sepul
کاربر سایت
کارمک و id software جز تنها شرکت هايی بوده که به هيچ شرکت ديگه ای باج نداده و نخواهد داد، و وابسته به هيچ شرکتی هم نيست، کارمک جز معدود برنامه نويس هايی هست که حرفهاش رو هميشه رو راست و رک می زده و مثل کوجيما يا کس ديگه ای وابسته به يک شرکت نبوده و id software کاملا independent هست، پس قبل از اينکه از اين حرفها بار کارمک بکنی، يک ذره تأمل بکنی بد نيست، خيلی ضايع هست که به خاطر يک دستگاه ، کاردرستی يه برنامه نويس خدا که کلی حال به ما ها داده رو ببری زير سوال !خوب چقدر طول کشید تا این دمو رو روی سخت افزار PS3 به بهره برداری برسونید. اون شخص جواب داد خوب ما وقت زیادی نداشتیم و این حاصل دوماه تلاش ما بوده و این بخاطر توانائی منحصر به فرد PS3 و CELL بوده. چطور کوجیما در حداقل زمان ممکن شروع بکار کرد و اولین دمورو در TGS2005 بصورت Real-Time بنمایش گذاشت؟ من فکر میکنم که آقای کارمک از جانب $M بخوبی ساپورت میشه و الا دلیلی نداره که آدم انقدر صریح کامنت بده. حتی کوجیما که یک عمره داره با سونی کار میکنه هیچ جا به صراحت در مورد کنسولها نظر نداده. بلکه سعی کرده با تشبیه یچیزائی رو بگه، حداقل برای حفظ وجهه خودش.
اتفاقا حرفهای epic games کاملا مشکوک هست چون يک شرکت بزرگ هست و سياست هاش مانند EA و بقيه، هواداری از همه محصولات هست
اگر اين رو هم قبول نداری وايسا ببين UT2007 اصلا برای PS3 مياد يا نه

UT2007 فقط برای PC خواهد آمد، Gears Of War هم که از موتور unreal3 استفاده می کنه، از مدت ها قبل روی x360 پياده سازی شده و زود تر از همه موتور unreal3 رو نشون می ده(دمو های اوليه unreal3 تماما از artwork های اين بازی استفاده می کرد) ، و PS3 هم هيچ عنوانی حداقل در سال های اوليه از موتور unreal3 نخواهد داشت. البته قبل از اينکه حمله کنيد ، اين حرف فقط در حد کل کل هست، و از اونجا من اين حرف رو می زنم که طبق معمول سونی تو بوغ کرده بود که UT2007 برای PS3 مياد، و اين مورد بعدا توسط epic رد شد و اعلام کرد که فعلا فقط بر روی PC مياد !
به نظر من کاملا اين شباهت هم خوب هست، در ضمن PC و xbox در واقع در يک جبهه قرار دارند، قدرتمند شدن هر کدمشون ، مساوی هست با قدرتمند شدن جفتشون.بنظر من شباهت زیاد بین Xbox و PC اصلاً خوب نیست.
من واقعا نمی دونم اشکال اين قضيه چی هست که بازی های xbox360 روی PC بياد و بالعکس ، جز اينکه عده ای بيشتری از بازی کردن لذت می برند.
بر عکسش سياست سونی هست که مثل بقيه شرکت های بزرگ (از جمله MS) کاملا انحصار طلبانه کار می کنه و جالب اينجاست که شما کاملا از اين سياست دفاع می کنيد و به MS دائما اين حرف مسخره "M$" رو می چسبونيد که نسبت به سن شما کاملا بچگانه هست.
اين "الگو برداری" رو خوب اومدی ! می تونی اين هم بهش اضافه کنی "يک الگو برداری هوشمندانه"یک الگو برداری بوده اما در جهتی کاملاً متفاوت. اومد از موشن سنسینگ استفاده کرد ولی خزش نکرد. من مطمئنم همین الان تو کله ملت $M این قضیه موشن سنسینگ به طرح هائی رسیده که شاید موشن سنسینگ خز بشه بره.
در ضمن اگه اين خز نيست ، پس چی خز هست ؟ احتمالا هر چی کار "M$" کرده ، نه ؟
اتفاقا همين دسته ای که می بينی سونی "خز نکرده" رو، سال 2000 مايکروسافت و logitech عينا درست کرده بودند و خز شده رفته و اين در واقع يک الگوبرداری از روی اون دسته بوده نه دسته Wii !
راستی يک "الگو برداری هوشمندانه" ديگه هم اين بوده که سونی می خواد يک چيزی مثل Xbox live درست کنه !
PS : اگر شما می خواهيد تا 30 سال ديگه هم از کنسول PS13 استفاده کنيد و بازی های MGS16 رو بازی کنيد هيچ مشکلی نيست و به کسی ربطی نداره، ولی اين دليل نداره که خيلی راحت اشکال های کنسول رو رد کنيد و شرکت مقابل رو بکوبونيد ، و هر برنامه نويسی که مورد احترام خيلی ها و مخصوصا من هم هست، رو راحت از اين چيزا بهش بچسبونيد !
آره مايکروسافت 3 ميليون فروخته و سونی هنوز هيچی ، چون چيزی در کار نيست که بفروشهسلیقه جهانی هم تا این لحظه مایکروسافت و کنسولش رو نپذیرفته از همون آمارهائی که توی سایت ردیف شده میشه راحت به این قضیه رسید از X-Mas تاحالا که 360 عرضه شده با اونهمه تبلیغات و با اونهمه ادعا هنوز 3 میلیون نفر بیشتر X360 در کل دنیا ندارن،
در ضمن سليقه جهانی britney spears و backstreet boys هم خيلی می پسنده. در واقع هر چيزی که با يک مشک دروغ، بزرگ نمايی و تبليغات زيادی به مردم بی اطلاع چپونده بشه نشان دهنده سليقه جهانی هست
من بر عکس شما، از ATARI و کمودور گرفته تا PS2 ، با همه بزرگ شده ام، و چون پسر خاله کسی هم نيستم می دونم که هر از گاهی محصولی از شرکت ديگه ای مياد جای قبلی رو ميگيره! و نه به سونی می گم "$ony" نه اين که به MS می گم "M$" ، چون همشون از سر تا پا يک کرواس هستند، ولی اين دليل نميشه که يکی هميشه محصول بهتر از اون يکی بده ،اونا میگن چون ما مردم ثروتمندی نیستیم همیشه اون گرونتره رو میخریم که کارائی بهتر و دوام بیشتری برامون داشته باشه و مطمئن باش من پسر خاله کوتاراگی نیستم و عاشق چشم و ابروی اون نیستم که بخاطر اون یا سونی کنسول بخرم. من بعد از یک عمر بازی کردن زیر پرچم سونی، الان یک احساس اطمینان در من ایجاد شده که به من اطمینان میده که سونی هیچ وقت من رو مایوس نمیکنه.
- در مورد قوانين و اين چيز ها متأسفانه من با اين وضعيت زياد حاليم نمی شه، چون ايشون ميان و هر چی دلشون می خواد به کارمک و بقيه می گه و نظر های کارشناسانه روی پول گرفتن کارمک می ده و هيچ برخوردی هم نميشه ، و بايد يکی جوابشون رو بده.
آخرین ویرایش:

من رسماً گذاشتمش کنار بعداز اونهمه رنج کشیدن تازه دیدم باید همه اون boss های بی صاحاب شده رو هم دوباره بزنم.. نمیخوام مگه یه نقرو چندبار باید کشت تا بالاخره از شرش خلاص شی .. نمی خواااام....