کلیپ پیش در آمد The Evil Within لیک شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
the-evil-within-artwork-logo-600x170.jpg

The Evil Within که جدیدترین بازی سبک وحشت از آقای شینجی میکامی است در Quakecon به نمایش عموم در نیامد و صرفا چند کلیپ کوتاه از گیم پلی بازی به بیرون درز کرد.
این کلیپ جدید که که از با دوربین گرفته شده است، پیش در آمد The Evil Within را نمایش می دهد.
دانلود: EvilWithin.Net.mp4 (حجم 77 مگابایت - کیفیت 720 - 6 دقیقه)
نظر شما درباره این پیش در آمد چیست؟
VG247

نمیدونم چجوری این بازی اینقدر طرفدار پیدا کرد! من به هیچ وجه جذبش نشدم!
یعنی بازی هدف نداره! بیوفتی گیر یه خل و چل که هر سری یه جوری بمیری؟ خب این که نشد بازی که! آخرش میشه یه چیز مثل saw که فقط برای وقت پر کردنه و هیچ داستانی نداره

نمیدونم چجوری این بازی اینقدر طرفدار پیدا کرد! من به هیچ وجه جذبش نشدم!
یعنی بازی هدف نداره! بیوفتی گیر یه خل و چل که هر سری یه جوری بمیری؟ خب این که نشد بازی که! آخرش میشه یه چیز مثل saw که فقط برای وقت پر کردنه و هیچ داستانی نداره

ماشین زمان داری دوست عزیز؟ جدیدا مد شده در مورد یه چیزی قبل از امتحان کردنش نظر میدن:-/ حتی اون رو رد میکنن و ...
واسه خیلی از طرفداران Survival horror وجود نام میکامی کافیه (فکت)

واسه خیلی از طرفداران Survival horror وجود نام میکامی کافیه (فکت
شده ماجرای rage که همه میگفتن همین که کارمک بازی بسازه کافیه و ...!
من نمیگم افتضاحه اما ایده خاصی ندیدم که باعث شه این بازی رو یه چیز خاص ببینم!

هنوز از بازی نمایش کاملی هم نشون ندادن که شما بتونی متوجه شی ایده خاصی داره یا نه.

محمد قرار نیست ایده خاصی ببینی از این بازی. ژانر ترس الان چندین ساله که مرده. چه تو صنعت گیم چه تو سینما. حالا شینجی میکامی گفته میخواد دوباره این سبک رو زنده کنه واسه همین اصلا مهم نیست که ایده داره یا ه نداره هدفش ترسوندن بازیکن تا سر حد مرگه، حالا باید ببینیم به هدفش میرسه یا نه.

انیمیشنای بازی اصلا تو حد بازیای خوب این نسل نیست خیلی خشکه طراحی صورتا هم جالب به نظر نمیومد کلا تا الان تو تریلرا که هیچ چیز خاصی نداشته دست پخت میکامی امیدوارم خود بازی ناامیدمون نکنه فقط صداگذاری تریلر عالی به نظر میومد

مطمعنا بازی خوبی میشه چون سازنده این بازی اقای شینجی میکامی هست (سازنده و خالق رزیدنت اویل 1 و 2 و 3) :bighug:
میکامی فقط شماره 1 و نسخه باز سازیش و شماره 4 رو ساخته
البته از خلق و ایده پردازی نمیشه گذشت اما بهترین نسخه رزیدنت ایول به دست کامیا ساخته شده
متاسفانه کامیا قفل کرده رو HnS وگرنه اگه یه بازی ترسناک دیگه می ساخت همه دنیا الان غش و ضعف میرفتن

ببخشید این پیش درآمد نیست,پیش درامد به چیزایی میگن که قبل از عرضه منتشر میشن تا بازیکن با داستان اشنا بشه.مثل کلیپایی که از دارک سایدرز2 میامد و خیلی بازیای دیگه ولی این شروع بازیه و اسپویل داره.
کسانی که نمیخوان چیزی براشون اسپویل نشه نبینن.

کسی تریلری از Sacrilegium دیده؟:دی

آخرین ویرایش:
صحنه را دیدم
سیستم بارونش (Particles) بنظر خوب میاد سیستم نورپردازیش هم همینطور
اما animation ها زیاد خوب نبودن .
اما چیزیکه خیلی برام جالب نبود تم بازیه ، بازی suffering رو یادتونه ؟ یکمی شبیه اون بود ./:)
فعالا نمیشه نظر قطعی داد باید تا Release بازی منتظر بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or