teznade کاربر سایت Oct 10, 2009 #16 نوشته شده توسط GENE: قسمت سوم این بازی اسمش The 3rd Birthday هست که در واقع یک Spin off هستش. اول برای موبایل رونمایی شد ولی بعدا توی کنفرانس DKΣ3713تایید شد که انحصارا برای PSP ساخته میشه. بیشتر... اقا میشه بازی های psp رو روی پی سی اجرا کنم بعدش سی دی انو از کجا بیارم ؟
نوشته شده توسط GENE: قسمت سوم این بازی اسمش The 3rd Birthday هست که در واقع یک Spin off هستش. اول برای موبایل رونمایی شد ولی بعدا توی کنفرانس DKΣ3713تایید شد که انحصارا برای PSP ساخته میشه. بیشتر... اقا میشه بازی های psp رو روی پی سی اجرا کنم بعدش سی دی انو از کجا بیارم ؟
Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Oct 10, 2009 #17 نوشته شده توسط teznade: اقا میشه بازی های psp رو روی پی سی اجرا کنم بعدش سی دی انو از کجا بیارم ؟ بیشتر... شبیه ساز jpcsp هست هنوز به صورت کامل نیست ولی چند تا بازی رو روش تست کردند میشه و beta هست
نوشته شده توسط teznade: اقا میشه بازی های psp رو روی پی سی اجرا کنم بعدش سی دی انو از کجا بیارم ؟ بیشتر... شبیه ساز jpcsp هست هنوز به صورت کامل نیست ولی چند تا بازی رو روش تست کردند میشه و beta هست
teznade کاربر سایت Oct 10, 2009 #18 نوشته شده توسط kolange_edalat2001: شبیه ساز jpcsp هست هنوز به صورت کامل نیست ولی چند تا بازی رو روش تست کردند میشه و beta هست بیشتر... مرسی دوست عزیز می تونی اطلاات کاملی ازاین کنسول دستی به من بدی در ضمن این بازی از کجا گیر بیارمش ممنون میشم چون علاقه خواستی به این بازی دارم
نوشته شده توسط kolange_edalat2001: شبیه ساز jpcsp هست هنوز به صورت کامل نیست ولی چند تا بازی رو روش تست کردند میشه و beta هست بیشتر... مرسی دوست عزیز می تونی اطلاات کاملی ازاین کنسول دستی به من بدی در ضمن این بازی از کجا گیر بیارمش ممنون میشم چون علاقه خواستی به این بازی دارم