کمپین مبارزه با سیاست جدید پارس آنلاین

• Thread starter Thread starter Madison
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا این قضیه هنوز ادامه داره ؟ isp من داتک هست گفته از این ماه حجم شبانه 90 درصد رایگان 10 درصد کم میشه از حجم اصلی . بعد جالبه نوشته برای رضایت مشتری این کارو کرده :| میخواستم برم پارس انلاین که دیدم این بندگان خدا هم زود تر استین بالا زدن برا تیغ زدن :| خیلی سرعت و قیمت و همه چیز اوکی هست امدن از شبانش هم زدن :-&

این مختص به یک شرکت نیست بلکه مدتی بحثش راه افتاده
اینم مثل فاجعه نرخ اینترنت نسل سوم قرار بود قیمت بزار 0.5 ریال کردن 2.5
بدترین وزیر و دوران باید تجربه کنیم متاسفانه چیزی تسبیب میشه برگشت به قبلش شبیه رویا تو این مملکت

از مبین نت اشغال تر وجود نداره واقعا بد هستش من مدت ها مبین نت داشتم نزدیک یک سال فقط پول میخوان بگیرن یک مودم 100 تومن هم کردن تو پاچم که الان اصلا مصرفی نداره برام

هر گیگ 12هزارتومان بود الان شده 10تومان رفتم دو گیگ بخرم به خیال اینکه 24تومان نمیشه دیدم 1600تومان مالیات بهش تعلق گرفته
من با 11هزارتومن شاتل 3 گیگ میخریدم سرویس یک مگ داشتم تا 3مگابایت برام آپ کرده بودند سرویس گیم هم داشتم پینگم رو 19تو اروپا 40تا50بود با X360میرفتم آنلاین ذره ای مشکل نداشتم!
الان مبین نت پینگش 60هست راضیم افت سرعت هم نداره چون خونه ی ما 4تا5تا آنتن میده ولی هزینه اش خیلی گرونه!!!!بدتر از اینکه 3تا7رایگانه شاتل 1تا8صبح!

هزینه اینترنت توی ایران نسبت به کشورهای دیگه خیلی بیشتره ولی کیفیت فوق العاده پایین تره (یه سری به سایت های ISP های مختلف توی اروپا بزنید..ادم کف میکنه بخدا!)

قالب وب سایت پارس آنلاین عوض شده ولی خبر مربوط به ساعات شبانه رو قرار ندادن . الان اکثر کاربران پارس آنلاین حتی روحشون هم از این طرح جدید خبر نداره و وقتی
بعد از دهم آذر ماه ببینن داره از ترافیکشون کم میشه تازه اون موقع میخوان اعتراض کنن .
اینم بگم که اگر این طرح اجرا بشه اون موقع جواب دادن اعتراض ها به مراتب سخت تر از الان هست که هنوز طرح اجرا نشده .
پس لطفا این موضوع رو به تمام کسانی که می دونید از ISP مذکور استفاده می کنن اطلاع بدین و ازشون بخواین همراهی کنن .

من تماس گرفتم با شرکت گفت مدیرعامل شرکت بشدت با این طرح مخالفت کرده و لغوش کردن :دی
من خودم زنگ زدم و بعد یه داستان سرایی طولانی گفتن درسته این طرح و در راستای اینه که بعضیها دانلودشون زیاده و برخیها حتی نمیتونن سایت وا کنن و ما هم برا اینکه گروه دوم بیشتر هستند اومدیم این طرح رو ریختیم
که گفتم اگه دلتون برا کاربر میسوزه واقعا ؟چرا حجم دانلود سرعت بالای اینترنت نامحدود رو کم کردید .
خواهشا خبر غیر واقعی نگذارید

من تماس گرفتم با شرکت گفت مدیرعامل شرکت بشدت با این طرح مخالفت کرده و لغوش کردن :دی

وقتی شرکتی میاد با اعلامیه از اجرا شدن یک طرح در آینده خبر میده ، اگر نظرشون عوض شه باید دوباره یه اعلامیه بزنه که منصرف شدن و پارس آنلاین هنوز اعلامیه ایی در این مورد منتشر نکرده

من خودم زنگ زدم و بعد یه داستان سرایی طولانی گفتن درسته این طرح و در راستای اینه که بعضیها دانلودشون زیاده و برخیها حتی نمیتونن سایت وا کنن و ما هم برا اینکه گروه دوم بیشتر هستند اومدیم این طرح رو ریختیم
که گفتم اگه دلتون برا کاربر میسوزه واقعا ؟چرا حجم دانلود سرعت بالای اینترنت نامحدود رو کم کردید .
خواهشا خبر غیر واقعی نگذارید

دوست عزیز اون نقل قولی که از پارس آنلاین تو پست اول گذاشتم هیچ اشاره ایی به این داستان نکرده و صددرصد موثق تر از حرف های یک کارمند شرکت هست .
اون اطلاعیه هم بر روی سایت رسمی پارس آنلاین قرار گرفت و خیلی از کاربران بازی سنتر تو تاپیک بحث و تبادل نظر درمورد ISP اونو منتشر کردن .

وقتی شرکتی میاد با اعلامیه از اجرا شدن یک طرح در آینده خبر میده ، اگر نظرشون عوض شه باید دوباره یه اعلامیه بزنه که منصرف شدن و پارس آنلاین هنوز اعلامیه ایی در این مورد منتشر نکرده

دوست عزیز اون نقل قولی که از پارس آنلاین تو پست اول گذاشتم هیچ اشاره ایی به این داستان نکرده و صددرصد موثق تر از حرف های یک کارمند شرکت هست .
اون اطلاعیه هم بر روی سایت رسمی پارس آنلاین قرار گرفت و خیلی از کاربران بازی سنتر تو تاپیک بحث و تبادل نظر درمورد ISP اونو منتشر کردن .
منظورتو متوجه نمیشم
اون کارمنده دلیل این طرح رو داشت توضیح میداد
مگه تو اونجا دلیل توضیح داده که موثق تره ،من دارم در مورد دلیلش از نظر پارس صحبت میکنم
بعد کارمند پارس کپی پیست صحبت رییسشو به تو میگه پس موثق و ناموثق نداره،زنگ نزدم از شاتل بپرسم که چرا پارس این کارو کرده

منظورتو متوجه نمیشم
اون کارمنده دلیل این طرح رو داشت توضیح میداد
مگه تو اونجا دلیل توضیح داده که موثق تره ،من دارم در مورد دلیلش از نظر پارس صحبت میکنم
بعد کارمند پارس کپی پیست صحبت رییسشو به تو میگه پس موثق و ناموثق نداره،زنگ نزدم از شاتل بپرسم که چرا پارس این کارو کرده

دلیل این طرح هرچی هست تر و خشک رو با هم میسوزونه

البته اگر طرح رو اجرایی کردن به شرطی میشه بهش قانع شد که در طول 2بامداد تا 7 با مداد سرعت خوبی رو ارایه بده!
مثلا همین الانشم من با اینترنت 9 مگابیت که باید در ساعت 3 گیگ و نیم دانلود کنم در طول شبانه فقط میتونم 4 گیگ یا 5 گیگ دانلود کنم که برای 5 ساعت واقعا شوکه اوره! مثلا شده در ساعت 700 مگ دانلود کرده!
اگر بخوان ساعت رایگان رو پولی کنن پس من و شما نوعی هم باید از دانلود خوبی برخوردار باشیم اگر نه باید تف کنی توش! :)

خدایی وضعیت اینترنت ایران رو ببین من الان از اسیاتک فرار کردم ولی موندم برم سمت کدوم شرکتی همه مینالن یعنی جدا هیچکدوم خوب نیستن من در به در دنبال نا محدود خوب میگردم :-s

ینی از پارس انلاین دزد تر و بی شرف تر isp نداریم.بهتره حتی اونایی که ازش سرویس نمیگیرن هم زنگ بزنن اعتراض کنن.اگه این طرح اپیدمی بشه واویلاست.دوستانی هم که تو اردبیل اذربایجان غربی یا شرقی هستن میتونن از ماکس نت سرویس بگیرن.قیمتاش یه کوچولو زیاده ولی قطعی و افت سرعت نداره و کارمنداش خدایی خیلی با ادبن

الان تقریبا تمام isp ها دارن شبانشونو تغییرات میدن
آسیا تک میدونم برای شبانش یک حجم محدود داره (سالی حدود 800 گیگ که بد نیست) ولی خود شرکتش خیلی ازش خوب نشنیدم
پارس آنلاین شنیده بودم که خیلی خوبه ولی این کارش...
صبانت هم که خودتون کامل می دونین میزان حجمی که مجازین در شبانه بگیرین کاملا بر حسب میزان دانلود روزانتونه!
شاتل هم پارسال واسه سرویس های زیر 512 اگه اشتباه نکنم حدود ماهی 3-4 تومن گزاشت برای شبانه رایگان که فوق العادست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or