کسی این رزیدنت اویل 4 رو خریده

دوستان بنده بازی رو گرفتم و باید بگم هیچ گونه مشکلی در اجرای بازی وجود نداره..فقط نکته مهم اینه که شما نیاز به هارد دارید برای نصب بازی+اینکه بازی از روی دیسک اجرا نمیشه و میبایست حتما بازی رو نصب کنید (دیسک هم باید داخل دستگاه باشه) و بعد بازی رو اجرا کنید.
من از بازار تهیه کردم نسخه 4 رو و بعد از نصب خواستم اجرا کنم گفت باید داشبردتون آپدیت بشه منم دیده بودم دوستام برای آپدیت داشبرد میزنن بله منم yes رو زدم الان اصلا کنسول بالا نمیاد حالا چه برسه بره تو بازی نمیدونید چکاری باید بکنم؟ درست میشه؟ آپدیت دستگاه شما ورژنش چنده؟ واسه من 1.90 بود

من از بازار تهیه کردم نسخه 4 رو و بعد از نصب خواستم اجرا کنم گفت باید داشبردتون آپدیت بشه منم دیده بودم دوستام برای آپدیت داشبرد میزنن بله منم yes رو زدم الان اصلا کنسول بالا نمیاد حالا چه برسه بره تو بازی نمیدونید چکاری باید بکنم؟ درست میشه؟ آپدیت دستگاه شما ورژنش چنده؟ واسه من 1.90 بود

كپي خور كنسولتون پريده
بايد بديد كپي خور كنن
آپديت شما بايد 13599 باشه
تو اوايل اين تاپيك اشاره شده بود كه آپديت نكنيد.

دوستان من رزیدنت اویل 4 رو گرفتم بازی کردم اما به نظرم اصلا با اونی که قبلا روps2 بود فرقی نکرده ( از نظر گرافیک )
شما فرقی احساس کردید ؟؟؟ چیش hd شده ؟؟!!! :d

دوستان من رزیدنت اویل 4 رو گرفتم بازی کردم اما به نظرم اصلا با اونی که قبلا روps2 بود فرقی نکرده ( از نظر گرافیک )
شما فرقی احساس کردید ؟؟؟ چیش hd شده ؟؟!!! :d
دیگه نباید توقع داشته باشی که بازی 180 درجه تغییر داشته باشه.:dیک مقدار نورپردازی و تکسچرها بهتر شده.:d

من این code verni گرفتم اما از اینا هست که باید داخل پوشه ی هارد ریخته بشه به طرف گفتم گفتش که برای jtag نیست بریزی اجرا می شه اما یه حسی می گه رفته توی پاچم:d

اين نسخه رزيدنت ايول كه براي كنسول هاي پال ريليز شد، نسخه سانسور شده هست
بازي كامل نيست
icon13.png

آقا دوستان آخر من نفهمیدم این کد ورونیکا اومده برا پال ها یا نه؟؟
یه سوال دیگه : هنوز از همون روش ریختن رو هارد اجرا میشند یا نه روی دیسک؟؟؟
ابن قضیه سانسور چیه؟؟؟
کی گفته!!!
اصلا چی داشته؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or