پوریاجان دست رو دلم نزار که دلم از این mw3 خونه.گند زدن به بازی رفته.بدترین مپهای تاریخ مولتی رو همین بازی داره.افتضاحی درست کردن که فقط رو اعصابه.به نظر منم mw2 شاهکاری بود که دیگه تکرار نمیشه.من دوسال mw2 رو با لذت بازی کردم.ولی با اینکه دوماهه mw3 خریدم هفته ای 1ساعت هم نمیتونم تحملش کنم.
ای بابا . چرا mw نیستش ؟ فقط mw2 و mw3 هستن از نظر من با اختلاف بهترین مولتی مال ِ MW بود .
کاملا مشخصه حتی 1 دقیقه هم Promod نزدی.نه قبول کن MW مولتیش مشکلاتی داشت،
اما MW2 واقعا این سری رو به معنای واقعی ـه کلمه کامل کرد ! و هیچ، هیچ نقصی به نظر من تو مولتی نداشت!
مپ های MW بعضی هاش خیلی خوب بودن ، ولی بعضی هاش یکم غیر قابل تحمل بودن و هم چنین گیم پلی بازی یکم کند تر و نحوه ی تفنگ به دست گرفتن و Texture تفنگ ها ضعیف بود (البته زمان خودش خیلی خوب بود و تا وقتی MW2 اومد بهترین بود)
ولی به نظر من MW2 واقعا توی Texture Quality ـه تفنگ ها ترکوند و حتی از BF3 هم تفنگاش گرافیک خیلی بهتری داره ! و جزییات تفنگ ها فوق العادس ! و هم چنین یه بازی خیلی روونی ـه !
و از تک تک لحظاتی که بازی میکنی، لذت میبری !!!
البته MW از BO بهتر بود و به به MW3 هم میرسه (از نظر جذابیت) ! و باید تو نظر سنجی می بود !
کاملا مشخصه حتی 1 دقیقه هم Promod نزدی.
چند شب پیش داشتم ground war میزدم.domination اومده بود.تو مپ underground.تو بیس خودمون نزدیک پرچم نشسته بودم که یک دفعه دیدم تیربارون شدم!!!کیل کَم رو که دیدم شاخ در آوردم.همزمان 5 نفر از دشمنا دقیقا تو بِیس ما پشت سر من respawn شدن و منو تیربارون کردن!!!سیستم respawn بازی به معنای حقیقی کلمه گند زده و دقیقا باید سیفون رو براش بکشی.یکی دیگه از احمقانه ترین مشکلات هم اینه که اگر killstreak هاتون رو بزارید روی مُد suport دیگه با هر بار مردن کیل هایی که گرفتید reset نمیشه.!!!!همین موضوع باعث شده تو هر بازی حداقل 4-5 تا EMP یا stleath bomber بزنن.یعنی هر گاگول و نوبی براحتی هر دست میتونه 20 تا کیل بگیره.واقعا گند زدن به بازی.من که میخوام بفروشمش.احتمالا میرم همون MW2 رو میخرم و مپهاش رو هم دانلود میکنم و میرم باهاش حال میکنم.خدا COD رو رحمت بفرماید.