DJmoji کاربر سایت Feb 28, 2008 #287 نوشته شده توسط tupac: من شخصیتیو که هیچ وقت فراموش نمیکنم کسی نیست جز jube در بازی onimusha2 ،بازیی که باعث شد من به خاطرش .... .................................................................................onimusha.................................................. بیشتر... شدیدا من هم طرفدار جوبی جونمم.ولی بازم سامانوسکه تو ONIMUSHA 3 یه چیز دیگس
نوشته شده توسط tupac: من شخصیتیو که هیچ وقت فراموش نمیکنم کسی نیست جز jube در بازی onimusha2 ،بازیی که باعث شد من به خاطرش .... .................................................................................onimusha.................................................. بیشتر... شدیدا من هم طرفدار جوبی جونمم.ولی بازم سامانوسکه تو ONIMUSHA 3 یه چیز دیگس
Nobunaga Oda کاربر سایت Feb 28, 2008 #288 نوشته شده توسط DJmoji: ولی بازم سامانوسکه تو ONIMUSHA 3 یه چیز دیگس بیشتر... شدیدا تکذیب می شه جوبی از هر نظر برتر از سامانوسکه هست ....... شخصیت هم فقط Nobunaga Oda در سری اونیماشا ...............
نوشته شده توسط DJmoji: ولی بازم سامانوسکه تو ONIMUSHA 3 یه چیز دیگس بیشتر... شدیدا تکذیب می شه جوبی از هر نظر برتر از سامانوسکه هست ....... شخصیت هم فقط Nobunaga Oda در سری اونیماشا ...............
Crystal Vamp کاربر سایت Feb 28, 2008 #289 به نظر منم سامانوسکه در اونیماشا و دیوید جونز در IGI و هیتمن
AghaReza کاربر سایت Feb 28, 2008 #290 Olaf the Stout از بازی the lost vikings. اگه نمیشناسین عکسشو میتونین تو avatar من ببینین. :cheesygri
hrh-fourtyseven کاربر سایت Mar 3, 2008 #293 aya brea هیچ کدوم aya brea تو parasite eve نمیشه البته 47 هم خیلی خوب بود ودر سگا هم sonic
martin kane کاربر سایت Mar 3, 2008 #295 Master Chief تویه Halo و [FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]marcus هم تویه Gears of War[/SIZE][/FONT]
amir code کاربر سایت Mar 18, 2008 #297 چرا اینقدر خودتونو اذیت میکنین! هیچ شخصیتی به گرد پای اسنیک نمیرسه! یعنی اینقدر سخته .... بعد اون هم شخصیت جوکر هست که البته ربطی به گیم هم نداره... avatar خودمو میگم:cheesygri
چرا اینقدر خودتونو اذیت میکنین! هیچ شخصیتی به گرد پای اسنیک نمیرسه! یعنی اینقدر سخته .... بعد اون هم شخصیت جوکر هست که البته ربطی به گیم هم نداره... avatar خودمو میگم:cheesygri
GameKeeper کاربر سایت Mar 25, 2008 #299 پسره توی GTA (اسمش یادم رفته !!!) :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1: