کلیفی بی سری Killzone را به مبارزه طلبید

Hosein M

کاربر سایت
698100_0.jpg

با سلام...
بیشتر ما میدونیم که شخص Cliff Bleszinski فردی پر حرف و رک و راک است. او هیمشه تفکراتش رو با دیگران از طریق صفحه Twitter خود بیان میکند و گاهی اوقات حرف هایی که باعث جنجال میشود.
ایشان به follower های خود پیشنهادی طعنه امیز داده است و killzone و فن های اونرو تحقیر کرده.
کلیف میگوید:دلیل واقعی ساخت Bulletstorm اینه کهGeow3 در بهار امسال نخواهد امد (تاخیر) و ما قراره با این بازی Killzone رقابت کنیم با این عنوان در واقع این اصل جملس:
....to F..U..C..K with Killzone.
منبع

آخرین ویرایش:
شما ها هم همیتان بروید دنبال کارتان . آبی از Bulletstorm برایتان گرم نخواهد شد دوستان . بیبی کلیفی یتان هم نمیتواند برای کیلزون شاخ شود و باز هم نمیشود . انقدرم آن جمله تکراریتان را هی بازگو نکنید مردید حرف تازه بزنید :>

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=38880

شعور کسی که نهایت بازی سازیش آفرینش یک شخصیت بی ربط و بی سر و ته ِ و علاقه وافری به خوابیدن با پسر بچه های 15 ساله داره و اوج پرستیز کاریش عکسش با یه اره برقی پلاستیکی ِ بیشتر از این نیست.

:)) دمت گرم حال همهیه شان را یک جا گرفتید . مارکوس چی چی بود :-/
ولی باحال گفتید آقای Astiλk>:d<

نکته ای که من از این تاپیک دستگیرم شد اینه که حتی مبارزه با بازی های سونی هم حرامه و هر کی گفت بازی من میخواد با فلان بازی سونی رقابت کنه، انواع و اقسام حمله ها رو نوش جان خواهد کرد...:biggrin1:

آقای Dreadlord شما پیش خودمان بماند ولی خیلی فن هستید . :-s

هی من می خواهم فن بازی نکنم ولی مگر میشود ؟:(( )x

خواسته یه اعتماد به نفس کاذبی به دست اَندر کاران کیلزون بده که " آره شما هم بازیتون در حدی هست که یکی پیدا شه باهاتون رقابت کنه " :d یه عمر قاتل Halo بودین حالا خودتون در نقش مقتول باشین :d
بسیار جالبه دوستان نمیتونن ایراد موجهی به بازی های کلیف بگیرن گیر میدن که با بچه های 15 ساله میخوابه ( چقدر آمار دقیق هستن , فقط 15 ساله ) انگار تو این دنیا فقط اینه که با یک فردی میخوابه ! کلا تاپیک جالبی شده :d

ای وای.آخه کلیف بیکار بودی با جَوونِ 15 ساله خوابیدی که دوستان بازیسنتری انقدر ناراحت گناه کردن تو بشن؟!
---------
آقا شما با بازی 40 و خورده ای گیگ خودتون خوش باشین چیکار به این کلیفی بد بخت و گناهاش دارین؟مطمئن باشین کسی رو توی گور شما نمیذارن.

• Like
Reactions: Dreadlord
من برام سؤال پیش اومده! :d آرش به شعور کلیفی گیر داده! بعد شما قضیه ی 15 ساله رو ربط میدین به بازیش ؟ :d :d :d

بشین بینیم باو!
شما بهتره تمرکزت رو روی سنگر گرفتن و تیر زدن جمع کنی چون غیر از این دو کار، کار دیگه ای نمیشه تو گیرز کرد. اصلا در اون حد نیستی که قارچ خور و پک-من رو به مبارزه بطلبی، چه رسد به کیلزون!

تاحالا Gears Of War بازی کردی؟lOl
شما بازی کردی؟ LOL

آخرین ویرایش:
بشین بینیم باو!
شما بهتره تمرکزت رو روی سنگر گرفتن و تیر زدن جمع کنی چون غیر از این دو کار، کار دیگه ای نمیشه تو گیرز کرد. اصلا در اون حد نیستی که قارچ خور و پک-من رو به مبارزه بطلبی، چه رسد به کیلزون!
تاحالا Gears Of War بازی کردی؟lOl

بشین بینیم باو!

بنده ی خدا خبر نداره صنعت گیم به KZ مدیون هستش وگرنه غلط میکرد این حرفو بزنه :d
تازه من دمو BulletStorm بازی کردم لگ نداشت احساس Casual بودن بهم دست داد :|
حالا جالبه هیچکس به این موضوع توجه نمیکنه که People Can Fly پشت ساخت بازی هستش :d

اصلا در اون حد نیستی که قارچ خور و پک-من رو به مبارزه بطلبی، چه رسد به کیلزون!

به نظرم برعکس گفتی! درستش این میشه:

اصلا در اون حد نیستی که کیلزون رو به مبارزه بطلبی، چه رسد به قارچ خور و پک-من!

عناوین مذکور آنقدر بزرگن که کیلزون و امثال هم طی 2 دهه آینده هم شاید کلکسیون افتخاراتش با کلکسیون افتخارات این عناوین برابری نکند! نسخه اول پک-من 31 سال پیش عرضه شد که فکر کنم بسیاری از بازیسازان کنونی آن موقع نطفه هم نبودن.

• Like
Reactions: Trunks
بسیار جالبه دوستان نمیتونن ایراد موجهی به بازی های کلیف بگیرن گیر میدن که با بچه های 15 ساله میخوابه ( چقدر آمار دقیق هستن , فقط 15 ساله ) انگار تو این دنیا فقط اینه که با یک فردی میخوابه ! کلا تاپیک جالبی شده :d
شما وقتی فارسی روان که فکر کنم به زبان مادریتون باشه، اگر اشتباه نکنم البته، متوجه نمی شید، به شخصه کاری از دست من بر نمیاد. اگر پهنای باند داری و از Dial up استفاده نمی کنی، میتونی با چند تا گوگل کردن کوچک به شخصیت جناب اره برقی پی ببری، من با بازی ساخته ایشون کاری ندارم، من مستقیما به شخصیت ایشون حمله کردم، گفتم برای خودم دلایل کاملا موجه دارم، همونطور که مثلا برای دیوید کیج دارم و سابق بر این کاملا توضیح دادم. بنده با شخصیت ایشون و این که در شان یک کارگردان بازی نیست که بیاد از یه همچین کلمه ای برای یه بازی مطرح استفاده کنه و این کمال بو نبردن این آقا از یه جو شعور و پرتسیژ کاری رو می رسونه، اگر کسی به غیر از این اعتقاد داره، شخصا بهش میگم که آدم مشکل داریه ... کاملا واضح گفتم.

راجع به داستان و پیش زمینه داستانی نظر من ِ که Killzone خیلی خیلی سرتر از GeoW ِ، اگر با نظر بنده مشکلی دارید میتونید از دیوار کنارتون استفاده کنید.

نکته : اگر به زبان مادریتون مسلط نیستید، از Google Translate استفاده کنید.

یکم باید صبر کرد و نتیجه فروش و امتیازات دید ...
این بار سوزش از طرف کلیف بی از دو جناح بود :
یکیش BS ( کم سابقه بوده یک بازی مولتی سوزش ایجاد کنه )
دومیش هم احتمالا تجربه ****

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or