کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
اقا سیاوش حرفات دقیقا درسته ولی یه نکته رو باید در نظر بگیری که ماکروسافت رو میشه پدر pc دونست و xbox360 هم یه پسر دیگشه و اینا مکمل همدیگه هستن و هدف اصلی ماکروسافت از اول نجات pc بود از روکود بزار با مدرک برات بگم
اینا فروش بازی ها از سال 98 تا 2005 در امریکا هست و منبع هم ویکیپدیا
US PC Game Software Sales
1998 - $1.8 billion
1999 - $1.9 billion
2000 - $1.78 billion (84.9 million units)
2001 - $1.75 billion (83.6 million units)
2002 - $1.4 billion (61.5 million units)
2003 - $1.2 billion (52.8 million units)
2004 - $1.1 billion (45 million units)
2005 - $1.056 billion
همنطور که میبینی هیچ رشدی نداشته و تازه در حال نزول هم هست در حالی که کنسولها در حال رشد هستا مخصوصا از نوع ژاپنی الان ماکروسافت با xbox360 و ویستا اومده به داد pc برسه
Although PC game sales are down in the US, many companies are still sticking with the platform. Microsoft is planning to provide additional support for PC gaming after the release of the Xbox 360, including gaming-specific features in Windows Vista, cross-platform peripherals, and additional marketing aimed at PC gamers
پس اصلا به این موضوع فکر نکنین که چرا بازی pc اومد رو 360 یا برعکس بلکه ایندوتارو مکمل هم بدونین در مقابل کنسولهای ژاپنی که داره صنعت گیم امریکارو تحدید میکنه حتما شنیدین که کنسول دستی ماکروسافت هم بزودی میاد و همه اینا در راستای نگه داشتن بازار گیم امریکاست;)
پرفروشترین بازی pc فکر کنم The Sims 2: Open for Business - 230,000
در حال که تو همین زمان PS2 Kingdom Hearts II - 614,000 فروخته که اختلاف فاحشه !!!
تازه اکثر بازیهای کنسولها تعداد بالا میفروشه ولی pc اینطور نیست
الان شاید خیلیها بدونن که ماکروسافت و سونی دو رقیب شانه به شانه در کسب سود از بازی ها هستن و بعد از اونا نوبت به ea و act میرسه و ....
سونی اصلا به فکر بازار pc نیست و ناراحت هم نمیشه که این بازار از بین بره و اگه میبینین الان داره بازی pc رو ps3 میاد از ترس ماکروسافته;) ولی ماکروسافت براش مهمه و زیر بغل اکثر بازیسازای pc رو میگیره و روابط خیلی خوبی هم با اونا داره;)
-----------------------------------------------------------------------------
منظور اینه که سونی چندین استودیو و ... بزرگ فیلمسازی جهان رو در اختیار داره و از این طریق پول زیادی در اختیار داره...
تازه چون چون بیشتر پول(سهام) $m دست بیل گیس هست تونسته خودی نشون بده در صورتی که سهامداران سونی از $m خیلی بیشتره(یعنی یکی نیست) و اگه بخوایم همه شو روی هم حساب کنیم خیلی بیشتر از مال $m میشه..
باز که حرف بی مدرک زدی قرار شد لینک مدرکت رو بگی شما این حرفها رو از کجا اوردی یا حتی مطمئن هستی!!! چرا الکی پست بیهوده میزنی خود من هنوز استودیوهای سونی رو نمیشناسم و ادعا هم ندارم ولی شما که داری میگی باید لینک بدی:mad:

آخرین ویرایش:
البته مایکروسافت به فکر پیسی گیمر ها نیست،ولی مسئله اینه که اگه هیچ گیمری دنبال پیسی نره،مایکروسافت هم طبیعتا به خاطر کاهش مسبی سیستم عاملش ضرر میکنه.
قبلا هم گفتم دلیل نمیشه که چون بیل گیتس پولدارترین آدم دنیاس،مایکروسافت هم پولدارترین کمپانی باشه،حتی میشه این امکان رو داد که سرمایه سونی بیشتر باشه.
در مورد استودیوهای سونی هم نیازی به لینک نیست!یه Sony Pictures هستش که شاخه سینماییه کمپانیه سونیه.استودیوی MGM یا Metro Golden Mayer هم مال سونیه.همونی که آرمش یه شیره هستش که عرش میکنه!و یه زمانی میشه گفت فعال ترین استودیو بوده.
یکیشم که تازگیا کمکار شده Columbia هستش،همونی که اول فیلما مجسمه آزادی رو نشون میده!مقادیر زیادی هم اسکار بهترین فیلم سال رو برده این استودیو.
بعدش مسئله اینه که روابط سونی با Beuan Vista,Universal,20th Century Fox خوبه.
Beuna که چند وقتیه خیلی عالی داره عمل میکنه!آخرین محصولشم Carsهستش که Pixar ساخته.کلا تازگیا فیلمای پرفروشی میسازه و اگه اشتباه نکنم دو سال گذشته بیشترین فروش رو کرده.آخرین فیلمش قسمت دوم دزدان دریای کارائیب هستش.
Universal هم کلا چیز کت و کلفتیه!هم شاخه سینماییش،یعنیUniversal Pictures هم شاخه موسیقیش و هم شاخه ی بازیش،یعنی Vivendi که حتما میشناسین.(کثلا بازیه فوق العاده ریدیک رو داشت Vivendi).آرمشم همون اسب بالداره،یا همونی که یه کوهه!
20th Century Fox هم که به نظر من بهتری استودیو هه.پرفروش ترین فیلمای تاریخو داره،یعنی سری ارباب حلقه ها،اسپایدرمن(البته اینو بین سونی و این شک دارم) و و تا اونجایی که حضور ذهن دارم استاروارز و غیره.
به غیر از اینا چنتا کمپانیه مهم دیگه میمونه،مثل وارنر برادرز و پارامونت.البته میرامکس هم هست،ولی فکر نکنم کمپانی باشه،احتمالا یه استودیوییه که مال یکی از همین کمپانی هاس.
والت دیزینی و لاین گیت و Focus واینا هم هستن که خیلیی نقش خاصی ندارن!
پ.ن:البته فکر کنم LOTR مال نیولاین بود که مال وارنره،مطمئن نیستم!البته طبق لیستی که چند صحفه پیش گذاشتم همه اینا از بلوری حمایت میکنن و از HD فعلا پارامونت و وارنر حمایت میکنن،که گفتم پارامونت کلا خیلی شاخ نیست!تازگیا هم فکر نکنم فیلم خوبی داده باشه(هر چند سری پدرخوانده رو داره)،وارنر هم به تنهایی هیچ کاری نمیتونه بکنه!

باز که حرف بی مدرک زدی قرار شد لینک مدرکت رو بگی شما این حرفها رو از کجا اوردی یا حتی مطمئن هستی!!! چرا الکی پست بیهوده میزنی خود من هنوز استودیوهای سونی رو نمیشناسم و ادعا هم ندارم ولی شما که داری میگی باید لینک بدی
اولا این اولین باری که من تو این تاپیک پست میدم...
شما اول یه نگاهی کن ببین اصلا چه کسی داره پست میزنه بعد بیا بگو بازم پست الکی زدی...
فقط شما هر نوشته رو ببینی که داره از سونی دفاع می کنه سریع میای می نویسی"الکی داره پست میزنی،تو طرفدار سونی هستی،نمیدونم چیزی نمیدونی و...."
پاسخ سوالت رو هم عماد داد...
اگه بخوایم کل سرمایه سونی رو در هر زمینه ای با کل سرمایه م.س در هز زمینه ای در نظر بگیریم سرمایه سونی بیشتره و در زمینه های محدود تر ممکنه م.س بیشتر باشه
_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+
به نظر من خیلی از بحثها بیهوده است چون به مسایلی خارج از موضوع کشیده میشه...
بهتره فعلا فقط منتظر بمونیم...
همه چیز مشخص میشه...

آخرین ویرایش:
اصلا مشكل طرفدارهاي پي اس 3 اينه كه از ريز و درشت كنسولشون خبر ندارن اصلا نمي دونن براي چي طرفدار پي اس 3 هستند(حتما حوصلهشون تو خونه سر رفته يا از دست كسي ناراحت ميان با ما دعوا ميكنن)بيشتر طرفدار هاي پي اس 3 اون هايي هستند كه نه mgs بازي كردن نهdmc خوب منم اين هارو بازي نكرده بودم گول شركت سوني رو ميخوردم.در هر صورت اگه اين ها رو بازي نكردن من حق رو به اون ها ميدم كه طرفدار سوني باشند.تازه مگه دنيا تو اين سايت ختم ميشه اصلا شركت هاي بازيسازي براي فروششون تو ايران تره هم خورد نمي كنند .خارجي ها مثل ايراني ها نيستند كه ميرن فروشگاه 10 تا سي دي بگيرن اون بازي كم ميگيرن و ميخوان بازي اي كه مي گيرن خوب باشه .
من خيلي نارحتم كه بعضي ها دارن به طرف سوني ميرن ديشب نزديك بود گريم بگيره:(( :((
شرط ميبندم تحقيق طرفدار هاي سوني خيلي كم بوده از سليقه هاي جهاني عقبا به هر حال هركي يه سليقه اي داره شايد سليقه ي من بد باشه

معمولا بیشتر کسانی که طرفدار سونی(به قول بعضی ها!) هستند حداقل از PS2 با این شرکت اشنا شدن....و کمتر کسی هم هست که PS2 بگیره ولی بازیهایی مثل dmc ،mgs3 رو بازی نکرده باشه...
شما(wii360) اگه منظورتون من هست،که باید بگم من به خاطر capcom ، پی.اس2 گرفتم و این هم معلومه که هرکسی طرفدار capcom باشه حداقل طرفدار dmc هست---------->"و اونو بازی کرده"

حالا این چه ربطی داره؟!
معمولا انتخاب PS3 به خاطر mgs و دیگر بازیهای اونه برای خیلی ها... و بیشتر اونهایی(تقریبا همه) که درانتظار mgs4 هستند قبلیها رو هم بازی کردن...که حالا در انتظار این هستند...
به نظر من سخن شما نوعی پارادوکس هست....

من به اين نتيجه رسيدم كه حرف رييس سوني درسته كه گفته تا ما نگوييم نسل بعد شروع نمي شود چون تا اون ها كنسولشون رو بدن بيرون نسل بعد بعد ..... شروع ميشه:cheesygri :cheesygri

به نظر من بازي هايي رو كه شركت هاي ژاپني براي پي اس1 درست كردند خيلي بهتر از پي اس2 هست اخ كه دلم لك زده براي پي اس1 :love: كاش دنيا بازي رو همون پي اس1 وايمستاد تا اين همه جنجال نشه

نوشته شده توسط wii360:
اصلا مشكل طرفدارهاي پي اس 3 اينه كه از ريز و درشت كنسولشون خبر ندارن اصلا نمي دونن براي چي طرفدار پي اس 3 هستند(حتما حوصلهشون تو خونه سر رفته يا از دست كسي ناراحت ميان با ما دعوا ميكنن)بيشتر طرفدار هاي پي اس 3 اون هايي هستند كه نه mgs بازي كردن نهdmc خوب منم اين هارو بازي نكرده بودم گول شركت سوني رو ميخوردم.در هر صورت اگه اين ها رو بازي نكردن من حق رو به اون ها ميدم كه طرفدار سوني باشند.تازه مگه دنيا تو اين سايت ختم ميشه اصلا شركت هاي بازيسازي براي فروششون تو ايران تره هم خورد نمي كنند .خارجي ها مثل ايراني ها نيستند كه ميرن فروشگاه 10 تا سي دي بگيرن اون بازي كم ميگيرن و ميخوان بازي اي كه مي گيرن خوب باشه .
من خيلي نارحتم كه بعضي ها دارن به طرف سوني ميرن ديشب نزديك بود گريم بگيره:(( :((
شرط ميبندم تحقيق طرفدار هاي سوني خيلي كم بوده از سليقه هاي جهاني عقبا به هر حال هركي يه سليقه اي داره شايد سليقه ي من بد باشه

لطفاً سفسطه نکنید آقا. و درضمن این درست برعکس هست. این طرفدارای Xbox هستند که تاحالا کنترلر Xbox رو دست نگرفتن، هی میان سنگ $M رو به سینه میزنن و پیش پیش بازیهایی مثل Halo رو که خیلی عمقی باهاش برخورد داشته بوده باشن تریلرهایی بوده که از این بازی روی وبسایتها موجود بوده دیده باشن. این دقیقاً شما هستید که بدون دونستن ریز و درشت کنسول مورد علاقه خودتون و بدون دونستن خیلی مسائل دیگه موضع گیری کردید ;)

قسمت آخر پستتون رو هم در حد یک شوخی خنده دار بیشتر تلقی نمیکنم. شما حق ندارین راجع به اطلاعات دیگران به این صراحت صحبت کنید. سلیقه جهانی هم تا این لحظه مایکروسافت و کنسولش رو نپذیرفته از همون آمارهائی که توی سایت ردیف شده میشه راحت به این قضیه رسید از X-Mas تاحالا که 360 عرضه شده با اونهمه تبلیغات و با اونهمه ادعا هنوز 3 میلیون نفر بیشتر X360 در کل دنیا ندارن، و در پایتخت کنسول گیمینگ دنیا یعنی ژاپن هنوز اندازه PSP فروش نداشته. حالا باز بیاید بهانه کنید که ژاپنی ها اینجور، ژاپنی ها اونجور ولیکن فعلاً پایتخت کنسول گیمینگ جهان محسوب میشه. باور نداری؟ از ویکیپدیا بپرس.

تازه اضافه میکنم، همه کسائی که PS و یا PS2 رو تجربه کردن بیشک با عظمت MGS آشنا هستن. Resident Evil هم روی همین کنسول متولد شد. و DMC رو هم که قطعاً طرفدارهای سبک Beat-'Em-Up خوردن... نیاز به تفصیر نداره که شما کاملاً در مورد اطلاعات ما جهالت بخرج دادید.

PS: no offence, read it with calmness​

آخرین ویرایش:
قبلا هم گفتم دلیل نمیشه که چون بیل گیتس پولدارترین آدم دنیاس،مایکروسافت هم پولدارترین کمپانی باشه،حتی میشه این امکان رو داد که سرمایه سونی بیشتر باشه
فکر نمیکنم کسی بگه ماکروسافت مقام اول رو داره اگه دوست دارین مقام کلی کمپانی هارو بدونین براتون بگم که ماکروسافت مقام 55 رو داره و سونی مقام 107 رو داره!
از لحاظ سود ماکروساف رتبه 10 رو داره وسونی رتبه 269 !

جهت اطلاع دوستان که کمپانی مریل لینچ رو معتبر نمیدونستن بد نیست بدونن رتبش 36 هست و دارایش 681 بیلیون دلار هست!!!
عدش مسئله اینه که روابط سونی با Beuan Vista,Universal,20th Century Fox خوب
از کی تا حالا روابط رقبا خوب شده!

من خيلي نارحتم كه بعضي ها دارن به طرف سوني ميرن ديشب نزديك بود گريم بگيره
به نظر من بازي هايي رو كه شركت هاي ژاپني براي پي اس1 درست كردند خيلي بهتر از پي اس2 هست اخ كه دلم لك زده براي پي اس1 كاش دنيا بازي رو همون پي اس1 وايمستاد تا اين همه جنجال نش
البته معذرت می خوام ولی از زدن پستهای بیهوده خودداری کنین

این طرفدارای Xbox هستند که تاحالا کنترلر Xbox رو دست نگرفتن، هی میان سنگ $M رو به سینه میزنن و پیش پیش بازیهایی مثل Halo رو که خیلی عمقی باهاش برخورد داشته بوده باشن تریلرهایی بوده که از این بازی روی وبسایتها موجود بوده دیده باشن.
اقا سیاوش این تیکه رو درست میگی ولی اینم باید بدونی درسته خیلی ها جوگیر میشن و کنسولشونو انتخاب میکنن ولی بعضی ها هم هستن که همه جوانب رو در نظر میگیرن خود من همنطور که بارها گفتم اولین دلیلم برای خرید 360 اینه که من علاقه زیادی به بازی های pc دارم و الان مدتهاست که رنگ یه pc خوب رو ندیدم و دلم لک زده برای یه fps خوب با گرافیک بالا تو این 5یا 6 سال اینقدر بازی ژاپنی کردم که دیگه چشام داره مثله ژاپنی ها میشه و fps روی ps2 که میدونی اصلا صفایی نداره
خوب شما بگو من بجز xbox360 هیچ گزینه دیگه ای دارم؟شما که کامپیوتر خوب داری نمیدونی من چی میگم ولی خودتو بزار جامن اونموقع میفهمی چی میگم
در مورد خرید pc هم باید بگم برای من اصلا به صرفه نیست ما دستمون تو جیبه خودمون میره و نمیتونیم از این ولخرجی ها کنیم;)
در اخر به طرفدارای xbox360 بگم که اگه کامپیوتر خوب دارین و پول اپگرید هم دارین اصلا گزینه خوبی برای شما نیست چون 360 کامل کننده کامپیوتره و اصلا برای کمک به pc بازا اومده و اگه شما pc خوب داری اگه تنوع میخوای و بازی میخوای که تو کامپیوتر نباشه برو سمت ps3
اگه مثل من پول برات مهمه و پول کامپیوتر نداری 360 بهترینه
موفق باشین:love:

بزرگترین اشتباه بچه های اینجا اینه که همش چسبیدن به Ps3 و Xbox360 و هی اینها رو با هم مقایسه میکنن به قول مدیرا اگه خود بیل گیتسم بیاد بگه کنسول ما ..... هست یا کوتاراگی بگه کنسول ما بدتر از ..................... هست کسی نظرش عوض نمیشه
بابا Wii هم به خدا جز نسله بعده یکمم از اون بگین

بابا Wii هم به خدا جز نسله بعده یکمم از اون بگین
البته همانطور که عماد گفت wii جداست و به نظر من کسی نیست که ازش بدش بیاد...در نتیجه درموردش چیزی نمیگه...و چون بعضی ها هم میخوان پیش کنسول مورد علاقه شون wii رو هم داشته باشن چیزی در مورد اون نمی گن...
البته فکر کنم منظورم رو نرسونده باشم!

نوشته شده توسط monster kane:
اقا سیاوش این تیکه رو درست میگی ولی اینم باید بدونی درسته خیلی ها جوگیر میشن و کنسولشونو انتخاب میکنن ولی بعضی ها هم هستن که همه جوانب رو در نظر میگیرن خود من همنطور که بارها گفتم اولین دلیلم برای خرید 360 اینه که من علاقه زیادی به بازی های pc دارم و الان مدتهاست که رنگ یه pc خوب رو ندیدم و دلم لک زده برای یه fps خوب با گرافیک بالا تو این 5یا 6 سال اینقدر بازی ژاپنی کردم که دیگه چشام داره مثله ژاپنی ها میشه و fps روی ps2 که میدونی اصلا صفایی نداره

حرف شما کاملاً متین هست و من هم منظورم امثال اون دوستمون بود و میدونم هستند کسانی که با معیارهای خودشون هر مطلبی رو سنجش میکنن. اما حرف اون دوستمون کاملاً نسنجیده بود و در واقع همرو با یک چوب زد. اما حرف شما رو هم قبول دارم. درسته شاید خیلی از ما توان داشتن یک PC بقول بچه ها گفتنی خفن رو نداشته باشیم، حالا به هر دلیلی. اما خوب اگر FPS خوب مد نظر شما هست که FPS هائی که تاحالا برای 360 اومدن برای PS3 میان به شرط انحصاری نبودن! و اصولاً به صرف اینکه یک کنسول ژاپنی هست دلیل نمیشه همه بازیهاش هم ژاپنی باشه. و برعکس چون یک کنسول مال یک شرکت آمریکائی دلیل نمیشه بازی ژاپنی مثلاً نداشته باشه. خیلی از بازیهایی که الان روشون تبلیغات هست ژاپنی هستند مثل بازیهایی که Capcom و Square Enix و Sakaguchi-san (منظور خود آقای ساکاگوچی هست) ژاپنی هستند و قرار برای 360 بیان.

خوب شما بگو من بجز xbox360 هیچ گزینه دیگه ای دارم؟شما که کامپیوتر خوب داری نمیدونی من چی میگم ولی خودتو بزار جامن اونموقع میفهمی چی میگم
در مورد خرید pc هم باید بگم برای من اصلا به صرفه نیست ما دستمون تو جیبه خودمون میره و نمیتونیم از این ولخرجی ها کنیم;)

اتفاقاً سیستم من الان یک سیستم بسیار معمولی رو به ضعیف هست، برای اثبات این مشخصات:

AMD Sempron 2600+ (1800Mhz)
1024MB RAM
ATi Radeon 9600XT 128MB

میبینی که سیستم من سیستم خوبی هم نیست. اگرچه بد هم نیست (یا خیلی بد نیست:( :(( )

در اخر به طرفدارای xbox360 بگم که اگه کامپیوتر خوب دارین و پول اپگرید هم دارین اصلا گزینه خوبی برای شما نیست چون 360 کامل کننده کامپیوتره و اصلا برای کمک به pc بازا اومده و اگه شما pc خوب داری اگه تنوع میخوای و بازی میخوای که تو کامپیوتر نباشه برو سمت ps3
اگه مثل من پول برات مهمه و پول کامپیوتر نداری 360 بهترینه
موفق باشی

من با تمام نفرتم از اینگلیسی ها یک جمله معروفشون رو خیلی قبول دارم و سعی میکنم همیشه به اون عمل کنم. اونا میگن چون ما مردم ثروتمندی نیستیم همیشه اون گرونتره رو میخریم که کارائی بهتر و دوام بیشتری برامون داشته باشه و مطمئن باش من پسر خاله کوتاراگی نیستم و عاشق چشم و ابروی اون نیستم که بخاطر اون یا سونی کنسول بخرم. من بعد از یک عمر بازی کردن زیر پرچم سونی، الان یک احساس اطمینان در من ایجاد شده که به من اطمینان میده که سونی هیچ وقت من رو مایوس نمیکنه. چون حداقل با دونسل از کنسولهای سونی بزرگ شدم و از هر ذره اش لذت بردم. همه هم میدونن سونی عنوانی رو داره که میتونم بگم بخش ویژه ای از زندگیه منه، یعنی سری Metal Gear Solid و من به هیچ قیمتی این سری رو از دست نمیدم و هر بهائی رو براش حاضرم بپردازم. و نگاه میکنم میبینم که PS3 نه تنها MGS4 رو برای من داره بلکه خیلی بازیهای دیگه ای رو که من روی PC قادر به بازی کردنشون نبودم رو فراهم میکنه. به اضافه بازیهای مخصوص سونی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or