کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
با این اطالاعات کاملا اشتباه

کدوم قسمت رو میگی اشتباه بود !؟
واقعا همه دوستان کيف کردند از این اطلاعات گسترده شما پيرامون این بحث !!
شما حتی علت شکست پليرهای سونی رو هم نمیدونی
اگر خواستی تاپيک بزن ، هرچند فکر میکنم با این پستت معلوم شد حرفی برای گفتن نداری

از همه معذرت میخوام ، این اخرين پست نامربوط !!

واقعا جالبه این اطالاعاتی که در مورد zune دادی خیلی سطحی بود استاد .
استاد این تاپیک در مورد کنسولهاست نه zune که من بیام در موردش بنیویسم اگه متن بالایی را میخوندی گفتم که لازم هست یه تاپیک در مورد این باز بشه .
مطمعن باش اطالاعات من در باره zune چند برابر تو هست میدونی چرا خبرهاشو من 3 سال دارم در حدی که فقط یه شایعه بود اونقدر ازش اطالاعات دارم که میتونم ادعا کنم .
در ضمن سونی دیگه عددی نیست که بیاد در این زمینه رقابت کنه همین که میبینی ipod در حدود دو سال سونی را از صحنه روزگار محو کرده و 60 درصد بازار را در دست داره .
و حریفانی چون کریتیو که سونی حتی نمیتونه نزدیک اینها بشه .

اگه تو این همه اطمینان داری که zune حرفی برای گفتن نداره پس بهتره بری همون ipod را بخری جالبه هم داره مخالفت میکنه و هم داره میکه میخرم.

لازم نیست تو بهم یاد بدی که چطور تحقیق کنم توصیه میکنم خودت بری تحقیق کنی با این اطالاعات کاملا اشتباه .

این ۳ سال ادعای شمام حرفیه٬..سال 2004 مایکروسافت برنامه Plays4Sure رو برای مقابله با iPod + iTunes شروع کرد که شکست بدی خورد (اون موقع هم خبری از اینکه مایکروسافت بخواد Music Player بسازه نبود و همچین قصدی نداشت چون به همراه متحداش روی Plays4Sure تمرکز کرده بود). تنها خبر Portable Xbox بود که از اواخر 2004 و اوایل 2005 شروع شد. Zune هم به عنوان Music Player شایعاتش از 2005 شروع شد. حالا من نمیدونم شما چطور میگی ۳ سال! (نکته جالب Zune اینکه با Plays4Sure سازگار نیست و اگه دنبال خبرا باشی MSN Music هم بسته شد که به جاش Zune MarketPlace اومده....MSN Music قبلا بخشی ازPlays4Sure بود)

Since October 2004, the iPod has dominated digital music player sales in the United States, with over 90% of the market for hard drive-based players and over 70% of the market for all types of players.[43] During the year
from January 2004 to January 2005, its high rate of sales caused its U.S. market share to increase from 31% to 65% and in July 2005, the market share was measured at 74%. The release of the
iPod mini helped to ensure this success at a time when competing flash-based music players were once dominant
سهم iPod از مارکت 74% هست نه60%
-------------------------------------
اینم باز کردن جعبه یک عدد Zune

آخرین ویرایش:
مسلما PS3 قویترین کنسول نسل بعد هست و همینطور Wii ضعیفترین

اما بعضی از دوستان باید دقت کنن که اولا قیمت PS3
500 و 600 دلار هست نه 700 دلار

بعد اینکه PS3 از فرمت بلو-ری استفاده میکنه(50GB )
در صورتیکه X360 از DVD9 استفاده میکنه

شما با PS3 میتونین فیلم هم ببینین در صورتیکه برای دیدن فیلم HD روی X360 باید 200 دلار بدین و یه X360 HD DVD Player بخرین

در آخر اینو بگم که فروش XBOX فقط به خاطر برتری سخت افزاری نسبت به PS2 بود ولی حالا قضیه کاملا فرق کرده
ایندفعه PS3 هم از نظر سخت افزاری قویتره و هم عناوین انحصاری خیلی بهتری داره

سلام دوستان..
در مورد شکل ظاهری همیشه و همیشه سونی برتر بوده و هست ... شما 2 سال دیگه صبر کنید طرح دوم PS3 بیاد ( همانند PsOne , PsTwo ).. خودم چهره های همه رو یادمه وقتی اولین بار از نزدیک طرح جدید PStwo رو دیدند .. واقعا معرکه بود و هنوزم هست .. یعنی ببینید اون کجا و این کجا ... در ضمن طرح های پلی استیشن در کل .. سرهم کردن نیست که بگید این طرح جالب نشده .. اگه به طرحهای قبله سونی از پلیستیشن نگاه کنید میبینید که شباهتهای بسیار زیادی دارند ( همانند کمپانیهای ماشین سازی .. ) .. من میخوام بدونم آقای Ovis شما که دارید با چنگ و دندون از Xbox به صورت کور کورانه دفاع میکنید هدفتون از این کار چیه ؟! حتما الآن پاسخ من رو میدید که آره من طرفداراره برتر هستم !!! ( فقط تیم ملی :) ) . به هر حال شما بشینید یک بار کنسول بازی کنید ببینید اول با روحیات شما میسازه بعد بیاید به این صورت کرکری بخونید ..

در ضمن خیلی ممنون از اینکه بحث رو به Music Player ها کشوندی ، واقعا جای تشکر داره بر اطلاعت ما افزودی و تاپیک را به زیبایی منحرف کردی که جای تشکر داره .. واقعا الآن میفهمم مدیرها بیخودی بنت نکرده بودند و صد در صد دلیل قانع کننده ای داشتند .. موفق باشی ! در ضمن جلوی اسم تاپیک یک پرانتز بزارید و توش بنویسید : دست خالی وارد نشوید !! یه چماقی ، بیلی چیزی با خودتون بیارید تا قشنگر بزنید تو سر کله همدیگه.... والا تا حالا که واسه ما سوژه خنده بود :)

همه میگن قدرت ps3 بیتشره ولی نه خیلی زیاد یعنی غیر محسوس!!
یعنی 2 بازی یکجور روی 2 کنسول یکجور اجرا میشن بدون ذره ای فرق;)

شما با PS3 میتونین فیلم هم ببینین در صورتیکه برای دیدن فیلم HD روی X360 باید 200 دلار بدین و یه X360 HD DVD Player بخرین

شما اگه 199 دلار پول بدی تقربا میشه همون قیمت ps3 و با 360 میتونی فیلم ببنی!!!!!!!!!!!

ایندفعه PS3 هم از نظر سخت افزاری قویتره و هم عناوین انحصاری خیلی بهتری داره
می تونيد اين عناوين انحصاری خيلی بهتر رو نام ببريد ؟
در ضمن می تونيد تخمين بزنيد که چقدر PS3 از لحاظ سخت افزاری قويتر هست ؟ بازی خاصی مد نظر داريد که گرافيک خيلی خفن تری از بازی های xbox360 داره ؟
جالب اينجاست که حتی کوجيما هم گفته که اين دو کنسول فرق محسوسی از لحاظ قدرت سخت افزاری ندارند، و حتی carmack گفته که به دليل برنامه نويسی راحتتر xbox امکان استفاده از قابليت های سخت افزار اون بيشتر از ps3 هست ولی هنوز از در و ديوار می گيد که ps3 قويتر هست.

.. من میخوام بدونم آقای Ovis شما که دارید با چنگ و دندون از Xbox به صورت کور کورانه دفاع میکنید هدفتون از این کار چیه ؟! حتما الآن پاسخ من رو میدید که آره من طرفداراره برتر هستم !!! ( فقط تیم ملی :) ) . به هر حال شما بشینید یک بار کنسول بازی کنید ببینید اول با روحیات شما میسازه بعد بیاید به این صورت کرکری بخونید ..
من هم می خوام بدونم که کی اين وسط داره کورکورانه تر از کنسول اش دفاع می کنه چون به نظر مياد اون شخص شما هستيد.
مگه شما PS3 يک بار نشستی بازی کنی که ببينی با روحيات می سازه که اينجوری کرکری می خونی ? ببين PS2 نمی گم ها (من خودم PS2 دارم) ، منظور من PS3 هست. PS3 !!!
جالب اينه که طرفداران سونی بصورت کاملا کورکورانه و فقط از روی خاطراتی که از روی کنسول قبلی دارند از اين کنسول دفاع می کنند و از قدرت بی انتهای اون حرف می زنند انگار دارند راجع به دوست دخترشون حرف می زنند، و وقتی شخصی مثل john carmack مياد می گه "حال نکردم با PS3" همه می گن پول گرفته ولی حرفهای رئيس سونی که تعريف های دو ريالی می کنه، بدون قصد و قرض هست و سونی يک شرکت معصوم و دلسوز هست و مايکروسافت شيطان بزرگ هست و به همه پول زير ميزی می ده !!!

برای 60 امين بار، کنسول برای بازی کردن هست نه فيلم ديدن، اون هم به قيمت 200 دلار بيشتر !! مايکروسافت حداقل اين انتخاب رو برات گذاشته که اگر خواستی فيلم هم ببينی جدا پول بدی !
من نمی دونم چرا همه اين سياست انحصاری سونی که می خواد blu-ray رو به زور جا بندازه رو به عنوان اينکه "سونی زحمت کشيده و bluray هم گذاشته تا فيلم ببينی" دارند مطرح می کنند !

در مورد شکل ظاهری همیشه و همیشه سونی برتر بوده و هست ... شما 2 سال دیگه صبر کنید طرح دوم PS3 بیاد
امسال که اينجوری نشد متاسفانه ، دو سال ديگه هم صبر می کنيم !

آخرین ویرایش:
.

من هم می خوام بدونم که کی اين وسط داره کورکورانه تر از کنسول اش دفاع می کنه چون به نظر مياد اون شخص شما هستيد.
مگه شما PS3 يک بار نشستی بازی کنی که ببينی با روحيات می سازه که اينجوری کرکری می خونی ? ببين PS2 نمی گم ها (من خودم PS2 دارم) ، منظور من PS3 هست. PS3 !!!
جالب اينه که طرفداران سونی بصورت کاملا کورکورانه و فقط از روی خاطراتی که از روی کنسول قبلی دارند از اين کنسول دفاع می کنند و از قدرت بی انتهای اون حرف می زنند انگار دارند راجع به دوست دخترشون حرف می زنند، و وقتی شخصی مثل john carmack مياد می گه "حال نکردم با PS3" همه می گن پول گرفته ولی حرفهای رئيس سونی که تعريف های دو ريالی می کنه، بدون قصد و قرض هست و سونی يک شرکت معصوم و دلسوز هست و مايکروسافت شيطان بزرگ هست و به همه پول زير ميزی می ده !!!
خب اگه شما به اندازه یک بند انگشت انصاف داشته باشید حق را به من میدهید که 2 نسل قبل این شرکت رو تجربه کردم و دارم در مورد اون صحبت میکنم .. در ضمن من کاری به جان کامرک هم ندارم ..
من از پست قبلی هدفم این نبود که بخوام یه صحبته خاصی رو تو این تاپیک بکنم ( مگه عقلم کمه حرفامو تو این تاپیک بزنم :) ) .. هدف من این بود که بعضی ها واقعا داشتند دیگه بیش از حد کل کل میکنند و من دقیقا فرد مورد نظر رو هم اسم بردم .. و میخواستم تذکری باشه واسه ایشون چون دیگه داشتند بیش از حد بیخودی بحث میکردند که دیدید بحث به کجا رسید ...

موفق باشی ..

همه میگن قدرت ps3 بیتشره ولی نه خیلی زیاد یعنی غیر محسوس!!
یعنی 2 بازی یکجور روی 2 کنسول یکجور اجرا میشن بدون ذره ای فرق;)

شما اگه 199 دلار پول بدی تقربا میشه همون قیمت ps3 و با 360 میتونی فیلم ببنی!!!!!!!!!!!

دوست عزیز قیمت X360 با 20 گیگ حافظه(همون پرینیوم) 400 دلاره
اگه 199 دلار بزاری روش میشه 599 دلار
در صورتیکه قیمت PS3 با هارد 20 گیگ 500 دلاره

اونی که شما میگین , قیمت مدل 60 گیگ PS3 هست که علاوه بر این Wi Fi هم داره که 100 دلار قیمتشه

می تونيد اين عناوين انحصاری خيلی بهتر رو نام ببريد ؟
در ضمن می تونيد تخمين بزنيد که چقدر PS3 از لحاظ سخت افزاری قويتر هست ؟ بازی خاصی مد نظر داريد که گرافيک خيلی خفن تری از بازی های xbox360 داره ؟
جالب اينجاست که حتی کوجيما هم گفته که اين دو کنسول فرق محسوسی از لحاظ قدرت سخت افزاری ندارند، و حتی carmack گفته که به دليل برنامه نويسی راحتتر xbox امکان استفاده از قابليت های سخت افزار اون بيشتر از ps3 هست ولی هنوز از در و ديوار می گيد که ps3 قويتر هست.

همه عالم میدونن که قویترین کنسول نسل جدید PS3 هست حالا محسوس و نا محسوس و نیمه محسوس و .....

مطمئنم تریلر بازیهای PS3 رو ندیده ای
بازیهایی مثل : MGS4 , Killzone 2 , FF13 , GT HD , Heavy Rain , DMC4 , Resistance , Eight Day و .....

برای 60 امين بار، کنسول برای بازی کردن هست نه فيلم ديدن، اون هم به قيمت 200 دلار بيشتر !! مايکروسافت حداقل اين انتخاب رو برات گذاشته که اگر خواستی فيلم هم ببينی جدا پول بدی !

ببین قیمت مدل 20 گیگابایتی X360 هست 400 دلار و ماله PS3 هست 500 دلار
اونی شما میگی مدل 60 گیگابایتی هست که اصلا با X360 قابل مقایسه نیست

من نمی دونم چرا همه اين سياست انحصاری سونی که می خواد blu-ray رو به زور جا بندازه رو به عنوان اينکه "سونی زحمت کشيده و bluray هم گذاشته تا فيلم ببينی" دارند مطرح می کنند !

عزیز من بحث اینجاست قیمت یه Blue-Ray Player هست 800 دلار
بعدش هم اینکه تموم بازیهای X360 تا آخر عمرش رو DVD9 خواهد اومد که تازه به دلیل مسائل امنیتی فقط 7 گیگ واسه بازی میمونه که همین حالا هم بیشتر بازیسازها از کمبود فضا ناراضین چه برسه یکی دو ساله دیگه

ولی در عوض شما فقط با پرداخت 100 دلار بیشتر میتونی از بازیهایی استفاده کنی که رو دیسک 50 گیگابایتی عرضه میشن
نکته مهمتر اینکه بازی مثل Resistance که 3 روز دیگه عرضه میشه بیش از 20 گیگ ظرفیت داره
حالا شما ببین سالهای آینده چه شود

فقط یه موردی رو مطرح کنم
من همیشه روی این حرف بودم که PS3 از نظر قیمت اگه از هر نظرش بتنونی استفاده کنی (Wifi ...) خیلی به صرفه تره
یادم میاد یه افرادی بودن که میگفتن مایکروسافت داره رو هر 360 که فروش میره ضرر میکنه در صورتی که نه تنها نمیکنه بلکه سود هم میکنه :)
سونی روی هر نسخه 20 گیگی $306.85 و نسخه 60 گیگی $241.35 هم برای سونی ضرر داره
حالا خودتون میدونید که کدوم به صرفه تره(حالا میان میگن ربطی نداره :) )
مورد بعدی که روش خیلی از انسان های روی زمین بهش فکر میکردن اینه حول قضیه کپی خور شدن بود که به احتمال زیاد یه چیزی تو مایه های PSP میشه
لینک

قیمت ps3 در ژاپن 49980 ین هست (20 گیگ) یعنی به پول ما تقریبا 400 هزار تومن!!!:biggrin1:
ولی اگه ماکروسافت بخواد تا 6-5 سال دیگه از همین DVD9 برای اجرای بازیها استفاده کنه برای
ما ایرانی ها بهتره چون DVD9 خیلی از Blu-Ray ارزونتره!!!:cheesygri

آخرین ویرایش:
فقط ميتونم بگم بعضي از طرفداران ps3 خيلي دارن تو رويا هاشون پرواز ميكنند .
من نميدونم از كدوم قدرت ps3 حرف ميزنيد . اخه با انصاف اگه تو خيلي اصرار داري كه ps3 قويتر هست حداقل بايد يه مدركي داشته باشي كه بتوني همه را قانع كني وقتي نميتوني اين حرفت را ثابت كني پس نميتوني بياي اينجا اينطوري جبهه بگيري . اصلا تمام دنيا بگن كه ps3 قويتر هست اصلا صدتا كمپاني بياد بگه كه ps3 قويتر هست ولي همين حرفشون را نميتونن ثابت كنن از اون طرف خيلي از شركتها هم ميان ودرست عكس اين مسئله را درباره xbox360 ميگن ولي باز نميتونن اثبات كنن . زماني يه چيز منطقي هست كه جلوي چشم همه بيان يه چيزي را نشون بدن كه همه از اون سر در بيارن از بي علم گرفته تا باعلم حتي كسي هم كه از كنسول سردر نمياره بتونه اين را قبول كنه . بهترين روش براي اثبات قدرت يه كنسول گرافيك بازي ها است . خوب همين الان هم بايد قبول كنيم كه بازي هاي xbox360 از نظر گرافيك خيلي سرتر از ps3 هست . اگه بازي هاي ps3 گرافيك بهتري دارن يه نمونش را نشون بدين كه حرفتون را اثبات كنه .
طرفداران ps3 دارن بازيهايي را مثال ميزنن كه هنوز عرضه نشدن و اصلا معلوم كي عرضه ميشن .
همين متال گير معلوم نيست كي مياد يا killzone . منم ميتونم بازيهايي را از xbox360 نام ببرم كه خيلي بهتر از همين بازي هاي ps3 گرافيك دارن عبارتند از : halo كه در نمايشگاه e32006 نمايش داده شد كه حتي شخصيت مسترچيف قابل كنترل بود كه نشان از واقغي بودن ان بود . 2- بازي alanwake كه همتون ميدونيد چه بازي بزرگي هست كه گرافيكش بسيار خيره كننده هست . 3- massefect كه يك بازي با گرافيك خيره كننده 4- بازي lost planet يك بازي ديگه گرافيك خيره كننده اي داره .

پس خداييش اگه اينطور كه من ميگم مقايسه كنيد كاملا نشان از برتر بودن گرافيك xbox360 را نشون ميده . خوب همين الانشم كه هر دو كنسول وارد بازار شدن ميبينيد كه xbox360 باز از نظر بازيها گرافيك بسيار بهتري داره همين بازي gears of war از نظر گرافيك امتياز 10 را گرفته و هنوز بازي هاي ps3 قابل مقايسه با gears of war نيستند . همين بازي resistance
كه داشت ادعاي گرافيك ميكرد امتياز زير 9 گرفته و از سايت gs امتياز كل 8/8 براي كل بازي .

راستي براتون توصيه ميكنم برين سايت 1up تا عكس هاي كاملا جديد ولي متاسفانه در سايز كوچك از بازي halo3 منتشر شده كه فقط چشم بينا ميخواد تا ببنيد چه گرافيك جنون اوري دارن واقعا گرافيك بينظير داره . فقط مطمعن هستم محبوبتري و پرگرافيكترين بازي كنسولها لقب خواهد گرفت .

خبرهايي كه از halo3 منتشر ميشه نان دهنده ي امدن يك بازي و بدون كوچكتري نقص در اينده هست من از الان شرط بندي ميكنم اين بازي از 4 سايت معتبر امتياز كامل 10 را كسب ميكنه .
گرافيك بازي بقدري زياد هست كه حتي فاصله هاي 4 مايلي هم قابل ديد كامل هست مثل چشم بشر و با جزئيات بسيار بينظير و فوق العاده . اين بازي را مايكروسافت نگه داشته تا پوزه ي بازي crysis را كه قراره بياد به زمين بماله كه اين كار را حتما ميكنه .

كساني هم كه قبلا ادعا ميكردن كه halo3 هنوز گرافيك انچناني نداره فقط در يك كلام بايد بگم كه تعصب روي ps3 چشماتونو بسته و داره تعصب از سرتون فواره ميكنه همين الانش هم گرافيك halo3 تمام بازي هارو درو ميكنه و همشون را به راحتي له ميكنه . واقعا ادعا هاي بسيار مثال مزدني و خنده دارطرفداران ps3 . الان ميخوام يه لينكي براتون بزارم كه كاملا نشون ميده كه كارت گرافيك استفاده شده در xbox360 چقدر قدرتمند هست شايد 2 برابر rsx و نشون ميده هنوز پردازنده ي گرافيكي كه بتونه با اون هم شطح باشه وارد بازار نشده . منتظر باشيد.

فقط ميتونم بگم بعضي از طرفداران ps3 خيلي دارن تو رويا هاشون پرواز ميكنند .
من نميدونم از كدوم قدرت ps3 حرف ميزنيد . اخه با انصاف اگه تو خيلي اصرار داري كه ps3 قويتر هست حداقل بايد يه مدركي داشته باشي كه بتوني همه را قانع كني وقتي نميتوني اين حرفت را ثابت كني پس نميتوني بياي اينجا اينطوري جبهه بگيري . اصلا تمام دنيا بگن كه ps3 قويتر هست اصلا صدتا كمپاني بياد بگه كه ps3 قويتر هست ولي همين حرفشون را نميتونن ثابت كنن از اون طرف خيلي از شركتها هم ميان ودرست عكس اين مسئله را درباره xbox360 ميگن ولي باز نميتونن اثبات كنن .
اگه منظورت من هست بهتره یه به امضام و پستهایی که میدم یه نگاهی بکنی!!

طرفداران ps3 دارن بازيهايي را مثال ميزنن كه هنوز عرضه نشدن و اصلا معلوم كي عرضه ميشن .
همين متال گير معلوم نيست كي مياد يا killzone . منم ميتونم بازيهايي را از xbox360 نام ببرم كه خيلي بهتر از همين بازي هاي ps3 گرافيك دارن عبارتند از : halo كه در نمايشگاه e32006 نمايش داده شد كه حتي شخصيت مسترچيف قابل كنترل بود كه نشان از واقغي بودن ان بود . 2- بازي alanwake كه همتون ميدونيد چه بازي بزرگي هست كه گرافيكش بسيار خيره كننده هست . 3- massefect كه يك بازي با گرافيك خيره كننده 4- بازي lost planet يك بازي ديگه گرافيك خيره كننده اي داره .
مشخصا هر موقع گرافیک 360 بحثش میشه شما میگید Halo3
شما هم یه به بازی های لیست PS3 نگاه کن از اینهایی که گفتی بهترش پیدا میشه :)
پس خداييش اگه اينطور كه من ميگم مقايسه كنيد كاملا نشان از برتر بودن گرافيك xbox360 را نشون ميده
هیچ کس اینطوری که شما میگید مقایسه نمیکنه :)

خبرهايي كه از halo3 منتشر ميشه نان دهنده ي امدن يك بازي و بدون كوچكتري نقص در اينده هست من از الان شرط بندي ميكنم اين بازي از 4 سايت معتبر امتياز كامل 10 را كسب ميكنه .
اگه تو این لیست GS باشه که خوب من هم شرط میبندم که نمیگیره :)

گرافيك بازي بقدري زياد هست كه حتي فاصله هاي 4 مايلي هم قابل ديد كامل هست مثل چشم بشر و با جزئيات بسيار بينظير و فوق العاده . اين بازي را مايكروسافت نگه داشته تا پوزه ي بازي crysis را كه قراره بياد به زمين بماله كه اين كار را حتما ميكنه .
در مورد کرایسیس شما مثل اینکه اطلاع نداری :)
كساني هم كه قبلا ادعا ميكردن كه halo3 هنوز گرافيك انچناني نداره فقط در يك كلام بايد بگم كه تعصب روي ps3 چشماتونو بسته و داره تعصب از سرتون فواره ميكنه همين الانش هم گرافيك halo3 تمام بازي هارو درو ميكنه و همشون را به راحتي له ميكنه
میگم تازگی ها تعصب رو مایکروسافت مد شده :)

الان ميخوام يه لينكي براتون بزارم كه كاملا نشون ميده كه كارت گرافيك استفاده شده در xbox360 چقدر قدرتمند هست شايد 2 برابر rsx و نشون ميده هنوز پردازنده ي گرافيكي كه بتونه با اون هم شطح باشه وارد بازار نشده .
بزار ببینیم !!!
شما فکر کردی انویدیا هم برای عمش کارت میساخته که نصف زنون کاربرد داشته باشه؟
شما مثل اینکه روی $M خیلی تعصب داری:)

دعوا... دعوا... !! :cheesygri

آقا PS3 بلوری داره OK?!
همچنین از X360 قدرتمند تره OK ?!

اصلا پی اس 3 به کل بهتره! ولی یه سوالی دارم میشه جواب بدید؟:)

Tony Hawk's Project 8 (PS3) : 7.3
Tony Hawk's Project 8 (X360) : 7.9
:)

Call of Duty 3 (PS3) : 8.2
Call of Duty 3 (X360) : 8.8

:):)!!

NBA 07 (PS3) : 4.9 PO0O00O0O0O0O0R!!

واقعا جالبه حداقل MS توی لانچ تایتل هاش اینجوری نبود!!:-"

:biggrin1:

یکی توضیح بده : مثلا من میخواستم ps3 بخرم ولی امتیازارو دارم می بینم با این قدرتش امتیازا کمترن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or