کلیپ پیش در آمد The Evil Within لیک شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
the-evil-within-artwork-logo-600x170.jpg

The Evil Within که جدیدترین بازی سبک وحشت از آقای شینجی میکامی است در Quakecon به نمایش عموم در نیامد و صرفا چند کلیپ کوتاه از گیم پلی بازی به بیرون درز کرد.
این کلیپ جدید که که از با دوربین گرفته شده است، پیش در آمد The Evil Within را نمایش می دهد.
دانلود: EvilWithin.Net.mp4 (حجم 77 مگابایت - کیفیت 720 - 6 دقیقه)
نظر شما درباره این پیش در آمد چیست؟
VG247

دوباره همون بحث های همیشگی رو راه نندازید که این چه انیمیشنی و فلان.
بازی همین فردا که قرار نیست منتشر بشه هنوز 7 یا 8 ماه تا انتشار باقی مونده.اتفاقا به نظر انیمیشن ها و گرافیک هنری و فنی بازی با توجه به زمان زیادی که تا انتشار بازی مونده عالیه.
ولی به هیچ وجه دوست نداشتم اول بازی برام اسپویل بشه.

با توجه به دیدن این تریلر و چندتای قبل
من که زیاد تو این بازی به گرافیک و انیمیشن اهمیت نمیدم توقعی هم ندارم تو این زمینه مهم برام داستانه و گیم پلی.

بنظر میاد بیشتر روی مقوله داستان کار کرده باشن .
گیم پلی هم بنظر میاد خیلی شبیه رزیدنت4 هست .

در کل نسبت به فجایع اخیر این ژانر بجز tlou این میتونه غنیمت باشه ولی خودم شخصا انتظار متای در حد عالی ندارم از این بازی.

آقا من نمیتونم دانلود کنم :( صفحه سفید باز میشه فقط! لطفا یه لینک دیگه بدید. منم عاشق این بازی شدم و منتظرم تا هر چه زودتر بیاد بیرون :d

عنوان تاپیک رو دیدم تعجب کردم بابا خب خیلی ساده بنویس دموی نمایش داده شده ی بازی The Evil Within در 2013 QuakeCon لیک شد!

من که ندیدم اسپویل هم نشدم و نمیبینم و اسپویل هم هم نمیشم این دفعه دیگه مثل زمان بارون دمو و تریلر رزیدنت اویل 6 گول نمیخورم و جلو خودمو میگیرم فقط دموی TGS رو اگه خیلی خفن باشه میبینیم!

ویدئو رو دیدم. جالب تر از ویدئو کامنت های دوستان عزیز هست :دی والا من که تو انمیشن های این بازی ایرادی ندیدم حالا نمیدونم منظورتون چیه. یه چیزی هم برای کسانی بگم که میگن نمیخوایم اسپویل بشه ونگاه نمیکنن :| الان یعنی مطمئنید با دیدن یه دموی 3-4 دقیقه ای که اصلا هم معلوم نیست از کجای بازی هست براتون اسپویل میشه؟ حالا طبق چیزایی که از داستان میدونیم احتمال زیاد صحنه های آغازین بازی هست. حالا از کی تا حالا شروع یه فیلم یا بازی جزو اسپویل حساب میشه :| در ضمن اونی که اینو نشون میده مطمئن باشید بیشتر از منو شما روی اسپویل شدن داستانی که خودش نوشته حساسه.

عنوان تاپیک رو دیدم تعجب کردم بابا خب خیلی ساده بنویس دموی نمایش داده شده ی بازی The Evil Within در 2013 QuakeCon لیک شد!

من که ندیدم اسپویل هم نشدم و نمیبینم و اسپویل هم هم نمیشم این دفعه دیگه مثل زمان بارون دمو و تریلر رزیدنت اویل 6 گول نمیخورم و جلو خودمو میگیرم فقط دموی TGS رو اگه خیلی خفن باشه میبینیم!
بهترین کار ممکنو انجام دادی.
هر کاری کردم نتونستم جلوی چشمامو بگیرم)x

آقا بخدا انیمیشن هاش قشنگ بود. قشنگ هم حال و هوای بازی های ژاپنی رو میداد بهم :دی

من از طرفدارای این بازیم ، خیلم منتظرشم
اما بدی ها رو باید گفت :d
آره انیمیشنها سینماتیکش خوبن ، چون Motion Capture اند.
اما in-Game هاش زیاد خوب نیستن
Blending بین اونا هم همینطور.

اگر نمی گفتم پیش در آمد (prologue) عده ای بعد از دانلود تاپیک رو میترکوندند که چرا بزرگتری اشتباه ترجمه تاریخ رو کردی. برای همین هم نوشتم پیش در آمد که کسی دوست نداره اسپویل بشه براش نبینه
هر چند واقعا نمی دونم به چی این گفته میشه اسپویل

اگر نمی گفتم پیش در آمد (prologue) عده ای بعد از دانلود تاپیک رو میترکوندند که چرا بزرگتری اشتباه ترجمه تاریخ رو کردی. برای همین هم نوشتم پیش در آمد که کسی دوست نداره اسپویل بشه براش نبینه
منظور اسپویل داستانی نیست. یعنی اصلا اسپویل نیست.
اما چون به احتمال قوی اول بازی باشه مقداری ناخوشاینده!

یه چیزی هم برای کسانی بگم که میگن نمیخوایم اسپویل بشه ونگاه نمیکنن :| الان یعنی مطمئنید با دیدن یه دموی 3-4 دقیقه ای که اصلا هم معلوم نیست از کجای بازی هست براتون اسپویل میشه؟ حالا طبق چیزایی که از داستان میدونیم احتمال زیاد صحنه های آغازین بازی هست. حالا از کی تا حالا شروع یه فیلم یا بازی جزو اسپویل حساب میشه :|
در ضمن اونی که اینو نشون میده مطمئن باشید بیشتر از منو شما روی اسپویل شدن داستانی که خودش نوشته حساسه.

مهمترین اسپویلش طریقه ی خِفت کردن سباستین بود دیگه!!

کلا رمزی شده بود که سباستین چجوری و توسط چه موجودی به سلاخ خونه ی قصاب میرسه که لو رفت!

اسپویل خفیف دیگه مربوط میشد به جنسیت اون موجود که خیلی راجبش تو فرومای خارجی بحث شد که اونم لو رفت!

خَش نداریم که میگیم اسپویل داره:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or