:blushing::blushing:نوشته شده توسط dinosaur:ما بيشتر
پسر گللللللللللللللللم XBOX 360 بازيهاي HD رو اجرا نميکنه و فقط مالتي مدياي HD رو ساپورت ميکنه .
ببین دوست عزیز ممکنه بزودی تو تهران هم بلوری یا hddvd بیاد ولی اینکه مثل dvd جا بیفته اصلا فکرشم نکن چون نشدنیه و خواهیم دید:cheesygriنوشته شده توسط Elvish Hero:درسته که قراره به دلیلای همدیگه گیر ندیم،ولی تا جایی که منظقی یا سلیقه ای باشه.
در مورد اینکه گفتین فیلمهای HD به عمر ماها نمیرسه،این پستو در نظر میگیرم و دو سال بعد دوباره همینجا بر میگردیم.
در مورد اینکه گفتین 9 گیگ زیاد هم هست!بهتره یاد آوری کنم که بازیی مثل GT4 دی وی دیه 4.5 گیگ رو در نسل پیش رد کرد،و بازی GOW به زور تو چار گیگ جا شد!
در مورد تفاوت دی وی دی4 گیگ و 9 گیگ،باید بگم که این دو اصولا تفاوت خاصی ندارن و ربطی به سیستم تصویری نداره.فیلم هایی که روی دی وی دیه 9 گیگ عرضه میشن،اکثرا یا به خاطر طولانی بودن فیلم هست یا مخلفات دی وی دی!
گزینه 3 تون هم به کل غیر مفهومه!به نظر میاد کنسولی که در این نسل بیشترین بازیهای Non-Exclusive رو داره،کنسول 360 باشه.(اونم به دلیل اینه که مایکروسافت کار عجیبی کرد!دو محصول بزرگ خودش رو همزمان عرضه کرد نسبتا.)و بازیهای Exclusive یکی از نقاط قوت یه کنسول به شمار میان،اکثر بازیهای که بین دو کنسول PS3&X360 مشترک هستن فعلا خیلی چیزای خوبی به نظر نمیان.هر چند به نظر میاد با عرضه DX10 کنسول ها از نظر تکنیکی از همین اول کار عقب بیفتن،و اگه خیلی به فکر گرافیک هستین بتره که بیشتر به فکر آپگرید پیسی باشین تا خرید کنسول!
پ.ن:فعلا خبری از HL برای هیچ کنسولی نیست.

سلام عماد جان این حرفت را کاملا قبول دارم ولی آیا کسی از اینکه مثلا Gpu ی Xbox 360 دقیقا از چه ورژن Dx برخوردار هست چیزی میدونه ؟هر چند به نظر میاد با عرضه DX10 کنسول ها از نظر تکنیکی از همین اول کار عقب بیفتن،و
-xbox360علاوه بر بازیهای pc بازیهای مخصوص به خودشو داره و بازیهای مشترک با ps3 رو هم داره که از این لحاظ از ps3 خیلی جلوتره چون ps3 بازیهای pc رو زیاد نداره
من فکر نمی کنم یک کنسول DirectX داشته باشه !نوشته شده توسط ehsan_62:سلام عماد جان این حرفت را کاملا قبول دارم ولی آیا کسی از اینکه مثلا Gpu ی Xbox 360 دقیقا از چه ورژن Dx برخوردار هست چیزی میدونه ؟
مطمین هستم در این مورد یک استثنایی باید باشه وگرنه با ورود Dx10 خرید کنسول ها ی نسل بعد کار کاملا اشتباهی هست ، ولی فکر نمیکنم به فرض Ms فکر اینجا را نکرده باشه ، نظر دوستان چیه ؟

)شایان جان در مورد اتصال مستقیم نمیدونم امکانات XBOX 360 را داره یا نه ولی اگر منظورت اتصال غیر مستقیم باشه که بله میشه وصلش کردسلام
یه سوال
PS3 به مانیتور وصل میشه؟
فکر کنم در لیست شما بازی های بزرگی چا افتادهنوشته شده توسط mt3691:Playstation 3 exclusive games (not announced for Xbox 360):
Armored Core 4
Devil May Cry 4
Afrika
Eyedentify
Fifth Phanton Saga
Final Fantasy xIII
Getaway 3
Genji 2
Gran Turismo HD (working title)
Gundam World
Heavenly Sword
I-8
Killing Day
Killzone 2
Metal Gear Solid 4
MotorStorm
Ni-Oh
Tekken
Vision Gran Turismo
Warhawk
ایندو هیچ فرقی با هم ندارند عماد جان کاملا درست گفته بود. دلیل اصلی ایجاد این تفاوت بر می گرده به نداشتن شناخت ما از DVD های اورجینال! این اصطلاح DVD9 رو بازار کپی به وجود آورده. شما اگه بری در کشورهایی که محصولات اورجینال دارند و به فروشنده بگی که مثلا من DVD9 فلان فیلمو می خوام یارو فقط نگات می کنه چون نمی فهمه چی می گی.در مورد dvd 4گیگ و 9 گیگ هم باید بگم ایندو باهم اختلاف دارن و احتمالا شما تلوزیون دیجیتال نداری تا فرقشو ببینی![]()
DirectX درسته یک API و برای ویندوز هست ولی کار اصلیش ارتباط با سخت افزار می باشد و در سیستم عامل کنسول ها نیز از از DX استفاده شده است چون کار برنامه نویسان را راحت تر می کند. در کنسول ها از نوع خاصی از DX استفاده شده است که فقط به صورت سخت افزاری است و احتیاجی به نرم افزار نیست چون در کنسول چیزی به نام Update معنی ندارد! بر طبق خبرهای اعلان شده Xenos و RSX هر دو از تکنولوژی موجود در DX9.0c استفاده می کنند و دارای Pixel Shader 3.0 می باشند. (البته این به معنی ضعف آنها نیست چون با همین DX و ویژگی های آن می توان صحنه های خیلی زیبایی رو خلق کرد!)سلام عماد جان این حرفت را کاملا قبول دارم ولی آیا کسی از اینکه مثلا Gpu ی Xbox 360 دقیقا از چه ورژن Dx برخوردار هست چیزی میدونه ؟
مطمین هستم در این مورد یک استثنایی باید باشه وگرنه با ورود Dx10 خرید کنسول ها ی نسل بعد کار کاملا اشتباهی هست ، ولی فکر نمیکنم به فرض Ms فکر اینجا را نکرده باشه ، نظر دوستان چیه ؟
ایندو هیچ فرقی با هم ندارند عماد جان کاملا درست گفته بود. دلیل اصلی ایجاد این تفاوت بر می گرده به نداشتن شناخت ما از DVD های اورجینال! این اصطلاح DVD9 رو بازار کپی به وجود آورده. شما اگه بری در کشورهایی که محصولات اورجینال دارند و به فروشنده بگی که مثلا من DVD9 فلان فیلمو می خوام یارو فقط نگات می کنه چون نمی فهمه چی می گی.در مورد dvd 4گیگ و 9 گیگ هم باید بگم ایندو باهم اختلاف دارن و احتمالا شما تلوزیون دیجیتال نداری تا فرقشو ببینی![]()
DirectX درسته یک API و برای ویندوز هست ولی کار اصلیش ارتباط با سخت افزار می باشد و در سیستم عامل کنسول ها نیز از از DX استفاده شده است چون کار برنامه نویسان را راحت تر می کند. در کنسول ها از نوع خاصی از DX استفاده شده است که فقط به صورت سخت افزاری است و احتیاجی به نرم افزار نیست چون در کنسول چیزی به نام Update معنی ندارد! بر طبق خبرهای اعلان شده Xenos و RSX هر دو از تکنولوژی موجود در DX9.0c استفاده می کنند و دارای Pixel Shader 3.0 می باشند. (البته این به معنی ضعف آنها نیست چون با همین DX و ویژگی های آن می توان صحنه های خیلی زیبایی رو خلق کرد!)سلام عماد جان این حرفت را کاملا قبول دارم ولی آیا کسی از اینکه مثلا Gpu ی Xbox 360 دقیقا از چه ورژن Dx برخوردار هست چیزی میدونه ؟