دنبال دزدیم مثل تام ولی مطمعن نیستم مثل اونها سه خط دویدن داشته بوده باشه فکر کنم فقط یه خط بود شایدم همون سه خط بود درست یادم نیست. قابلیت پرواز داشت می‌تونست از داخل ساختمون ها یا بالای سقف ساختمون ها عبور کنه یا بعضی وقت ها از زیرش شخصیت بازی چاق نبود و فکر کنم یه عینک داشت شایدم نداشت خوب یادم نیست اگه میشه کمک کنید اسم بازی رو پیدا کنم

با سلام خدمت بزرگواران و عاشقان بازی

من دنبال یه بازی هستم که در سبک اسکایریم هست قدیمی هست شخصیت بازی تو قسمتی از بازی با یه چیزی که همراهش بود تبدیل به اژدها میشد سبک بازی جهان باز بود اول بازی هم از یه کشتی پیاده میشد کشتی هوایی . بازی اسمش رو دوستان کسی میدونه ؟؟

یه بازی در سبک اسکایریم خیلی وقت بازی کردم به این صورت بود که تریلر بازی یه مرد کچل زره پوش بود که ملکه ای با لباس قرمز رو روی تختی گذاشت انگار مرده باشه و بعد یه تریلر دیگه اش هم شخصیت بازی اروم اروم به یه اژدها نزدیک میشه و میدوه طرفش اژدها پرواز میکنه دیگه تو آخرای بازی و لول های بالاتر یه چیزی همر اهش بود که وقتی روش میزدی تبدیل به اژدها میشد مثل اسکایریم تقریبا

دوستان کسی بازیش کرده اسمش رو لطفا بگه

سلام. حدود ۱۰ سال پیش من یه بازی ای میکردم که دو شخصیتی بود و میتونستی برای ادامه اش یکیشون رو انتخاب کنی و اون یکی کنارت میموند. یکی از شخصیت هاش به دختر مو سفید بود که تیرکمون داشت و اون یکی شخصیت یه مرد کچل گنده که از تبر و شمشیر استفاده میکرد و اخرش که میخواستن شخصیت منفی داستان رو بکشن، موفق نمیشدن و اون شخصیتی که ما انتخاب میکردیم، اون یکی شخصیته که دوستش بود رو میکشت. فقط همینقدر یادم میاد از این گیم. وایب گیم هم دارک بود و در حین بازی باید از یک سری معما ها و دشمن ها گذشت میکردیم. اکشن هم بود و دوربین گیم از پشت شخصیت ها بود یکی ۳ بعدی بود گیمش و کیفیت خوبی هم داشت
Hunted: The Demon's Forge

سلام
دوستان من چند وقته دنبال یه بازی کم حجم می گردم. محیط بازی خیلی ساده و ابتدایی بود. بازی کامپیوتر بود.
بازی اینجوری بود که چند تا کفش دوزک رو باید از روی یه شاخه می فرستادی یه شاخه دیگه. یا از یه درخت می فرستادی یه درخت دیگه. و تو فقط باید با خودکار مسیر رو براشون درست می کردی. مثلا یه جاهایی شاخه سوراخ داشت می افتادن پایین و می مردن. و تو باید با خودکار اون سوراخ رو پر می کردی یا یه خط از روش رد می کردی که کفشدوزکا از روش رد بشن. به مقصد که می رسیدن می رفتی مرحله ی بعد. و تعدادشون بیشتر میشد.
خیلی وقته دنبال این بازی هستم. ممنون میشم اگه کسی اسمش رو بلده بگه
هیچکس؟ :(

سلام دوستان
وقتی بچه بودم دوتا CD بازی کامپیوتری داشتم..یادمه رو یکیشون نوشته بود 100 games 2012 (یا یه همچین چیزی) یه بازی داشت که از نظر ساختاری خیلی شبیه plants vs zambies بود..با این تفاوت که ببر و آدمک های چوبی طبل زن (شبیه سرباز) و آدم های درختی داشت (که حمله میکردن و میخواستن از سد دفاعی رد بشن تا الماس بگیرن) و برای مقابله باهاشون، حوضچه های کوچیک آب می کاشتیم که به عنوان امتیاز قطره ی آب میداد..کسی اسمشو بلده؟؟؟🥺🥺🥺 چند ساله دنبالشم ولی پیداش نمیکنم😔

FPS قدیمی، کم‌حجم، آفلاین. اول‌شخص با شروع مخفی‌کاری (خفت کردن)، عبور از آب، نجات گروگان‌ها در یک اتاق واقع در خانه دوطبقه، بمب‌گذاری روی پل و منفجر کردن ماشین دشمن، امکان تیراندازی از مسلسل ماشین یا پیاده‌نظام و اتاق طبقه بالا.

سلام دوستان ؛
2 تا بازی هست که اسم ـشو فراموش کردم ؛ یکی بر میگیرده به شاید 20 سال یا بیش تر که بازی کامپیوتری بود حالت موتور سواری تو Track اما هم موتور ها هم فضای Track ها خیلی فضایی و Cyberpunk طور بود (یه چیزی تو مایه های Redout) ، یادمه سرعت موتور ها خیلی زیاد بود ، قبلا اسمشو یادم اومده بود اما دوباره فراموش کردم ، یکی دیگه هم یه بازی هست که هنوز مثل اینکه منتشر نشده ، توی یا TGA یا E3 چندین سال پیش معرفی شد و رفت تو سکوت خبری و دوباره تو یکی از این مراسم تریلر گیم پلی داد ، ژانر ـش RPG بود و دوربینش یه حالت Isometric بود و فضاسازی Dark ـی داشت تو حال و هوای Limbo و Inside و گرافیک ـش توی آرت استایل تقریبا Don't Starve Together اینا بود و حس میکنم حالت Open World قرار بود داشته باشه و خیلی برای اینکه بازی یه پروژه واقعی باشه خوب بود (مثل The Day Before) ، امروز یادم اومد اما اصلا اسمشو یادم نمیاد اون قدر هم شناخته شده نیست که توی Search کردن بتونم پیداش کنم ، فکر کنم بازم تاخیر خورده بود ، اگه کسی متوجه شد کدوم گیم هست ممنون میشم بگه :x:x:x
خوب اون یکی بازی هم یادم اومد ، Little Devil Inside بود :D:D:D

جساراتا اسم اون بازی اولی چی بود؟ :D
عزیزی ;) ، اون هم دوست عزیزمون کمک کرد :x ، یکی از همین دوتا بوده 100% :D :
اون زمان اینقدر گرافیک پایین بود وسیله نقلیه ها شبیه هم دیده میشدن

این یکی هم ببین شاید خودش باشه

final racing cyberspace 2001

View attachment 374825

اگه اون نبود دیگه قطعا همینه

Kinetica

View attachment 374826View attachment 374827

• Like
  • Love
Reactions: ravi and pouria.sh
یک بازی قدیمی کامپیوتری داشتم اسمش یادم نیست فقط یادمه راجب جنگ آمریکا با ی کشور خاورمیانه ایی بود شاید عراق . شخصیت اصلی با هلیکوپتر از ناو میرفت ماموریت و محیط بازی در خیابان های شهری بود آخر سر فرمانده ناو که یک زن بود بهش خیانت میکنه و نفوذی بوده و سعی میکنه بمب منفجر کنه و با شخصیت اصلی مبارزه میکنه و میکشش فکر کنم کسی میدونه اسمش چیه؟

یک بازی قدیمی کامپیوتری داشتم اسمش یادم نیست فقط یادمه راجب جنگ آمریکا با ی کشور خاورمیانه ایی بود شاید عراق . شخصیت اصلی با هلیکوپتر از ناو میرفت ماموریت و محیط بازی در خیابان های شهری بود آخر سر فرمانده ناو که یک زن بود بهش خیانت میکنه و نفوذی بوده و سعی میکنه بمب منفجر کنه و با شخصیت اصلی مبارزه میکنه و میکشش فکر کنم کسی میدونه اسمش چیه؟
Syphon filter Dark Mirror نبود؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or