سلام. من الان یه چنساله دنبال یکی از بازیای بچگیم میگردم اسمش افسانه کشتی فراموش شده یا یه همچین چیزی یود. شایدم اشتباه میکنم مطمئن نیستم
داستانش درباره یه پسر بچه بودکه فک کنم پدرشو میکشن بعد داستان شروع میشه، تحت آموزش یه استادی در میاد و کم کم مهارتاش بیشتر میشه طی بازی مثلا شمشیر بازی تیر اندازی و جادو و اینا. محیط بازی شبیه دوران قرون وسطی یه قبل تر بود فک کنم که البته ساختگی بود. گیم پلی رونی داشت. هم مخفی کاری داشت هم نبرد تن به تن. سلاح اصلی پسرک کمان و شمشیر بود و بعد از پیشرفت تو بازی جادو بود. که فک کنم یکیش صاعقه بود. پر از داستانای فرعی هم بوداصن شخصیت کاراکتر بازی بر طبق کارایی که خودت انجام میدادی شکل میگرفت. یادم اگه شخصیتت شرور میشد به خاطر انتخابات و کارات دو تا شاخ مثل هل بوی در میاوردشخصیت های شرور بازی سربازا و گروه ها کوچیک بودن. البته گرگینه هام بودن که دو نوع بودن سیاه و سفید که قوی تر بودن. تو بازی با خوردن میوه ها و ازین جور چیزا و معجون ها جون میگرفتی و لباس و زره و اینا رو هم طی بازی کردن از افراد یا صندوقا لوت میکردی. یکی از نکات جالبش شمشیری بود که تو صخره بود که تو بازی قرار داده بودن و البته جزو داستان اصلی نبود. کسی بازی کرده یا میدونه اسمش چیه؟