کرایتک : CryEngine سه سال از Unreal Engine 4 جلو تر است!

S A A M

کاربر سایت

رئیس خوش بین کرایتک آقای Cevat Yerli گفته است : تریلر Unreal Engine 4 - demonstrations از Epic به مواردی اشاره میکند که Cryengine سه سال پیش آنها را معرفی کرده بود!
Yerli به Gamebeat گفت : تنها چیزی که میتوانم بگویم اینست که که 3 Cryengine در حال حاضر کیفیتی برابر با UE4 دارد!

شما میتوانید به 3 سال قبل و ویدئو های ما در GDC برگردید و ببینید که چیزی که ما در Cryengine استفاده کردیم به زیبایی چیزی هایی است که UE4 و بسیاری ار شرکت های دیگر در موتور های بازیشان اخیرا نمایش میدهند!

Yerli کمی قدم را فراتر نهاد و گفت : شما هنوز قدرت واقعی Cryengine را ندیده اید و آن برگ برنده ما برای نسل بعدی است!

ما هنوز آخرین دستاوردمون رو معرفی نکردیم او ادامه داد بزودی شما شاهد معرفی بازسازی بعدی Cryengine خواهید بود! من شماره ای به اون اختصاصا نمیدم اون فقط یک بازسازی از کرای انجین خواهد بود ما قبلا هم گفتیم که Cryengine 3 از سه سال پیش به عنوان نسل بعد آماده بوده!
اگه من به تعریفی که مردم اکنون از تکنولوژی آینده دارن نگاهی بندازم این همون چیزیه که ما سه سال پیش شاهد اون بودیم
Yerli. گفت : ما قبلا هم سیستم ذرات و GPU Rendering و سایه زنی فوق العاده ی داشتیم همچنین tessellation رو در Crysis 2 که شاهد اون بودید Directx 11 .ما فقط در تک دمو ها در مورد این موارد صحبت نکردیم ما عمل کردیم و از اونا در بازیهامون که قبلا هم عرضه شدن استفاده کردیم.

Source

آخرین ویرایش:
نه کوروش :d
انجین ِ اون بازی Cry Engine 2 بود ، البته Optimize شُده بود در مقایسه انجین Crysis I .

نه آخه افشین جان یه حساب دو دو تا چهارتاست ! :d
وقتی کرایتک با CE 2 سال 2007 کرایسیس میسازه که رسماً یک سروگردن که چه عرض کنم میشه گفت یه نسل از بازی های هم رده خودش جلوتره ، خوب اگه الان بخواد با CE3 یه انحصاری واسه pc بسازه به نظرت چی از آب در میاد؟:d
وارهد که با CE2 ساخته شده !

تا به امروز با CE3 فقط یه بازی ساخته شده که اونم ساخته دست خود کرایتک هست : Crysis 3 ، انحصاری هم نیست یه بازی مولتی پلتفرم.

حواسم به انجینش نبود
فکر کردم نوشتید کرایتک مگه انحصاری واسه پی سی داره ..
از اون نظر :d

مگه با CE3 واسه pc انحصاری ساخته شده؟:-/

بابا همین C3 مگه تمام توانشون برای PC نبود..؟ UE3 تازه داره SW1313 رو با توان کامل برای PC می سازه..

تازه UE3 باید با CE2 مقایسه بشه و UE4 با CE3

از کدوم توان حرف میرنی وقتی بازی مولتی پلتفرمه و قراره واسه کنسول های این نسل هم رلیز شه؟

تو اختلاف کنسولها رو با PC تو C3 نگاه کن میبینی که اینها خیلی برای PC وقت گذاشتن.. با این کار هم میخواستن موتورشون رو به رخ بکشن..

بزرگترین پیشرفت UE4 نورپردازی و سایه زنی رئل تایمش هست :
Digital Foundry :
UE4 is all real-time, all the time. The existing approach to lighting environments in most current-gen titles (including UE3) is to pre-calculate light and shadow, then pack up your bag and go home - because the whole process of "baking in" the light-maps takes a long, long time.
چیزی که 95 درصد بازی ها UE3 منجمله خود سری گیرز او وار ازش بی بهره ان .

مستر جوات تکنولوژیات بخوره تو سرت چه فایده میخوای دوباره اول شخص بسازی ؟ کرایسیس 5 احتمالا ! مهم اینه که باهاش چی ساخته بشه ! مطمئنا عناوین نسل بعد هم با آنریل ساخته میشن !

بزرگترین پیشرفت UE4 نورپردازی و سایه زنی رئل تایمش هست :
Digital Foundry :

چیزی که 95 درصد بازی ها UE3 منجمله خود سری گیرز او وار ازش بی بهره ان .
البته رضا این مورد فقط مختص گیرز و بازی های ساخته شده با UE3 نیست تقریبا بالای 90 درصد (شایدم بشه گفت 100 % :d) بازی های این نسل بطور کامل منابع نور دینامیک با سایه های ریل تام ندارن !:d

البته رضا این مورد فقط مختص گیرز و بازی های ساخته شده با UE3 نیست تقریبا بالای 90 درصد (شایدم بشه گفت 100 % :d) بازی های این نسل بطور کامل منابع نور دینامیک با سایه های ریل تام ندارن !:d
آره خو ولی خیلی از بازی ها هم هستن اصلاً منبع نور داینامیک با سایه زنی رئل تایم ندارن :دی !

کنتور که نمیندازه هر جا میرسی بگو اپیک فلانه UE3 فلانه بهمانه ، کرای انجین رو هم بکوب .
اولا دلیل اینکه کرای انجین از نسخه 2 به 3 رسید تو یه نسل بخاطر این بود که کرایتک تو محاسباتش یه چیز رو لحاظ نکرده بود و اون هم افزایش محبوبیت n برابر کنسول ها بود و گرنه کرای انجین 2 با کرای انجین 3 تفاوت ندارن اندازه 2 نسل انجین نمی کنن . و گرنه میتونن هنوز هم با کرای انجین 2 بازی هایی رو PC بسازن که Star wars 1313 رو بخوره ، کرایسیس 1 با 2 تا ماد ِ خوشگل روش قشنگ از تمامی بازی های این نسل میزنه بالا و حتی میتونه با اون star wars هم رقابت کنه به علاوه که اون بازی کاملا خطیه !
کرای انجین 3 موتوری بسیار پر قدرته ؛ کار هر موتوری کرایسیس 2 رو رو کنسول اونطوری رندر کردن نیست . به علاوه رو PC هم بازی می کنه حجم افکت های به کار برده شده رو می بینی دهنت باز می مونه و فقط به خاطر این افسوس میخوری که اگه میتونستن فرق بیشتری بین نسخه PC و کنسولی بزارن میتونستن چی کارا کنن و نشده . در کل نمیشه با حل معادله یک محهولی ـی که همیشه تو همه تاپیک ها با لحن کاملا تهاجمی انجام میدی به جوابی که دلت میخواد برسی .
اصلن خدایی نکرده Crytek نیمد برای این که از لحاظ اسمی به UE برسه اینکارو بکنه. که UE3 و CE3 باشه.

-----------------------------
واقعیت که وجود داره اینه، توی دنیای PC من Crysis رو یک عنوان عالی میدونم قبلن نمیدونستم و معتقد بودم Crytek کاری نکرده ولی بعد از عرضه ی BF3 به این نتیجه رسیدم، Crytek با Crysis خیلی کار بزرگی کرد. ولی توی Crysis 2 واقعن Crytek هیچ حرکتی نرفت.
حالا بگید نه اینطوری نیست، یا بگید آره اینطوریه فرقی به حال من نمیکنه. این که هر هفته یک بار بیان یک تیزر از خودشون بدن بیرون و هی هم بگن موتور ما بهتره خودش میشه دلیل قانع کننده که اینطوری نیست.
اون ور هر روز Crytek داره خودش رو جِر میده که موتور ما خوبه اینور Epic یه تک دمو میده ملت میگرخن.
کاملن واضحه کدوم موفق تر هست. به قول معروف وقتی Crytek داره خودش رو میکشه . . .
درباره Crysis 2 هم که یک چیز میگم روی کنسول ها که با افت فریم و باگ عرضه شد یعنی یک سری استاندارد ها رو نادیده گرفت که برسه به یک سطح کیفیت حالا سخت افزار 6 یا 63000 سال پیش فرق نمیکنه. این استاندارد رو نادیده گرفت تا به اونی که میخواد برسه رسید؟ دمش گرم ولی Epic هم میتونست با افت فریم و باگ برسه ولی نخواست.
توی PC هم Crysis 2 با اون پچ 2 گیگ حتا انگشت کوچیکه Crysis نمیشد. در حالت کلی هم بازم حرفی نداشت بزنه.

بخش اول و قرمز رنگ کامنتتون هیچ جوابی براش نیست بجز لبخند زدن.
درمورد مابقیش ام باید بگم کرایتک بود که توی یه نسل دوتا انجین رونمائی کرد درحالی که Epic Games از 2005 تا الان همون Unreal Engine بهینه کرد تا به Samaritan رسید. Star Wars 1313 ام که با UE3 ساخته میشه و عملاً باعث میشه UE3 جزو موتورهای پایه نسل بعدی باشه و سازندها طبق نیازشون بین UE3 یا 4 یکی رو انتخاب کنن.

پ.ن. درهرحال فنهای کرایتک و چوات یرلی میتونن توی این رویایی "ما از Epic بهتریم CE3 سه سال از دنیا جلوتره" باشن و لذت ببرن.

وقتی جوابی نداری بایدم لبخند بزنی :dشما هم با Unreal Engine 1234567..... خوش باش و حال کن ولی این رویا رو باید با خودت به ناکجا آباد ببری که یک بازی مثل تک دمو هایی که Epic نشون داده از انجینش رو ببینی اما Cryengine همون سال 2006 یه مود از کرایسیس داد که اگه میدید انقدر انقدر لبخند نمیزدی و قفط منتظر باش تا بازسازی بعدی انریئل انجین رو ببنی تا کف خون بالا بیاری!:d عزیزم من قبلا هم گفتم من نه فن تعصبی کرایسی هستم نه کرایتک شما فکر کردین با یه کرایسیس فن دو آتیشه طرفی که بهت بر خورد :)) من از بازی کرایسیس زیاد خوشم نماید چون همونطور هم که قبلا گفتم بازیش ماورا تخیل هست فن هاش ناراحت نشن لطفا این یه حقیقت و سلیقه ها متفات هست ولی انجینشو به عنون قدرتمند ترین انجین بازی سازی شدیدا قبول دارم. و بازی هایشو هم دیدم و بازی کردم. ولی شما باید قبول کنی که فرق هست بین حرف زدن و عمل کردن و حرف زدن و باز هم حرف زدن و.... :d فکر هم نکن که شما فقط خودت Star Wars 1313 رو دیدی و من اولین بارمه این اسم رو میشنوم من هم دیدم تریلرشو ولی بازم میگم فاصله هست بین این بازی و تک دمو Samaritan ! داری ادعا های شرکتی رو رد میکنی که بازیش برای تست کارت گرافیک ها قبلا مورد استفاده قرار میگرفت! شما دمو های کرای انجین رو با Unreal Engine مقایسه کن ببین چی داره UE4 که دمو های کرای انجین نداره حقیقت رو باید قبول کرد و وقتی اون بازسازی کرای انجین اومد اونجا باز همو میبینیم.;) همه دارن میگن تک دموی UE4 اونقدر که همه منتظرش بودن تحسین برانگیز نبود حالا شما هی دفاع کن ازش!

آخرین ویرایش:
مصطفی تحویل بگیر:دی
اصلن خدایی نکرده Crytek نیمد برای این که از لحاظ اسمی به UE برسه اینکارو بکنه. که UE3 و CE3 باشه.

-----------------------------
واقعیت که وجود داره اینه، توی دنیای PC من Crysis رو یک عنوان عالی میدونم قبلن نمیدونستم و معتقد بودم Crytek کاری نکرده ولی بعد از عرضه ی BF3 به این نتیجه رسیدم، Crytek با Crysis خیلی کار بزرگی کرد. ولی توی Crysis 2 واقعن Crytek هیچ حرکتی نرفت.
حالا بگید نه اینطوری نیست، یا بگید آره اینطوریه فرقی به حال من نمیکنه. این که هر هفته یک بار بیان یک تیزر از خودشون بدن بیرون و هی هم بگن موتور ما بهتره خودش میشه دلیل قانع کننده که اینطوری نیست.
اون ور هر روز Crytek داره خودش رو جِر میده که موتور ما خوبه اینور Epic یه تک دمو میده ملت میگرخن.
کاملن واضحه کدوم موفق تر هست. به قول معروف وقتی Crytek داره خودش رو میکشه . . .
درباره Crysis 2 هم که یک چیز میگم روی کنسول ها که با افت فریم و باگ عرضه شد یعنی یک سری استاندارد ها رو نادیده گرفت که برسه به یک سطح کیفیت حالا سخت افزار 6 یا 63000 سال پیش فرق نمیکنه. این استاندارد رو نادیده گرفت تا به اونی که میخواد برسه رسید؟ دمش گرم ولی Epic هم میتونست با افت فریم و باگ برسه ولی نخواست.
توی PC هم Crysis 2 با اون پچ 2 گیگ حتا انگشت کوچیکه Crysis نمیشد. در حالت کلی هم بازم حرفی نداشت بزنه.
میثم جان عزیز دلم:)
اول اینکه Crytek بلند نمیشه هی راه بره بگه انجین من فلانه بهمانه. اگه به منابع مختلف نگاه کنی میبینی سایتای مختلف باهاشون مصاحبه میکنن، سوال میپرسن و بالطبع یرلی هم جواب میده. دیگه مشکل ما نیست مارک رین رو آدم حساب نمیکنن راه به راه ازش سوال کنن که خبراش بیاد تو خبرگزاری ها:دی این یک.
دوم، اپیک هم بازی هاش با UE3 (نه فقط اپیک، شرکتای دیگه) هم مشلات ریز و درشت خودشون رو دارن که منم میتونم با استدلال تو برعکش رو بگم. یعنی بگم اگه کرایتک هم میتونست گرافیکی 10 برابر کرایسیس 2 خلق کنه ولی 1 دقیقه اول هر مرحله تکسچر لودینگ داشته باشی:) ولی نخواست!
نکته سوم، Crysis 2 با پچش اگه نگیم بهتر از Crysisـه Original بوده، بعد از اون دوم هست. حالا چطور یه همچین چیزی که دومین گرافیک برتر نسل هست حرفی برای گفتن نداره، بماند.

چه بخوای قبول بکنی چه نکنی، تمام حرفات ضد کرایتک از روی کینه است. اصلا مثل روز مشخصه. که این مورد باید واکاوی بشه و علتش مشخص بشه:دی

یکی تحویل بگیره :دی.
مصطفی تحویل بگیر:دی

میثم جان عزیز دلم:)
اول اینکه Crytek بلند نمیشه هی راه بره بگه انجین من فلانه بهمانه. اگه به منابع مختلف نگاه کنی میبینی سایتای مختلف باهاشون مصاحبه میکنن، سوال میپرسن و بالطبع یرلی هم جواب میده. دیگه مشکل ما نیست مارک رین رو آدم حساب نمیکنن راه به راه ازش سوال کنن که خبراش بیاد تو خبرگزاری ها:دی این یک.
دوم، اپیک هم بازی هاش با UE3 (نه فقط اپیک، شرکتای دیگه) هم مشلات ریز و درشت خودشون رو دارن که منم میتونم با استدلال تو برعکش رو بگم. یعنی بگم اگه کرایتک هم میتونست گرافیکی 10 برابر کرایسیس 2 خلق کنه ولی 1 دقیقه اول هر مرحله تکسچر لودینگ داشته باشی:) ولی نخواست!
نکته سوم، Crysis 2 با پچش اگه نگیم بهتر از Crysisـه Original بوده، بعد از اون دوم هست. حالا چطور یه همچین چیزی که دومین گرافیک برتر نسل هست حرفی برای گفتن نداره، بماند.

چه بخوای قبول بکنی چه نکنی، تمام حرفات ضد کرایتک از روی کینه است. اصلا مثل روز مشخصه. که این مورد باید واکاوی بشه و علتش مشخص بشه:دی
سینا جان، پسر گلم :).
بلند نمیشه، میشینه با آرامش هرجا میره اینو میگه :دی، یعنی Epic واقعن ثابت کرده نیازی به اعلام نداره. قدرت موتورش رو همیشه با نمایش هاش تضمین کرده.
قبول کن، Crytek خیلی فاصله داره، مهمتر از همه اینکه Epic در حال حاضر از لحاظ ساپورت بازیباز در بالاترین حالت ممکنه فعالیت میکنه. UDK شدیدن یک کمک عالی بوده تو این صنعت به بازیباز های جوون اون ور Crytek هم اومده مثلن انجین داده ملت بازی بسازن با کلی دردسر و... :|.
هرکاری که Epic میکنه رو سعی بر تقلیدش داره.
من کلن نفرت انگیز نگاه نمیکنم ولی حس ازنجار و حالت تهوع دارم نسبت به مسخره بازی های Crytek این نسل تموم شد ولی هنوز دست از بچه بازیاش بر نمیداره. Crysis 3 اش اینقدر نمایشش تو کنفرانس خسته کننده و حوصله سر بر بود که آدم سرشو میخواست بزنه به دیوار، سالی یه بار یه انفجار سد نشون میدن کلاس بزارن، که چی بشه؟ :|؟

خیلی ببخشید که این مثال رو میزنم کسی بهش بر نخوره.
Crytek دقیقن من یاد این تازه به دوران رسیده هایی میندازه که از شهرشون بلند میشن میان شهر های بزرگ، خدایی نکرده هم یک ارث گنده ای بهشون میرسه کسی که تا دیروز گشت خَر سوار میشده حالا میشینه پشت مرسدس بنز فیلان و فکر میکنه پادشاهی داره میکنه. حکایت حاله Crytek هست . . .

یکی تحویل بگیره :دی.

سینا جان، پسر گلم :).
بلند نمیشه، میشینه با آرامش هرجا میره اینو میگه :دی، یعنی Epic واقعن ثابت کرده نیازی به اعلام نداره. قدرت موتورش رو همیشه با نمایش هاش تضمین کرده.
قبول کن، Crytek خیلی فاصله داره، مهمتر از همه اینکه Epic در حال حاضر از لحاظ ساپورت بازیباز در بالاترین حالت ممکنه فعالیت میکنه. UDK شدیدن یک کمک عالی بوده تو این صنعت به بازیباز های جوون اون ور Crytek هم اومده مثلن انجین داده ملت بازی بسازن با کلی دردسر و... :|.
هرکاری که Epic میکنه رو سعی بر تقلیدش داره.
من کلن نفرت انگیز نگاه نمیکنم ولی حس ازنجار و حالت تهوع دارم نسبت به مسخره بازی های Crytek این نسل تموم شد ولی هنوز دست از بچه بازیاش بر نمیداره. Crysis 3 اش اینقدر نمایشش تو کنفرانس خسته کننده و حوصله سر بر بود که آدم سرشو میخواست بزنه به دیوار، سالی یه بار یه انفجار سد نشون میدن کلاس بزارن، که چی بشه؟ :|؟

Crytek دقیقن من یاد این تازه به دوران رسیده هایی میندازه که از شهرشون بلند میشن میان شهر های بزرگ، خدایی نکرده هم یک ارث گنده ای بهشون میرسه کسی که تا دیروز گشت خَر سوار میشده حالا میشینه پشت مرسدس بنز فیلان و فکر میکنه پادشاهی داره میکنه. حکایت حاله Crytek هست . . .
این که نمایششون خسته کننده بود و اینا که همه نظر شخصیته و قابل احترام. واسه خیلی ها هم خسته کننده نبود.
تقلید و اینا هم فقط حرفه. 90% Featureهای UE4 همین الان تو CE3.0 هست، پس کسی تقلید کرده باشه، اپیکه نه Crytek.
اما در مورد حکایتت.
الان این حکایتی که تعریف کردی، چه ربطی به حکایت Crytek داره؟:-/ Crytek از بدو تولدش و اولین بازی که ساخت داره با بزرگترین های زمون خودش رقابت میکنه. با Farcry داشت با افسانه ای مثل کارمک و Doom III رقابت میکرد و همینطور HL2ـه Valve و اگه نگیم از اون دو تا سر بود، چیزی هم کمتر نداشت. از بازی بعدیشون هم پرچم گرافیکی نسل رو از 6 سال پیش دستشون گرفتن و اپیک که خوبه، بابای اپیک هم نمیتونه از این نظر نزدیکشون بشه. حتی کارمکش هم با Rage نتونست Crysis رو پایین بکشه، اپیک که باید بره غاز بچرونه.:دی الان چجوری یه همچین شرکتی تازه به دوران رسیده است؟ :-/ دنبال حقیقتی، حقیقت اینه. پرچم دار تکنولوژی گرافیکی تو این نسل Crytek، id Software و Naughty Dog هستن و این وسط هیچی به اپیک و GeOWـش نمیماسه. حالا هر چقدر شماها دوس دارین سفسطه کنین که چمیدونم UE3 شونصد بار لایسنس شده و از این حرفا که همیشه میزنین. پراید هم فروشش زیاده ولی، بقیش رو خودت میدونی.

آخرین ویرایش:
یاده هیلو کیلر و کاد کیلر و ... افتادم چه داستانی داشتیم قبل از ریلیز کرایسیس 2 :dیه حس اخرتی به جوات و برابچ القاء شده بود

این که نمایششون خسته کننده بود و اینا که همه نظر شخصیته و قابل احترام. واسه خیلی ها هم خسته کننده نبود. تقلید و اینا هم فقط حرفه. 90% Featureهای UE4 همین الان تو CE3.0 هست، پس کسی تقلید کرده باشه، اپیکه نه Crytek. اما در مورد حکایتت. الان این حکایتی که تعریف کردی، چه ربطی به حکایت Crytek داره؟:-/ Crytek از بدو تولدش و اولین بازی که ساخت داره با بزرگترین های زمون خودش رقابت میکنه. با Farcry داشت با افسانه ای مثل کارمک و Doom III رقابت میکرد و همینطور HL2ـه Valve و اگه نگیم از اون دو تا سر بود، چیزی هم کمتر نداشت. از بازی بعدیشون هم پرچم گرافیکی نسل رو از 6 سال پیش دستشون گرفتن و اپیک که خوبه، بابای اپیک هم نمیتونه از این نظر نزدیکشون بشه. حتی کارمکش هم با Rage نتونست Crysis رو پایین بکشه، اپیک که باید بره غاز بچرونه.:دی الان چجوری یه همچین شرکتی تازه به دوران رسیده است؟ :-/ دنبال حقیقتی، حقیقت اینه. پرچم دار تکنولوژی گرافیکی تو این نسل Crytek، id Software و Noughty Dog هستن و این وسط هیچی به اپیک و GeOWـش نمیماسه. حالا هر چقدر شماها دوس دارین سفسطه کنین که چمیدونم UE3 شونصد بار لایسنس شده و از این حرفا که همیشه میزنین. پراید هم فروشش زیاده ولی، بقیش رو خودت میدونی.
من از موقعی که کرای انجین رو شناختم با ساپرت هاش و دسترسی هاش مشکل داشتم ! انجین که فقط فناروی نیست ! مثلا اپیک اومد UDK واسه آنریل 3 عرضه کرد بعد یه مدت داره انجین مجانی رو واسه بیشتر پلتفرم ها گسترش میده (ازجمله iOS) و ابزار قویشو در اختیار علاقه مند های بازیسازی قرار داده ! از طرفی با این انجین هر نوع بازی ای ساختن اما رو کرای انجین تا تونستن اول شخص ساختن ! حالا شما چند سال واسا راجع به تلنولوژی بحث کن ، من که بعنوان طرفدار اپیک گیمز همیشه از نمایش گرافیکی کرایتک لذت میبردم اما هیچوقت قبول نداشتم انجین برتری هست (از همه لحاظ) !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or