منظورم مپ خیلی کوچیک بود Rust رو اگه میشد 25 ثانیه ای تا اخرش رفت نوک تاون رو میشد 5 ثانیه ای رفت.مپ کوچیک تو بازی وجود نداشت ؟ یا داری شوخی میکنی یا MW2 رو با یه بازی دیگه اشتباه گرفتی
مپ Rust - تو کمتز از 25 ثانیه ( رفتم شماردم :d ) شما میتونی حداقل 2 بار دور مپ بچرخی !
مپ - High rise - هر چند خیلی خیلی کوچیک نبود ولی بازم یه مپ خیلی کوچیک محسوب می شد !
ساسان عزیز این که شما در نقشه ی نیوک تاون هیچ مشکلی ندید،من رو بیش از این
به شک بردید که قسمت چند نفره بازی رو بازی کردید یا نه.افتضاح ظاهر شدن چند بازیکن در یک نقطه
و گیر کردنشون به هم رو در این مپ احتمالا شما ندیدین.من فکر میکنم شما دی ال سی ها رو بازی کردین
که مشکلات نسخه ابتدایی رو تقریبا حل کردن.
خداییش این سیستم امنیتی ضعیفش یکی از دلایلی بود که نذاشت من یکی 5-6 ماه بیشتر بازیش کنم...شاید اگه mw2 اینجور با هک به لجن کشیده نمیشد نظر بهتری میشد داد.
احتمالا اینم میدونید که mw2 یکی از اولین بازی هایی بود که lan نداشت؟ و باعث این شد که اکتی اجازه گذاشته شدن lan رو توی BO هم نده؟نبود امکانات کامل برای شبکه ی خانگی
http://pc.ign.com/articles/113/1133458p2.htmlفقط در آخر میتونم این رو اضافه کنم منتقد سایت IGN در شبکه تلوزیونیه GAME ONE این رو بیان کرد
من لینکی از چند ماه پیش نخواسنم. میگید سایت ها به خاطر MP بازی رو کوبیدن مثل IGN . من فقط اسم یکی از سایت های بزرگ رو که MP بازی رو کوبیدن رو میخوام ولی میبینیم که همین IGN هم مثل گیم اسپات و خیلی سایت های دیگه کلی از MP بازی تعریف کرده.بعضی از دوستان هم که از من لینک میخوان! باید بگم این بازی ماله چند ماهه پیش بود.
Killzone 2 با لگش زندگی کردم...:d
______
BO فقط بخاطر امنیتش
شب ها که میرفتم MW2 بزنم وارد که میشد یکم میرفتم جلو یه نفر از اسمون هوار میشد رو سرم بعد مشخص میشد که کلا بازی خارج از جو زمین در جریانه
یا وقتی وارد میشدم میدیدم یه کلت قزمیت دستمه یه نفرو میکشم میشد هفت تیر 10 نفرو میکشتم میشد شات گان 20 نفرو میشد ماشین گان...افتضاح
بازم هست که بنیشو ندارم در این زمان
ولی چه فایده که همه این اضافات روی اصول ساخته و پرداخته نشده.واقعا شما چرا میگید MW2 بهتره؟ فقط از نظر مپ؟ جالبه! BO خیلی امکانات داره. در واقع گیم پلی سریع و روون MW2 رو حفظ کرده و علاوه بر اون امکانات خیلی زیادی بش داده! از جمله اضافه شدن مد wager match . ادیت title و emblem ، تفنگای بیشتر ، تغییر رنگ لنز دوربین تفنگ و بسیاری خرده کاری های دیگه که این بازی رو نسبت به MW2 بهتر کرده!َ
عزیزم من هم توی mw2 و هم توی BO صاحب یکی از بهترین کلن های جهان هستم هنوزم خیلی از بچه ها یادشونه که چطوری یکی از بهترین کلن های عربی رو توی MW2 شکست دادیم (کاملا هم دوستانه و توی بازی شوخیُ خنده داشتیم) . اینو مثال زدم تا بدونید که اگه یه ماه BO بازی کردم عوضش 10 ماه هم mw2 بازی کردم.
مپ نوک تاون مشکلی داره مگه؟ عیبی داره برای یه بازی دوستانه 3-4 نفره یه مپ کوچیک باشه؟ اتفاقا یکی از مشکلات منُ چند تا از دوستام توی mw2 این بود که مپ خیلی کوچیک توی بازی وجود نداشت! ولی توی BO مپ ها توی 3 سایز کوچیک-مدیوم-بزرگ دسته بندی میشن که عالیه.
و تازه مپ های دی ال سی واقعا متنوع هستن و هرکدوم خصوصیاتی دارن مثلا دیوار برلین بزرگ و مخصوص اسنایپر ها ساخته شده یا مپ استادیوم برای مبارزات نزدیک که برای بازی هایی مثل شاتگان آنلی عالیه! ولی هنوزم یادم نرفته که مپ های دی ال سی mw2 چه گندی زد. میتونید صفحه گیم اسپاتشو هم پیدا کنید و کامنت های ملت رو بخونید تا ببینید یک نفر هم از اون پکشون راضی نبود!
میشه لطفا لینک یه سایت مشهور بدید که به خاطر MP به BO امتیاز کمی داده باشه؟!