کدام یک مولتی لذت بخشتری دارند؟

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام یک مولتی لذت بخشتری دارند؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    56
چند شب پیش داشتم ground war میزدم.domination اومده بود.تو مپ underground.تو بیس خودمون نزدیک پرچم نشسته بودم که یک دفعه دیدم تیربارون شدم!!!کیل کَم رو که دیدم شاخ در آوردم.همزمان 5 نفر از دشمنا دقیقا تو بِیس ما پشت سر من respawn شدن و منو تیربارون کردن!!!سیستم respawn بازی به معنای حقیقی کلمه گند زده و دقیقا باید سیفون رو براش بکشی.یکی دیگه از احمقانه ترین مشکلات هم اینه که اگر killstreak هاتون رو بزارید روی مُد suport دیگه با هر بار مردن کیل هایی که گرفتید reset نمیشه.!!!!همین موضوع باعث شده تو هر بازی حداقل 4-5 تا EMP یا stleath bomber بزنن.یعنی هر گاگول و نوبی براحتی هر دست میتونه 20 تا کیل بگیره.واقعا گند زدن به بازی.من که میخوام بفروشمش.احتمالا میرم همون MW2 رو میخرم و مپهاش رو هم دانلود میکنم و میرم باهاش حال میکنم.خدا COD رو رحمت بفرماید.
داداش من من تا حالا این مشکلو رو 360 نداشتما خیلی جالبه این مشکل شما /:) کمم بازی نکردم جالبه
درمورد بازی هم بعضی از مپاش خیلی خوبن بعضیا هم زیاد چنگی به دل نمیزنن تو mw2 هم همینطور بود مثلا ادم ترمینال بازی میکرد عشق میکرد بعد یهو ویست لند میومد به زمینو زمان فهش میدادی

MW= خوب و نسبت به زمانش از بقیه جلوتر
MW2= عاااااااالی از همه لحاظ به غیر از مشکل مناسب بودن برای کمپرها. (خدایی همه کمپ میکردن)
BO= مپ های بهتر و سرعت بازی بالاتر و جذاب تر ولی آسون تر و آماتور گونه. (حرفه ای ها همون ماه اول کشیدن کنار)
MW3= مپ مزخرف - respawnه تخیلی - کیل استریک های آشغال (البته به غیر از M.O.A.B - نمیدونم کسی گرفته یا نه ولی خیلی حال میده) ولی در عوض تفنگ های خیییییلللللییییی حرفه ای ردیف - گرافیک خوب و صدا گذاری در حد فینال جام جهانی. ناااااموسا صداگذاری رو دستش ندیدم.

در کل حرفه ای به قضیه نگاه کنی mw2- بخوای حال کنی BO.
MW3 تو dlc مپ هاشو درست کنه ردیف میشه. respawnبه نطر من زیاد مهم نیست.

ولی بخوام منصفانه جواب تاپیک رو بدم باید بگم نمیشه AC: Brotherhood رو کنار گذاشت. محشر بود به نظرم. موافقین؟؟؟؟؟

MW= خوب و نسبت به زمانش از بقیه جلوتر
MW2= عاااااااالی از همه لحاظ به غیر از مشکل مناسب بودن برای کمپرها. (خدایی همه کمپ میکردن)
BO= مپ های بهتر و سرعت بازی بالاتر و جذاب تر ولی آسون تر و آماتور گونه. (حرفه ای ها همون ماه اول کشیدن کنار)
MW3= مپ مزخرف - respawnه تخیلی - کیل استریک های آشغال (البته به غیر از M.O.A.B - نمیدونم کسی گرفته یا نه ولی خیلی حال میده) ولی در عوض تفنگ های خیییییلللللییییی حرفه ای ردیف - گرافیک خوب و صدا گذاری در حد فینال جام جهانی. ناااااموسا صداگذاری رو دستش ندیدم.

در کل حرفه ای به قضیه نگاه کنی mw2- بخوای حال کنی BO.
MW3 تو dlc مپ هاشو درست کنه ردیف میشه. respawnبه نطر من زیاد مهم نیست.

ولی بخوام منصفانه جواب تاپیک رو بدم باید بگم نمیشه AC: Brotherhood رو کنار گذاشت. محشر بود به نظرم. موافقین؟؟؟؟؟

با همه چیزایی که گفتی موافقم به غیر از این :

BO= مپ های بهتر و سرعت بازی بالاتر

:-o:-o.

نمیدونم چرا BO بیشتر از MW3 رای آورده، میدونم ها !!! ولی اینجا جاش نیست بگم ! :d

ناااااموسا صداگذاری رو دستش ندیدم.
قصد ندارم بحث رو منحرف كنم و لي تو زمينه صدا گذاري چيز فيلد 3 خيلي خيلي سرتره....كافيه صداي اسلحه هاي مشترك تو هر دو رو مقايسه كني....
با بقيه نظراتت هم 100% موافقم

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

با همه چیزایی که گفتی موافقم به غیر از این :

:-o:-o.

نمیدونم چرا BO بیشتر از MW3 رای آورده، میدونم ها !!! ولی اینجا جاش نیست بگم ! :d

خب سرعت بازی بالاتره دیگه. اون quick scopهایی که تو bo میشد انجام داد رو نمیشه تو mw3 زد.
مپ هم یه جورایی سلیقه ایه. نظر هر کس محترمه. من مپ های bo رو بیشتر دوست داشتم. هیییییییچی nuketown نمیشه. ولی یکی هم بگه مپ های مثلاmw3 بهتره نمیشه که ایراد گرفت.

قصد ندارم بحث رو منحرف كنم و لي تو زمينه صدا گذاري چيز فيلد 3 خيلي خيلي سرتره....كافيه صداي اسلحه هاي مشترك تو هر دو رو مقايسه كني....
با بقيه نظراتت هم 100% موافقم

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

منم با شما موافقم. قبول دارم تو پست قبلی اغراق کردم. چیزفیلد نه تنها تو صدا گذاری کم نمیاره....حالا خودمونیم>>> سر تر هم هست :d;)
آدم باید انصاف داشته باشه >:d

خب سرعت بازی بالاتره دیگه. اون quick scopهایی که تو bo میشد انجام داد رو نمیشه تو mw3 زد.
مپ هم یه جورایی سلیقه ایه. نظر هر کس محترمه. من مپ های bo رو بیشتر دوست داشتم. هیییییییچی nuketown نمیشه. ولی یکی هم بگه مپ های مثلاmw3 بهتره نمیشه که ایراد گرفت.

باو تو رو خدا شوخی نکن با من !!! قلبم ضعیفه :-o
سرعت Quick Scope !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میدونی BO ، اصلا Quick Scope نداشت !؟ چون سریع میرفت توی Scope خیلی معترض بودن که Quick Scope نداره !
این یک. 2 اینکه تو سرعت کل بازی رو به Quick Scope تفنگاش میدونی !؟
3 اینکه شما با چه استدلالی میگی سرعت Quick Scope توی BO بیشتره !!؟
انصافا این حرفت lol داره!

باو تو رو خدا شوخی نکن با من !!! قلبم ضعیفه :-o
سرعت Quick Scope !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میدونی BO ، اصلا Quick Scope نداشت !؟ چون سریع میرفت توی Scope خیلی معترض بودن که Quick Scope نداره !
این یک. 2 اینکه تو سرعت کل بازی رو به Quick Scope تفنگاش میدونی !؟
3 اینکه شما با چه استدلالی میگی سرعت Quick Scope توی BO بیشتره !!؟
انصافا این حرفت lol داره!

داداش گلم چرا نداشت؟؟؟ اینکه همه میگفتن سریع میره تو scope رو قبول دارم. ولی اینکه میگی نداشت نمیشه که.
اصلا من خنگ. شما یه سر برو یوتیوب کانال optic gaming (اسم کانال optic nationsه) ببین چند تا ویدئو از quick scope های خودشون گذاشتن.
امیدوارم دیگه optic gaming رو به عنوان شاخ ترین تیم بازی cod قبول داشته باشی. خدایی هر سال داره تو دنیا اول میشه.
اگه نداشت که نمی گفتن. تازه افتخار هم میکنن.

سرعت کل بازی نه. quick scope رو مثال زدم. چیز دیگه ایی برای نشون دادن سرعت بالاتر bo به ذهنم نمیرسید.

سوم هم اینکه شما مطمئنا میدونی هر چی مانیتور یا تلوزیون بزرگ تر باشه باید sensetivity حرکت کنترلر تو بالا تر ببری.
شما امتحان کن: مثلا تو یه مانیتور 17 اینچ sensetivity بازی bo رو 6 بذاری - تو همون مانیتور باید واسه mw3 بذاری رو 8 تا همون حالت باشه.
این یعنی bo سریع تر از mw3ه. این حرف من نیست. واقعا همین جوریه. بازم ویدئوش تو یوتیوب هست.
من خودم تو bo با 7 بازی میکردم الان تو mw3 میذارم رو 10 بازم مثل bo نیست. تو tv 32 اینچ بازی میکنم.

در کل من قصد کل کل ندارم. شایدم من دارم اشتباه میکنم. ولی بعید به نظرم میرسه اینجور که شما میگی باشه. شما دلیل حرفتو بگو. شاید من قانع شم یه چیز هم از شما یاد بگیرم;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or