سافاری ویندوز و مک تفاوت زیادی با هم ندارن. البته نسخه مک طبیعتا سریعتره.
اینم چارت های مقایسه که خود اپل تهیه کرده٫ پس بهتره فکر بحث کردن رو هم نکنید.
توی این مقایسه ها سافاری در تمام زمینه ها کم ترین زمان پاسخ گویی رو داشته و نشون میده که سریعترین هست.
اپل که بیخودی توی صفحه سافاری بزرگ نمی نویسه سافاری سریعترین مرورگر وب دنیا
منبع من سایت اپل هست.
http://www.apple.com/safari/whats-new.html#performance
من خودم همه مرورگرها رو دارم.... الکی حرف نمیزنم
از firefox گرفته تا netscape
سافاری بهترینه حالا شما باور نکن
معمولا محصولات اپل این گونه هستند.و با نرم افزار های شرکت های دیگه به خوبی مچ نمیشند.البته من از orbit استفاده میکنم و تو سافاری هم به خوبی جواب میده.خب من بعد نظرات دوستان سافاری رو دانلود کردم(نسخه 5).شاید بهتر بودن سرعتش نسبت به کروم و فایرفاکس خیلی محسوس نباشه اما به نظرم حداقل توی لود کردن تصاویر سریعتره.فقط یه چیز که یه خورده برام عجیبه انگار نمیشه IDM رو باهاش هماهنگ کرد.حداقل من که پیدا نکردم از کجا میشه این کار رو کرد.اگه کسی بلده به منم بگه
دوست عزیز اون یک ضرب المثل بود.در این که محصولات اپل تولید کم ولی با کیفیتی دارند شکی نیست!بقالی سر کوچه که نیست که بگه ماستم ترش نیست...
تمام محصولات اپل بهترینن فقط مرورگر وبش نیست...
مثل گوگل روزی یه ورژنم نمیده بیرون
البته فهمیدم که IDM خودش رو به طور اتوماتیک با سافاری مچ کرد.واقعا مرورگر بی نقصی ِ.به همه پیشنهاد میشهمعمولا محصولات اپل این گونه هستند.و با نرم افزار های شرکت های دیگه به خوبی مچ نمیشند.البته من از orbit استفاده میکنم و تو سافاری هم به خوبی جواب میده.البته یک نرم افزار به نام DOWNLOAD MAJIC SAFARI هست.که مخصوص سافاری هست و
من استفاده نکردم.