کدام مولتی بهتری دارن؟ mw2 vs BO

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مولتی بهتری دارن؟؟؟

• black ops

رای‌ها: 45 38.1%
  • mw2

رای‌ها: 73 61.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
یه نکته ای که دوستان اشاره کردن و یادم رفت بگم :d
perk ها تفریحی ساخته شدن تو bo . هیچ استفاده ای نداشتن
اسلحه ها هم آماتور بودن. بذارید عامیانه بگم ! تو bo شما با هر اسلحه ای میتونید بازی کنید و تاثیری خاصی تو بازی نداره مثلا smg ها بازی همه یجور هستن در صورتی که تو mw2 هر کسی باید با توجه به سبک بازی خودش اسلحه رو برداره ! خیلی ها هستن اصلا نمیتونن با اسلحه ای که لگد میزنه مثل خر :d مثل AK47 بازی کنن و باید اسلحه هایی سه تیره و با دقت داشته باشن یا مثلا یکی هست از راه دور تیراندازی میکنه و نمیتونه smg برداره چون برد و دقت لازم رو نداره ! اما تو bo هر اسلحه ای هر جایی جواب می ده ! و ربطی به سبک بازی شما نداره ولی تو mw2 اگر کسی مثل من یعنی تیریپ انتهاری بازی کنه :d نمیتونه یه اسلحه معموله برداره !

• Like
Reactions: The Punisher
یه نکته ای که دوستان اشاره کردن و یادم رفت بگم :d
perk ها تفریحی ساخته شدن تو bo . هیچ استفاده ای نداشتن
اسلحه ها هم آماتور بودن. بذارید عامیانه بگم ! تو bo شما با هر اسلحه ای میتونید بازی کنید و تاثیری خاصی تو بازی نداره مثلا smg ها بازی همه یجور هستن در صورتی که تو mw2 هر کسی باید با توجه به سبک بازی خودش اسلحه رو برداره ! خیلی ها هستن اصلا نمیتونن با اسلحه ای که لگد میزنه مثل خر :d مثل AK47 بازی کنن و باید اسلحه هایی سه تیره و با دقت داشته باشن یا مثلا یکی هست از راه دور تیراندازی میکنه و نمیتونه smg برداره چون برد و دقت لازم رو نداره ! اما تو bo هر اسلحه ای هر جایی جواب می ده ! و ربطی به سبک بازی شما نداره ولی تو mw2 اگر کسی مثل من یعنی تیریپ انتهاری بازی کنه :d نمیتونه یه اسلحه معموله برداره !

آقای سهند. کافیه! بیچاره BO تنش داره تو گور میلرزه >:)
بیاید mw2 کامپیوتر با هم بازی کنیم. البته کرک نه. کرک توهین میشه به بازی. چون سیستم سرورش تو نسخه کرک مثل BO میشه :))

بابا یکی جواب من بینوارو بده:(
به نظر من واسه تو که خیلی با COD حال می کنی ارزشش رو داره.
حتی واسه منم داره که خُب,بگذریم... :دی
فقط یادت باشه,اسلحه فقط Famas بدون Red dot با Faster Reload!یه دوئل مگ هم بنداز تنگش اصلا نمیفهمی داری Reload میکنی!:دی

مپ نوک تاون مشکلی داره مگه؟ عیبی داره برای یه بازی دوستانه 3-4 نفره یه مپ کوچیک باشه؟ اتفاقا یکی از مشکلات منُ چند تا از دوستام توی mw2 این بود که مپ خیلی کوچیک توی بازی وجود نداشت!
چرا عزیز تو MW2 هم یه مپ کوچیک بود که اسمش یادم نیست
توی بیابان بود و ظاهرا در رابطه با استخراج نفت بود

88814924152592282589.png

http://irupload.ir/images/88814924152592282589.png

چرا عزیز تو MW2 هم یه مپ کوچیک بود که اسمش یادم نیست
توی بیابان بود و ظاهرا در رابطه با استخراج نفت بود

88814924152592282589.png

http://irupload.ir/images/88814924152592282589.png
اسمش rust هست.
با تشکر از دوستانی که راهنمایی کردن میخاستم بپرسم در مورد لگ و پینگ و اینجور چیزا bo چه جوره؟کلا راهنمایی کنید دیگه:d

حالا دوستان یه نظر بدن.من میخوام bo رو بگیرم مولتی بزنم.راستش از این وضع هک بازار mw2 خسته شدم.به نظرتون ارزششو داره؟
نه، نه ، نه!
چند بار دیگه بگم تا قانع بشی؟
من 1 سال MW2 رو بازی کردم، این بازی رو روز قبل از عرضه اش گرفتم ولی نتونستم بیشتر از 1-2 ماه بازی کنم.
خسته کننده است. MW2 خیلی Fun تر بود.
کلاس Sniper هم نابود شده. توی MW2 اسنایپر ها One shot kill نبودن ولی میتونستی Stopping power بزاری. توی BO ء Stopping power رو برداشتن ولی اسنایپر ها one shot kill نیستن. Quick scoping رو هم نابود کردن.
Matchmaking اش هم خیلی داغونه. MW2 اگه اشتباه نکنم بر اساس ping ء search می کرد، ولی توی BO اینطوری نیست. یهو میبینی داری با اونور دنیا بازی می کنی.
تا اومدن Killzone 3 همین MW2 رو بازی کن.
در مورد spawn ها هم حرفی نمیزنم.
فقط این کلیپ رو ببینید.
mediafire

آخرین ویرایش:
مرسی علی جان از پاسخت، و همینطور سایر دوستان.
خوب یه خبر توپ برای طرفداران mw2.امروز یه خبر خوندم که infinity ward در حال کار بروی پچی هست که بزودی عرضه میکنه.در این پچ هک رو کامل از بین بردن.فقط تاریخ عرضه دقیق اعلام نکردن.ولی طبق گفته خودشون هک از بین میره و از لحاظ امنیتی بازی کاملا درست میشه.وقتی این خبر رو خوندم بال در آوردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or