Robin
کاربر سایت
داداش من من تا حالا این مشکلو رو 360 نداشتما خیلی جالبه این مشکل شما کمم بازی نکردم جالبهچند شب پیش داشتم ground war میزدم.domination اومده بود.تو مپ underground.تو بیس خودمون نزدیک پرچم نشسته بودم که یک دفعه دیدم تیربارون شدم!!!کیل کَم رو که دیدم شاخ در آوردم.همزمان 5 نفر از دشمنا دقیقا تو بِیس ما پشت سر من respawn شدن و منو تیربارون کردن!!!سیستم respawn بازی به معنای حقیقی کلمه گند زده و دقیقا باید سیفون رو براش بکشی.یکی دیگه از احمقانه ترین مشکلات هم اینه که اگر killstreak هاتون رو بزارید روی مُد suport دیگه با هر بار مردن کیل هایی که گرفتید reset نمیشه.!!!!همین موضوع باعث شده تو هر بازی حداقل 4-5 تا EMP یا stleath bomber بزنن.یعنی هر گاگول و نوبی براحتی هر دست میتونه 20 تا کیل بگیره.واقعا گند زدن به بازی.من که میخوام بفروشمش.احتمالا میرم همون MW2 رو میخرم و مپهاش رو هم دانلود میکنم و میرم باهاش حال میکنم.خدا COD رو رحمت بفرماید.
درمورد بازی هم بعضی از مپاش خیلی خوبن بعضیا هم زیاد چنگی به دل نمیزنن تو mw2 هم همینطور بود مثلا ادم ترمینال بازی میکرد عشق میکرد بعد یهو ویست لند میومد به زمینو زمان فهش میدادی