ميتوني همشونو خودت ازاينجا ببيني.
www.gameshark.com
ولي اكه ميخواي فاينالو با رمز بري اصلا نري بهتره.رمز بزني واقعا بازي بي مزه ميشه.
حالا ميل مبارك...
GENE جان , من اول از همه همونجا سرزدم ولی کدهای ورژن PAL بازی RE4 رو داشت !! نمیتونین یجور برای ورژن NTSC رو برامون پیدا کنی ؟؟ خدائی من کلی گشتم , ولی ........
.... درباره بازی FF هم باید بگم که .... من اصلا با این بازی آشنائی زیادی ندارم , تازه اولین باره که دارم بازی میکنم ( همون اول پریدم نسخه آخرشو گرفتم !! :biggrin1: ) .....
..... من الآن توی این بازی یه جائی گیر کردم که راستشو بخوای تقریبا اول بازی هم هست !!
با اون پسره ( همون شخصیتی که بعد از مرگ اون یارو میاد !! ) .... رفتم یجائی که پر از گزگ و یه دایناسوره .... راستی کاکتوس هم داره !!! .... بعد من اول خواستم همه رو همون اول به فنا بدم بره , ولی جووووونم کفاف نمیداد !!! ... بعد تصمیم گرفتم بدون اینکه بزنمشون , دربرم !! .... بعد رفتم یجائی که یسری چادر مادر هم اونجا زده بودن , رفتم اونجا یه چند نفر اونجا بودن باهاشون صحبت کردم بعد یه پسر بچه بود که 100G پول میخواست !! ( حیف که بازی بود وگرنه میدونستم چی کارش کنم .... بچه پرو !!!
) .... خلاصه همون دورو برا گشتیم 100 جی رو پیدا کردیم ریختیم تو کیسه پسره !! بعد هییییچ اتفاق خاصی نیوفتاد !!!!! .... رفتم جلوتر دیدم یه یارو با یه مرغ گنده واستاده اونجا چند تا مامور نمیزارن بره جلو .... !!! ( یه مسر دره مانند داشت !! ) به منم اجازه عبور از اونجا رو نمیدان و فکر میکنم میگفتن که یه حاکمی که دستوز داده کسی از اینجا عبور نکنه ... نمیدونم والله !!! .... دیگه موندم چی کار کنم , مخم به جائی قد نداد !!! گفتم شاید باید همه اون گرگ و داینا هارو بکشم .... واس همین درخواست کد جووووون بینهایت کردم !!! :biggrin1: ....
میتونی کمکم کنی باس اینجا رو چی کار کنم ...... !!!! ... ( خدائیش چقدر سخته , اینجاش که اینجوریه .... خدا میدونه جلوتر چی پیش میاد !!! .... بهتره برم همون ماریو رو بازی کنم
)