کد های جنرال(generals) در گیم نت

خوب وقتی میری گیم نت میبینی رفیقت کد میزنه تو بلد نیستی بعدشم سر سه سوت میبازی زورت نمیگیره تازه انگار پولتم ریختی دور

ولی من فکر نکنم که موقع بازی کردن به صورت شبکه بشه رمز زد مثلا نگاه کن موقع بازی کردن world of war craft به صورت شبکه نمی شه رمز زد یعنی قبول نمی کنه.....

از نظر قبول کردن که قبول میکنه بعدشم ادم با رفیقش که میره گیم نت نمیشه بگه اگه چیت بزنی بازی نمکینم مثل دخترا قهر کنه زشته ناسلامتی ما مردیم حالا اگه کسی چیزی به درد به خوری داره بگه جدا از چیت یا کد

ربطي به دختر بودن نداره ...
وقتي كه كسي تقلب ميكنه ديگه بردن فايده اي نداره.كسي هم كه مرد باشه چيت نميزنه

اینا راست میگه چیت کد زدن اصلا حال آدم را به هم میزنه دقیقا مثل تقلب کردن سر امتحان اگر چه بعضی جاها کار سازه اما طرف داره به خودش ضرر میزنه....:-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-"

سلام دوستان عزیز ...

ببینید کلا بازیهای command & Conquer از همون اولیش که red alert 1 بود بگیر تا Generals و ...

هیچ کدوم به صورت کد کار نمیکنند ...

نه اینکه در این بازیها cheet وجود نداشته باشه ... بلکه به صورت Trainer و برنامه هست ،

که فایلهای بازی رو به صورت HEX دستکاری میکنه ... از جمله این کار ها مثلا

نامحدود کردن سرمایه شماست ... یا سریع پر شدن سلاح های کشتارجمعیتون ...

من توی Game net امتحان نکردم ( یعنی از سن من گزشته برم گیم نت !!! )

بچه ها خیالتون رو راحت کنم چیت نداره فقط باگ داره در ضمن چیت هم نداره فقط trainer داره من تست کردم وقتی از trainer هم استفاده کنید میندازتون بیرون پس بی خیاله چیت جنرال :cheesygri

در ضمن بچه ها لطف کنید اگه بلد نیستید نگید نداره من نمیگم شاخم ولی 1 بار تست کردم به خاطره همین امدم دارم نظر میدم شما هم وقتی تست کردید اون موقع نظر بدید بهتر نیست ؟
اگه کسی رو ناراحت کردم متاسفم یا ببخشید;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or