سلام
یه بازی اندروید چند سال پیش بازی کردم الآن هر چی سرچ میکنم نمیتونم پیداش کنم.
دو بعدی بود. یه پسره سوار یه پرنده ی بزرگ (عقاب-مانند) پرواز میکرد اینور اونور توی فضاهای بیشتر مثل صحرا. گرافیک حالت آبرنگ داشت. به غول های خیلی بزرگ دو بعدی میرسید برای مبارزه. مثلا یکیشون حالت هزارپا/مار داشت که دایره وار میچرخید و مثلا باید وسطش می ایستادی تا ضربه نخوری. نوع حمله اش یادم نیست (یا اینکه اصلا حمله میکردم یا فقط جاخالی میدادم!). حرکت پرنده که سوارش بود حالت خیلی طبیعی طراحی شده بود. UI برای Immersion خیلی خالی بود و کلا گرافیک و موسیقی و طراحی ها خیلی حماسی بود.
اسم بازی هم نه دقیقا ولی یه چیزی تو مایه های "falconer" یا "hawk rider" یا "eagle rider" بود ولی ممکنه اشتباه کنم!

سلام من دنبال یه بازی بودم نمیدونم چه سالی تولید شده ولی 3 سال پیش بازیش کردم بازیش سه بعدی بود نوعش بقا بود اگه جزئیات کوچیک هم بدم توش موجودات عجیب مثل درخت غول پیکر ، زنبور بزرگ ،گرگ و همچنین چیزهایی داشت و بالاش هم لول داشت و شروع بازی از یه جایی مثل روستا بود یه باش فایت داشت یه هشت پا بزرگ بود فکر کنم و بجایی پل خراب بود باید اونو درست میکردیم و یک سگ هم داشتیم ، توی هر باس فایت شکست می‌دادی یه چیز خفن میداد و اسمش animals نبود همه گفتن اینه ولی این نیست ممنون میشم کمک کنید

سلام من دنبال یه بازی بودم نمیدونم چه سالی تولید شده ولی 3 سال پیش بازیش کردم بازیش سه بعدی بود نوعش بقا بود اگه جزئیات کوچیک هم بدم توش موجودات عجیب مثل درخت غول پیکر ، زنبور بزرگ ،گرگ و همچنین چیزهایی داشت و بالاش هم لول داشت و شروع بازی از یه جایی مثل روستا بود یه باش فایت داشت یه هشت پا بزرگ بود فکر کنم و بجایی پل خراب بود باید اونو درست میکردیم و یک سگ هم داشتیم ، توی هر باس فایت شکست می‌دادی یه چیز خفن میداد و اسمش animals نبود همه گفتن اینه ولی این نیست ممنون میشم کمک کنید

Okami رو میگی آقا :D
خوش به حالته پس چون دارن نسخه جدیدش رو هم میسازن

• Like
Reactions: ken47
یک بازی شوتر FPS بود روی PC حدود 15 20 سال پیش بازی میکردیم خیلی باحال بود فکر کنم بهش میگفتن دلتا کیفیتش از کانتر بالاتر بود اسلحه هاش هم بروز تر بود تو محیط طبیعی هم بود مثل آبشار و کوه و دریاچه و...

یک بازی شوتر FPS بود روی PC حدود 15 20 سال پیش بازی میکردیم خیلی باحال بود فکر کنم بهش میگفتن دلتا کیفیتش از کانتر بالاتر بود اسلحه هاش هم بروز تر بود تو محیط طبیعی هم بود مثل آبشار و کوه و دریاچه و...
خب حتما دلتافورس بوده.
ببین کدوم نسخش بود.

یه سوال من دنبال یه بازی ماشینی می گردم که مسابقه ای نیست بعد آزادانه در شهر های مهم جهان مثل فرانسه و فک کنم روم و یه شهر برفی و کلی شهر دیگه میشه رانندگی کرد مثل من به راحتی میتونستم نزدیک برج ایفل شم یا توی یه جاده راحت رانندگی کنم اسمش یادم رفته و هرچی میگردم پیداش نمی کنم اگر بلدید میشه بگید

یه سوال من دنبال یه بازی ماشینی می گردم که مسابقه ای نیست بعد آزادانه در شهر های مهم جهان مثل فرانسه و فک کنم روم و یه شهر برفی و کلی شهر دیگه میشه رانندگی کرد مثل من به راحتی میتونستم نزدیک برج ایفل شم یا توی یه جاده راحت رانندگی کنم اسمش یادم رفته و هرچی میگردم پیداش نمی کنم اگر بلدید میشه بگید
اینکه میگی شهرهای زیادی داشت میتونه World Racing 2 باشه.
یادم نمیاد که پاریس و برج ایفل رو هم داشت یا نه.

ولی شهرهای متنوع و مناطق برفی ، رانندگی آزادانه و... خیلی باهش جور در میاد.

ماشینی که سوار میشدی چی بود؟

• Like
Reactions: tboy2022
سلام ، ی بازی بود که ی شخصی به صندلی وصل بود
جنگی قدیم بود ، بعدش میرفت توی تلویزیون و خاطراتش
همزمان که به صندلی وصل بود کلی تلویزیون جلوش بود
بعدش توی خاطراتش رفته بود آفریقا مردم آفریقا رو با سلاح روی ماشین میزد ، یا توی ی خاطره ی دیگه رفته بودن زندان بعد زندانیان رو شورشی کردن
بازی معروفی هم بود توی گیم نت ها
و البته توی زندان ی مرد گنده هم بود که با تو بود، بعدش وفتی تصمیم گرفت در گیت رو ببنده طرف خودشو گذاشت جلوی در ، و قبل ازینکه وارد گیت زندان بشین باید از تیر های نگهبانان با چت و راست رفتن کنار گاری جاخالی میدادی ، گاری (همون جایی که زندانیا‌ سنگ های کنده شده رو روی اون میزاشتن ریل آهن)
امیدوارم متوجه شده باشید

سلام ، ی بازی بود که ی شخصی به صندلی وصل بود
جنگی قدیم بود ، بعدش میرفت توی تلویزیون و خاطراتش
همزمان که به صندلی وصل بود کلی تلویزیون جلوش بود
بعدش توی خاطراتش رفته بود آفریقا مردم آفریقا رو با سلاح روی ماشین میزد ، یا توی ی خاطره ی دیگه رفته بودن زندان بعد زندانیان رو شورشی کردن
بازی معروفی هم بود توی گیم نت ها
و البته توی زندان ی مرد گنده هم بود که با تو بود، بعدش وفتی تصمیم گرفت در گیت رو ببنده طرف خودشو گذاشت جلوی در ، و قبل ازینکه وارد گیت زندان بشین باید از تیر های نگهبانان با چت و راست رفتن کنار گاری جاخالی میدادی ، گاری (همون جایی که زندانیا‌ سنگ های کنده شده رو روی اون میزاشتن ریل آهن)
امیدوارم متوجه شده باشید
1756790779467.jpeg

بعضی مواقع سوالهایی که تو این تاپیک پرسیده میشه به قدری برام دردناکه احساس فسیل بودن بهم دست میده:D
این یکی از همونها بود.

البته خارج از اینجا هر چندوقت یکبار این احساس رو وقتی که برادرزاده هام رو میبینم که دارن از بازیهایی که تجربه کردن صحبت میکنن هم میگیرم. :D

یه بازی بود شوتر اول شخص ترسناک بود اول بازی طرف رو میخواستن اعدام کنند ولی دست مامور اعدام رو گاز میگره و تبدیل زامبی میشه. سال تولید بازی 2004 یا ماقبلش باید باشه. اون زمان خیلی از این بازی میترسیدم دوست دارم دوباره با ترسم رو به رو بشم :) ممنون میشم اسم بازی رو بگید

یه بازی بود شوتر اول شخص ترسناک بود اول بازی طرف رو میخواستن اعدام کنند ولی دست مامور اعدام رو گاز میگره و تبدیل زامبی میشه. سال تولید بازی 2004 یا ماقبلش باید باشه. اون زمان خیلی از این بازی میترسیدم دوست دارم دوباره با ترسم رو به رو بشم :) ممنون میشم اسم بازی رو بگید
کمی بیشتر توضیح بده.
شخصیت اصلی رو گاز میگیرن و تبدیل به زامبی میشه یا یکی دیگه رو؟
یا این یه کاتسین شروع بازیه؟

اگه صحنه های دیگه هم یادت اومد بنویس.

• Like
ببین این سه تا کدومشه ممکن باشه

Blood II: The Chosen – Nightmares / یا نسخه‌های مود Blood (اواخر دهه ۹۰ تا اوایل ۲۰۰۰)

Nightmarelevels_cover.jpg
بازی "Land of the Dead: Road to Fiddler’s Green" (۲۰۰۵)
Land_of_the_Dead_-_Road_to_Fiddler's_Green_Coverart.png

بازی‌ Carnivores Zombie FPS / Undying Mods

آخرین ویرایش:
کمی بیشتر توضیح بده.
شخصیت اصلی رو گاز میگیرن و تبدیل به زامبی میشه یا یکی دیگه رو؟
یا این یه کاتسین شروع بازیه؟

اگه صحنه های دیگه هم یادت اومد بنویس.
کات سین اول بازی بود شخصیت اصلی دست مامور اعدام رو گاز میگیره، رگ دست مامور سیاه میشه بعد زامبی میشه. تو یه کات سین دیگه یه بیمارستان رو آتیش میزنن مردم زامبی میشن.

گرافیک بازی حتی برای اون زمان بشدت بد بود . دشمناش یا پلیس بودن یا یه سری موجود پرنده. یه دختر بود به پوستش ماده سیاه شبیه ونوم چسبیده بود کمکت میکرد و مسیر رو هم نشون میشد. اسلحه های بازی چیزی شبیه DMC بود.

فکر کنم از این بازی ها بود یه شکست تجاری بزرگ بودن :))
شبیه ترین بازی بهش رو بخوام بگم میشه بازی Darkness ولی از نظر کیفی اصلاََ شبیه هم نیستن.
هر چقدر تو لیست شوتر های ترسناک اون زمان سرچ میکنم اثری ازش نیست

ببین این سه تا کدومشه ممکن باشه

Blood II: The Chosen – Nightmares / یا نسخه‌های مود Blood (اواخر دهه ۹۰ تا اوایل ۲۰۰۰)

View attachment 391239
بازی "Land of the Dead: Road to Fiddler’s Green" (۲۰۰۵)
View attachment 391240

بازی‌ Carnivores Zombie FPS / Undying Mods
نه اینا نیست

کات سین اول بازی بود شخصیت اصلی دست مامور اعدام رو گاز میگیره، رگ دست مامور سیاه میشه بعد زامبی میشه. تو یه کات سین دیگه یه بیمارستان رو آتیش میزنن مردم زامبی میشن.

گرافیک بازی حتی برای اون زمان بشدت بد بود . دشمناش یا پلیس بودن یا یه سری موجود پرنده. یه دختر بود به پوستش ماده سیاه شبیه ونوم چسبیده بود کمکت میکرد و مسیر رو هم نشون میشد. اسلحه های بازی چیزی شبیه DMC بود.

فکر کنم از این بازی ها بود یه شکست تجاری بزرگ بودن :))
شبیه ترین بازی بهش رو بخوام بگم میشه بازی Darkness ولی از نظر کیفی اصلاََ شبیه هم نیستن.
هر چقدر تو لیست شوتر های ترسناک اون زمان سرچ میکنم اثری ازش نیست

نه اینا نیست
Darkwatch نبود؟

==========
اگه اینه که بازی فوق العاده ایه.
تبریک میگم به سلیقت.
از خوبهای اون زمانه.

آخرین ویرایش:
  • Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟