GODHAND کاربر سایت Feb 2, 2008 #272 kratos snake godhand san anderias اسمش فکر کنم re1 re2 re3 re4 ,........
r10ronaldinho کاربر سایت Feb 6, 2008 #274 جین کازاموهيچوقت نميتواني با چشمان باز عطسه کني. آخرین ویرایش: Feb 6, 2008
tupac کاربر سایت Feb 13, 2008 #280 من شخصیتیو که هیچ وقت فراموش نمیکنم کسی نیست جز jube در بازی onimusha2 ،بازیی که باعث شد من به خاطرش .... .................................................................................onimusha..................................................
من شخصیتیو که هیچ وقت فراموش نمیکنم کسی نیست جز jube در بازی onimusha2 ،بازیی که باعث شد من به خاطرش .... .................................................................................onimusha..................................................
Arash_Archer کاربر سایت Feb 27, 2008 #283 من اول عاشق شخصیت " جان کوپر" توی بازی Desprados هستم ... جذبه و سنگینی خاصی داشت ... بعدش هم از captain price مرحوم !!توی بازی call of duty 4 خیلی خوشم میاد که در عین اینکه رییس بود ولی اهل ریاست کردن و غرور زیادی نبود و پا به پای بقیه می جنگید...
من اول عاشق شخصیت " جان کوپر" توی بازی Desprados هستم ... جذبه و سنگینی خاصی داشت ... بعدش هم از captain price مرحوم !!توی بازی call of duty 4 خیلی خوشم میاد که در عین اینکه رییس بود ولی اهل ریاست کردن و غرور زیادی نبود و پا به پای بقیه می جنگید...
nero_devilhunter کاربر سایت Feb 28, 2008 #285 dante.1 در devil 4 prince.2 در pop:warrior within leon.3 وaida در RE4 devil jin.4 bryan fury تیکن 5 :twisted:
dante.1 در devil 4 prince.2 در pop:warrior within leon.3 وaida در RE4 devil jin.4 bryan fury تیکن 5 :twisted: