کرایتک : CryEngine سه سال از Unreal Engine 4 جلو تر است!

S A A M

کاربر سایت

رئیس خوش بین کرایتک آقای Cevat Yerli گفته است : تریلر Unreal Engine 4 - demonstrations از Epic به مواردی اشاره میکند که Cryengine سه سال پیش آنها را معرفی کرده بود!
Yerli به Gamebeat گفت : تنها چیزی که میتوانم بگویم اینست که که 3 Cryengine در حال حاضر کیفیتی برابر با UE4 دارد!

شما میتوانید به 3 سال قبل و ویدئو های ما در GDC برگردید و ببینید که چیزی که ما در Cryengine استفاده کردیم به زیبایی چیزی هایی است که UE4 و بسیاری ار شرکت های دیگر در موتور های بازیشان اخیرا نمایش میدهند!

Yerli کمی قدم را فراتر نهاد و گفت : شما هنوز قدرت واقعی Cryengine را ندیده اید و آن برگ برنده ما برای نسل بعدی است!

ما هنوز آخرین دستاوردمون رو معرفی نکردیم او ادامه داد بزودی شما شاهد معرفی بازسازی بعدی Cryengine خواهید بود! من شماره ای به اون اختصاصا نمیدم اون فقط یک بازسازی از کرای انجین خواهد بود ما قبلا هم گفتیم که Cryengine 3 از سه سال پیش به عنوان نسل بعد آماده بوده!
اگه من به تعریفی که مردم اکنون از تکنولوژی آینده دارن نگاهی بندازم این همون چیزیه که ما سه سال پیش شاهد اون بودیم
Yerli. گفت : ما قبلا هم سیستم ذرات و GPU Rendering و سایه زنی فوق العاده ی داشتیم همچنین tessellation رو در Crysis 2 که شاهد اون بودید Directx 11 .ما فقط در تک دمو ها در مورد این موارد صحبت نکردیم ما عمل کردیم و از اونا در بازیهامون که قبلا هم عرضه شدن استفاده کردیم.

Source

آخرین ویرایش:
رضا هم کرایسیس2 و هم کرایسیس 1 از لحاظ optimize جزو بهترین ها هستن ! قبلاً هم تو یه تاپیک دیگه گفته بودم اینکه میبینید کرایسیس 1 در زمان خودش رو قوی ترین سخت افزار ها هم فریم مناسب نمی داد ، دلیلش این بود که تنظیمات very high کرایسیس واسه سال 2007 نبود ، مثل یه گزینه next generation بود که سازدنده ها قرار داده بودن تو بازی! اینکه کرایتک جلوتر از زمان و سخت افزار حرکت میکنه تقصیر اونا نیست ! اجباری هم در کار نبود کسی کرایسیس حتماً رو very high بازی کنه میتونستید رو high بازی کنید ، رو high هم کرایسیس بهترین گرافیک کنسولی بود .
مصی من کاری ندارم. ولی جدی باید این جمله ات رو یه فکری به حالش بکنی :|.
همون زمان هم که بازی اومد Very High هیچ فرقی با High نداشت.
بعدش پچ های بازی هر کدوم راحت 5 تا 10 فریم به بازی اضافه میکردن. حتا یادمه خودم پچ اول رو با بدبختی تهیه کردم روی کامپیوتر بازی رو از low گذاشتم روی Normal . . . :|. در این که بازی اصلن بهینه نبود هیچ شکی نیست. نمونش Crysis Warhead که یک سال بعد اومد همون سخت افزار هایی که نمیتونستن کرایسیس رو روی High بازی کنند Warhead رو صد برابر بهتر اجرا میکردن . . .

مصی من کاری ندارم. ولی جدی باید این جمله ات رو یه فکری به حالش بکنی :|.
همون زمان هم که بازی اومد Very High هیچ فرقی با High نداشت.
بعدش پچ های بازی هر کدوم راحت 5 تا 10 فریم به بازی اضافه میکردن. حتا یادمه خودم پچ اول رو با بدبختی تهیه کردم روی کامپیوتر بازی رو از low گذاشتم روی Normal . . . :|. در این که بازی اصلن بهینه نبود هیچ شکی نیست. نمونش Crysis Warhead که یک سال بعد اومد همون سخت افزار هایی که نمیتونستن کرایسیس رو روی High بازی کنند Warhead رو صد برابر بهتر اجرا میکردن . . .
اتفاقاً خیلی فرق داشت ! شاید تو بازی ها دیگه باید کلی زور بزنی تا متوجه فرق medium ، high و یا ultra بشی فرضاً همین کرایسیس 2 ، بعید نیست خیلی دوستان فرق medium با ultra تشخیص ندن البته قصد جسارت ندارم ولی منظور اینکه از لحاظ ظاهری تفاوت چندانی ایجاد نمی کرد ولی کرایسیس 1 بر خلاف اکثر بازی ها به اندازی زمین تا آسمون بین تنظیمات مختلف گرافیکیش فرق وجود داشت چه از لحاظ فریم چه از لحاظ ظاهری . . .

اتفاقاً خیلی فرق داشت ! شاید تو بازی ها دیگه باید کلی زور بزنی تا متوجه فرق medium ، high و یا ultra بشی فرضاً همین کرایسیس 2 ، بعید نیست خیلی دوستان فرق medium با ultra تشخیص ندن البته قصد جسارت ندارم ولی منظور اینکه از لحاظ ظاهری تفاوت چندانی ایجاد نمی کرد ولی کرایسیس 1 بر خلاف اکثر بازی ها به اندازی زمین تا آسمون بین تنظیمات مختلف گرافیکیش فرق وجود داشت چه از لحاظ فریم چه از لحاظ ظاهری . . .
نبودی اون موقع تو سایت، اتفاقن تو تاپیکش بحث شد، قشنگ عکس از تک تک صحنه ها در Highو VeryHigh گذاشتیم فرقشون خیلی کم بود.
کلن DX10 یک چیز تفریحی بود که توسط مایکروسافت خلق شد و واقعن هم چیز مزخرفی بود. البته قبول دارم کرایسیس از معدود عنوان هایی بود که تفاوت بین Medium و High اش زمین تا آسمون بود اونم برای همین بود که خیلی از PC هارو جواب میداد.
همین BF3 بزاری روی Low بزاری روی Ultra تفاوتش فقط تو کیفیت تکسچر ها شاید خلاصه شه . . .
چندتا عکس میزارم ببین :

Crysis_DX10_HIGH_Very_High_Kopie2.jpg

1589f1y.jpg

توی این عکس میتونی کمی تفاوتشون رو ببینی
http://oyster.ignimgs.com/ve3d/images/01/74/17453_CrysisDetailVert.jpg
از پائین به بالا درجه زیاد میشه.

بچه ها اينجا چه خبر همه كه بن شدن يا اخطار گرفتن گفتم كرايسيس بهترين گرافيكو داره بيخيالش شيد ديگه ببينيد سر كرايسيس چيكار كرديد با خودتون:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or