یه نکته ای که دوستان اشاره کردن و یادم رفت بگم :d
perk ها تفریحی ساخته شدن تو bo . هیچ استفاده ای نداشتن
اسلحه ها هم آماتور بودن. بذارید عامیانه بگم ! تو bo شما با هر اسلحه ای میتونید بازی کنید و تاثیری خاصی تو بازی نداره مثلا smg ها بازی همه یجور هستن در صورتی که تو mw2 هر کسی باید با توجه به سبک بازی خودش اسلحه رو برداره ! خیلی ها هستن اصلا نمیتونن با اسلحه ای که لگد میزنه مثل خر :d مثل AK47 بازی کنن و باید اسلحه هایی سه تیره و با دقت داشته باشن یا مثلا یکی هست از راه دور تیراندازی میکنه و نمیتونه smg برداره چون برد و دقت لازم رو نداره ! اما تو bo هر اسلحه ای هر جایی جواب می ده ! و ربطی به سبک بازی شما نداره ولی تو mw2 اگر کسی مثل من یعنی تیریپ انتهاری بازی کنه :d نمیتونه یه اسلحه معموله برداره !
دوستان خواهشا نظر دیگه ای دارید اعلام بفرمایید که رانده بعدی در راهه:d
بابا یکی جواب من بینوارو بدهحالا دوستان یه نظر بدن.من میخوام bo رو بگیرم مولتی بزنم.راستش از این وضع هک بازار mw2 خسته شدم.به نظرتون ارزششو داره؟
به نظر من واسه تو که خیلی با COD حال می کنی ارزشش رو داره.بابا یکی جواب من بینوارو بده
حالا دوستان یه نظر بدن.من میخوام bo رو بگیرم مولتی بزنم.راستش از این وضع هک بازار mw2 خسته شدم.به نظرتون ارزششو داره؟
چرا عزیز تو MW2 هم یه مپ کوچیک بود که اسمش یادم نیستمپ نوک تاون مشکلی داره مگه؟ عیبی داره برای یه بازی دوستانه 3-4 نفره یه مپ کوچیک باشه؟ اتفاقا یکی از مشکلات منُ چند تا از دوستام توی mw2 این بود که مپ خیلی کوچیک توی بازی وجود نداشت!
اسمش rust هست.چرا عزیز تو MW2 هم یه مپ کوچیک بود که اسمش یادم نیست
توی بیابان بود و ظاهرا در رابطه با استخراج نفت بود
http://irupload.ir/images/88814924152592282589.png
نه، نه ، نه!حالا دوستان یه نظر بدن.من میخوام bo رو بگیرم مولتی بزنم.راستش از این وضع هک بازار mw2 خسته شدم.به نظرتون ارزششو داره؟