کمک برای رایت Dvd

نوشته شده توسط behzadr:
سلام

طاهر جان بعد از شكستن فيلم آيا قابليتي هست كه بشه فيلم رو كمي به عقب برد....و اينكه از منوي اول فيلم اصلي در حلقه 2 استفاده كرد؟

منظور شما اینه که فیلم رو به دو سی دی تبدیل کنید و بعد مقدار اندکی از آخرای سی دی 1 به سی 2 اضافه کنیم!؟

- اگر اینه باید از فیلم ایمیج بگیرید ترجیحا با فرمت AVI که کیفیت فیلم زیاد پایین نیاد، و بعد با برنامه های مثل Ulead Studio یا برنامه های دیگر در این زمینه فیلم رو به دو قسمت و یا بیشتر تبدیل کنید.;)

بچه ها با نرم افزار Nero Vision هم میشه اینکارا رو کرد
در کل این نرم افزار یه ادیتور کوچیک هست در کنار نرم که میتونید فایلهاتو رو با اون ادیت کنید;)

در مورد سوالات دوستان عزيز :
پرهام جان در مورد ياد دادن ، خوب همون چيزي كه تو صفحه 3 در مورد clonedvd نوشتم ، آموزش برنامه هست ! در مورد اون Error ‌هم لطفاً ‌توضيح بده كه چه پيغامي ميده و اينكه از چه نرم افزاري استفاده ميكني ؟
مهدي جان در مورد اينكه بشه فقط كيفيت پشت صحنه ها رو آورد پايين و بصورت دستي كيفيت رو تعيين كرد ، با نرم افزار DVD Shrink ميشه اينكار رو انجام داد.
در مورد سوال آقا Alireza هم بايد بگم كه با نرم افزار CloneDVD نميشه زبان به فيلم اضافه كرد (در ضمن چاكريم ميلاني هاي عزيز هم هستيم :cheesygri:cheesygri در اوج نامردي حذفمون كردند :mad: اشكال نداره درست ميشه )

سلام
من فکر میکردم تو پست قبلیم اسم نرم افزار رو گفتم .
من میخوام با clone dvd رایت کنم .
ارورش هم ربطی به اصل یا غیر اصل بودن dvd نداره .
الان یادم نیست چه اروری بود . باید بذارمش رو رایت و تا 70 خورده ای درصد بره تا ببینم چی میگه .
77.gif

در مورد سوال آقا پيمان در مورد فرمت زيرنويس هاي تصويري :
زيرنويس هايي كه با نرم افزار SubRip از روي DVD بصورت تصويري برداشته ميشه ، معمولاً براي هر زيرنويس يك فايل BMP ساخته ميشه و در آخر يك فايل هم كه نقش Index اين فايلهاي BMP داره توليد ميشه كه پسوند و فرمت اون ميتونه نسبت به انتخابهاي كاربر متفاوت باشه ، مثلاً SON يا SRT و ...

سلام دوستان
من برای تبدیل DVD9 به DVD5 از نرم افزاری که آقا طاهر عزیز (DVD Shrink3.2) معرفی کردن ،استفاده میکنم نرم افزار بسیار جالبی است توصیه میکنم استفاده کنید

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
طاهر جان من یه سوال دارم آیا میشه به وسیله این برنامه زبان دیگه هم اضافه کرد به فیلم؟
ممنون
جواب همه رو دادی ولی جواب منو ندادی آقا طاهر ظاهرا کسی منو تحویل نمیگیره

عليرضا جان ، شما دقيق توجه نكردي ، من تو دو تا پست قبل تر جواب شما رو هم دادم ! در ضمن آخر همون پست ابراز ارادت داشتم به شما ;)

نوشته شده توسط Taher:
عليرضا جان ، شما دقيق توجه نكردي ، من تو دو تا پست قبل تر جواب شما رو هم دادم ! در ضمن آخر همون پست ابراز ارادت داشتم به شما ;)
سلام
ببخشید طاهر جان من یکم این چند روزه حالم بده زیاد دقت نکردم(چاکر هرچی میلانی ها هم هستیم بخصوص طاهر جون نگران نباش ما هم بلاخره خدایی داریم)
راستی طاهر جان اصلا برنامه ای هست که این کار رو بکنه یا نه
اگه هست میشه اسمش رو بگی
بازم ببخشید
ممنون

سلام
ببخشید طاهر جان من یکم این چند روزه حالم بده زیاد دقت نکردم(چاکر هرچی میلانی ها هم هستیم بخصوص طاهر جون نگران نباش ما هم بلاخره خدایی داریم)
راستی طاهر جان اصلا برنامه ای هست که این کار رو بکنه یا نه
اگه هست میشه اسمش رو بگی
بازم ببخشید
ممنون
سلام طاهر جان این بار دیگه اگه اشتباه نکنم جوابم رو ندادی
اگه میشه هرچه زودتر جواب منو بده این موضوع خیلی برای من مهم است
ممنون

سلام طاهر جان این بار دیگه اگه اشتباه نکنم جوابم رو ندادی
اگه میشه هرچه زودتر جواب منو بده این موضوع خیلی برای من مهم است
ممنون
شما براي اينكه بتوني زبان به فيلم اضافه كني (اگر منظورت صدا هست) بايد يكبار ديگه DVD از اول Authoring كني (البته تا اونجايي كه من ميدونم ، شايد روشهاي ديگه اي هم وجود داشته باشه). از برنامه هايي مثل DVDLab Pro ميتونيد استفاده كنيد كه آموزشهاي مختلف مربوط به اين كارها رو ميتونيد تو اينترنت پيدا كنيد.
در ضمن اگر من يكمي دير به سوالات جواب ميدم براي اين هست كه خيلي گرفتار كار هستم و نميتونم زياد به سايت سر بزنم. باز هم شرمنده كه دير شد.

سلام
طاهر جان بازم من یه سوال داشتم من DVD-lab PRO .1.53 رو گرفتم حالا میخام باهاش یه فیلم دیویدی رو ادیت کنم مثلا میخام یه زیر نویس بهش اضافه کنم و یه زبان هم بهش اضافه کنم
میشه بگید چجوری میشه با این برنامه کار کرد آخه خیلی پیچیده است برنامش
ممنون میشم یه توضیح و راهنمایی کنید درباره برنامه

اول با DVD Decrypter باید صدا . تصویر . فواصل زمانی استخراج شود

بعد ببریش داخل DVD lab pro و اونجا زیرنویس ها صدا و تصویر را با هم Dempuex کنی

و ادامه ماجرا

آموزش رو این پایین گذاشتم امیدوارم مشکلت حل شه

PHP:
http://www.zshare.net/download/4436718b5b6a25/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن