کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
محمد خبرش مال چند هفته پیشه،فکر کنم gameware(مهبد؟)هم عکسشو گذاشته بود.
در ضمن سوپرمهر که اسمت یادم نیست!مسئله اینه کدوم فرمت جا افتاده،من هیچوقت نگفتم که اونا دیگه نمیتونن روی DVD بازی بزنن.اگه BD فرمت غالب شه،کلا دیگه HD تولید نمیشه،و DVD هم کم کم محو میشه.مثل اینه که بگی بازیایMulti Platform برای کنسول روDVD بیان،ولی چون امکانش هست،برای پیسی روی CD بیان!
کارتریج های GBA فرق میکنه،چون GBA یا DS یا PSP یه بازار جدا واس خودشون دارن و هیوقت قرار نبوده که روی کارتریج GBA فیلم و موسیقی هم عرضه شه!!UMD هم که کلا چیز تعطیلیه!چون خود سونی هم فیلماشو به زور روی UMD عرضه میکنه!!
البته همونطور که گفتم یک سال یا شاید یکم بیشتر بعد از جا افتادن احتمالیه BD طول میکشه تا DVD نسبتا کنار بره.حالا این بستگی داره BD چقدر زود جا بیافته،این نسل کنسول ها احتمالا 5 سال طول بکشه،و اگه BD تا اول 2008 جا افتادنش طول بکشه،بازم به دوران همین نسل میخوره.
حتی اگه مایکروسافت از این نسلم در بره،یحتمل نسل بعد باید از فرمت سونی که مدام بد گوییشو میکنه استفاده کنه!!
یکی از مشکلات دم دست 360 اینه که تا الان غیر از OBlivion(که البته اختصاصی نیست) و GRAW هیچکدوم در اون حدی که گفته بودن از آب در نیومده.
دومیش تعادل نداشتن عرضه و تقاضا تو بازار های مختلف هست.
فکر کنم سومیش هم این باشه که هنوز فروش اولیه XBOX رو نکرده(مطمئن نیستم).
چهارمیش اینه به عنوان اولین کنسولی که بازیهای نسل بعد رو داشت،هنوز بازیهاش(اولین بازیهای نسل جدید)فروش خیلی زیادی نکردن.
پنجمیش همین کمبود فضا و حمایت نکردن از هیچکدوم از فرمتهای نسل بعده(که البته اینو باید به حساب احتیاط مایکروسافت گذاشت).
ششمیش اینه که تبلیغات تو خالیه زیادی کردن که نتونستن جمش کنن(البته این قضیه به نظر میاد واسه سونی هم درست باشه،باید متظر موند).
هفتمیش اینه که طرفداراش متعصب تر از طرفداری سونی شدن و باعث شدن طرفدارای نینتندو هم وارد کار شن!!
هشتمیش چرندیاته پیتر مور ه!!!
ولی این که مهمه و نهمی اینه که تنها کنسولیه که کنترلرش موشن سنسور نداره،چون در هر صورت چیز مفیدیه.
و بزرگترین ممیزش که از کنسولهای دیگه حداش میکرد و بهترین نکته ش بود،یعنی سیستم آنلاین یکپارچه،کاملا خز شد!
God Of War در یک DVD 9گیگ عرضه شد،ولی اونی که توی ایران روی 4.5 گیگ عرضه شد،مقادیر زیادی از Bonus ها رو نداشت،البته شنیده بودم که در سری دوم 9 گیگش رو هم وارد کردن،ولی در هر صورت GOW توی 9 گیگ عرضه شد.
PlayStation 3 gives more theoretical power.این یعنی اینکه سخت افزارPS3 قویتره.
SONY HAS MADE A LESS OPTIMAL DECISION than Microsoft from the perspective of a game developer
این یعنی اینکه مایکروسافت کاری کرده که یه بازیساز بتونه از سخت افزار کنسول بهینه تر استفاده کنه،و فکر کنم این یعنی اینکه از سخت افزار 360 بهینه تر میشه استفاده کرد تا سخت افزارPS3.ولی دلیل نمیشه که بهینه ی 360 از بهینه PS3 قویتر باشه.البته شایدم باشه.
مثل اینکه شما بگی 90 در صد از یه X رو با 80 درصد از یه Y مقایسه کن،با این شرط که X<Y.حالا بستگی داره فاصله بین این دو تا چقدر باشه،که من نمیدونم.
تنها چیزیم که توی صحبتهای کوجیما من ندیدم صبت راجه به این بود که کدوم کنسول بهتره!البته تو دهات ما اینطوریه،اون ور دره رو نمیدونم!اونجوری که من فهمیدم گفته که سخت افزار مسئله نیست.
هیچ چیزی رو نمیشه تضمین کرد،ولی چیزی که مسلمه اینه که وقتی سنگین ترین بازیهای صعیف ترین کنسول یه نسل،بین 5 تا 9 گیگ چا میخواد،احتمال خیلی خیلی زیاد،بازیهای نسل بعدش،بیشتر از این مقدار فضا خواهد خواست.
برای اون N# هم میتونین برین همه پستای gameware یا wii360 رو بگردین،البته اگه پیدا کردم حتما واستون میذارم!

آخرین ویرایش:
آقای sina_unl
من دیگه تمام بحثامو با تو کردم ! و دیگه هیچ دلیلی نداره همینطور این بحث های بی ارزشو کشش بدم و اعصاب و خودمو خورد کنم.
بنظر من جواب کاملتو از آقا بهزاد گرفتی و منم دیگه دلیلی نمیبینم واسه طرفدارای PS3 و امسال شماها که منطق سرتون نمیره همینطور دلیل و مدرک بیارم !
ولی من میخوام جواب بعضی پستهاتو بدم بعدم هر چند صفحه که دلت خواست بشین بحث کنو جواب بده واسه خودت...چون توی این همه پستهایی که دادی من جزء پیش بینی و که آقا قراره فلان کمپانی بیاد از این حمایت کنه نکنه من چیزه دیگه ای ندیدم.بحث هایی که خودتم نمیفهمی تا 1 ساعت بعد چی بشه و چی پیش بیاد...
ببخشید می شه بگی کدوم کارشناس توش مونده . چیزی که ثابت شده و خیلی جاها نوشتن اینه که این دفعه قضیه فرمت ها تصویری فرق و همونطور که گفتم این دو احتمالا تا سری بعدی فرمت ها در کنار هم هستن حالا قرار هست یکی قویتر باشه که بخاطر حمایت های زیاد احتمالا BD هست کسی توی این بحث نمونده که شما هی می گی کارشناس ها توش منودن . کارشناس ها فقط توی این قضیه موندن که کدوم می تونه اون یکی رو کنار بزنه .

منظورم از اون کارشناسا همون سازنده ای blue-ray هستند ! که تا حالا چندین بار کاراشون تاخیر خورده و بیشتر تاخیرهای PS3 هم بخاطر همینه و 100% هم اوایل منتشر مشکلاتی خواهد داشت...
ضمنا , مگه شما کارشناس نیستی ؟! مگه نمیگی فرمت BD هنوز نیومده برندس ؟!!!

دوست من , شما اول صبر کن ps3 منتشر بشه بعد بیا اینهمه بحث کنو توی سر کله خودت بزن !

این حرفاهایی که شما الان میرنی هیچ فایده ای نداره و همش ماله 1 سال دیگه س نه الان ! اصلا خدا رو چی دیدی ! شاید همین فردا جنگ جهانی سوم راه افتاد چند تا بمب اتم زدن تو سر سونی ! همراه با کنسولش حروم شد !!! :-"

می شه بگی وقتی معلوم نیست که HD بتونه فرمت قالب بشه یا نه چطوری ملت برن با خیال راحت بخرن

می شه بگی وقتی معلوم نیست که BD بتونه فرمت قالب بشه یا نه چطوری ملت برن با خیال راحت بخرن

قیمت HD Drive اگه با HD Drive های تو بازار یکی باشه و HD Drive 360 برای بازی نباشه هیچ احمقی نمی ره اونو بخره

قیمت HD Drive اصلا با HD Drive 360 یکی نمیشه , تازه قیمت HDD360 بنظر من ارزون تر هم میشه ! چون مایکروسافت اگه بخواد از روی HDD360 خوب فروش کنه و رقابت کنه باید قیمتشو از HDD توی بازار بیاره پایین تر ! و کاملا هم واضحه که اینکارو میکنه.
ما که تا حالا ندیدیم سونی یا کس دیگه جایی بگه که کنسولای سونی ضرر دادن تا الان ولی در مایکروسافت هزارتا لینک می شه بیاری که پروژه The X پروژه ی شکست خورده ای بوده تا الان

یعنی سونی روی PS3 ضرر نمیده ؟!!!
شما این نمونه سخت افزار ها رو اگه بخوای روی PC ببندی حدودا 900-1000$ پات میوفته ! شایدم بیشتر...
یه وقت نگی سخت افزار PC با PS3 فرق میکنه , چون کنسول P$3 واسه خود سونی بیشتر از اینا افتاده...اینو از هر کی که میخوای سوال کن.
از مدیرا هم می خوام یه بار پست ها این دوست عزیز رو بخونن که بار ها از واژه هایی مثل نفهم نادون و احمق در مورد من مستقیم یا غیر مستقیم استفاده کرده

من کی بهت گفتم نفهم ؟؟!!
من کی بهت گفتم احمق؟؟!!
من کی بهت گفتم نادون؟؟!!
اینی که میگی مستقیم یا غیر مستقیم دلیل نمیشه ! شاید شما اصلا حرفای منو بد برداشت کرده باشی...
نشونم بده

همینی که پیش بینی میکنی از الان خودش یه نوع تناقض حساب میشه...
خوب خیلی خوب داری پیش میری تا 3 صفحه ی پیش من می گفتم حجم بازی های PS3 کمتره ولی شما ها می گفتین نه با دموی HD و غیره پرش می کنن و حالا می گین بازی ها حجمشون زیر 30 گیگ خواهد بود تا 2007
تا 2007 میشه 5 ماه دیگه اما فکر نمی کنی وقتی می گه تا 2007 نمی سازیم یعنی اگه بسازن عرضش می کشه به 5 یا 6 ماه بعد از کریستمس و از طرفی همون ساختش احمقانس چون نشون مایکروسافت سر اونایی که تا اون موقع 360 گرفتن کلاه گذاشته

همین الانشم میگم !
بازیهایی با حجم 30 گیگ غیر ممکنه حدااقل تا چند سال آینده.مگر اینکه دموهاشو با کیفیت بالا بزارن.که در این صورت هم باز فکر نمیکنم به اون حد برسه...
این 1000 بار !!! مایکروسافت مغز الاغ نخورده بیاد از DVD 9 استفاده کنه بعد بزاره سونی راحت از blue-ray استفاده کنه !
این 20000 بار ! هدف سونی از BD فقط فیلم بوده نه بازی.
مایکروسافت مگه کیا رو خریده Rare رو که تو دوره ی Xb خرید Lion head رو هم الان خریده
نمی خوای بگی این دو کمپانی بهترین کمپانی ها بازی سازی دنیا هستن که ؟

خیلی بودن الان یادم نیست درست جزء چندتاشون :
Remedy
که یادته ؟
فکر کنم طرفدارای PS3 بازیهایی مثل Alan Wake و Max Payne رو توی خواب ببینن.:) (بحث PC رو وسط نکش)
قاعدتا هم نباید بگی Alan Wake و Max بازیهای آشغالی هستن ! چون این دو بازی از کل کنسول سونی بیشتر طرفدار داره...:)
Bizzare هم یادت نره.
منظور دقیقت از این حرف چیه می شه بگی چه مشکلی با BD دارن از طرفی 360 HD نداره که بخواد ازش حمایت هم بشه
همیشه 1 سطر مینویسی باید 3 سطر جوابتو بدم :
همینطور که میدونی خیلی از کمپانی ها قراره از 360 حمایت کنن ! این یعنی چی ؟ یعنی اینکه پسفردا اگه قرار باشه همین شرکتها بخوان بازی رو روی 360 عرضه کنن ولی با کمبود حجم مواجه شدن (که غیر ممکنه) باید از HD استفاده کنن و مایکروسافت هم اونا رو ساپورت میکنه.
از BD هم استفاده میکنن یا نه اونش دیگه بستگی به سونی داره که آیا سازنده ها با سونی قرار دارن یا نه...
چه دلایل جالبی
1- اینو مزیت می دونی وقتی هیچ نتیجه ای نگرفته
2- کمپانی کوچیک و ورشکسته
3- سگا و والو ازش خمایت می کردن کپکام هم بازی Dino3 رو اختصاصا برای XB زده بود اما بازی های تاپ رو نه اون بازی Lost Planet رو هم نی شه اسم شاهکار روش گذاشت وگرنه Dead Rising که همه دیدن چه مضخرفه و RE5 هم مشترک هست
4- یه XBL Arcade گذاشته روش می گی امکانات بیشتر
5- بیشتر منظور بیشتر از 10 تاس
6- سیاتون کردن
7- XB هم دسته ی بی سیم داست PS2 هم دسته ی بی سیم داشت PS 1 هم دسته ی بی سیم حتی یه سری Snes هم دست بیسیم داشتن حالا تو این رو که مال 15 سال پیش هست مزیت می دونی
8- 400 دلار با 500 دلار فرق داره
من اون دلایل رو (طبق گفته خودت) با XBOX مقایسه کردم نه PS !

میشه بگی طرفدارای سونی و امسال شماها از کدوم بازی 360 خوششون میاد تا من اونا رو دو دستی و مجانی تقدیم به حضور مبارکشون کنم !
چطور اون چند سال پیش که بحث بر سر برتری کنسول XBOX و PS2 میشد طرفداری سونی همینطور RE رو بهانه میکردن برای کوبوندن XBOX ! ولی حالا که دیگه واسه 360 هم کانفیرم نمیدونم چرا صداشون در نمیاد.
Lost Planet در e3 امسال جزء برترین بازیهای اکشن قرار گرفت !
Dead Rising هم پر از نوآوری و تنوع ! خط داستانیش هم خیلی عالیه اگه نمیدونی...
اگه شما از این بازی ها خوشت نمیاد دلیلی نداره و بیایی اینجا و نظر بدی...شما هم بهتره بری از motorstorm و kz ایراد بگیری که توشون پر از اشکاله...
بیشتر منظور بیشتر از 10 تاس
تعداد عنوانهای کانفیرم برای 360 دقیقا 2 برابر عنوانهای ps3 هست ! و بیلی جون هم اعلام کرده که تا سال آینده بیش از 100 عنوان بازی برای 360 ریلیز میشه ! اونقوت شما میگی 10 تا !!! من واقا از این حرفت خندم گرفت :)
سیاتون کردن
معلومه کیا سیا شدن...
مدیرا !
توجه کنید.
دسته ی Motion Sensing
تا جایی که میدونم از نینتندو کش رفت !
هارد درایو در هر دو مدل
$$$$$$$ در هر دو مدل !
سیستم آنلاین مجانی

بیچاره ها الان به فکرشون رسیده...
همینا کافی هست چون تمام مزیت های 360 ت رد شدن

کی اون مزیت ها رو رد کرده ؟؟؟
دوستان کسی میدونه کی این مزیت ها رو رد کرده ؟؟؟!!!:confused:
نکنه شما خودت این موارد رو رد کردی !!!:)
بازم می گم مایکروسافت نمی تونه از BD استفاده کنه

دلیلی نداره استفاده کنه.چون خودش دوبرابر سونی قدرت داره
گفتم که توی خواب ببینید...
خیلی جالبه مایکروسافت تا حالا چیکار کرده غیر از استفاده از کارای رقبا

یه چند تاشو اگه میشه نام ببر.
پس HD مرگش حتمی هست با این گفته که لزومی نداره HD D بیاد

شما چه بخوای چه نخوای مطمعن باش اینکار انجام میشه ! حتی اگه به ضرر مایکروسافت هم تموم بشه (البته توی رویاهاتون).
[
چه جالب پس اون 130 فیلمی که قراره روی BD بیاد و اون 89 فیلمی که قراره روی HD بیاد الکی هست وقتی نمی دونی لطفا نظر نده

جوابتو دادم در پست اولم.هزاران بارم تکرار کردم در پستهام...
وقتی نمی تونی جواب بدی نگو نمی خوام جواب بدم

همین الانم میگم...دلیلی نداره جوابتو بدم.
تا الان هم اشتباه میکردم اینکارو میکردم...
الان هم این آخرین حرف من با شما بود.اگه میخوای قبول کن نمیخوای هم نکن و میتونی تو دنیا خودت باشی...
تو هم هر چقدر که خواستی بیا اینجا جوابمو بده و کل کل کن و 100 صفحه بحث کن ! ولی من دیگه به خودم اجازه نمیدم حتی 1 کلمه هم با تو و امسال شماها حرفهای تکراری رو دنبال کنم.
شما هم اگه خوشت میاد میتونی واسه خودت هر چند صفحه که دلت خواست بحث کنی.
خداحافظ.

Last edited by a moderator:
برای بار هزار!!!من خودم نماینده نینتندو ام!!!ولی اگه قرار باشه بگین که موشن سنسور رو سونی از نینتند کش رفت،پس XBLرو هم مایکروسافت از نینتندو کش رفت،حتی با دوز بیشتری!
الان که ساعت 9 و 48 دقیقه ی شنبه،روز17 تیر سال 1385 شمسیه،احتمال برنده شدن BD بیشتر از HD هستش،که اگه درصدی بخوایم بگیم،با تخفیف یه چیزی مثل 80 به 20 ه:)(البت یکم کمتر!)دلیلاشم گفتم قبلا!
در مورد عنواین باید بگم که 60 ماه از اومدن 360 گذشته،و 5 ماه به اومدنPS3 مونده.
مایکروسافت هر چقدرم پول داته باشه،در حال حاضر قدرت سونی رو توی سینما نداره.
قیمت هم فکر کنم تا الان توجیه شده باشین،که هر نسخه 360 با نسخه منطبقش با PS3 حداکثر 50-100دلار فرق داره که البته خیلی بعیده که HD Drive با این قیمت عرضه شه.
در ضمن اینم عکس N3 با کیفیت بس چرند!!توی اون سبزا از بالا پنجمی رو بخونین!
N3.jpg

پ.ن:البته گویا مایکروسافت گفته هر کاری بتونه میکنه(از جمله زدن از اینور اونور بازی)تا بازی رو روی یک DVD و بدون نیاز به HDD عرضه کنه!!اگه هم اینکار بکنه یعنی N3 امریکا از N3 جاپونی یه چیزایی کمتر خواهد داشت(همونطور که میدونین همه 360 هایی که توی جاپون پخش شدن،HDD داشتن.)اگه از eM هم چیزی پیدا کردم تو بند و بساطم میذارم واستون!

PlayStation 3 gives more theoretical power.
SONY HAS MADE A LESS OPTIMAL DECISION than Microsoft from the perspective of a
game developer
این یعنی اینکه سخت افزارPS3 قویتره.
این یعنی اینکه مایکروسافت کاری کرده که یه بازیساز بتونه از سخت افزار کنسول بهینه تر استفاده کنه،و فکر کنم این یعنی اینکه از سخت افزار 360 بهینه تر میشه استفاده کرد تا سخت افزارPS3.ولی دلیل نمیشه که بهینه ی 360 از بهینه PS3 قویتر باشه.البته شایدم باشه.
البته من کاری ندارم که کی چی گفته و راست گفته یا دروغ گفته. ولی قدرت هر چی هم که باشه وقتی نشه ازش بهینه استفاده کرد ارزشی نداره!! و این دقیقا همون بحث قدرت روی کاغذ می شه! البته من کلی گفتم و کاری به ps3 ندارم.

بحث اینجا خیلی داره چرت و پرت می شه. انگار هیچ کس هم به پست بهزاد در دو صفحه پیش هیچ توجهی نکرده. (اگه نخوندین برین دوباره بخونین!). از الان به بعد مجبوریم یه نوع دیگه به تاپیک نگاه کنیم!!
از این به بعد هر پستی که محتواش قصد بیان نوعی مخالفت و کوچک و مسخره کردن کنسول مقابل باشه طوری که طرفداران کنسول مقابل رو تحریک کنه و نوشته های پست بدون مدرک و لینک از یک سایت یا نوشته باشه فورا پاک می شه. همچنین پست هایی که حالت طومار دارند و فقط توش به نقل قول ها پاسخ داده شده نیز سریع پاک خواهند شد!
اگر فکر می کنید با این صحبت ها طرف مقابل به کنسول شما علاقه مند می شه سخت در اشتباهید و اگر هم فکر می کنید دارید با این صحبت ها از کنسول خود دفاع می کنید و باعث فروش بیشتر شرکت ها می شوید باز هم سخت در اشتباهید، پس بهترین کار اینکه به جای دادن یه سری اطلاعات غلط و تعصبی و شخصی به صورت علمی به بیان محاسن و معایب یک کنسول بپردازید.

با تشکر

نوشته شده توسط Elvish Hero:
برای بار هزار!!!من خودم نماینده نینتندو ام!!!ولی اگه قرار باشه بگین که موشن سنسور رو سونی از نینتند کش رفت،پس XBLرو هم مایکروسافت از نینتندو کش رفت،حتی با دوز بیشتری!
الان که ساعت 9 و 48 دقیقه ی شنبه،روز17 تیر سال 1385 شمسیه احتمال برنده شدن BD بیشتر از HD هستش،که اگه درصدی بخوایم بگیم،با تخفیف یه چیزی مثل 80 به 20 ه:)(البت یکم کمتر!)دلیلاشم گفتم قبلا!
در مورد عنواین باید بگم که 60 ماه از اومدن 360 گذشته،و 5 ماه به اومدنPS3 مونده.
مایکروسافت هر چقدرم پول داته باشه،در حال حاضر قدرت سونی رو توی سینما نداره.
قیمت هم فکر کنم تا الان توجیه شده باشین،که هر نسخه 360 با نسخه منطبقش با PS3 حداکثر 50-100دلار فرق داره که البته خیلی بعیده که HD Drive با این قیمت عرضه شه.
در ضمن اینم عکس N3 با کیفیت بس چرند!!توی اون سبزا از بالا پنجمی رو بخونین!

پ.ن:البته گویا مایکروسافت گفته هر کاری بتونه میکنه(از جمله زدن از اینور اونور بازی)تا بازی رو روی یک DVD و بدون نیاز به HDD عرضه کنه!!اگه هم اینکار بکنه یعنی N3 امریکا از N3 جاپونی یه چیزایی کمتر خواهد داشت(همونطور که میدونین همه 360 هایی که توی جاپون پخش شدن،HDD داشتن.)اگه از eM هم چیزی پیدا کردم تو بند و بساطم میذارم واستون!
عماد جون خودتو گول نزن شما طرفدار 1000 اتیشه سونی هستی و این پست بالا هم مدرک فکر کنم تو سایت سرسخت ترین طرفدار سونی باشی;)
اینهمه xbox360 رو کوبیدی لااقل حرف اشکان رو گوش کن و لینکهای حرفات رو بزار:confused:

مایکروسافت هر چقدرم پول داته باشه،در حال حاضر قدرت سونی رو توی سینما نداره
میشه بگی این چه ربطی داره ماکروسافتم غول نرم افزاری دنیاس و پولشم از پارو بالا میره که چی؟

N3 با کیفیت بس چرند!!
منظور عماد از کیفیت بس چرند کیفیت این عکسی بود که گزاشته بود و کوچک بود و منظورش کیفیت و گرافیک بازی n3 نبود!!!

یکم پست ها رو با دقت بیشتر بخونید تا به خاطر یک اشتباه در خوندن بیخود درگیری ایجاد نشه. (البته عماد رو من می شناسم و کسی نیست که با کسی درگیری پیدا کنه هر حرفی هم می زنه اکثرا با دلایل نسبتا منطقیه!)

حالا که قرار با مدرک بحث کنیم وضع خیلی بهتره لااقل حرفهای عجیب قریب کمتر میشنویم
خبر اینه که به احتمال زیاد بازی های ps3 بالاتر از 60 دلار عرضه میشه
PS3 Games Not Necessarily $59.99
تو این خبر گفته اگه قرار باشه بلوری رو بازیسازا پر کنن بازی باید حدود 100 دلار قیمتش بشه و کمتر کسی حاظره دو برابر نسل قبل پول بالای بازی بده
درسته حجم بلوری زیاده ولی اگه قرار باشه به طور مفید پر بشه قیمت بازی ها سر به فلک میزنه و هیچ کس دیگه بازی هاشو نمیخره
البته باید صبر کرد و دید سونی رسما چی میگه -به سایتهایی که قیمت برای فروش بازی PS3 زدن اصلا اهمیت ندین چون تا وقتی سونی قیمت رو تایین نکنه هیچ کس نمیتونه چیزی بگه
ولی چیزی که واضحه اینه که هر چی بلوری پرتر بشه قیمت بازی هم بیشتر میشه و اگه سونی قیمت 60 دلار رو بده هیچ بازی سازی نمیاد وقت بزاره و بلوری رو پر کنه;)

آخرین ویرایش:
اون قسمتایی که قرمز شدن:
1.اون 60 ماه که فکر کنم شوخی کردی!یه غلط تایپی که دیگه این حرفا رو نداره!
2.اون کیفیت بس چرندم که اشکان گفت.واقعا دنبال عجب چیزایی هستی!
3.الان حضرت اسبم نمیتونه دلیل و مدرک برایسال 97 و اینا بیاره!!یه مدرکم بازیرایانه 5 سال پیشه.البته 3 تا مدرک بیشتر ندارم!کامل ترینشم همون بازیرایانه هستش،که طبق اون سیستم آنلاین یکپارچه ای برای 64DD درست شد که کلا هفت تا بازی برای این کنسول ساخته شد،بعدشم نینتندو کلا نسل پنجم رو بیخیال شد!
4.من نیازی ندارم به کسی دروغ بگم که من طرفدار کیم!!من اول نینتندو رو دوست دارم،به خاطر اینکه هم بازیای خوبی داره،هم فکر میکنم به ریسکش میارزه بازیاشو روی Wii امتحان کنم.
دوم360 رو دوست دارم،به خاطر Bioware عزیز و بازیه Mass Effect اش و همچنین مولینکس.
PS3 هم تو بازیاش فقط متالگیر4 رو همرده دلیلای دیگم میدونم(یا شاید بالاتر)به اضافه اینکه یه BD Player احتمالا لازم خواهد شد!
البته متالگیر(با اینکه بهترین بازی نیست که کردم)تنها بازیی که ممکنه بتونه منو ترغیب کنه که یه کنسول بگیرم.از نظر اهمیت هم فقط داستانشو مونولوگاشو واسم مهمه و در مقابل این گیم پلیش واسه من خیلی به چشم نمیاد.مخصوصا قسمت 4اش،مثل یه فیلم جنایی فوق العاده که 2 دیقه آخرشو ندیده باشی!
ولی خوب این که میبینی من الان دارم از PS3 دفاع میکنم،به خاطر اینه که یه سری از دلیلای شما منطقی نیستن از نظر من.قبلا هم نشون دادم اگه ببینم که حرف شما منطقی تر و درست تره،اعلام میکنم و الکی کش نمیدم.ولی فکر نمیکنم تا الان دیگه بحثی راجه به تفاوت قیمت و اینکه BD یه معضل هست واسه PS3 مونده باشه!
شما مشکل 360 خواستین،منم یه سری واستون گفتم،حالا میشه مشکلات PS3 هم لیست کرد،ولی لااقل هیچ طرفدار سونی ای نگفت که PS3 بدون مشکله.

نوشته شده توسط Lich King:
البته من کاری ندارم که کی چی گفته و راست گفته یا دروغ گفته. ولی قدرت هر چی هم که باشه وقتی نشه ازش بهینه استفاده کرد ارزشی نداره!! و این دقیقا همون بحث قدرت روی کاغذ می شه! البته من کلی گفتم و کاری به ps3 ندارم.

با تشکر

درود
البته اشکان جان، من کاری به سیاستها و روابط بین id و $M ندارم. اما چطور توی E3 2005 وقتی رئیس محترم nVidia از نماینده Epic پرسید: خوب چقدر طول کشید تا این دمو رو روی سخت افزار PS3 به بهره برداری برسونید. اون شخص جواب داد خوب ما وقت زیادی نداشتیم و این حاصل دوماه تلاش ما بوده و این بخاطر توانائی منحصر به فرد PS3 و CELL بوده. چطور کوجیما در حداقل زمان ممکن شروع بکار کرد و اولین دمورو در TGS2005 بصورت Real-Time بنمایش گذاشت؟ من فکر میکنم که آقای کارمک از جانب $M بخوبی ساپورت میشه و الا دلیلی نداره که آدم انقدر صریح کامنت بده. حتی کوجیما که یک عمره داره با سونی کار میکنه هیچ جا به صراحت در مورد کنسولها نظر نداده. بلکه سعی کرده با تشبیه یچیزائی رو بگه، حداقل برای حفظ وجهه خودش.
اگر واقعاً همچین مسئله ای صحت داشت خوب بقیه هم عنوان میکردن چرا فقط کارمک عنوان کرده؟ همه هم میدونن که این کار چقدر سخت پر زحمته! شاید شباهت زیادی بین بازی سازی برای PC و X360 و قبل از اون Xbox باشه و بوده. اما اونچیزی که مشخصه PlayStation همیشه یک کنسول بازی بوده و میشه گفت برای همینه که PS و PC دو دنیای مجزا از هم رو تشکیل دادن و هردو طرفدارای خودشون رو دارن و طرفدارای مشترک زیادی هم دارن. چون در اکثر اوقات شما وقتی کنترل PS2 یا PS رو دست میگیری، اون چیزی رو تجربه میکنی که روی PC ممکنه تجربه نکنی یا به عکس. اما شما وقتی داری Doom 3 روی PC بازی میکنی بازم احساست فرق میکنه وقتی داری همونو روی Xbox بازی میکنی؟ نه شاید حتی بگی ورژن PC ـش خیلی هم بهتر باشه. حداقلش اینه که یه FPS حسابی رو روی پلتفرمی بازی کردی که میشه گفت صاحب FPS ـه.. برعکس میشه گفت هیچ کس از بازی کردن DMC3 روی PC به اندازه DMC3 روی PS2 لذت نبرده! لااقل من که نبردم. بنظر من شباهت زیاد بین Xbox و PC اصلاً خوب نیست. لااقل اگر یکسری عناوین بین هم مشترک هستن، PS3 عناوین انحصاری رو داره که مخصوص پلتفرم کنسول هستن. مثل MGS، DMC، TAKKEN و غیره... من حتی اسرار دارم که اضافه شدن $M به جمع کنسول سازها کاملاً بی معنی بود چون برای رقابت با سونی حتی این توازنی که بین PC و PS بود رو هم به هم زد.. و باعث شد که PS هم دنبال بازیهای PC بره. تا طرفدارای PC رو هم مثلاً جلب مکنه.. Nintendo هم که همیشه سیاستهای متفاوتی رو داشته و دنبال چیزهائی بوده که بقیه نبودن.. و همیشه طرفدارای خودش رو حفظ کرده. با استایل خاص شرکت نینتندو. بنظر من حتی دلیلی نداره بازی مثل Crysis برای PC بیاد برای 360 بیاد برای PS3 بیاد... چون این توازن بهم خورده و دیگه اون انتظاری که ما از کنسول و PC داشتیم به یک نقطه رسیده و باعث یک محدوده اشباع بزرگ شده. همه چیز روی یک خط مستقیم تکرار میشه و تکرار میشه و تکرار میشه تا زمانی که دیگه نابود میشه. داشتن برخی از عناوین برای همه عیبی نداره اما این مسئله داره روتین میشه یا بهرته بگم با تشکر از EA و UBI روتین شده... بعنوان مثال من تاحالا فقط Splinter Cell نسخه ماشین حساب بازی نکردم!!.. یا Battlefield ـه Mobile ...

من نمیدونم این بیل گیتس چی فکر میکنه شایدم یروز ی بخواد با Vince McMahon توی WWE رقابت کنه که احتمالاً اونجارم به همین وضع دچار میکنه. رقابت خیلی خوبه اما چطور رقابت کردن مهمه مثلاً نینتندو و سونی رقیبن و تو تفاوتهای بین کنسولهاشون رو بوضوح احساس میکنی. حتی PC و PS رو هم میشه رقیب حساب کرد و تو (منظور از تو منظوریست کلی قصد جسارت ندرم ها :)) بازهم تفاوتها رو بینشون احساس میکنی حتی اگر هم از یکدیگر الگو برداری میکنن باز اهداف متفاوته. نمونش در همین موشن سنسینگ که ملت عقیده دارن تقلید از نینتندو بوده. بله شاید یک الگو برداری بوده اما در جهتی کاملاً متفاوت. اومد از موشن سنسینگ استفاده کرد ولی خزش نکرد. من مطمئنم همین الان تو کله ملت $M این قضیه موشن سنسینگ به طرح هائی رسیده که شاید موشن سنسینگ خز بشه بره.. شبیه همه بودن خوب نیست مهم اینه که شبیه خودت باشی. برای همینه که میگم این توازن از بین رفته. و الان باز با اینکه بین PC و PS و Wii هنوز تفاوتهای بسیار دیده میشه حضور X360 تا حد زیادی این توازن رو بهم ریخته. این شده که Wii با این نسل یک فاصله اساسی گرفته و Next-Gen رو با معیارهای خودش شروع کرده. اما ما الان میدونیم که Crysis برای PC, PS3, X360 میاد. HL2, DOOM, Oblivion و .... برای همه این کنسولها میاد تقریباً همه عناوینی که قبلاً انحصار 360 بود برای PC میاد باز این وسط یک مقدار PS3 هنوز عناوینی داره که بشه بهش گفت انحصاری و ناجی...

پ.ن: من این همه حرف زدم باز دوستان میان از بیخ و بن قضیه رو رد میکنن...
پ.ن: البته اشکان جان این بحث کلی بود و فقط از زیر نامه شما شروع شد ولی مخاطبش عامه :love:

اگر فکر می کنید با این صحبت ها طرف مقابل به کنسول شما علاقه مند می شه سخت در اشتباهید و اگر هم فکر می کنید دارید با این صحبت ها از کنسول خود دفاع می کنید و باعث فروش بیشتر شرکت ها می شوید باز هم سخت در اشتباهید، پس بهترین کار اینکه به جای دادن یه سری اطلاعات غلط و تعصبی و شخصی به صورت علمی به بیان محاسن و معایب یک کنسول بپردازید.
قصد ما علاقه مند کردن دیگری به کنسول مورد علاقمون نیست بلکه اینه که نزاریم در مورد کنسول مورد علاقمون چیز غیر صحیحی گفته بشه

چه خوب!!بالاخره یکی به توصیه من عمل کرد و بحثاشو توی اسپویلر گذاشت!!!
یکی از دوستامون گفت 3 کیلو بار هست برای Dhlکه باید بگم درواقع 5 کیلو بار هستش!!حساب کنید حتی اگه مسافر بخواد بیاره براش چه مشکلاتی درست میشه!!
تو اسپویلر گذاشتن همانا و خوانده نشدن همان

من دیگه طرفدار P$3 شدم
دیگه از ایکس باکس بدم میاد
نمی دونم چی گم ولی برام جالبه دوستانی که می گفتن طرفدارای سونی به جمع طرفدارای مایکروسافت الان کجا هستن تا ببینن این دومین باری هست که یکی از طرفدارای 360 از خریدن اون پشیمون شده

فقط باید مواظب باشیم به خاطر این چیزا همدیگه رو ناراحت نکنیم
مسئله اینه که خیلی ها رعایت ادب براشون معنی نداره و نمونه اش پست آقای Waggle هست که هنوز مشخص نشده پستی که به طور مستقیم به یه نفر توهین کنه نباید فقط با بن کردن اون عضو تموم بشه بلکه باید معلوم بشه که این آیدی مال عضو دیگه ای بوده یا نه اما متاسفانه مدیریت صفر از همه بدتر این که به من PM می زنن که جواب طرف رو نده چون پستش رو گذاشتیم به ملت بخندن می خوام صد سال ملت به توهین هایی که به من شده نخندن

ولی فرقی که من با اینجا دیدم اینه که اونجا افراد مطلع بیشتر هستن و اطلاعاتشونو به دیگران میدن اگه شما و بقیه کسانی که اطلاعات خوبی دارن تو بحثها شرکت کنین و اطلاعات بدین به مرور وضع ما هم بهتر میشه و شاهد حرفهای عجیب قریب بعضی از بچه ها نمیشیم
مسئله اینه که شما فکر می کنی کسی که باهات هم نظر نیست اطلاعاتش کمه ولی اونی که با طرف مقابلت مخالف هست و در مقابل اون هست اطلاعاتش بیشتر هست چون هیچ وقت سعی نکردی از تعصب دست برداری من خودم زمانی دست از تعصب برداشتم که در حالی که طرفدار واقعی PS2 بودم رفتم دو تا کنسول دیگه رو خریدم اما وقتی دیدم با خرید XB چه کلاهی سرم رفته و پولم به باد رفته با شدت بسیار در مقابل MS جبهه گیری کردم و تنها چیزی باعث شد من XB رو از بالای پشت بوم نندازم پایین بازی نینجا گایدن بود که هنوز هم برای من یه شاهکار هست و خواهد بود

سازندگان
اینو کلی نوشتم که جواب خیلی ها رو بدم
من کار ندارم که کی در مورد کدوم کنسول و قدرتش چی گفته آمار و ارقام می گن PS3 قویتر اما چیزی هم هست اینه که هر کسی نمی تونه از هر قدرتی استفاده کنه و نکته ی دیگه ای هم که هست اینه که سازندگان همیشه حزب باد بودن بستگی داره کدوم جناح تو جنگ بیشتر بشون پول براش بازی می زنن اصلا هم مهم نیست کدوم قویتر هست مهم پول هست
کوجیما هم یکی از عوضی ترین و آشغالترین آدم هایی هست که به عمرم دیدم کوجیما 2005 می گفت Wii از هم بهتره و کنسول سونی فقط گرون هست حالا می خواد قویتر از بقیه ی باشه اما حالا می گه Wii برای نسل بعد کنسول ضعیفی هست و کنسول سونی یه چیز بسیار عالی هست و من براش بازی می زنم پس نگین پشت پرده هیچ پولی و امتیازی رد و بدل نشده
کارمک هم چون یه عمر برای PC کار کرده مطمئنا می گه 360 چون از خیلی از لحاظ 360 یه PC غیر قابل پیشرفت هست که کردن توی یه حلبی ولی اگه از نومورا بپرسی می گه بازی سازی برای PS3 و Wii راحت تر از 360 هست چون تمام عمرش داشته برای کنسول های ژاپنی بازی می ساخته

حجم
چیزی که مشخصه حجم DVD کمه و مایکروسافت و نینتندو با استفاده از DVD خودشون رو به خطر انداختن اما قضیه Wii فرق داره چون برای بازی های نوآوری و گیم پلی مهم هست اما برای 360 گرافیک در مرحله اول و دوم قرار داره پس Wii با DVD مشکلی نخواهد داشت اما 360 به مشکلاتی بسیار بر خواهد خورد و این رو هم بدونید همه ی سازنده ها بی کار نیستن مثل اون بازی 97 کیلو بایتی بشینن و با الگوریتم ها ی ریاضی بازی بسازن که بشه روی DVD جاشون داد یه چیز دیگه هم اینه که حجم بلو ری برای ژاپنی بسیار ایده آل هست چون حالا تا می خوان میانپرده های خفن میریزن تو بازی تا حجمش پر بشه و قدرت خودشون رو توی ساخت میان پرده به رخ اروپایی ها بکشن

wii360
شما مثل اینکه جیبت از بازی برات مهمتره چون تنها دلیلی که ممکنه ملت برای خرید PS3 ترغیب کنه بازی هاش هست بازی هایی که 360 ازشون محرومه

يا حتي در بازهاي كنسولش كه من يكي نو اوري اي نديدم ولي شما به بازي هاي مايكروسافت بياندازيد تا تفاوت رو ببينيد.
بله بازی های سونی نوآوری نداره
می شه بگی بازی هایی که مایکروسافت می زنه چه نوآوری داری همون FPS های همیشگی هستن فقط محیط ها خیلی تخیلی تر می شن تو بازی های مایکروسافت و تفنگ ها اسباب بازی تر

شما طرفدارای سونی فقط کارتون اینه که از xbox360 ایراد بگیرین اگه راست میگین از هنرهای سونی بگین
سیستم انلاینشو تعریف کنین
بازیهای اختصاصی شو بگین
به ما بگین چطوری میخوان bd رو پور کنن
بابا دست از سر کچل ما ور دارین
ببخشید شما هم آیا تا بحال غیر از اینکه بگی PS3 گرون هست چیز دیگه ای گفتی شما هم تمام تلاشت این بوده که بیای کنسول سونی رو خراب کنی تا حالا به برتی ها 360 اشاره داشتی
سیستم آنلایشو هیچ کس نمی دونه همون بهتر چون اگه بدونی مزه ی سوپرایزش از بین می ره و من بدم نمیاد راجبش یه چیزایی بدونم
بازی های اختصاصیش بازه ی بزرگی از بازی ها بزرگ هست که اگر با بازیهای اختصاصی 360 مقایسه بشه مطمئنا بازی های بهتر و بیشتری رو شاهد هستیم و بازی های اختصاصی PS3 هست که باعث می شه ملت برن بخرن نه قدرت سخت افزاری پس لطفا بحث بازی های اختصاصی رو وسط نکش که 360 توی این مورد خیلی ضعیفتر از PS3 هست
خودتون قبلا گفتین با دموهای HD دیسک های BD رو پر می کنن اگر همون آقای (mt3691) باشید

اما هنوز هم روی PC بازیهایی به صورت تک سیدی میان بیرون چون نیازی به ظرفیت بیشتر دیویدی ندارند و خیلی بشتر براشون میصرفه.
من یه دو سالی هست بازی تک سیدی ندیدم و اگر باشه یک بازی افتضاح و آشغال هست که هیچی نداره اصئلا بازی های جدید خیلی کم پیش میاد زیر 3 سی دی باشن

حالا که قرار با مدرک بحث کنیم وضع خیلی بهتره لااقل حرفهای عجیب قریب کمتر میشنویم
خبر اینه که به احتمال زیاد بازی های ps3 بالاتر از 60 دلار عرضه میشه
PS3 Games Not Necessarily $59.99
تو این خبر گفته اگه قرار باشه بلوری رو بازیسازا پر کنن بازی باید حدود 100 دلار قیمتش بشه و کمتر کسی حاظره دو برابر نسل قبل پول بالای بازی بده
درسته حجم بلوری زیاده ولی اگه قرار باشه به طور مفید پر بشه قیمت بازی ها سر به فلک میزنه و هیچ کس دیگه بازی هاشو نمیخره
البته باید صبر کرد و دید سونی رسما چی میگه به سایتها که قیمت برای فروش زدن اصلا اهمیت ندین چون تا وقتی سونی قیمت رو تایین نکنه هیچ کس نمیتونه چیزی بگه
ولی چیزی که واضحه اینه که هر چی بلوری پرتر بشه قیمت بازی هم بیشتر میشه و اگه سونی قیمت 60 دلار رو بده هیچ بازی سازی نمیاد وقت بزاره و بلوری رو پر کنه
ببخشید می خوام لینکی که توش گفته شده اگه BD پر بشه قیمتش بیشتر می شه رو ببینم
از طرفی 60 دلار که چیزی نیست بازی Oblivion نسخه ی 360 قیمتش 69 دلار هست در حال حاظر بازی های نسل 6 م قیمتشون در بازه ی 20 تا 50 دلار هست و نسل بعد باید در بازی 40 تا 70 دلار باشه اینو همه می گن

موفق باشین (mt3691)
این جمله یعنی اینکه شما قوانین سایت رو زیر پا گذاشتین و با وجود اینکه شما رو بن کرده بودن اقدام به ساخت آیدی جدید کردید

پ.ن : ببین به چه روزی افتادیم ما که طرفدار نینتندو بودیم داریم برای PS3 می جنگیم یه چیزی هم جالبه کسی چیزی راجب Wii نمی گه خوب معلوم چون
Wii Are Champions

Salam ... chera too iran harchi ke taze miad melat bahash 10 sal kalanjar miran? baba PS o vel konid dige PS chichi dare mage ? migid bazihash ba graphic e bala e? hamin faghat? khob oon company ke miad Game misaze maghzesh tab nadare ke biad vase 1 consol game bede miad vase xobx360 ba ps3 baham game misaze va nemaid 2 joor graphic piade kone chon 10 sal tool mikeshe mese alane e ps2 ba xbox , xbox kheyli too sakht afzar az ps ghool tare doom3 o ridick roosh omad! roo ps2 chichi omad? be nazare man Xbox 360 too iran behtare chon age bekhayd begid ps karayish bishtare 4 /5 e karayish vase onlinseshe ke too iran tatilate KHOLASE XBOX BE NAZARE MAN BEHTARe chon asan microsoft karesh hamine sony karesh lavazem khanegi bood hal kard 1 consol am dad hala dige entekhab ba shoma

bache haye taraf dare Ps3 ziad khoshal nabashid az babate graphic e game ha ... koojima khodaye game sazaye Ps farmoode ast : techlogy e ps3 anghadr bala mibashad ke studio haye game sazi tavanayiye sakhtan game va pardakhte hazine haye hangoft ra baraye tahyeye game e ps3 nadarand .... pas gel begirid berizid dare dookoon haye 360 foorooshi

نوشته شده توسط arad:
bache haye taraf dare Ps3 ziad khoshal nabashid az babate graphic e game ha ... koojima khodaye game sazaye Ps farmoode ast : techlogy e ps3 anghadr bala mibashad ke studio haye game sazi tavanayiye sakhtan game va pardakhte hazine haye hangoft ra baraye tahyeye game e ps3 nadarand .... pas gel begirid berizid dare dookoon haye 360 foorooshi
آراد جان ;) ، لطفاً پینگیلیش پست نکن. ابتدا برخلاف قوانین انجمن هست، دوم چشمون در میاد تا بخونیم، سوم، فارسی را پاس بدارید و از فرهنگ خود دفاع کنید بابا جان. چهارم این جور نظر دادن علاوه بر اینکه هیچ سندیتی و ارزشی نداره موجب بروز کدورت هم میشه. پس لطف کن علاوه بر رعایت موارد بالا نحوه بیانت رو طوری انتخاب کن که باعث ناراحتی بقیه نشه. یعنی چی گل بگیرید آخه؟!:confused:
بعد از این پست،تمامی پستهایی که به زبانی غیر از فارسی باشند،بدون توجه به محتوای آن،پاک خواهند شد[Elvish Hero]

Last edited by a moderator:
سیاوش جان در مورد توضیحاتت متشکر ولی من منظورم ps3 نبود من فقط جواب پست عماد رو دادم که در مورد قدرت بهینه صحبت کرد بود. حالا این قدرت می تونه سر ماشین - کنسول - یا هر چیز دیگری باشه!
در ضمن بازی crysis هنوز رسما برای PS3 و 360 تایید نشده فقط شرکت crytek گفته ما به یسری برنامه نویس و کودر قوی برای آوردن موتور crytek2 رو سیستم کنسول نیازمندیم. حالا معلوم نیست این پروژه همون crysis هست یا یه بازی جدید!!!
موفق باشین (mt3691)
این جمله یعنی اینکه شما قوانین سایت رو زیر پا گذاشتین و با وجود اینکه شما رو بن کرده بودن اقدام به ساخت آیدی جدید کردید
البته مدیرا انقدر درک و شعورشون می رسه که تشخیص بدن یکی داره قوانینو نقض می کنه مثلا همین پست شما قوانینو نقض کرده (رجوع شود به پست بالایی من در همین صفحه!)
جناب mt3691 هم کارش اشتباه است ولی id جدیدی نساخته و با id برادرش تو سایت مطلب می زاره. ما هم همچین قانونی نداریم که با id های برادراتون نمی تونین مطلب بزارین!

مایکروسافت هر چقدرم پول داته باشه،در حال حاضر قدرت سونی رو توی سینما نداره

میشه بگی این چه ربطی داره ماکروسافتم غول نرم افزاری دنیاس و پولشم از پارو بالا میره که چی؟
منظور اینه که سونی چندین استودیو و ... بزرگ فیلمسازی جهان رو در اختیار داره و از این طریق پول زیادی در اختیار داره...
تازه چون چون بیشتر پول(سهام) $m دست بیل گیس هست تونسته خودی نشون بده در صورتی که سهامداران سونی از $m خیلی بیشتره(یعنی یکی نیست) و اگه بخوایم همه شو روی هم حساب کنیم خیلی بیشتر از مال $m میشه....:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or