کدام یک از ساخته های بلیزارد اعتیاد بیشتری را به همراه دارند؟

کدام یک از ساخته های بلیزارد اعتیاد بیشتری را به همراه

• مجموع رای دهنده‌ها
    178
من نسخه قبل بازی نکردم:d ..........منظورم اینه که دیابلو خیلی بهتر از بقیه نسخه بازی های که بلیزارد ارئه کرده/:) .............. هرچند دیگه نوبت اینه که در کل بلیزارد بزاریم کنار بریم سراغ wildstar محصول ncsoft .......;)
به نظر من که SC2 و WOW بهتر از D3 بود . D2 هم بهتر از D3 ! البته من Diablo 3 رو بعد از پچ و DLC جدید دیگه بازی نکردم و نسبت به نسخه اولیه ش میگم :d در کل مقایسه ـشون بسی احمقانس از نظر خوبی ولی از نظر اعتیاد آوری فقط WOW :|:d

در ضمن Carbine StudioS ـه بدبخت بازی Wildstar رو درست کرده که بیشتر اونایی که شروع به ساخت بازی کردن از Blizzard اومدن بیرون و Carbine رو زدن واسه همین ـه بازی عالی شده در حد WOW و بعضی جاها بهتر ;;)
NCsoft فقط publisher بازیه .

اِ الان این تاپیکو دیدم:دی با اینکه تجربه ی همش رو به جز starcraft دارم ولی به جرات میتونم بگم DIABLO! این بازی خیلی خیلی معتاد کنندس:| چون همش انگیزه ی پیدا کردن آیتم بهتر و قوی تر کردن هیروتونو میده:دی ولی خداییش همه ی بازی های بلیزارد با اختلاف بسیار زیادی از بازی های دیگه معتاد کننده تر هستند:دی بلیزارد مثل سازمان ساخت مواد مخدره و ما معتادانی هستیم که شبو رو بازی میکنیم:|

اِ الان این تاپیکو دیدم:دی با اینکه تجربه ی همش رو به جز starcraft دارم ولی به جرات میتونم بگم DIABLO! این بازی خیلی خیلی معتاد کنندس:| چون همش انگیزه ی پیدا کردن آیتم بهتر و قوی تر کردن هیروتونو میده:دی ولی خداییش همه ی بازی های بلیزارد با اختلاف بسیار زیادی از بازی های دیگه معتاد کننده تر هستند:دی بلیزارد مثل سازمان ساخت مواد مخدره و ما معتادانی هستیم که شبو رو بازی میکنیم:|

همه ی RPG ها همینطورن نامردا:|:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or