کمپانی سونی: مطمئن باشید پلی‌استیشن 5 ساخته خواهد شد

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
1.png
کمپانی سونی تأیید کرده است که پلی‌استیشن ۵ ساخته خواهد شد و به‌احتمال‌زیاد رویکرد فقط ارتقاء را در نسخه جدید کنسول به کار نمی‌گیرد.

به‌تازگی شایعاتی منتشرشده است که کمپانی سونی درصدد است به‌جایی انتشار کامل پلی‌استیشن ۵، فقط به رویکرد ارتقاء کنسول‌های فعلی اتکا کند، اما رئیس و مدیرعامل Sony Interactive Entertainment، آقای Shawn Layden تأیید کرده است که پلی‌استیشن ۵ درزمانی نامشخص عرضه خواهد شد.

طبق گفتگو وب‌سایت آلمانی Golem.de با آقای Shawn Layden و به دنبال انتشار بیانیه‌ای در مورد ارتقاء کنسول پلی‌استیشن ۴ Pro، این سؤال مطرح شد: آیا بدان معنی نیست که شما به‌احتمال‌زیاد به انتشار پلی‌استیشن ۵ تکیه خواهید کرد، هرزمانی که عرضه شود؟

آقای Layden در جواب به این سؤال گفت:

«بله به‌احتمال‌زیاد ممکن است ولی درزمانی نامشخص.»

بعضی از تحلیلگران در مورد تاریخ انتشار PS5 احتمال می‌دهند که این کنسول در اوایل سال ۲۰۱۹ و یا ۲۰۲۰ عرضه خواهد شد.

منبع

Read the whole post here.

همش بچاپ بچاپ بوده این نسل،روی هم فکر نکنم ده تا بازی درست حسابی بازی کرده باشیم،ایناهم از صنعتای دیگه یاد گرفتن

Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk
این نسل رو با ریمستر ها پر کردن فقط.. از توشون حالا یه چنتا شاید بازی خوب هم دراومد ولی در مقایسه با نسل های قبلی و مخصوصا نسل کنسول بزرگی مثل PS2 ابدا حرفی برای گفتن نداشت.

این صنعت یه طوری شده! :D
من خودم به غیر از چند عدد بازی انگشت شمار، رغبت نمی کنم بشینم پای گیم های دیگه! :D حس می کنم کلیشه از سر و رویِ این تجارت داره چکّه می کنه! :D شاید به خاطر پا به سن گذاشتنمه، خدا داند! :D

• Like
Reactions: The Nostalgic Gamer
خب به شخصه چون از ps2 پریدم ps4 واسم عالی بوده این نسل
علاوه بر اون ریمسترهای درجه 1 بازی های فوق العاده ایی هم نسل هشتم داشته!
حالا شاید بعضی ها نتونستن ارتباط برقرار کنن من که خیلی راضی ام و تا الان 40 عنوان تو این دو سال تجربه کردم(فکر نمیکنم 10 تاش هم ریمستر باشه)
پس قطعا بازی های خیلی خوبی تا الان داشتیم!
تنها نکته ی منفی اینه که امسال احتمالا زیاد خوب نباشه اما سال اینده قطعا جبران میشه

يه چيز سوني خوشم مياد تازگي ها هر برنامه و پروژه اي دارن خيلي سريع و راحت ميان اعلام ميكنن!
بعضي ناشرا جوري رفتار ميكنن كه انگار روي ساخت سلاح هسته اي يا اسرار جاسوسي كار ميكردن كه اين همه راز داري كردن يه وقت لو نره .
درمورد نسل ٨ من كه خيلي لذت بردم كلي بازي باب طبع و ميل من عرضه شده ! ولي قبول دارم بازي هاي اسم و رسم دار تعدادشون اين بازي ها خيلي كم بود
راك استار هنوز بازي نداده و تيك تو هم يه evolve داده ، ناتي داگ نسل قبل چار تا بازي داد اين نسل هنوز يكي ! ea و يوبي هم جدا از اينكه كيفيت بازياشون افت محسوسي داشته ! كميتشونم هم جالب نبوده

ولي خوب برعكس سازنده هاي ژاپني خيلي پر كار و موفق بودن

امیدوارم اینو بدونن که کنسول بعدیشون باید بازی های PS4 رو ساپورت کنه.
واقعا ، ديگه بهونه هاي نداريم و نميشه و سخت افزار فلانه و اينها هم معني نداره ! حتي اگه بياد رو قيمت كنسول بايد مسئله رو در نظر بگيرن ! ديگه ٣ -٤ تا كنسول نسل هاي قبل رو نميشه گذاشت بغل tv

• Like
Reactions: The Nostalgic Gamer
امیدوارم اینو بدونن که کنسول بعدیشون باید بازی های PS4 رو ساپورت کنه.
گمان نکنم این کار رو کنه حتی با اینکه ساده تر از PS3 روی PS4 هست دلیلشم ریمستره که این نسل برای سونی سود خیلی خوب داشته بدون اینکه هزینه زیادی کنه

Sent from my iPhone using Tapatalk

گمان نکنم این کار رو کنه حتی با اینکه ساده تر از PS3 روی PS4 هست دلیلشم ریمستره که این نسل برای سونی سود خیلی خوب داشته بدون اینکه هزینه زیادی کنه

یعنی چی؟ انگار فقط سونی چهان خوار ریمستر میزده! همه شکرت ها ریمستر زدن. این ریمستر زدن نسل قبل هم بود و ربطی به این نسل نداره. منتهی اوایل این نسل یکم کویر بازی بود بیشتر به چشم اومد.

این بحث کلیشه ای "نسل 8 خیلی نسل چرتی هست و بازی درست درمون نداره" هم دیگه داره تکراری میشه. چطور بازی خوبی نداشت؟ اینهمه بازی خفن بازی کردیم چی بودن پس؟

یعنی چی؟ انگار فقط سونی چهان خوار ریمستر میزده! همه شکرت ها ریمستر زدن. این ریمستر زدن نسل قبل هم بود و ربطی به این نسل نداره. منتهی اوایل این نسل یکم کویر بازی بود بیشتر به چشم اومد.

این بحث کلیشه ای "نسل 8 خیلی نسل چرتی هست و بازی درست درمون نداره" هم دیگه داره تکراری میشه. چطور بازی خوبی نداشت؟ اینهمه بازی خفن بازی کردیم چی بودن پس؟
کلا ریمستر زدن کار چرتیه هر شرکتی باشه چرا باید برای یه بازی ۲ بار پول بدم ؟!
اگه سونی این کارو کنه که دمش خیلی گرم با وجود کار مایکرو احتمالشم زیاده این کارو کنه باید صبر کنیم ببینیم چی میشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or