سلام اقا یکی کمکم کنه من دو هفتست خوب نخوابیدم سر پیدا کردن این بازی.هرچی بگی سرچ کردم.کل فروم های داخلی و خارجی و..... زیر و رو کردم هیچی نبود
. بازی یه حالت 2 بعدی داشت.دوربینشم از بالا به پایین بود عین gta قدیمی (فقط دوربینش شبیهشه نه خود بازی)
اطلاعات بازی:
داستان: یه گروه بودن با یه رهبر وحشی.فکر کنم 5 نفر بودن یا 7 نفر.رهبر صلیب وارونه میپوشید و موهای سفید داشت. در اولین مرحله ، رهبر اون گروه, یه کلانتر رو میکشه و یکی از اعضای اون, بچه های کلانتر را میگیره. قهرمان قهرمان بازی عصبانی میشه. قسم می خوره که همشونو بکشه.بازی موقعی که مرحله به مرحله پیش میره مثلا بعد کشتن اعضای گروه,به صورت کمیک وار داستانو جلو میبره.یعنی یه عکس ثابت با نوشته و.... بعد هر مرحله میاره که وقایع بازیو شرح بده.
تو اولین مرحله. ما یک ماشین قدیمی داریم یه چیزی تو مایه های فولکس قورباغه ای.و یک اسلحه قدیمی شبیه شش تیر کابوی ها(همون revolver). از طریق خروجی یه شهر میتونیم ازش خارج بشیم و بازی مستقیم میره روی نقشه,اونجا میتونیم بریم شهر دیگه واسه انجام ماموریت یا خرید ماشین و سلاح.بعضی وقتا هم میشه به ماشین های دیگه حمله کرد و اونارو پوکوند و پول بدست اورد ، می توانیم دو سلاح بسته به نوع ماشینمون کار بزاریم (هرکدام برای یکی از سمت های اتومبیل ، سمت راست و چپ) ماشینو با کیبورد کنترل میکنیم و اسلحه هارو با ماوس.
ایکون بازی یه مار کبرا قهوه ای رنگه.
تا جایی که یادم میاد شخصیت بدای بازی اینجورین
یک پسر قد بلند با دو تا یوزی و یه عقاب
یک پسر قد کوتاه با کلاه گاوچران
(ما در پایان بازی او را با یک درخت و چوبه دار خواهیم کشت)
مرد چاق با ار پی جی.طرف با نارنجک خودش کشته خواهد شد.وقتی تو بازی شکست میخوره,ماشینش چپ میکنه رو خودش.تو قسمتی که بازی حالت کمیکی میشه,طرف نارنجکشو پرت میکنه سمت ما اما نارنجک میخوره به در ماشینمون و کمونه میکنه طرف خودش و بومممم.
تو هر مرحله باید با ماشین اون دیوونه ها مبارزه کنیم و با هرچی دم دستمونه بهشون شلیک کنیم و با کیبورد ماشینمونو کنترل کنیم.
بازی داستان بسیار خوبی دارد اما نمی توانم آن را به همان خوبی که هست بگویم.
کمک کنید تروخدا.