کدام مولتی بهتری دارن؟ mw2 vs BO

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مولتی بهتری دارن؟؟؟

• black ops

رای‌ها: 45 38.1%
  • mw2

رای‌ها: 73 61.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118

u.s.a

کاربر سایت
سلام
از دوستانی که خوره مولتی هستن و هردونسخه رو به حد کافی امتحان کردن تقاضا دارم نظرات کارشناسانه خودشون رو در این تاپیک بیان کنن ببینیم کدوم مولتی قویتره.

من فقط آنلاین MW2 رو بازی کردم. انصافاً هم قشنگ بود. از درس و زندگی افتاده بودم. یک ترم هم مشروط شدم به خاطرش پس لعنت بهش :D - به MW2 رای میدم. البته کاملاً یک طرفه چون BO بازی نکردم. اما تکنفره BO رو بهتر از MW2 میدونم.

به نظرم این اصلا سوال کردن نداره.مولتی BO خیلی ضعیف بود و یکی از
علت هایی که بعضی سایت ها امتیاز کامل بهش ندادن بخش ضعیف مولتیش بود.
یکی از مهمترین مشکلات بخش مولتیه BO نقشه های اون بود.که همه جا صحبت ازش بود.
نقشه های بازی بود که اصلا طراحی خوبی نداشتن و اصول طراحیه نقشه برای بازی های چند نفره رو رعایت نکرده بودندو
وتنها کسانی در این بخش مولتی موفق بودند که از اسلحه های اتوماتیک و معمول بازی استفاده میکردند.
واگر کسی شات گان و یا کلاس اسنایپ رو انتخاب می کرد هیچ حرفی برای گفتن نداشت.
نکته بدی بالانس نبودن اسلحه ها بود.که حتی با بخش آپگرید کردن هم که به BO اضافه شده بود حل نشد.
نکته ی عجیب این بود که اغلب، قدرت اسلحه های که در ابتدا میگرفتید از اسلحه هایی که با کسب امتیاز آزاذشون میکردین بیشتر بود.
نکته ی دیگر و مشکل اعزم بازی که حتی نشریات ایرانی هم در مورد این مشکل زیاد گفتن وحتما ازش شنیدین مشکل اسپان پویینت های بازی بود.
که من این رو به شخصه تجربه کردم.مثلا وقتی کسی رو میکشدی دوباره جلو روت ناقافلانه ظاهر میشد و با یک گلوله.........
و من حتی شنیدم فردی که کشته می شد در پایگاه شما ظاهر میشد!!!!!!!!!
نبود امکانات کامل برای شبکه ی خانگی و لگ های بسیار زیاد را به بخش مولتی اضافه کنید وحدس بزنید با چه افتضاحی طرف هستیم.
به نظرم اصلا مقایسه بخش چند نفره این دو بازی کاملا اشتباه است.MW2 پیروز میدان است.بدون شک!

آخرین ویرایش:
به نظرم این اصلا سوال کردن نداره.مولتی BO خیلی ضعیف بود و یکی از
علت هایی که بعضی سایت ها امتیاز کامل بهش ندادن بخش ضعیف مولتیش بود

به همین دلیل بود که گیم اسپات مدال مولتیپلیر رو هم بهش داد /:)

یا اینکه مولتی بازی کلی رکورد زد ؟!

من به مولتی BO رای میدم چون هر بدی ای هم که داشت باز از مال mw2 بهتر بود...

پ.ن: ایالات متحده جون یخوده روی اسم تاپیکات وقت بزار لطفا... :دی

به همین دلیل بود که گیم اسپات مدال مولتیپلیر رو هم بهش داد /:)

یا اینکه مولتی بازی کلی رکورد زد ؟!

من به مولتی BO رای میدم چون هر بدی ای هم که داشت باز از مال mw2 بهتر بود...

پ.ن: ایالات متحده جون یخوده روی اسم تاپیکات وقت بزار لطفا... :دی

جالبه!!!!!!
ما که هر سایتی رفتیم تنها علت ندادن امتیاز کامل رو بخش چند نفره دونستن.

احتمالا واسه همین بخش مولتیه جذابش بوده که GAME SERVER(شرکت عرضه کننده سرور بازی)
بیانیه داد و گفت:مشکالات عدم اتصال،لگ زدن،و باگ های عجیب غریب ربطی به
سرورهای این شرکت نداره . و ابراز پشیمانی از حمایت از BO کرد.
به آمار هم خوب اشاره کردی.اون بنده خدایی که رفت سری بخش مولتی،چون این ذهنیت رو داشت که احتمالا با یک چیزی مثل MW2 روبرو میشه؟
احتمالا شما مولتی کم بازی کردی و زیاد تجربه نداشتی.
میشه نظرنو راجع به نقشه ی(نیوک تاون) در BOبدونم.کلا چه طور بود؟یه توضیح میدی!

جالبه!!!!!!
ما که هر سایتی رفتیم تنها علت ندادن امتیاز کامل رو بخش چند نفره دونستن.

احتمالا واسه همین بخش مولتیه جذابش بوده که GAME SERVER(شرکت عرضه کننده سرور بازی)
بیانیه داد و گفت:مشکالات عدم اتصال،لگ زدن،و باگ های عجیب غریب ربطی به
سرورهای این شرکت نداره . و ابراز پشیمانی از حمایت از BO کرد.
به آمار هم خوب اشاره کردی.اون بنده خدایی که رفت سری بخش مولتی،چون این ذهنیت رو داشت که احتمالا با یک چیزی مثل MW2 روبرو میشه؟
احتمالا شما مولتی کم بازی کردی و زیاد تجربه نداشتی.
میشه نظرنو راجع به نقشه ی(نیوک تاون) در BOبدونم.کلا چه طور بود؟یه توضیح میدی!

عزیزم من هم توی mw2 و هم توی BO صاحب یکی از بهترین کلن های جهان هستم :) هنوزم خیلی از بچه ها یادشونه که چطوری یکی از بهترین کلن های عربی رو توی MW2 شکست دادیم (کاملا هم دوستانه و توی بازی شوخیُ خنده داشتیم) . اینو مثال زدم تا بدونید که اگه یه ماه BO بازی کردم عوضش 10 ماه هم mw2 بازی کردم.

مپ نوک تاون مشکلی داره مگه؟ عیبی داره برای یه بازی دوستانه 3-4 نفره یه مپ کوچیک باشه؟ اتفاقا یکی از مشکلات منُ چند تا از دوستام توی mw2 این بود که مپ خیلی کوچیک توی بازی وجود نداشت! ولی توی BO مپ ها توی 3 سایز کوچیک-مدیوم-بزرگ دسته بندی میشن که عالیه.

و تازه مپ های دی ال سی واقعا متنوع هستن و هرکدوم خصوصیاتی دارن مثلا دیوار برلین بزرگ و مخصوص اسنایپر ها ساخته شده یا مپ استادیوم برای مبارزات نزدیک که برای بازی هایی مثل شاتگان آنلی عالیه! ولی هنوزم یادم نرفته که مپ های دی ال سی mw2 چه گندی زد. میتونید صفحه گیم اسپاتشو هم پیدا کنید و کامنت های ملت رو بخونید تا ببینید یک نفر هم از اون پکشون راضی نبود!

میشه لطفا لینک یه سایت مشهور بدید که به خاطر MP به BO امتیاز کمی داده باشه؟!

خوش بحالتون.من که فقط تونستم یک روز مولتی MW2 رو بازی کنم(PS3)بعدش هم که مشکل Matchmaking شد و دیگه نتونستم تو عمرم غیر از اون روز بازی کنم :((
ولی BO رو بازی کردم ولی باز به پای مپ های MW2 نمیرسه

درسته که یه تحولاتی ( تغییر لباس و ... ) داشت OPS ولی آنلاینش به پا MW2 نمیرسه
که این تحولات هم جزو واجبات حساب می شد بالاخره هر چیزی باید با وقت خودش سنجیده بشه !
اگه تو نخ مولتی باشی و گیمر های ایرانی که خوره ی آنلاین Call of هستن رو بشناسی اکثرا هم MW2 و هم OPS رو دارن و همزمان استفاده می کنن خیلی وقت ها از OPS پا میشن میان MW2 می زنن ! که اگه ops مشکلی نداشت در زمینه آنلاین هیچوقت یه همچین چیزی رو شاهد نمِی شدیم

قطعا MW2

اتفاقا یکی از مشکلات منُ چند تا از دوستام توی mw2 این بود که مپ خیلی کوچیک توی بازی وجود نداشت!

مپ کوچیک تو بازی وجود نداشت ؟ یا داری شوخی میکنی یا MW2 رو با یه بازی دیگه اشتباه گرفتی
مپ Rust - تو کمتز از 25 ثانیه ( رفتم شماردم :d ) شما میتونی حداقل 2 بار دور مپ بچرخی !
مپ - High rise - هر چند خیلی خیلی کوچیک نبود ولی بازم یه مپ خیلی کوچیک محسوب می شد !

آخرین ویرایش:
خوب شما از چه نظر میگی mw2 بهتره چه ربطی داره که یکی ازblack ops میاد mw2 شاید میخواد با رفیقش بازی کنه یا این که افراد بیشتری mw2 هستن از بچه های ایران از لحاظ مپ که مپ های black ops قشنگن دی ال سی ها هم که بی نظیر کردن ;)به هر حال نظر من رو black ops

خوب شما از چه نظر میگی mw2 بهتره چه ربطی داره که یکی ازblack ops میاد mw2 شاید میخواد با رفیقش بازی کنه یا این که افراد بیشتری mw2 هستن از بچه های ایران از لحاظ مپ که مپ های black ops قشنگن دی ال سی ها هم که بی نظیر کردن ;)به هر حال نظر من رو black ops
دوست عزیز بحث دوست داشتن نیست.بحث این نیست که چه سلیقه ای کدوم بازی رو انتخاب میکنه.بحث اینه که BO در بخش چند نفره مشکل فنی داشت.
بعضی از دوستان هم که از من لینک میخوان! باید بگم این بازی ماله چند ماهه پیش بود.
بنده هم اوقات فراقت بی پایان ندارم که برم دنبالش بگردم اینجا لینک بذارم.
ساسان عزیز این که شما در نقشه ی نیوک تاون هیچ مشکلی ندید،من رو بیش از این
به شک بردید که قسمت چند نفره بازی رو بازی کردید یا نه.افتضاح ظاهر شدن چند بازیکن در یک نقطه
و گیر کردنشون به هم رو در این مپ احتمالا شما ندیدین.من فکر میکنم شما دی ال سی ها رو بازی کردین
که مشکلات نسخه ابتدایی رو تقریبا حل کردن.
فقط در آخر میتونم این رو اضافه کنم منتقد سایت IGN در شبکه تلوزیونیه GAME ONE این رو بیان کرد
که: بخش تک نفره بازی عالی بود ولی یکی از علت هایی که ما نتونتیسم نمره کامل به این بازی بدیم بخش
چند نفره ناقص اون بود طوری که من بعد از دیدن بخش چند نفره داد زدم که INFINITY WARD کجایی؟}

دوست عزیز بحث دوست داشتن نیست.بحث این نیست که چه سلیقه ای کدوم بازی رو انتخاب میکنه.بحث اینه که BO در بخش چند نفره مشکل فنی داشت.
بعضی از دوستان هم که از من لینک میخوان! باید بگم این بازی ماله چند ماهه پیش بود.
بنده هم اوقات فراقت بی پایان ندارم که برم دنبالش بگردم اینجا لینک بذارم.
ساسان عزیز این که شما در نقشه ی نیوک تاون هیچ مشکلی ندید،من رو بیش از این
به شک بردید که قسمت چند نفره بازی رو بازی کردید یا نه.افتضاح ظاهر شدن چند بازیکن در یک نقطه
و گیر کردنشون به هم رو در این مپ احتمالا شما ندیدین.من فکر میکنم شما دی ال سی ها رو بازی کردین
که مشکلات نسخه ابتدایی رو تقریبا حل کردن.
فقط در آخر میتونم این رو اضافه کنم منتقد سایت IGN در شبکه تلوزیونیه GAME ONE این رو بیان کرد
که: بخش تک نفره بازی عالی بود ولی یکی از علت هایی که ما نتونتیسم نمره کامل به این بازی بدیم بخش
چند نفره ناقص اون بود طوری که من بعد از دیدن بخش چند نفره داد زدم که INFINITY WARD کجایی؟}
یعنی میخواین بگین که بازیکن ها بهم گیر میکنن تو یک نقطه؟!!!!!! شاید نسخه pc این طوریه:dمن الان چند ماهه که دارم COD BO رو بازی میکنم انلاین!!! عجیبه

با سپاس از نظرات همه دوستان
راستش منم از چندتا از خوره های انلاین شنیدم که از bo زیاد خوششون نیومده و بعد از مدت بسیار کمی دوباره رفتن سمت mw2.البته تو این سایت هم بودن عده ای که اصلا راضی نبودن مخصوصا ار نظر مپها و لو لبندیها.یه حرفیم ما شنیدیم از کسی که بدجور تو ذهنمه.حرف قشنگی بود که میگفت bo از نظر مهندسی ساخت یک بازیه انلاین اصلا به گرد پای mw2 هم نمیرسه.شاید اگه mw2 اینجور با هک به لجن کشیده نمیشد نظر بهتری میشد داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or