کدام یک مولتی لذت بخشتری دارند؟

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام یک مولتی لذت بخشتری دارند؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    56
نه قبول کن MW مولتیش مشکلاتی داشت،
اما MW2 واقعا این سری رو به معنای واقعی ـه کلمه کامل کرد ! و هیچ، هیچ نقصی به نظر من تو مولتی نداشت!
مپ های MW بعضی هاش خیلی خوب بودن ، ولی بعضی هاش یکم غیر قابل تحمل بودن و هم چنین گیم پلی بازی یکم کند تر و نحوه ی تفنگ به دست گرفتن و Texture تفنگ ها ضعیف بود (البته زمان خودش خیلی خوب بود و تا وقتی MW2 اومد بهترین بود)
ولی به نظر من MW2 واقعا توی Texture Quality ـه تفنگ ها ترکوند و حتی از BF3 هم تفنگاش گرافیک خیلی بهتری داره ! و جزییات تفنگ ها فوق العادس ! و هم چنین یه بازی خیلی روونی ـه !
و از تک تک لحظاتی که بازی میکنی، لذت میبری !!!

البته MW از BO بهتر بود و به به MW3 هم میرسه (از نظر جذابیت) ! و باید تو نظر سنجی می بود !

نه دیگه :دی وقتی MW اومد نسبت به زمانش خیلی خیلی خارق العاده تر بود تا MW2 نسبت به زمانش . MW2 هنوز مشکل کمپر ها رو داشت . طراحی مپ ها رو آن چنان تغییر نداده بودن . اکثر ِ مولتی MW2 وامی بود که از MW قرض گرفته شده . پیشرفت تو مولتی پلیر اصلا نداشت اصلا . همون بود با رفع نقص هاش . پیشرفت تو مولتی پلیر ( نمی خوام VS راه بندازم ! ) تو سری BF قابل مشاهدست نه تو سری CoD از MW به بعد .

مجید جان یادت رفته منو تو بازی !!!؟ خوبه همین دیروز تو سرور Promod با هم بودیم !
تازه اول هم شدم چند دست ! تو رو خدا یه نگاهی به XF بنداز بعد بگو !
راستی فایل های Promod هم همین چن روز پیش واست آپلود کردم ! :-/
من حدود 300 - 400 ساعت COD 4 بازی کردم عزیزم :-/
یادمه :d.
بابا جملم کنایه داشت.b-)b-)
اصلا MW با هیچ کدومش قابل مقایسه نیست.مپ هاش واقعا بالانسن.تو پرومد اصلا و ابدا کمپر نمیبینی.
تو MW2 یادمه SD که میزدیم همه یه گوشه کمپ بودن اعصاب ادم خرد میشد.MW3 هم که هیچ.مپ های اشغال.پرک هاش که نوبرن.کلا هر چی بگم کمه.

نه دیگه :دی وقتی MW اومد نسبت به زمانش خیلی خیلی خارق العاده تر بود تا MW2 نسبت به زمانش . MW2 هنوز مشکل کمپر ها رو داشت . طراحی مپ ها رو آن چنان تغییر نداده بودن . اکثر ِ مولتی MW2 وامی بود که از MW قرض گرفته شده . پیشرفت تو مولتی پلیر اصلا نداشت اصلا . همون بود با رفع نقص هاش . پیشرفت تو مولتی پلیر ( نمی خوام VS راه بندازم ! ) تو سری BF قابل مشاهدست نه تو سری CoD از MW به بعد .

باو !!! گیم پلیش خیلی عوض شده بود !!! امکانات مولتی خیلی بهتر شده بود ! واقعا تعجب می کنم که شما مولتی MW2 رو با MW یکی میدونی !
در مورد اون طراحی مپ ها ..... واقعا !!!؟؟؟؟ MW2 ترکوند با اون مپ های خفنش !! مشکل کمپر هم از بازیکن هست نه از مپ!
انصافا مولتی MW2 رو چقدر بازی کردی !؟در مورد BF3 هم، خب گیم پلیش بد بود ، عوضش کردن ولی وقتی یه گیم پلی خوبه نیازی به عوض کردن نداره !
اصلا باشه MW زمان خودش خارق العاده تر بود ! ولی MW2 مولتی جذاب تری نداشت !!!؟؟
اصلا MW با هیچ کدومش قابل مقایسه نیست.مپ هاش واقعا بالانسن.تو پرومد اصلا و ابدا کمپر نمیبینی

شما MW2 اورجینال به کمپر پیدا کردی بیا بزن منو ! اون آلتری ها یه مشت نوبن !

حدود 100 ساعت MW2 مولتی زدم (ارجینال).کمپرم زیاد دیدم( ID قبلی استیم : DNK]-W4RLiKE] )

با ایرانی ها منظورم بود ! تو رو یادمه، ولی خیلی کم دیدم بیای با ما بازی کنی ! (چرا!؟:d)

در کل میخواستم بگم تو هر 2 بازی کمپر هست و اون به بازی ربطی نداره بلکه به player ربط داره ! و اتفاقا همین امروز تو سرور NRT پر کمپر بود و کلی هم باهاشون دعوا کردم :d

حالا این مشکل Respawn ـی که گفتی من تا حالا تو PC بهش بر نخوردم حقیقتا. ولی واقعا هنوز گیم پلی خوبی داره و تفنگاش توی MW3 خیلی باحال شدن !
البته این بازی اصلا در سطح MW2 نیست ها ! ولی خب بعد از MW2 و MW به نظرم یکی از بهترین مولتی ها رو داره ! زیادی بهش گیر میدی انصافا :d
خب دوست عزیز،بیکار نیستم که الکی گیر بدم:dحالا من از پی سی خبر ندارم.ولی رو 360 که دارم مولتی میزنم،این سیستم respawn روانیم کرده.فوق العاده احمقانه شده.گیم پلیش هم درست میگی شما.هنوز عالی و تک هست،چون این گیم پلی یادگار وست و زامپلا هست.بدون هیچ شکی بازیو میفروشم.یا black ops میخرم یا mw2.واقعا mw2 شاهکار تکرار نشدنی ایی بود.روزی 8-9 ساعت میشد پشت سر هم مولتی میزدم.ولی الان mw3 رو شاید هفته ایی 1 ساعت!!!

اصلا باشه MW زمان خودش خارق العاده تر بود ! ولی MW2 مولتی جذاب تری نداشت !!!؟؟
میخواست جذاب تر هم نباشه جون ِ من . باید با سطح مولتی بقیه بازی ها سطح پیشرفت مقایسه کنی ! این که یکی مثه BO گند زد دلیل نمیشه بقیه هم پسرفت کنن . من می گم نسبت به زمانش MW یه جهش اساسی بود تو مولتی بین FPS ها . دیدی که بعدا بقیه از روش اسکی رفتن .
اتفاقا به نظر من مپ هاش داغون شد . البته نظر منه :دی

در مورد اون طراحی مپ ها ..... واقعا !!!؟؟؟؟ MW2 ترکوند با اون مپ های خفنش !! مشکل کمپر هم از بازیکن هست نه از مپ!
انصافا مولتی MW2 رو چقدر بازی کردی !؟در مورد BF3 هم، خب گیم پلیش بد بود ، عوضش کردن ولی وقتی یه گیم پلی خوبه نیازی به عوض کردن نداره !
BF3 اتفاقا گیم پلیش رو عوض نکردن . BC یه نوع ِ ،BF های شماره دار تا حدودی فرق می کنه . BF3 کاملا یه جهش اساسی داشت . کاملا . با توجه به این که سبک مولتی بازیها فرق می کنه زیاد مقایسشون دلچسب نیست فقط تو سر و کله هم زدنه :دی ولی BF3 جهش ِ عظیمی بود .
من 50 ساعتی MW2 زدم . بخاطر MW زیاد پاش ننشستم .

توی PC که هیچ کی قدر MW2 رو نمـــیــــدونه
yahoo_20.gif
.

به جاش قدر ِ MW رو خوب می دونن که الحق حق دارن :دی

آخرین ویرایش:
خب دوست عزیز،بیکار نیستم که الکی گیر بدم:dحالا من از پی سی خبر ندارم.ولی رو 360 که دارم مولتی میزنم،این سیستم respawn روانیم کرده.فوق العاده احمقانه شده.گیم پلیش هم درست میگی شما.هنوز عالی و تک هست،چون این گیم پلی یادگار وست و زامپلا هست.بدون هیچ شکی بازیو میفروشم.یا black ops میخرم یا mw2.واقعا mw2 شاهکار تکرار نشدنی ایی بود.روزی 8-9 ساعت میشد پشت سر هم مولتی میزدم.ولی الان mw3 رو شاید هفته ایی 1 ساعت!!!

نه.. ببین آخه نباید انتظار بازی ای مثل MW2 رو داشته باشی... این بازی تکرار نشدنی ـه !
نـــــــه ! با BO عوض نکنی یه وقت!! تفنگاش مثل آب پاش میمونه :d ! با MW2 عوض کن و مپ پک هاش رو بگیر ! می ارزه واقعا !!!! رو X360 ایرانی ها عاقلن، میفهمن MW2 بهتر از MW3 و BO هست ولی رو PC همه چسبیدن به MW3 و BO .... مجبوریم بریم با این خارجی ها .... :(. توی X360 گروه FRD Persia Team خیلی باحالن ، همه MW2 بازن و راشر های حرفه ای، نداریشون حتما ادشون کن!
توی PC که هیچ کی قدر MW2 رو نمـــیــــدونه :((.

میخواست جذاب تر هم نباشه جون ِ من
خب آخه تاپیک در مورد جذابیت مولتی هست ... تو گفتی MW بهتر از MW2 هست :d

BF3 اتفاقا گیم پلیش رو عوض نکردن . BC یه نوع ِ ،BF های شماره دار تا حدودی فرق می کنه . BF3 کاملا یه جهش اساسی داشت . کاملا . با توجه به این که سبک مولتی بازیها فرق می کنه زیاد مقایسشون دلچسب نیست فقط تو سر و کله هم زدنه
biggrin1.gif
ولی BF3 جهش ِ عظیمی بود .
من 50 ساعتی MW2 زدم . بخاطر MW زیاد پاش ننشستم .

بـــــــــاو .... :d!!!! سلیقه ها خیلی فرق دارن ولش کن، آخر عاقبت خوشی نداره ادامه ی این بحث !!
ولی اگه مثل من 1500 ساعت MW2 میزدی، دیگه ای بازی رو با هیچ چیز عوض نمیکردی :d. بیخیال .... Don't Continue

آخرین ویرایش:
خُب حتما یه چیزی بوده که MW2 رو 50 ساعت زدم MW1 رو با احتساب ساعت های گیم نت 800 900 ساعت :دی من هم گفتم بهترین نه جذاب ترین . بهترین رو نسبت به زمانش می سنجن .

خُب حتما یه چیزی بوده که MW2 رو 50 ساعت زدم MW1 رو با احتساب ساعت های گیم نت 800 900 ساعت :دی من هم گفتم بهترین نه جذاب ترین . بهترین رو نسبت به زمانش می سنجن .

هی نخواستم ادامه بدی، نذاشتی ... :d.
خب یعنی شما الان اونی رو که جذاب تره بازی نمیکنی، اونی رو که زمان خودش بهتر از MW2 درخشیده رو بازی میکنی !؟
نه دیگه نشد... بهتر رو نسبت به زمان تعیین نمیکنن، اون نوآوری ـه که نسبت به زمانش می سنجن !
باو نمیدونم تو چرا MW و MW2 رو انقدر یکسان میبینی !!! اون MW2 و MW3 بود مجید دلبندم ! :d به خدا MW2 زمین تا آسمون با MW فرق داره !
اون بچه های PC هم که به این قدر به MW ارادت دارن، اکثرا چون خیلی به MW عادت کردن و توی اون بیشتر کیل میگیرن واسه همین ... دیگه دیگه :d خیلیاشونم MW2 خیلی کم بازی کردن.
اقا به نظر من اینکه بگی MW نسبت به MW2 بهتره، با اینکه بگی Counter از CoD بهتره هیچ فرقی نداره :d (سوء تفاهم نشه یه وقت).

---------- نوشته در 10:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:22 PM ارسال شده بود ----------

خُب حتما یه چیزی بوده که MW2 رو 50 ساعت زدم MW1 رو با احتساب ساعت های گیم نت 800 900 ساعت
خب حتما یه چیزی بوده که با وجود اومدن BO و MW3 و بودن MW خیلیا هنوز دارن MW2 میزنن و توی Xbox Live بعد از MW3 و BO سوم هست و از BF3 و .... و MW مخاطب های مولتیش بیشترن !

خب حتما یه چیزی بوده که با وجود اومدن BO و MW3 و بودن MW خیلیا هنوز دارن MW2 میزنن و توی Xbox Live بعد از MW3 و BO سوم هست و از BF3 و .... و MW مخاطب های مولتیش بیشترن !

فروشش بیشتر بوده خب ! استارت فروش فضایی CoD از MW خورد اگه MW شرایط ِ عرضش مثه MW2 بود خودت می دید هنوز چقد بازیکن داشت . هر چند هنوز فوق العاده زیاد بازی میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or