کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
خوب چقدر طول کشید تا این دمو رو روی سخت افزار PS3 به بهره برداری برسونید. اون شخص جواب داد خوب ما وقت زیادی نداشتیم و این حاصل دوماه تلاش ما بوده و این بخاطر توانائی منحصر به فرد PS3 و CELL بوده. چطور کوجیما در حداقل زمان ممکن شروع بکار کرد و اولین دمورو در TGS2005 بصورت Real-Time بنمایش گذاشت؟ من فکر میکنم که آقای کارمک از جانب $M بخوبی ساپورت میشه و الا دلیلی نداره که آدم انقدر صریح کامنت بده. حتی کوجیما که یک عمره داره با سونی کار میکنه هیچ جا به صراحت در مورد کنسولها نظر نداده. بلکه سعی کرده با تشبیه یچیزائی رو بگه، حداقل برای حفظ وجهه خودش.
کارمک و id software جز تنها شرکت هايی بوده که به هيچ شرکت ديگه ای باج نداده و نخواهد داد، و وابسته به هيچ شرکتی هم نيست، کارمک جز معدود برنامه نويس هايی هست که حرفهاش رو هميشه رو راست و رک می زده و مثل کوجيما يا کس ديگه ای وابسته به يک شرکت نبوده و id software کاملا independent هست، پس قبل از اينکه از اين حرفها بار کارمک بکنی، يک ذره تأمل بکنی بد نيست، خيلی ضايع هست که به خاطر يک دستگاه ، کاردرستی يه برنامه نويس خدا که کلی حال به ما ها داده رو ببری زير سوال !

اتفاقا حرفهای epic games کاملا مشکوک هست چون يک شرکت بزرگ هست و سياست هاش مانند EA و بقيه، هواداری از همه محصولات هست
اگر اين رو هم قبول نداری وايسا ببين UT2007 اصلا برای PS3 مياد يا نه ;)

UT2007 فقط برای PC خواهد آمد، Gears Of War هم که از موتور unreal3 استفاده می کنه، از مدت ها قبل روی x360 پياده سازی شده و زود تر از همه موتور unreal3 رو نشون می ده(دمو های اوليه unreal3 تماما از artwork های اين بازی استفاده می کرد) ، و PS3 هم هيچ عنوانی حداقل در سال های اوليه از موتور unreal3 نخواهد داشت. البته قبل از اينکه حمله کنيد ، اين حرف فقط در حد کل کل هست، و از اونجا من اين حرف رو می زنم که طبق معمول سونی تو بوغ کرده بود که UT2007 برای PS3 مياد، و اين مورد بعدا توسط epic رد شد و اعلام کرد که فعلا فقط بر روی PC مياد !

بنظر من شباهت زیاد بین Xbox و PC اصلاً خوب نیست.
به نظر من کاملا اين شباهت هم خوب هست، در ضمن PC و xbox در واقع در يک جبهه قرار دارند، قدرتمند شدن هر کدمشون ، مساوی هست با قدرتمند شدن جفتشون.
من واقعا نمی دونم اشکال اين قضيه چی هست که بازی های xbox360 روی PC بياد و بالعکس ، جز اينکه عده ای بيشتری از بازی کردن لذت می برند.
بر عکسش سياست سونی هست که مثل بقيه شرکت های بزرگ (از جمله MS) کاملا انحصار طلبانه کار می کنه و جالب اينجاست که شما کاملا از اين سياست دفاع می کنيد و به MS دائما اين حرف مسخره "M$" رو می چسبونيد که نسبت به سن شما کاملا بچگانه هست.

یک الگو برداری بوده اما در جهتی کاملاً متفاوت. اومد از موشن سنسینگ استفاده کرد ولی خزش نکرد. من مطمئنم همین الان تو کله ملت $M این قضیه موشن سنسینگ به طرح هائی رسیده که شاید موشن سنسینگ خز بشه بره.
اين "الگو برداری" رو خوب اومدی ! می تونی اين هم بهش اضافه کنی "يک الگو برداری هوشمندانه"
در ضمن اگه اين خز نيست ، پس چی خز هست ؟ احتمالا هر چی کار "M$" کرده ، نه ؟
اتفاقا همين دسته ای که می بينی سونی "خز نکرده" رو، سال 2000 مايکروسافت و logitech عينا درست کرده بودند و خز شده رفته و اين در واقع يک الگوبرداری از روی اون دسته بوده نه دسته Wii !

راستی يک "الگو برداری هوشمندانه" ديگه هم اين بوده که سونی می خواد يک چيزی مثل Xbox live درست کنه !

PS : اگر شما می خواهيد تا 30 سال ديگه هم از کنسول PS13 استفاده کنيد و بازی های MGS16 رو بازی کنيد هيچ مشکلی نيست و به کسی ربطی نداره، ولی اين دليل نداره که خيلی راحت اشکال های کنسول رو رد کنيد و شرکت مقابل رو بکوبونيد ، و هر برنامه نويسی که مورد احترام خيلی ها و مخصوصا من هم هست، رو راحت از اين چيزا بهش بچسبونيد !

سلیقه جهانی هم تا این لحظه مایکروسافت و کنسولش رو نپذیرفته از همون آمارهائی که توی سایت ردیف شده میشه راحت به این قضیه رسید از X-Mas تاحالا که 360 عرضه شده با اونهمه تبلیغات و با اونهمه ادعا هنوز 3 میلیون نفر بیشتر X360 در کل دنیا ندارن،
آره مايکروسافت 3 ميليون فروخته و سونی هنوز هيچی ، چون چيزی در کار نيست که بفروشه
در ضمن سليقه جهانی britney spears و backstreet boys هم خيلی می پسنده. در واقع هر چيزی که با يک مشک دروغ، بزرگ نمايی و تبليغات زيادی به مردم بی اطلاع چپونده بشه نشان دهنده سليقه جهانی هست

اونا میگن چون ما مردم ثروتمندی نیستیم همیشه اون گرونتره رو میخریم که کارائی بهتر و دوام بیشتری برامون داشته باشه و مطمئن باش من پسر خاله کوتاراگی نیستم و عاشق چشم و ابروی اون نیستم که بخاطر اون یا سونی کنسول بخرم. من بعد از یک عمر بازی کردن زیر پرچم سونی، الان یک احساس اطمینان در من ایجاد شده که به من اطمینان میده که سونی هیچ وقت من رو مایوس نمیکنه.
من بر عکس شما، از ATARI و کمودور گرفته تا PS2 ، با همه بزرگ شده ام، و چون پسر خاله کسی هم نيستم می دونم که هر از گاهی محصولی از شرکت ديگه ای مياد جای قبلی رو ميگيره! و نه به سونی می گم "$ony" نه اين که به MS می گم "M$" ، چون همشون از سر تا پا يک کرواس هستند، ولی اين دليل نميشه که يکی هميشه محصول بهتر از اون يکی بده ،

- در مورد قوانين و اين چيز ها متأسفانه من با اين وضعيت زياد حاليم نمی شه، چون ايشون ميان و هر چی دلشون می خواد به کارمک و بقيه می گه و نظر های کارشناسانه روی پول گرفتن کارمک می ده و هيچ برخوردی هم نميشه ، و بايد يکی جوابشون رو بده.

آخرین ویرایش:
بر عکسش سياست سونی هست که مثل بقيه شرکت های بزرگ (از جمله MS) کاملا انحصار طلبانه کار می کنه و جالب اينجاست که شما کاملا از اين سياست دفاع می کنيد و به MS دائما اين حرف مسخره "M$" رو می چسبونيد که نسبت به سن شما کاملا بچگانه هست.
ببخشید ولی اگر این انحصار طلبی ها نبود مطمئنا الان چیز به اسم صنعت گیم نبود چون اواسط دهه ی هشتاد بود که همه اعلام ورشکستگی کردن فقط چنتا از ژاپنی ها موندن به اضافه اکتیویژن و آتاری از غرب و اون زمان بود که نینتندو سیاست انحصار طلبی رو اجرا کرد و باعث شد صنعت گیم دوباره زنده بشه

من کار ندارم که کدوم شرکت چی گفته ولی اول Wii رو می خرم و یه 8-9 ماه بعد PS3 شاید اگر 360 هم همزمان با این دو کنسول میومد می خریدمش چون 360 هم بازی خوب داره ولی از دیدگاه من بازی های خوبش کمتر از بقیه هست چون بیشتر بازی هاش در سبک FPS هست و سبک FPS در مکان آخر سبک های مورد علاقه ی من قرار می گیره اما اگر بخوام بعد از PS3 بخرمش اصلا فایده نداره چون دو سال از عمرش گذشته .
اما این وسط من یه چبز رو می دونم مایکروسافت داره کار ارزشمندی می کنه اون داره جلوی ژاپنی ها می ایسته تا صنعت کنسول سازی رو بر گردونه دست غربی ها که من به این کارش احترام می زارم .
سونی من توی E3 نا امید کرد و نینتندو هرچه بیشتر من رو جذب کرد اما من نمی تونم روی علاقه ی قلبیم پا بزارم و و ادامه ی بازی های مورد علاقه ام رو بخاطر نخریدن PS3 نتونم انجام بدم .
بازم می گم 360 کنسول بدی نیست جای خودش رو داره اما بدلیل اینکه خیلی از بازی هاش بین PC مشترک و من این توانایی رو دارم که هر سال PC م رو ارتقا بدم وجدانم راضی نمی شه هزینه ی اضافی رو برای خرید 360 بدم اشتباهی که برای Xbox کردم .
در آخر می گم بحث های جانبی و سود شرکت ها بی خیال بشیم اگر من این بحث رو کشیدم وسط از همه معذرت می خوام اگر کسی دیگه ای کشید وسط من از طرف اون معذرت می خوام . بهتر از این بعد هر کی بیاد مزایای کنسول مورد علاقش و دلیل های که می خواد اون رو بخره اینجا بگه کسی هم کسی رو مسخره نکنه فقط دوستانه هم دیگه رو راهنمایی بکنیم همین .
من دیگه بی خیال طرفداری سونی می شم و به سمت همون نینتندو بر می گردم الان تا حدودی وجدان راحت شده که کنسولی که پدراش رو دوست داشتم دفاع کردم .
اگر در این مدت کسی از من ناراحت شد ازش معذرت می خوام .
پ.ن : سیاوش یه بار دیگه به DMC بگی Beat'em Up خوم میام می کشمت :D
پ.ن2:خوردن آب یخ رو به همه پیشنهاد می کنم چون تو این مدت خیلی عصبی شدیم .

البته Epic هیچوقت نگفته که UT2007 برای PS3 نمیاد.هر چند من خیلی به سری آنریل علاقه ندارم!ولی Epic فقط گفته که UT2007 قرار نیست لانچ تایتل بشه.گفته اول ما رو نسخه ی PC کار میکنیم،بعدش میریم سروقت کنسولای دیگه.
برای بار هزار و یک!طرح اولیه ی چیزی مثل XBL رو نینتندو سال 98 داد!پس فکر نکنین خیلی مایکروسافت نو آوری کرده!همونطور که گفتم اکثر نو آوری ها رو مدیون نینتندو هستیم.ولی خوب با این حساب همه ی ماشین هایی که الان اخته میشن تقلیدی از اولین ماشینی بودن که نمیدونم چیه!!
البته BSB قضیه ش با کنسولای بازی فرق میکنه!چون بازی چیزی نیست که بشه روش ارزش گذاشت،ولی رو موسیقی میشه ارزش گذاشت.نهایت کمال یه کنسول بازی تو فروش بیشترشه و هیچ معیار دیگه ای نیست،ولی موسیقی قضیه ش فرق میکنه،پس این دو تا رو با هم قاطی نکنین.در واقع بهترین کنسول،کنسولیه که بیشترین فروشو بکنه،ولی بهترین موسیقی،موسیقی ای نیست که بیشترین فروش بکنه.
فکر کنم محمد صفحه قبل گفت از کی رقبا رفیق شدن باهم دیگه!!در واقع توی سینما به اون صورت رقیبی نیست،البته شاید 50 سال پیش بود همچین چیزی،ولی بعد از اینکه نظام کمپانی های سینمایی عوض شد،رقابت به اون صورت از بین رفت،و البته کیفیت هم بهتر شد.وارنر هم که به عنوان مثال با سونی رابطه ش خوب نیست،در واقع رابطه نداره،نه اینکه راطه ش بد باشه.اگه هم دقت کنین،میبینین که توی صنعت به این پرسودی،میشه گفت اصلا اتفاق نمی افته که کار دو تا کمپانی به دعوا،دادگاه یا طلاق!!بکشه!
پ.ن:سینا DMC اگه Beat'em up نباشه چیه؟:)
پ.ن2:شما میتونی بگی کوچیما از سونی پول گرفته!هیچ اشکالی هم نداره.البته نه به این صراحت!همونطور که هیچ کس نمیتونه ثابت کنه که کارمک از مایکروسافت پول گرفته یا نه،برای کوجیما هم کسی نمیتونه ثابت کنه!مطمئن باشین اگه الان برین به کارمک بگین:تو از مایکروسافت پول گرفتی گفتی 360 بهتره؟میگه نه،ولی ناراحتم نمیشه.چون میدونه تهمت نابجایی نیست.در هر صورت هر کسی که وارد یه صنعت بزرگی بشه،با هزار جور سیاست کم کم کنار میاد.من به شخصه هیچ نظری راجه به کارمک ندارم!چون با این که کارش درسته،بازیهاشو خوشم نمیاد،ولی مسئله اینه که حتی کارمک اگه پول گرفته باشه هم،کاردرستیش نمیره زیر سوال!!چون این شغلشه.و فقط یه نظر داده و قضاوت نکرده.

پ.ن2:شما میتونی بگی کوچیما از سونی پول گرفته!هیچ اشکالی هم نداره.البته نه به این صراحت!همونطور که هیچ کس نمیتونه ثابت کنه که کارمک از مایکروسافت پول گرفته یا نه،برای کوجیما هم کسی نمیتونه ثابت کنه!مطمئن باشین اگه الان برین به کارمک بگین:تو از مایکروسافت پول گرفتی گفتی 360 بهتره؟میگه نه،ولی ناراحتم نمیشه.چون میدونه تهمت نابجایی نیست.در هر صورت هر کسی که وارد یه صنعت بزرگی بشه،با هزار جور سیاست کم کم کنار میاد.من به شخصه هیچ نظری راجه به کارمک ندارم!چون با این که کارش درسته،بازیهاشو خوشم نمیاد،ولی مسئله اینه که حتی کارمک اگه پول گرفته باشه هم،کاردرستیش نمیره زیر سوال!!چون این شغلشه.و فقط یه نظر داده و قضاوت نکرده.
پ.ن: خوب شما که انقدر بدت میاد به کوجیما تهمت بزنن پس دلیلی نداره اصلا حرفی از کارمک بزنی که حالا به خوایم بدونیم که واقعا از مایکروسافت پول گرفته یا نگرفته!!!
البته اینکه کسی بگه کارمک پول گرفته یا کوجیما فلان کارو می کنه و ... فقط حرف هایی است که ارزشش در حد با هواست پس زیاد روی صحبت هایی که در این زمینه ها می شه مته به خشخاش نزنید. کسی که طرفدار کارمک باشه با این حرفا هیچ وقت نظرش نسبت به کارمک عوض نمی شه و همین مسئله هم در مورد کوجیما کاملا صادقه! در کل یه اصلی در جهان وجود داره و اون اینکه هر چیزی که سیاست قاطیش بشه چیز کثیف و غیر روراستی در میاد و متاسفانه در چند سال گذشته صنعت گیم هم وارد سیاست شده!
ولی در کل اگه بخوایم کارمک رو با کوجیما مقایسه کنیم، کاری به اینکه کسی از بازی های id خوشش می یاد یا نمی یاد ندارم ولی سبک fps امروزی به طور کامل مدیون کارمک هست.

برای بار هزار و یک!طرح اولیه ی چیزی مثل XBL رو نینتندو سال 98 داد!پس فکر نکنین خیلی مایکروسافت نو آوری کرده!همونطور که گفتم اکثر نو آوری ها رو مدیون نینتندو هستیم.ولی خوب با این حساب همه ی ماشین هایی که الان اخته میشن تقلیدی از اولین ماشینی بودن که نمیدونم چیه!!
عماد جان تو هم خودتو کشتی با این جملت همون هزار و یکبارو فکر کنم تا حالا زدی ولی فکر کنم هیچ کس هم تا حالا گوش نکرده!!:) این جمله ای که همش مثال می زنی یه جز مسخرس می دونی چرا چون اگه اینطوری بخوایم حساب کنیم تمامی سبک های آنلاین کنسول ها تقلیدی از PC در میاد! در واقع اگه بازی هایی که برای کنسول ها می یاد بزاریم کنار کنسول ها هیچ نو آوری در مقابل PC ندارن! (البته فقط wii بحثش جداس که واقعا سراسر این کنسول نوآوریه و یک نسل بعد واقعی است!) بیشتر حرف تقلید بر می گرده به این motion sensitive که سونی روی دستس گزاشته و باز هم من اینو اصلا تقلید از nintendo نمی دونم! ولی کار سونی زیاد هم جالب نبوده و کاملا مشخصه که در یک اوضاع بدی با توجه به اون دسته بومرنگ که مورد اعتراض قرار گرفته بود و به علت نداشتن وقت کافی برای طراحی و برای اینکه یک دلیل موجه هم برای دیر عرضه کردن کنسولش داشته باشه! همون دسته طرح 10 سال پیش رو یسری تغییرات داد و به عنوان دسته ps3 به نمایش گزاشت! (می دونم PS بازا انقدر به این دسته عادت دارن که تازه خوشحال هم شدن ولی این دسته حالت انگشتش از نظر فنی برای افراد بزرگسال ایراد داره برای پیدا کردن ایراداشم می تونین دسته های logitech رو دستتون بگیرین تا متوجه بشین من چی می گم!) البته دسته های xbox هم فرق زیادی با دسته ps ندارن:)
در کل به نظر من اینکه می گین این از اون تقیلد کرده و ... کالملا بیهودس چون اصلا یکی از عوامل پیشرفت علم و صنعت تقلید و سعی برای بیرون کردن رقیب از میدان است.

sepul جان در ضمن epic نگفته که UT2007 برای PS3 نمیاد. این بازی به احتمال زیاد برای ps3 خواهد آمد حالا ممکنه زمانش نسبت به pc کمی عقب بیوفته. نسخه x360 این بازی هنوز در هاله ای از ابهام قرار داره! این جمله شما واقعا از اون جمله های تحریک کنندس که گفتم حتما منبع خبر رو هم بزارید!

سینا جان از این پستتم که همرو به آرامش دعوت کردی و حرف های خوب زدی متشکرم!

درسته خیلی ها جوگیر میشن و کنسولشونو انتخاب میکنن ولی بعضی ها هم هستن که همه جوانب رو در نظر میگیرن خود من همنطور که بارها گفتم اولین دلیلم برای خرید 360 اینه که من علاقه زیادی به بازی های pc دارم و الان مدتهاست که رنگ یه pc خوب رو ندیدم و دلم لک زده برای یه fps خوب با گرافیک بالا تو این 5یا 6 سال اینقدر بازی ژاپنی کردم که دیگه چشام داره مثله ژاپنی ها میشه و fps روی ps2 که میدونی اصلا صفایی نداره
خوب شما بگو من بجز xbox360 هیچ گزینه دیگه ای دارم؟شما که کامپیوتر خوب داری نمیدونی من چی میگم ولی خودتو بزار جامن اونموقع میفهمی چی میگم
در مورد خرید pc هم باید بگم برای من اصلا به صرفه نیست ما دستمون تو جیبه خودمون میره و نمیتونیم از این ولخرجی ها کنیم;)
در اخر به طرفدارای xbox360 بگم که اگه کامپیوتر خوب دارین و پول اپگرید هم دارین اصلا گزینه خوبی برای شما نیست چون 360 کامل کننده کامپیوتره و اصلا برای کمک به pc بازا اومده و اگه شما pc خوب داری اگه تنوع میخوای و بازی میخوای که تو کامپیوتر نباشه برو سمت ps3
اگه مثل من پول برات مهمه و پول کامپیوتر نداری 360 بهترینه
محمد جان درسته 360 با pc تقریبا مشترک هست,ولی تمام بازیهای pc رو که نمیتونی رو 360 بازی کنی یا هم بلعکس ! الان نصف بازیهای 360 اختصاصی هستند و تعداد اندکی هستند توشون که با pc مشترک هست.
الان به اندازه کافی حضور ذهن ندارم ولی بعضی بازی های اختصاصی 360 رو که یادم هست رو میگم :
1-pgr3
2-pdz
3-gears of war
4-too human
5-mass effect
6-moto gp 2006 (کاری به ps2 نداریم!)
7-forza 2
8-saint's row
9-graw (هم میشه گفت ! چون نسخه 360 با pc از زمین تا آسمون با هم فرق دارن)
10-table tennis
11-halo 3
12-crackdown
13-dead rising
14-lost planet
15-...

خب دوستان ,حالا اگه به جای 360 یک pc-high end داشتید بازم حاضر میشدید قید این بازیهای بالا رو بزنید ؟
هزار با این حرفا رو زدید که نمیدونم 360 با pc یکیه و هیچ فرقی با هم ندارن , ولی دیگه از محمد توقع نداشتم که این حرفا رو بزنه...
اگه اینجوریه همه چیز کشکیه پس ps3 رو هم باید با pc یکی بدونید چون بازیهای زیادی هستن رو ps3 که با 360 و pc مشترک هستند ! مثل همین UT2007 و the Darkness و غیره که تعدادشون خیلی زیاده.
حالا فردا دوباره یه نفر میاد میگه چون من خیلی بازیهای PC رو دوست دارم رفتم طرف 360...

این دو تا برای pc هم هستند
میشه یه لینک معتبری بدی که too human واسه pc هم میاد ؟!!! چون اولین باریه که دارم همچین خبری میشنوم !!!
gears of war هم هنوز رسما تایید نشده که واسه pc هم بیاد.

اون كسي كه گفت Ut 2007 براي Ps3 نمياد لطفآ ديگه جايي اين حرف رو نزنه كه اگه اين حرف پخش بشه شايد به عنوان جوك سال يا جوك قرن ( فكر كنم جوك هزاره هم براش كمه ) انتخاب بشه.

اشکان اون نقل قول اولت که بس بیهوده بود:)چون فکر کنم منم منظورم مثل منظور تو بود!
نقل قول دوم هم در جواب تمامی افرادی بود که میگن سونی تو مشون سنسینگ از نینتندو تقلید کرده یا تو سیستم آنلایبن از مایکروسافت و کلا خیلی از به کار بردن لفظ تقلید! لذت میبرن.من خودمم معتقدم که این تقلید حساب نمیشه،ولی اگه خیلی دوست دارین یقه همه تقلیدا رو بگیرین،برین اول یقه ی Xbl رو بگیرین!

سینا DMC اگه Beat'em up نباشه چیه؟
یه مسئله هست :
این جا همه نقشه کشیدن منو به کشتن بدن اول بهزاد بعد سیاوش حالا عماد جون من این یه قلم بازی رو بی خیال شین از این به بعد هم بهش بگین Crazy-Action Style یا Action in Crazy Style و تو رو خدا گیر به این بازی ندین چون کوچکترین حرفی نسبت به این بازی به قلب من صدمه می زنه .
کلمه ی Beat'em up برای یه بازی امروزی فحش هست چون یه بازی هیچی غیر بکش بکش نداره اما همه می دونن بخاطر اینکه پایه ی بازی DMC از RE بوده قسمت فکری هم داره اما نه به اون حد

سبک fps امروزی به طور کامل مدیون کارمک هست.
زیبا ترین جمله ای که به عمرم شنیدم شوخی نمی کنم من هم از بازی های کارمک بدم میاد اما چیزی که کاملا بهش وافقم اینه که توی تکنولوژی بازی های رایانه ای تاثیر مستقیم داشته ولی خوب ربطی به جنگ کنسولا نداره این حرف منم هیچ ربطی به تاپیک نداره (پس چرا فرستادیش )

البته دسته های xbox هم فرق زیادی با دسته ps ندارن
دسته های Xbox اصولا یه چیز آزار دهنده هستن بدلیل اینکه وسط زیادی دارن (هم پهنن هم دراز ) البته همه ی دسته ها یه جورایی نا جورن ولی دسته های قدیمی هم مثلا مال NES خیلی کوچیکن دسته های GC و N64 یه جوری بودن انگار یه چیزایی اضافه داشتن بهترین دسته همون دسته ی SNES هست چون همه چیش به اندازه بود فقط آنالوگ نداشت
صبحت رو کوتاه کنیم دسته ی عادی که نینتندو با Wii میده بیرون همون شکل شمایل دسته ی SNES رو داره منتها هم آنالوگ داره هم دکمه های بالا .
این همه حرف زدم که این جمله آخر رو بگم .

سینا جان از این پستتم که همرو به آرامش دعوت کردی و حرف های خوب زدی متشکرم!
راستیتش من آدم خوبی هستم منتها به یه دلایلی بی خودی دوباره این تاپیک رو راه انداختم با چنتا نقل و قول بعد اونجایی که خودم خسته شدم چنتا PM داشتم که باد کرد تو کله ام بعد من جو گیر تا ته همه چی رفتم ولی حالا که چشام باز شده می بینم این PS3 هم واقعا گرونه ما خبر نداشتیم وای .
پ.ن : :-"

واقعا این کونسول ها تا کوجا می خوان ادامه پیدا کنند

gran_turismo1.jpg

این بازی Gran Turismo است بهترین بازی من در PS1 که خوراکه من بود
حالا ببینید کم کم داره چه بلایی سرش می یاد

Gran Turismo 2​

محیطی از بازی Gran Turismo 2 این بازی برای کنسول PS1 است
sony-psx-gran-turismo-2-screenshot-big.png

Gran Turismo 3​
محیطی از بازی Gran Turismo 3

b_3.jpg

Gran Turismo4​

محیطی از بازی Gran Turismo 4 این بازی برای کنسول PS2 است

gran-turismo-4.jpg

حالا فکر کنید اگر بخواهند Gran Turismo برای PS3 بسازند دیگه چی میشه:eek:
اینو بگم که این دنیا اینقدر پیشرفت می کنه که افراد یه روزی مجازی در یک بازی شرکت می کنند (خوش به حال قرن بعدی ها) مطمعن باشید که همه ما همه کسانی که در این سایت عضو هستند تا 100 سال دیگه زیر یه وجب خاک اند پس بیاید از همین امکانات حال حاظر لذت ببریم و به امیده XBOX ? و PS? های دیگر نباشیم چون آنها حق مردم آینده می باشد و به دنیای ما راهی پیدا نمی کنند.

نوشته شده توسط dinosaur:
اون كسي كه گفت Ut 2007 براي Ps3 نمياد لطفآ ديگه جايي اين حرف رو نزنه كه اگه اين حرف پخش بشه شايد به عنوان جوك سال يا جوك قرن ( فكر كنم جوك هزاره هم براش كمه ) انتخاب بشه.
اقا اریا از شما توقع نداشتم اینطوری جواب دوستاتونو بدین:(
توقع داری sepul حالا چطوری جوابتو بده حتی اگه حق با شما باشه :confused:
اگه همه ملایم تر باشیم بهتر میشه تو تاپیک کار کرد و اعصاب خوردی و جنگ نمیشه
------------------------------------------------------
در مورد ut2007 چیزی که تا حالا معلومه اینه که برای pc اول میاد و بعد برای کنسولها و طبق قراری که گذاشتیم اینم لینک خبر
اینم متن خبر که Midway’s CEO David Zucker گفته که
There’s also Unreal Tournament 2007 for PC, Xbox 360, and PlayStation 3. Epic’s latest is mind-blowing, and I believe one of the stars of the show
دوستمون sepul هم نگفت برای ps3 نمیاد بلکه کنایه زد ;)
شایدم اپیک میخواد اول GOW رو رو360 بفروشه بعدش اینو برای 360 اعلام کنه :confused: ولی اگه xbox360 تو امریکا اول بشه و ps3 تو ژاپن هیچ احمقی یه بازی fps رو برای ژاپنی ها نمیده;)

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط GREEN DAY:
اینو بگم که این دنیا اینقدر پیشرفت می کنه که افراد یه روزی مجازی در یک بازی شرکت می کنند (خوش به حال قرن بعدی ها) مطمعن باشید که همه ما همه کسانی که در این سایت عضو هستند تا 100 سال دیگه زیر یه وجب خاک اند پس بیاید از همین امکانات حال حاظر لذت ببریم و به امیده XBOX ? و PS? های دیگر نباشیم چون آنها حق مردم آینده می باشد و به دنیای ما راهی پیدا نمی کنند.
چه خبره قرنهای بعدی؟ اینا رو ببین:

game_evolution2.jpg
game_evolution1.jpg

game_evolution3.jpg
game_evolution6.jpg

game_evolution5.jpg
game_evolution8.jpg

game_evolution7.jpg
game_evolution9.jpg

این ماله تقریبا 20 ساله. فکر کنم همه هم قبول داشته باشیم که سرعت داره بیشتر میشه. نهایتش 20 سال دیگه اونی میشه که تو میگی. بعدم صد سال دیگه ما زیره یه وجب نیستیم زیره خروارها هستیم:cheesygri.

نوشته شده توسط sepul:
کارمک و id software جز تنها شرکت هايی بوده که به هيچ شرکت ديگه ای باج نداده و نخواهد داد، و وابسته به هيچ شرکتی هم نيست، کارمک جز معدود برنامه نويس هايی هست که حرفهاش رو هميشه رو راست و رک می زده و مثل کوجيما يا کس ديگه ای وابسته به يک شرکت نبوده و id software کاملا independent هست، پس قبل از اينکه از اين حرفها بار کارمک بکنی، يک ذره تأمل بکنی بد نيست، خيلی ضايع هست که به خاطر يک دستگاه ، کاردرستی يه برنامه نويس خدا که کلی حال به ما ها داده رو ببری زير سوال !

اتفاقا حرفهای epic games کاملا مشکوک هست چون يک شرکت بزرگ هست و سياست هاش مانند EA و بقيه، هواداری از همه محصولات هست
اگر اين رو هم قبول نداری وايسا ببين UT2007 اصلا برای PS3 مياد يا نه ;)

من قصد بردن هیچ کس رو زیر سوال ندارم. و یکسری مسائل رو خیلی راحت میشه از نحوه برخورد و گفتار اشخاص تشخیص داد. کسی هم منکر بزرگ بودن نام کارمک نیست و من هم یکی از علاقمندان او هستم پس لازم نیست این چیزارو بمن بگید من فقط از 3 نفر در صنعت گیمینگ خوشم میاد اولیش هیدئو کوجیماست دومیش گیبریل نیوول و سومیش جان کارمک.

از توضیحاتی هم که در مورد شرکت Epic دادید ممنون!! اما این توضیحات متاسفانه به هیچ دردی نمیخورن. این شرکت یکی از نخبگان صنعت گیم هست و با عرضه Unreal علاوه بر تضمین موفقیت خود طرفدارای زیادی رو هم جلب کرده و فعلاً موتورهای گرافیکی این شرکت حرف اول رو در دنیا میزنن. از بازی Devastation که ماله دونسل قبل تر هست بگیر بیا جلو تا به Rainbow Six 3, SWAT4, Brothers in Arms و... برسی. الانم که جدیدترین موتور گرافیکی این شرکت برای dev-kit کنسول PS3 لایسنس شده و به این ترتیب سازندگان بازی کنسول PS3 بعد از خریدن Dev-kit های سونی نیازی به لایسنس کردن UE3.0 ندارن چون روی Dev-kit های ps3 هست. قسمت اعظمی هم از بازیهای در دست ساخت از انجین ساخت این شرکت بهره میبرن. نمونش همون Gears of War. پس شرکت Epic با EA و Ubi یک تفاوت بزرگ داره و اونم اینه که یک شرکت مستقل هست و نون بازوی خودش رو میخوره و اون دوتای دیگه و بخصوص EA بیشتر از اونچیزی که خودشون میسازن مسئولیت نشر بازی ها رو به عهده دارن و این خیلی فرق میکنه.

در شما لازم نیست که طرز تامل صحیح رو به من آموزش بدی!! لااقل کسی به دیگران آموزش میده که خودش نیازمند یادگیری اون هم در ابعاد گسترده نباشه!!!

UT2007
فقط برای PC خواهد آمد، Gears Of War هم که از موتور unreal3 استفاده می کنه، از مدت ها قبل روی x360 پياده سازی شده و زود تر از همه موتور unreal3 رو نشون می ده(دمو های اوليه unreal3 تماما از artwork های اين بازی استفاده می کرد) ، و PS3 هم هيچ عنوانی حداقل در سال های اوليه از موتور unreal3 نخواهد داشت. البته قبل از اينکه حمله کنيد ، اين حرف فقط در حد کل کل هست، و از اونجا من اين حرف رو می زنم که طبق معمول سونی تو بوغ کرده بود که UT2007 برای PS3 مياد، و اين مورد بعدا توسط epic رد شد و اعلام کرد که فعلا فقط بر روی PC مياد !

فکر کنم الان معلوم میشه که چه کسی اطلاعات نداره و بدون تامل صحبت میکنه. توجه شما رو جلب میکنم به تعدادی از بازیهایی که برای PS3 عرضه میشن و از UE3.0 استفاده میکنن که در بینشون عناوین انحصاری هم حتی دیده میشه:

America's Army: Real Heroes — U.S. Army
Brothers in Arms: Hell's Highway — Gearbox Software
BioShock — Irrational Games
Coded Arms: Assault — Konami
Elveon — 10Tacle
Empire — Chair Entertainment
Endless Saga — Webzen Games Inc.
Fatal Inertia
Frontlines: Fuel of War — KAOS
Interstellar Marines
Stranglehold
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas — Ubisoft
Unreal Tournament 2007 — Epic Games
اینا تازه چیزائی بوده که من پیدا کردم.

منبع: www.GameSpot.com

به نظر من کاملا اين شباهت هم خوب هست، در ضمن PC و xbox در واقع در يک جبهه قرار دارند، قدرتمند شدن هر کدمشون ، مساوی هست با قدرتمند شدن جفتشون.
من واقعا نمی دونم اشکال اين قضيه چی هست که بازی های xbox360 روی PC بياد و بالعکس ، جز اينکه عده ای بيشتری از بازی کردن لذت می برند.

یک مسئله ای رو بگذار اول برات مشخص کنم. شما حق داری از حرف من انتقاد کنی، اما حق نداری دری وری بارم کنی!! چون همه خوب میدونن که جلوی این مسئله خوب می ایستم. پس لطف کنید پاتون رو از چهارچوب ادب فراتر نگذارید.

در مورد انحصار طلبی هم دوست خوبمون لطف کردن و به این قسمت پاسخ دادن.

اين "الگو برداری" رو خوب اومدی ! می تونی اين هم بهش اضافه کنی "يک الگو برداری هوشمندانه"
در ضمن اگه اين خز نيست ، پس چی خز هست ؟ احتمالا هر چی کار "M$" کرده ، نه ؟
اتفاقا همين دسته ای که می بينی سونی "خز نکرده" رو، سال 2000 مايکروسافت و logitech عينا درست کرده بودند و خز شده رفته و اين در واقع يک الگوبرداری از روی اون دسته بوده نه دسته Wii !

راستی يک "الگو برداری هوشمندانه" ديگه هم اين بوده که سونی می خواد يک چيزی مثل Xbox live درست کنه !

جالب شد. تا حالا مدعی بودید که این تکنولوژی رو سونی از نینتندو دزدیده!! بعدش یهوئی فهمیدیم که تکنولوژی رو در اصل نینتندو دزدیده. داره جالب میشه...

در مورد XBL هم بیش از 400 بار عماد گفت. این ایده متعلق به نیتندو بوده. ولی سیستم آنلاین سونی یک فرق عمده با XBL داره... اونم اینه که این سیستم بصورت رایگان هست و کسی که 600 دلار پول میده دیگه لازم نیست ماهیانه هم مبلغی رو برای شارژ اکانت XBLـش بپردازه...

PS : اگر شما می خواهيد تا 30 سال ديگه هم از کنسول PS13 استفاده کنيد و بازی های MGS16 رو بازی کنيد هيچ مشکلی نيست و به کسی ربطی نداره، ولی اين دليل نداره که خيلی راحت اشکال های کنسول رو رد کنيد و شرکت مقابل رو بکوبونيد ، و هر برنامه نويسی که مورد احترام خيلی ها و مخصوصا من هم هست، رو راحت از اين چيزا بهش بچسبونيد !

یادم نمیاد جائی کسی رو کوبیده باشم ...
من ایراد چندانی در PS3 نمی بینم. در هر حال هیچ کسی و هیچ چیزی بدون عیب نیست، بخصوص که هر محصول زائده ذهن یک انسانه. تا اونجائی هم که یادم میاد من عادت به حمل چسب ندارم که

آره مايکروسافت 3 ميليون فروخته و سونی هنوز هيچی ، چون چيزی در کار نيست که بفروشه
در ضمن سليقه جهانی britney spears و backstreet boys هم خيلی می پسنده. در واقع هر چيزی که با يک مشک دروغ، بزرگ نمايی و تبليغات زيادی به مردم بی اطلاع چپونده بشه نشان دهنده سليقه جهانی هست

البته بحث سلیق جهانی رو خودتون کشیدید وسط و الا من بجز سلیقه خودم برای سلیقه دیگران تره هم خورد نمیکنم. ولی این بزرگنمائی رو خوب اومدی چون Xbox رو زیادی گنده اش کردن. طبل تو خالی...

من بر عکس شما، از ATARI و کمودور گرفته تا PS2 ، با همه بزرگ شده ام، و چون پسر خاله کسی هم نيستم می دونم که هر از گاهی محصولی از شرکت ديگه ای مياد جای قبلی رو ميگيره! و نه به سونی می گم "$ony" نه اين که به MS می گم "M$" ، چون همشون از سر تا پا يک کرواس هستند، ولی اين دليل نميشه که يکی هميشه محصول بهتر از اون يکی بده ،

برخلاف تصورات شما من از 5 سالگی با آتاری و ... بزرگ شدم و PS تنها تجربه گیمینگ من نبوده. اگرچه با آمیگا هم خیلی حال میکردم ولی بهترین دوران عمر گیم من وقتی شروع شد که MGS رو بازی کردم و HL که خوب MGS روی PS عرضه شد و HL هم روی PC من حتی روی PS2 هم اینو بازی کردم اما به اندازه PC بهم مزه نداد. برای همینه که میگم گیم کنسول با گیم PC فرق میکنه. نسل قدیم و جدید نداره. اتفاقاً کاملاً دلیل میشه. هرکس در تخصص خودش میتونه بهترین باشه. مایکروسافت در عالم سیستم عامل یکه تازه و این تخصص اونها بوده و سونی هم در دنیای Home Entertainment یکه تازه. و این مطلب نیازی به تحقیق نداره، آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است؟!

- در مورد قوانين و اين چيز ها متأسفانه من با اين وضعيت زياد حاليم نمی شه، چون ايشون ميان و هر چی دلشون می خواد به کارمک و بقيه می گه و نظر های کارشناسانه روی پول گرفتن کارمک می ده و هيچ برخوردی هم نميشه ، و بايد يکی جوابشون رو بده.

در اینمورد هم اگر پست من مشکلی داشت قبل از شما قطعاً مدیرای سایت گوشزد میکردن. پس لطفاً ســـــــــفـــــــــــســـــــــــــــطــــــــــــــــــــه نکنید....

نوشته شده توسط sina_unl:
پ.ن : سیاوش یه بار دیگه به DMC بگی Beat'em Up خوم میام می کشمت :D
.

بابا Beat'em up ـه دیگه :(( من رسماً گذاشتمش کنار بعداز اونهمه رنج کشیدن تازه دیدم باید همه اون boss های بی صاحاب شده رو هم دوباره بزنم.. نمیخوام مگه یه نقرو چندبار باید کشت تا بالاخره از شرش خلاص شی .. نمی خواااام.... :((

پ.ن: :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or