nero بد نیست اما حرفه ای نیست و مخصوص dvd نیست اونی که بهزاد جان گفت خوبهنوشته شده توسط alireza862002:سلام
پرهام جان مگه neroچشه که شما دنبال برنامه ی دیگه ای میگردید من با این برنامه DVDرایت میکنم و ازشم راضیم.کمکی بتونم بکنم در خدمتم.
دوست عزيز , برنامه CloneDVD 2 ميتونه كاملا يك DVD9 رو به DVD5 تبديل كنه . اين برنامه با كم كردن كيفيت قطعات موجود در DVD9 و يا به انتخاب شما حذف كردن هر قطعه دلخواه (مثلا پشت صحنه هاي فيلم) حجم DVD رو پايين مياره. البته با استفاده از اين برنامه شما ميتونيد يك DVD9 رو به دو DVD5 تبديل كنيد و بدون كم كردن كيفيت , فيلم رو به روي دو DVD منتقل كنيد
با nero 7 peremium میشه این کارو کرد .تازه با nero نمي شه dvd ساخت و منو بندي كرد....
رایتر منم dual layer میزنه .رايتر من خودش دو لايه مي زنه....برا همين هم تا حالا تست نكردم كه باهاش 9 رو هم رايت كنم....ولي ميشه...چون بعضي فيلمهاي 9 گيگي رو ديدم كه روي 4.7 زدن
این برنامه خودش همراه رایترم بود .برنامه Sonic MyDVD Studio Deluxe Suite v6.0 چیزه جالبی است
فکر کنم هر کی سوالی در باره dvd داره بیاد هینجا بپرسه خوب باشه .چه ها حالا كه بحث dvd شد...تو اينترنت ميشه براي فيلمها دنبال زير نويس هاي فارسي گشت....فقط تاپيك منحرف نشه يه جواب بديد كافي هست
ولی وقتی dvd 9 رو می خوام بزنم میگه باید dvd خام dual layer بذاری تو رایتر
فکر کنم هر کی سوالی در باره dvd داره بیاد هینجا بپرسه خوب باشه .