به نظرم این اصلا سوال کردن نداره.مولتی BO خیلی ضعیف بود و یکی از
علت هایی که بعضی سایت ها امتیاز کامل بهش ندادن بخش ضعیف مولتیش بود
به همین دلیل بود که گیم اسپات مدال مولتیپلیر رو هم بهش داد
یا اینکه مولتی بازی کلی رکورد زد ؟!
من به مولتی BO رای میدم چون هر بدی ای هم که داشت باز از مال mw2 بهتر بود...
پ.ن: ایالات متحده جون یخوده روی اسم تاپیکات وقت بزار لطفا...
جالبه!!!!!!
ما که هر سایتی رفتیم تنها علت ندادن امتیاز کامل رو بخش چند نفره دونستن.
احتمالا واسه همین بخش مولتیه جذابش بوده که GAME SERVER(شرکت عرضه کننده سرور بازی)
بیانیه داد و گفت:مشکالات عدم اتصال،لگ زدن،و باگ های عجیب غریب ربطی به
سرورهای این شرکت نداره . و ابراز پشیمانی از حمایت از BO کرد.
به آمار هم خوب اشاره کردی.اون بنده خدایی که رفت سری بخش مولتی،چون این ذهنیت رو داشت که احتمالا با یک چیزی مثل MW2 روبرو میشه؟
احتمالا شما مولتی کم بازی کردی و زیاد تجربه نداشتی.
میشه نظرنو راجع به نقشه ی(نیوک تاون) در BOبدونم.کلا چه طور بود؟یه توضیح میدی!
اتفاقا یکی از مشکلات منُ چند تا از دوستام توی mw2 این بود که مپ خیلی کوچیک توی بازی وجود نداشت!
دوست عزیز بحث دوست داشتن نیست.بحث این نیست که چه سلیقه ای کدوم بازی رو انتخاب میکنه.بحث اینه که BO در بخش چند نفره مشکل فنی داشت.خوب شما از چه نظر میگی mw2 بهتره چه ربطی داره که یکی ازblack ops میاد mw2 شاید میخواد با رفیقش بازی کنه یا این که افراد بیشتری mw2 هستن از بچه های ایران از لحاظ مپ که مپ های black ops قشنگن دی ال سی ها هم که بی نظیر کردن به هر حال نظر من رو black ops
یعنی میخواین بگین که بازیکن ها بهم گیر میکنن تو یک نقطه؟!!!!!! شاید نسخه pc این طوریه:dمن الان چند ماهه که دارم COD BO رو بازی میکنم انلاین!!! عجیبهدوست عزیز بحث دوست داشتن نیست.بحث این نیست که چه سلیقه ای کدوم بازی رو انتخاب میکنه.بحث اینه که BO در بخش چند نفره مشکل فنی داشت.
بعضی از دوستان هم که از من لینک میخوان! باید بگم این بازی ماله چند ماهه پیش بود.
بنده هم اوقات فراقت بی پایان ندارم که برم دنبالش بگردم اینجا لینک بذارم.
ساسان عزیز این که شما در نقشه ی نیوک تاون هیچ مشکلی ندید،من رو بیش از این
به شک بردید که قسمت چند نفره بازی رو بازی کردید یا نه.افتضاح ظاهر شدن چند بازیکن در یک نقطه
و گیر کردنشون به هم رو در این مپ احتمالا شما ندیدین.من فکر میکنم شما دی ال سی ها رو بازی کردین
که مشکلات نسخه ابتدایی رو تقریبا حل کردن.
فقط در آخر میتونم این رو اضافه کنم منتقد سایت IGN در شبکه تلوزیونیه GAME ONE این رو بیان کرد
که: بخش تک نفره بازی عالی بود ولی یکی از علت هایی که ما نتونتیسم نمره کامل به این بازی بدیم بخش
چند نفره ناقص اون بود طوری که من بعد از دیدن بخش چند نفره داد زدم که INFINITY WARD کجایی؟}