کمک برای فلش کارت

خب مهمترین چیز برای من(با توجه به علاقه شدیدی که به بازی های ماجرایی دارم)اینه که supercard برنامه scummvm v ساپورت میکنه ولی منوهاش از r4 بدتره،از نظر اندازه جالب نیست،با بعضی مموری ها کار نمیکنه.
البته خیلی تفاوت ندارن تو بعضی جزییات.

خب مهمترین چیز برای من(با توجه به علاقه شدیدی که به بازی های ماجرایی دارم)اینه که supercard برنامه scummvm v ساپورت میکنه ولی منوهاش از r4 بدتره،از نظر اندازه جالب نیست،با بعضی مموری ها کار نمیکنه.
البته خیلی تفاوت ندارن تو بعضی جزییات.

این برنامه چه کارایی می کنه؟

با این برنامه میتونی بازی های ماجرایی قدیمی(monkey island،day of tentacle و ...)رو روی ds اجرا کرد.راستی تا اونجا که میدونم supercard نیازی به کپی خور کردن نداره(منظور از کپی خور کردن هموم flash کردنه نه؟)

با این برنامه میتونی بازی های ماجرایی قدیمی(monkey island،day of tentacle و ...)رو روی ds اجرا کرد.راستی تا اونجا که میدونم supercard نیازی به کپی خور کردن نداره(منظور از کپی خور کردن هموم flash کردنه نه؟)

مهم نیست supercard باشه یا کارت دیگه.هر کارتی که به slot 2 بخوره باید دستگاه کپی خور شده باشه.ولی اگه به slot1 بخوره نیاز نیست.supercard دو نوعه یه مدلش به slot1 می خوره ،یه مدلش که احتمالا همینیه که روش نوشته apex به slot2 می خوره

دوستان من n5 خریدم اما نمیتونم بازی هارو اجرا کنم rom هم میریزم اما وقتی کارت داخل دستگاه میزارم روی لودینگ میمونه !!!

دوستان من n5 خریدم اما نمیتونم بازی هارو اجرا کنم rom هم میریزم اما وقتی کارت داخل دستگاه میزارم روی لودینگ میمونه !!!
رو کدوم لودینگ ؟ :confused: لودینگران کردن بازی یا ایکون لودینگ که قبل از اومدن منو میاد ؟:biggrin1:
فلش کارد TT چه طوره خوبه یا نه؟
من DSTT دارم ولی سایت رسمی DSTT اینه .
کسی میتونه به من درمورد WIFI connection که به صورت انلاین از اینترنت بازی میکنن کمک کنه ؟

کسی میتونه به من درمورد WIFI connection که به صورت انلاین از اینترنت بازی میکنن کمک کنه ؟
بازیهایی که WFC ساپورتن معمولا تو Option شون یه قسمت واسه تنظیمات WFC هست که البته اگه با شبکه وایرلس آشنایی ندارین از راهنمای آنلاین نینتندو و How to هایی که تو نت وجودداره استفاده کنید.
nintendo.com/consumer/wfc/en_na/ds/index.jsp

بچه ها !!! يه نفر تو فروشگاه مجازي DSTT و R4 برا فروش گذاشته و قيمتش هم خيلي خوبه
واسه اينكه تبليغ نشه پستمو نابود نكنن خودتون برين پيداش كنين :p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or