کدوم دسته بهتره ؟ ( PS3 Vs. X360 )

دسته ی کدام کنسول بهتر است ؟ ( PS3 , XBOX360 )

• Playstation 3

رای‌ها: 145 37.6%
  • XBOX 360

رای‌ها: 214 55.4%
  • من دسته ی PS3 ( یا XBOX 360 ) رو تست نکردم .

رای‌ها: 27 7.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

old_snake

کاربر سایت
به نظرتون کدوم دسته از کنسول ها بهتر ؟ ( به غیر از قابلیت SIXAXIS )

به نظر من مال XBOX 360 به دلیل سنگینی بهتر از مال PS3 هست !

چون SIXAXIS سونی رو مقایسه نکردیم ویبره ی مایکروسافت رو هم حساب نمیکنیم .

مقایسه ی کلی : PS3 Xbox360

خوشگلیه دسته : 8 9

راحتیه دسته : 9 8

دکمه های دسته : 10 8

شارژ و باطری : 8 10

من چیزه دیگه ای به نظرم نمیرسه ولی کلا فکر میکنم مال XBOX360 بهتر ( به جز SIXAXIS )

خواهش میکنم این تاپیک رو قفل نکنن . چون کاملا هدف دار است ( هدفش دعوا نیست ) پس خواهش میکنم فقط نظرتون رو بدید .

در ضمن اگه تا حالا مال PS3 رو امتحان نکردین ( یا مال 360 رو نظر ندید ) .

نکته : اصلا مال PS3 رو همون PS2 در نظر نگیرید چون کاملا متفاوت هستن !

ممنون میشم اگه نظرتون رو بدین .

98040.jpg
164921.jpg

دسته 360 خوشدست ترین Gamepad توی دنیاست . یعنی راحت ترین .
از نظر زیبایی هم واقعان چطوری فکر کردی مال 3 زیباتره؟
در مورد Position دکمه ها هم خوب مال 360 بهتره .
در مورد شارژ نمیتونم نظر بدم چون تا حالا شارژ دسته 3 رو ندیدم و دسته 360 خودم هم سیمی هستش . با هر دوتاش هم بازی کردم .

دسته 360 خوشدست ترین Gamepad توی دنیاست . یعنی راحت ترین .
از نظر زیبایی هم واقعان چطوری فکر کردی مال 3 زیباتره؟
در مورد Position دکمه ها هم خوب مال 360 بهتره .
در مورد شارژ نمیتونم نظر بدم چون تا حالا شارژ دسته 3 رو ندیدم و دسته 360 خودم هم سیمی هستش . با هر دوتاش هم بازی کردم .
دکمه های PS3 بهتر ( مال X360 یکم سفت )

در ضمن من نظر خودم رو گفتم تو هم نظر خودت رو یه کاری نکنین که باز دوباره دعوا شه و تاپیک قفل شه !

خواهش میکنم این تاپیک رو قفل نکنن . چون کاملا هدف دار است ( هدفش دعوا نیست ) پس خواهش میکنم فقط نظرتون رو بدید .

پس ؟ ( فقط نظرتون رو بدید همین )

فن بوی بازی هم ممنوع

دسته ی ps3 رو دستم نگرفتم ولی خب همون دسته های ps هست دیگه به یه سری امکانات بیشتر مثل sixaxis ;)
به نظر خودم دسته های 360 خیلی بهتره,خیلی خوشت دست هست و من راحتم باهاش نسبت به دسته ی ps !
دسته ی ps1 که میگیرم دستم به نظرم خیلی سبکه حالا چه برسه به ps3 !!! به نظر من سنگینیه دستش یه مزیته
ماشه ای بودن پشتش هم که دیگه احتیاج به تعریف نداره !

دسته ی ps3 رو دستم نگرفتم ولی خب همون دسته های ps هست دیگه به یه سری امکانات بیشتر مثل sixaxis ;)
به نظر خودم دسته های 360 خیلی بهتره,خیلی خوشت دست هست و من راحتم باهاش نسبت به دسته ی ps !
دسته ی ps1 که میگیرم دستم به نظرم خیلی سبکه حالا چه برسه به ps3 !!! به نظر من سنگینیه دستش یه مزیته
ماشه ای بودن پشتش هم که دیگه احتیاج به تعریف نداره !
ماشه ای بودنش تو PS3 هم هست ! ( ولی به خوبیه X360 نیست ! )

سبک تر از مال PS2 هست ! ( البته این هم یک خوبی میتونه باشه ولی سنگینی بهتره ! ) :biggrin1:

هر کدوم یه خوبی داره و یه بدی
البته ملاک دسته های فعلی 3 هستش نه دسته های نیم دایره ای آینده!!
کار کردن با دکمه های ماشه ای 360 به دلیل سفت بودن کمی سخته اما به نسبت دکمه های R2 و L2 سونی بهتره(البته بگم 3 این دکمه هاش با 1و2 فرق می کنه)
360 بهتر تو دست جا می گیره و ترکیب جای دکمه هاش خیلی عالیه اما جای هدستش یکم مشکل سازه(برای دست گرفتن دست های بزرگ)
تو 3 دست آدم اصلا عرق نمی کنه اما 360 آدم بعد از 40 دقیقه بازی کردن دستش عرق می کنه و دسته لیز می شه

سنگینی بهتره نه اینکه 1 کیلو باشه بهتر باشه :biggrin1: ولی سنگینیش معقول هست ولی ps به نظرم خیلی سبک هست ولی احتمالا شوک که بزارن روش بهتر بشه!

سنگینی بهتره نه اینکه 1 کیلو باشه بهتر باشه :biggrin1: ولی سنگینیش معقول هست ولی ps به نظرم خیلی سبک هست ولی احتمالا شوک که بزارن روش بهتر بشه!
کار کردن با دکمه های ماشه ای 360 به دلیل سفت بودن کمی سخت

نه ! خیلی معقول و خوبه !

اما به نسبت دکمه های R2 و L2 سونی بهتره(البته بگم 3 این دکمه هاش با 1و2 فرق می کنه)

برای همین میگم :
نکته : اصلا مال PS3 رو همون PS2 در نظر نگیرید چون کاملا متفاوت هستن !

قابل توجه آقا امین ! :biggrin1:

360 بهتر تو دست جا می گیره

با این مخالفم ! ( زیادی گندست ) :biggrin1:

اما جای هدستش یکم مشکل سازه

یکی از حسنهای 360 هم همین هدستشه .

تو 3 دست آدم اصلا عرق نمی کنه اما 360 آدم بعد از 40 دقیقه بازی کردن دستش عرق می کنه و دسته لیز می شه

موافقم !

با این مخالفم ! ( زیادی گندست ) :biggrin1:

اتفاقا واسه من که دستام بزرگه عالیه و دسته ی ps واسم کوچیکه:laughing:

انصافا دسته های 360 یه چیز دیگست! عمرا کسی بتونه با دسته های Ps بازی های Fps بازی کنه اما با مال 360 خیلی راحته! به نظر من دسته ی Ps دو تا برتری به 360 داره! یکی همون قضیه ی عرق کردن هست که کفر آدمو در میاره و دومیش هم سر فوتبال هست که من چون همش با دکمه های جهت دار فوتبال بازی می کردم با دسته های 360 که باید با آنالوگ بازی کرد کفرم در میاد! اما در کل 360 بهتره!!

انصافا دسته های 360 یه چیز دیگست! عمرا کسی بتونه با دسته های Ps بازی های Fps بازی کنه اما با مال 360 خیلی راحته! به نظر من دسته ی Ps دو تا برتری به 360 داره! یکی همون قضیه ی عرق کردن هست که کفر آدمو در میاره و دومیش هم سر فوتبال هست که من چون همش با دکمه های جهت دار فوتبال بازی می کردم با دسته های 360 که باید با آنالوگ بازی کرد کفرم در میاد! اما در کل 360 بهتره!!
آره این دکمه های ( به قول شما جهت داره 360 ) خیلی بد !

من از2 دسته خوشم میاد اما از آنالوگ های 360 حالم به هم میخوره

چرا ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or