کدام یک از ساخته های بلیزارد اعتیاد بیشتری را به همراه دارند؟

کدام یک از ساخته های بلیزارد اعتیاد بیشتری را به همراه

• مجموع رای دهنده‌ها
    178
مشکل این نطر سنجی میدونی چیه؟ عادلانه نیست آخه
کمتر کشی اینجا هست که استار کرفت اورج رو آنلاین زده باشه وبیاد نظر بده ولی بازی های دیگخ رو همه ... کردن رفته
sc2 یه بازی که لیگ داره و شاید با 3 سال هر روز بازی کردن هم نتونی به درجه ی مستر برسی و از ویژگی این بازی اینه که تا مستر نشی ول نمیکنی تازه مستر بشی بیشتر هم بازی میکنی
یعنی این بازی افتضاح اعتیاد آوره و خفن سخت و اشک در آور که تو 1 ثانیه میتونی ببازی یا ببری
hs هم ائل که اومد من sc رو گذاشتم کنار ولی چون لیگش مثله sc جذاب نیست کم کم از جذابیتش کم میشه و میذاریش کنار (اولش خیلی بده ها ما مصب :|)

مسئله ای که هست اینه که SC خیلی پیچیده تر و مشکل تر از باقی ایناست، همین باعث میشه خیلی ها طرفش نرن، اما امثال دیابلو خیلی سادست و تقریبا هرکسی میتونه بازیش کنه و واسش جذابه!
به همین دلیله که طرفدارای دیابلو خیلی بیشترن، چون واسه همه مناسبه!

مسئله ای که هست اینه که SC خیلی پیچیده تر و مشکل تر از باقی ایناست، همین باعث میشه خیلی ها طرفش نرن، اما امثال دیابلو خیلی سادست و تقریبا هرکسی میتونه بازیش کنه و واسش جذابه!
به همین دلیله که طرفدارای دیابلو خیلی بیشترن، چون واسه همه مناسبه!
منم برا همین گفتم این برا sc عادلانه نیست
حد اقل تو ایران

منم برا همین گفتم این برا sc عادلانه نیست
حد اقل تو ایران
خوب دیگه از اسم سبکش هم پیداست .. استراتژیک !
اصلا در ایران کسانی که این سبک بازی کردند و علاقه دارند کم شده حتی خود منم که از زمان بچگی کامپیوتر گرفتم و لذت زیادی از بازی قلعه بردم الان حوصله زیاد ندارم تا این گونه بازی ها انجام بدم .. دنبال یک بازی هستم که راحت و سخت باشه مثل دیابلو در عین داشتن سیستم ساده ولی درجات مختلف سختی بازی که داره لذت زیادی به ادم میده

starcraft
بی انصاف جوری ادم رو خفه میکنه که اصلا نمیشه ولش کرد یعنی یک روز بازی نکنی نمیشه
اتفاقا تقریبا سه روز پیش دوباره کمپینشو شروع کردم حالا انلاینش که جای خود دارد

چرا من به Blackthorne بیشتز از همه معتادم ؟ :-؟

Blackthorne - Wikipedia, the free encyclopedia

220px-BlackthorneSNES.jpg

استایل کاراکتر ها و داستان ..... ( البته نظر منه )

اگه منظورتون نسخه سوم هست که داستان ادامه نسخه های قبلی هست و کاملا مناسب و عالی بود . تو DLC بازی هم که Reaper Of Souls هست که داستان رو خیلی خوب شفاف میکنند .

استایل کاراکتر ها هم متوجه نمیشم دقیقا منظورتون چی هست ؟ :-/

اگه منظورتون نسخه سوم هست که داستان ادامه نسخه های قبلی هست و کاملا مناسب و عالی بود . تو DLC بازی هم که Reaper Of Souls هست که داستان رو خیلی خوب شفاف میکنند .

استایل کاراکتر ها هم متوجه نمیشم دقیقا منظورتون چی هست ؟ :-/
من نسخه قبل بازی نکردم:d ..........منظورم اینه که دیابلو خیلی بهتر از بقیه نسخه بازی های که بلیزارد ارئه کرده/:) .............. هرچند دیگه نوبت اینه که در کل بلیزارد بزاریم کنار بریم سراغ wildstar محصول ncsoft .......;)

منظورم اینه که دیابلو خیلی بهتر از بقیه نسخه بازی های که بلیزارد ارئه کرده

البته که نظر شخصی شما هست . وگرنه بیلیزارد همه بازی هاش تو یه سطح هستند و با کیفیت خارق العاده .
هرچند دیگه نوبت اینه که در کل بلیزارد بزاریم کنار بریم سراغ wildstar محصول ncsoft .......

بــــــــــله ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or