کدام مولتی بهتری دارن؟ mw2 vs BO

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مولتی بهتری دارن؟؟؟

• black ops

رای‌ها: 45 38.1%
  • mw2

رای‌ها: 73 61.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
بدون شک MW2
چرا؟
چون بهترین مپ ها رو داره و تفنگ هاش هم بالانس تره
توی BO چیزی به نام بالانس وجود نداره
مثلا تمام اسلحه های کلاس SMG کاملا شبیه هم هستن و من هیچ فرقی بین بیشتر اونا نمی بینم

مپ کوچیک تو بازی وجود نداشت ؟ یا داری شوخی میکنی یا MW2 رو با یه بازی دیگه اشتباه گرفتی
مپ Rust - تو کمتز از 25 ثانیه ( رفتم شماردم :d ) شما میتونی حداقل 2 بار دور مپ بچرخی !
مپ - High rise - هر چند خیلی خیلی کوچیک نبود ولی بازم یه مپ خیلی کوچیک محسوب می شد !
منظورم مپ خیلی کوچیک بود :دی Rust رو اگه میشد 25 ثانیه ای تا اخرش رفت نوک تاون رو میشد 5 ثانیه ای رفت.
ساسان عزیز این که شما در نقشه ی نیوک تاون هیچ مشکلی ندید،من رو بیش از این
به شک بردید که قسمت چند نفره بازی رو بازی کردید یا نه.افتضاح ظاهر شدن چند بازیکن در یک نقطه
و گیر کردنشون به هم رو در این مپ احتمالا شما ندیدین.من فکر میکنم شما دی ال سی ها رو بازی کردین
که مشکلات نسخه ابتدایی رو تقریبا حل کردن.
8-|

عزیزم این مپ از اسم سایزش معلومه چیه: small

وقتی 20 نفر وارد این مپ بشن توقع دارید همچین مشکلی پیش نیاد؟

این مپ رو گذاشتن که وقتی یکی مثل من میخواد با 3-4 نفر از دوستاش یه بازی آبکی بکنه یا یکی داره با اون یکی اسپلیت اسکرین بازی میکنه همدیگه رو زود بتونن پیدا کنن !

شاید اگه mw2 اینجور با هک به لجن کشیده نمیشد نظر بهتری میشد داد.
خداییش این سیستم امنیتی ضعیفش یکی از دلایلی بود که نذاشت من یکی 5-6 ماه بیشتر بازیش کنم...

نبود امکانات کامل برای شبکه ی خانگی
احتمالا اینم میدونید که mw2 یکی از اولین بازی هایی بود که lan نداشت؟ و باعث این شد که اکتی اجازه گذاشته شدن lan رو توی BO هم نده؟

فقط در آخر میتونم این رو اضافه کنم منتقد سایت IGN در شبکه تلوزیونیه GAME ONE این رو بیان کرد
http://pc.ign.com/articles/113/1133458p2.html

کاری با تلوزیون ندارم ولی این نقد IGN و تعریف هاش از MP

بعضی از دوستان هم که از من لینک میخوان! باید بگم این بازی ماله چند ماهه پیش بود.
من لینکی از چند ماه پیش نخواسنم. میگید سایت ها به خاطر MP بازی رو کوبیدن مثل IGN . من فقط اسم یکی از سایت های بزرگ رو که MP بازی رو کوبیدن رو میخوام ولی میبینیم که همین IGN هم مثل گیم اسپات و خیلی سایت های دیگه کلی از MP بازی تعریف کرده.

آخرین ویرایش:
Killzone 2 :xبا لگش زندگی کردم...:d
______
BO فقط بخاطر امنیتش
شب ها که میرفتم MW2 بزنم وارد که میشد یکم میرفتم جلو یه نفر از اسمون هوار میشد رو سرم بعد مشخص میشد که کلا بازی خارج از جو زمین در جریانه
یا وقتی وارد میشدم میدیدم یه کلت قزمیت دستمه یه نفرو میکشم میشد هفت تیر 10 نفرو میکشتم میشد شات گان 20 نفرو میشد ماشین گان...افتضاح
بازم هست که بنیشو ندارم در این زمان

واقعا شما چرا میگید MW2 بهتره؟ فقط از نظر مپ؟ جالبه! BO خیلی امکانات داره. در واقع گیم پلی سریع و روون MW2 رو حفظ کرده و علاوه بر اون امکانات خیلی زیادی بش داده! از جمله اضافه شدن مد wager match . ادیت title و emblem ، تفنگای بیشتر ، تغییر رنگ لنز دوربین تفنگ و بسیاری خرده کاری های دیگه که این بازی رو نسبت به MW2 بهتر کرده!َ

Killzone 2 :xبا لگش زندگی کردم...:d
______
BO فقط بخاطر امنیتش
شب ها که میرفتم MW2 بزنم وارد که میشد یکم میرفتم جلو یه نفر از اسمون هوار میشد رو سرم بعد مشخص میشد که کلا بازی خارج از جو زمین در جریانه
یا وقتی وارد میشدم میدیدم یه کلت قزمیت دستمه یه نفرو میکشم میشد هفت تیر 10 نفرو میکشتم میشد شات گان 20 نفرو میشد ماشین گان...افتضاح
بازم هست که بنیشو ندارم در این زمان

این که هک محسوب نمیشه :d
این یکی از مد های پر طرفدار هست که با هک صورت میگیره ! تو خود BO هم یه همچین مدی وجود داره شما از نایف شروع میکنی و می رسی به snip و ... برای آشنایی افراد با اسلحه ها هست

اتفاقا شما دست روی یکی از نقاط ضعف بسیار جدی BO گذاشتی. هر چند که بخش کامپین BO عالی و لذت بخش بود ولی بخش MPش نتونست توقع ها رو (حداقل واسه من)بر اورده کنه. یکی از اساسیترین مشکلاش هم این بود که مپ ها رو اصول طراحی نشده بودند.طرز چیدن Objectها , ّباگها , بالانس نبودن اسلحه ها و... باعث ضعیف شدن بخش MP عملیات سیاه بود.
و برعکش MW2 بخش چند نفره بسیار عالی داشت.که هنوزم بعد از یک سال و خورده ای واس من لذت بخشه!

واقعا شما چرا میگید MW2 بهتره؟ فقط از نظر مپ؟ جالبه! BO خیلی امکانات داره. در واقع گیم پلی سریع و روون MW2 رو حفظ کرده و علاوه بر اون امکانات خیلی زیادی بش داده! از جمله اضافه شدن مد wager match . ادیت title و emblem ، تفنگای بیشتر ، تغییر رنگ لنز دوربین تفنگ و بسیاری خرده کاری های دیگه که این بازی رو نسبت به MW2 بهتر کرده!َ
ولی چه فایده که همه این اضافات روی اصول ساخته و پرداخته نشده.

black ops مولتی باحالتری داره و mw2 فقط مپ های بهتری داره ولی هیجان بلک اوپس بیشتره و امکانات و اسلحه های متنوع تری هم داره!!!
البته bo یکم شبیه reach میمونه تو مپ هاش همه باید تو سر و کله هم بزنن!!:d
راستی :من یه نفر رو دیدم تو BO که نزدیک 7 ساعت بازی کرده بود ولی پرستیج 15 و لول 50 بود یکی دیگه هم دیدم که 16 ساعته اینجوری شده بود اینا چکار میکنن؟؟؟

عزیزم من هم توی mw2 و هم توی BO صاحب یکی از بهترین کلن های جهان هستم :) هنوزم خیلی از بچه ها یادشونه که چطوری یکی از بهترین کلن های عربی رو توی MW2 شکست دادیم (کاملا هم دوستانه و توی بازی شوخیُ خنده داشتیم) . اینو مثال زدم تا بدونید که اگه یه ماه BO بازی کردم عوضش 10 ماه هم mw2 بازی کردم.

مپ نوک تاون مشکلی داره مگه؟ عیبی داره برای یه بازی دوستانه 3-4 نفره یه مپ کوچیک باشه؟ اتفاقا یکی از مشکلات منُ چند تا از دوستام توی mw2 این بود که مپ خیلی کوچیک توی بازی وجود نداشت! ولی توی BO مپ ها توی 3 سایز کوچیک-مدیوم-بزرگ دسته بندی میشن که عالیه.

و تازه مپ های دی ال سی واقعا متنوع هستن و هرکدوم خصوصیاتی دارن مثلا دیوار برلین بزرگ و مخصوص اسنایپر ها ساخته شده یا مپ استادیوم برای مبارزات نزدیک که برای بازی هایی مثل شاتگان آنلی عالیه! ولی هنوزم یادم نرفته که مپ های دی ال سی mw2 چه گندی زد. میتونید صفحه گیم اسپاتشو هم پیدا کنید و کامنت های ملت رو بخونید تا ببینید یک نفر هم از اون پکشون راضی نبود!

میشه لطفا لینک یه سایت مشهور بدید که به خاطر MP به BO امتیاز کمی داده باشه؟!

دوست عزیز اتفاقا برعکس حرف شماست dlc های mw2 کاملا عالی بودن و هیچ وقت هیچ خبری نه چیز دیگه نشنیدم که بد بودن شایدم یک سری از افرا ناراضی بودن.;)

ولی کلا شما خبر هایی که استیم میزاره هر روز رو ببین که حتما هم دیدی که معلوم میشه bo چه گندی زده جدا bo بد ترین mp سری cod رو داشته کلا به نظر من bo بهترین بازی trearch بوذ ولی بدترین سری cod. تنها چیزی که داشت یه داستان جالب بودش.;;)

به نظر من bo هیچ چیز جالبی نداشت. داشتیم صحبت میکردیم یکی چیز خوبی گفت : black ops its not really bad but there is no fun in it

دقیقا هم همین طور هست

الان شما ببین تا الان 100 تا اپدیت دادن هنوز بازی مشکل داره و باگ داره

این بحث دقیقا مثل زمانی هست که mw2 امد میگفتن mw1 بهتر بود

حتی bo نتونست توی top لیست xfire قرار بگیره حتی نتونست در روز هی اول rank 1 رو بگیره و کلا هم rank 1 رو نگرفت

شما میشه خیلی دوستانه بگی چه چیز bo بهتر از mw2 هست ؟ ( مولتی رو میگما:d)

مثلا من به شخصه از این سیستم پول که تو بازی امد به شدت متنفرم.

طراحی سلاح ها بده.... خیلی چیز های بی استفاده توی بازی هستت و .... جدا به نظرم اصلا bo خوب نبود.

سلام

به نظر من...باز هم ميگم به نظر من.:-*...بخش مولتي BO اشغالي بيش نبود...به عنوان كسي كه 2 prestige در mw1
..8prestige در WAW
35 تا24 ساعت(35 روز) در mw2 بازي كردم كه اگه بخوايم حساب كنيم حدودا3.5 دفعه prestige 10 محسوب ميشه.. و1 prestige تو BO...دارم نظر ميدم...
دلايل زيادي هم براي خودم دارم...
1. بدترين بخش رو اسلحه هاي بازي ميدونم..ظاهر مسخره و زشت و كم جزئيات ظاهري كه حالم رو به هم ميزد...صداي افتضاح و مسخره اي كه تك تك اسحه ها ....همشون به نوعي صداي مشابه داشتن و به هيچ عنوان حس تير اندازي رو به من منتقل نميكرد(صداي چرخ خياطي هاي كاچيران ميدن) كافيه يه silencer رو كلاش ببندي تا به اوج :-& پي ببريد...
2.افتضاح بودن انيميشن گيمر ها...يعني واقعا افتضاح...قوز كرده...قيافه هاي خنده دار...و كم جزئيات...لباس هاي مسخره و گنگ..معلوم نيست چه نوع لباسي به تن اين انيميشن كردن...راه رفتن ها و دويدن هاي خنده داروحال به هم زن..:-&..(كه باز مربوط ميشه به ضعف گرافيكيه بازي)
3.perk هاي ناقص و بي كاربرد...اون دوربيني كه به قول خودشون يا ابتكار به بازي تزريق كردن رو ببينيد چند نفر دارن ازش استفاده ميكنن...كو اون SMJ (منظورم توي MW2هست)؟
توي MW2 كه وقتي با perk smj تير ميزدي...اتشي كه اسلحه با چه زيبايي ايجاد ميكرد و حريف رو گيج ميكرد...اگه بخوام از perk ها ايراد بگيرم 2 صفحه اي ميشه|-)
4.مپ ها كه دوستان اشاره كردن...
5.بازم هست .........
كافيه يه مقايصه بكنيم....تا يك روز قبل عرضه BO كه يكسالي از عرضه mw2 ميگذشت..توpsn حداقل توي ليست خودم...هر روز حداقل 10 نفري در حال بازي MW2 بودن...كه اگه بخوام حدودي ايرانياي تو psn حدس بزنم شايد چند صد نفري ميشدن ..بعد از عرضه bo..همه هجوم برديم سمت اين بازي ..خود من از هول حليم اين بازي رو 95 خريدم (خاك تو سرم كنم:d)..خلاصه 1 ماه اول در لحظه 10 نفري از ليستم در حال بازي bo بودن...به تدريج هر هفته چند نفري كم ميشدن..خيلي ها بازيشون روو بلافاصله ميفروختن...الان هم تقريبا شايد 1 تا 2 نفر روز تنها bo بازي ميكنن اگه mw2 هك نميشد باز هم بازيش ميكردم چيزي به اسم چلنج لابي همه چيو خراب كرده..=((...بازي خودمم داره خاك ميخوره و فقط 3 دفعه اي سينگل بازي كردم...با 1 prestige...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: RoCoCo
دوستان نیازی به جنگ و دعوا نیست. نتیجه ی نظرسنجی گویای همه چیز هستش.
BO هرچقدر هم عالی باشه به پای MW2 نمیرسه و نظر اکثریت هم اینو ثابت می کنه.
منی که برای بازیهایی مثل MaxPayne که حتی مولتی نداره پول دادم از استیم خریدم حاضر نیستم BO رو بخرم. خوشبختانه قبل از من داداشم خرید و من دیدم چه افتضاحیه.
حتی سیستم سرور هاش در مقایسه با MW2 هیچ حرفی برای گفتن نداره. اینو کسایی که MW2 رو مولتی بازی کرده باشن میدونن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or