کدوم رو پيشنهاد ميکنيد؟ DSlite يا DSi

یه نفر دیروز تو همین تاپیک سوالات و مشکلات گفت :

امروز توی پایتخت این قیمتا رو دیدم:
Nintendo DSi : 245
DSTTi : 55

البته همین الان تو اینترنت سرچ کردم:
میانگین قیمت DS تو خارجه همش 170 دلاره.
DSTTi هم همش 26 دلاره.
یعنی اینجا اولی رو با 80 دلار بیشتر و دومی رو تقریبا با دوبرابر قیمت می فروشند !!!
(معلوم نیست چقدر می خواند سود کنند)

منم به عنوان يك فروشنده ....

اين قيمت هايي كه شما به دلار گفتيد قيمتي هست كه توي يه فروشگاه اينترنتي مثلا UK فروخته ميشه | همه فكر ميكنند اجناسي كه از دبي خريد ميشه قيمتش همون دلار در مياد كاملا اشتباست | شما هزينه هاي جانبي حساب نكرديد | خيلي دست به دست ميشه تا برسه به دست منو شما !!! :smile:

منم به عنوان يك فروشنده ....

اين قيمت هايي كه شما به دلار گفتيد قيمتي هست كه توي يه فروشگاه اينترنتي مثلا UK فروخته ميشه | همه فكر ميكنند اجناسي كه از دبي خريد ميشه قيمتش همون دلار در مياد كاملا اشتباست | شما هزينه هاي جانبي حساب نكرديد | خيلي دست به دست ميشه تا برسه به دست منو شما !!! :smile:
بله - درسته که قیمتهای دبی با قیمتهای توی اینترنت کمی فرق داره ولی یه فروشنده ی خوب معمولا بجای تهیه ی مثلا پنج عدد DSi , سفارش خرید 50 عدد DSi می دهد و به علت خرید عمده می تونه جنس رو با تخفیف ویژه از دبی بخره. (این از اصول خرید و فروشه)

میدونم جای این سوال اینجا نسیت ولی نمی خوام برم تو تاپیکه دیگه ای .
من تازه می خوام ds بخرم و نتیجه گرفتم بهتره DSI بگیرم .
ولی درباره ی DSTT هیچی نمیدونم میتونین یکم توضیح بدین (یعنی بودنش هتمن لازمه )

برای هر بازیش حدودا 30 - 40 هزار چوق مایه میخواد اگه هزینه برات مهم نیست dstt هم لازم نیست در غیر اینصورت از منبع برق ( آدابتور ) واجب تره.

امکان داری بازی های فقط مخصوص Dsi شاخته بشه؟
با این تغییرات سخت افزاری که من میبینم باید اینطور باشه!
راستيتش تغييرات در حدي نيستش كه بازيه جداگانه ساختن كار خوبي به نظر بياد.
بيشتر شبيه فرق PSP هستش با PSP Slime كه رمش 2 برابر شد ولي فقط براي امكانات جانبي.
ولي همين الان هم بازي هاي DSiWare در حال پخش شدن هستند اما تا الان كه عنوان دندون گيري توش نبوده:-"
انتخاب با خودتون هستش ولي اگر از من نظر بخواهيد ميگم كه اگر به دشمنتون اعتماد ميكنيد ، به نينتندو و حرفاش اعتماد نكنيد:smile:
موفق باشيد.

سلام xomixxonix عزيز.
پيشنهاد شما در مورد اينکه يه خورده صبر کنم تا ببينم قيمتها چطور ميشه واقعا بجا و درست بود.
مسلما همونطور که گفتيد DSi سيستم بهتريه ولي با توجه به قيمت DSi اساسا بي خيالش شدم :)
يکي دو هفته صبر ميکنم اگه قيمت DSi همين قدر موند ( که فکر ميکنم ميمونه) , ميرم DSlite ميگيرم.
ارزون شدن DSi به عمر ما کفاف نميده :). راستي تو ويترين يه فروشگاه هر دو تا رو کنار هم ديدم. بزرگ تر
بودن صفحه DSi نسبت به lite واقعا ناچيزه و به نظر من کاملا قابل گذشت.
از کمک هاي شما واقعا ممنونم
فرزين

امکان داری بازی های فقط مخصوص Dsi شاخته بشه؟
با این تغییرات سخت افزاری که من میبینم باید اینطور باشه!
سلام .
فکر نميکنم حداقل امسال بازيهاي انحصاري زيادي براي DSi بياد. نينتندو هنوز روي Lite حساب زيادي بازکرده. پيشرفتهاي DSi نسبت بهLite هم در حدي نيست که اکثر Lite دار ها بخوان برن و DSi بگيرن.
چيزي که خيلي محتمل هست اينه که بازيهايي بيان که روي همه DS ها اجرا ميشن ولي روي DSi از امکانات کنسول ( مثل دوربين ) هم استفاده ميکنن. ( بعنوان Option هاي اضافه )
البته اين چيزيه که من فکر ميکنم. شايدم اينجور نشد و نينتندو تصميم به قتل عام DS و DSlite گرفت.
فرزين

سلام
DsI بهتر از ds lite هست و فلش کارت های خوبی هم براش اومده .
من به شما DSTTi رو پیشناهاد نمی کنم dstti ارزون هست ولی سرعت خوبی نداره.
دو فلش کارت خوب هم به اسم ace kard 2i و EZflash Vi for DSi EZ5i که هم Ds lite و Dsi رو ساپورت می کونه و قیمتش حدود 40-30 دلار هست با این حال من به شما پیشنهاد می کنم 2-1ماه صبر کنید ارزون تر شه بد بخرین:-"

مشخصه که DSi خیلی بهتره.
امکاناتش خیلی بیشتره و به نیازهای بیشتری جواب میده. از نظر قیمت هم قیمتش خیلی بیشتر از DS-Lite نیست. به ویژه نسبت به امکانات زیادی که بهش اضافه شده مثل دوربین، برنامه های مختلف، ویرایش تصاویر، ویرایش صدا، پخش موزیک بدون کپی خور کردن و ....
DSi بدون شک بهتر از DS-Lite اِ و به نظر من اگر میخوای DS بخری حتماً برو سراغ DSi.

هر چند dsi امکانات اش بیشتر از ds lite هست ولی به نظر من خریدن DSi فقط پول زیادی خرج کردن
پخش موزیک و فیلم و عکس که دیگه هر گوشی یا هر دستگاه handheld ـی انجام میده و از نظر من این امکانات دیگه چیز جدیدی نیست و برای خرید یک دستگاه فاکتور مهمی به حساب نمیاد.تو این دوره زمونه دیگه کم مونده روی گوشت کوب برقی ها هم یه lcd و مموری اسلات بزارن تا فیلم و عکس و موزیک پخش کنه ...
مهمترین ویژگی ds بازی ها و صفحه لمسی ایش هست که گیم پلی سرگرم کننده ای ارائه میده, که اینو میشه روی تمامی مدل های ds تجربه کرد

من چند روزی میشه که DSi گرفتم و قبل از اون، DS معمولی داشتم.
امکانات DSi بسیار بیشتر از DS معمولی هست ( البته من لایتو ندیدم متاسفانه ) اگه از پخش آهنگ DSi فاکتور بگیریم، میدونید که دو تا دوربین داره. با این دوربینها میتونید عکس بگیرید که کلاً 11 نوع عکس مختلف با امکانات بسیار جالب و متنوع میتونید بگیرید.
علاوه بر این، یه گزینه تو صفحه ی دستگاه هست که اگه به اینترنت وصل باشید، میتونید نرم افزارها و بازیهای مختلفو دانلود کنید و اونها رو اجرا کنید که میتونید انتخاب کنید که روی حافظه ی دستگاه ذخیره شه یا حافظه ی خارجی که خودتون وارد دستگاه کردین ( کارتهای SD ).
اندازه ی صفحات DSi خیلی بزرگتر از DS هست و مهمترین ویژگی DSi نسبت به نوعهای دیگه، صفحه ی لمسیشه.
صفحه ی لمسی DSi از تکنولوژی جدید امروزی بهره میبره که به شما این امکانو میده که با انگشت هم روی صفحه بتونید بازی کنید. چیزی که توی دو نوع دیگه ی DS وجود نداره. این امکان، خیلی بازی کردن رو آسون تر میکنه براتونو لازم نیست همیشه یه قلم تو دستتون باشه و با همون دست، دکمه هارم بگیرید. خیی راحت میتونید با انگشت همه کار انجام بدید.
به نظر من DSi بگیری بهتره. من خریدم 215 تومان و R4i هم خریدم 35 تومان ( بدون مموری 4 گیگ که قیمتش 20 تومانه )

من چند روزی میشه که DSi گرفتم و قبل از اون، DS معمولی داشتم.
امکانات DSi بسیار بیشتر از DS معمولی هست ( البته من لایتو ندیدم متاسفانه ) اگه از پخش آهنگ DSi فاکتور بگیریم، میدونید که دو تا دوربین داره. با این دوربینها میتونید عکس بگیرید که کلاً 11 نوع عکس مختلف با امکانات بسیار جالب و متنوع میتونید بگیرید.
علاوه بر این، یه گزینه تو صفحه ی دستگاه هست که اگه به اینترنت وصل باشید، میتونید نرم افزارها و بازیهای مختلفو دانلود کنید و اونها رو اجرا کنید که میتونید انتخاب کنید که روی حافظه ی دستگاه ذخیره شه یا حافظه ی خارجی که خودتون وارد دستگاه کردین ( کارتهای SD ).
اندازه ی صفحات DSi خیلی بزرگتر از DS هست و مهمترین ویژگی DSi نسبت به نوعهای دیگه، صفحه ی لمسیشه.
صفحه ی لمسی DSi از تکنولوژی جدید امروزی بهره میبره که به شما این امکانو میده که با انگشت هم روی صفحه بتونید بازی کنید. چیزی که توی دو نوع دیگه ی DS وجود نداره. این امکان، خیلی بازی کردن رو آسون تر میکنه براتونو لازم نیست همیشه یه قلم تو دستتون باشه و با همون دست، دکمه هارم بگیرید. خیی راحت میتونید با انگشت همه کار انجام بدید.
به نظر من DSi بگیری بهتره. من خریدم 215 تومان و R4i هم خریدم 35 تومان ( بدون مموری 4 گیگ که قیمتش 20 تومانه )

مبارک باشه

من که توتهران نیستم ولی هتما تابستون واسه خرید دی اس اای هم که شده میام

فقط می شه بگی از کجا خریدی و این قیمت با تخفیف هست یا نه

یه سوال دیگه هم از شما باری های اریجینال رو میشه از کجا گیر اورد من کلا خیلی کم بازی می کنم و با توجه به تجربه های بدی که با این گیم کارتها داشتم ترجیح می دم بازی خای اوریجینال رو بخرم
هرچه قدر هم گرون باشه سالی حداقل 5-6 تا بازی که می شه خرید

من از مگاگیم خریدم و این قیمت با تخفیفش بود. ( بدون تخفیف فکر کنم 225 اینطورا باشه ) بازی اورجینال هم فکر میکنم همین مغازه ها داشته باشن.
چه تجربه ی بدی داشتی با این کارتها؟ چون اینا ( چه R4 و چه DSTT ) بازیها رو خیلی خوب اجرا میکنن.

دوستان ببخشید من میخوام دی اس بخرم خوب قاعدتا الان من میخوام دی اس ای رو بخرم با اون برنامه میشه تمام فرمت ها ی صوتی رو گوش کنم بعد هدفون هم باید براش بخرم ؟
و اینکه دوربینش 3 مگاپیکسل هست ؟؟
و همچنین اینکه جای یو اس بی نداره درسته یا داره ؟ و اینکه نیازی به اپدیت فریمور هم براش نیست ؟
راستی من از DSTTi باید استفاده بکنم یا فریمورش هک شده از چه روشی استفاده بکنم ؟
و اینکه من اگه یه هدفون خوب براش بگیرم کیفیت موزییکش خوبه برای موزیک گوش کردن ؟؟؟ البته با اون برنامه معروف فرمت های ام پی تری رو گوش میدم وگرنه خودش که فقط ای ای سی داره ظاهرا !!!
ممنون خیلی خیلی فوریه ××

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or