اول یک مطلب براتون میزارم بخونبد..بعد چواب همتون را میدم
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
سرويس خبر شبکه آنلاين – مايکروسافت ديروز تاييد کرد يک رخنه امنيتي که به تازگي کشف شده، از طريق يک باگ در موتور جاوا اسکريپت مرورگر IE ميتواند کامپيوتر کاربران به مخاطره بيندازد.
پيشتر، تعدادي از شرکتهاي امنيتي، از جمله سيمانتک و Secunia با صدور هشدارهايي، خبر وجود اين رخنه امنيتي را تاييد و آن را فوقالعاده خطرناک توصيف کردند. اين هشدارها پس از آن اعلام شد که شايعاتي مبني بر انتشار عمومي يک کد مخرب در اينترنت که از اين رخنه سوء استفاده ميکند، مطرح شد.
با اين حال در اطلاعيهاي که مايکروسافت به همين مناسبت منتشر کرده، تاکيد شده که کد مخربي که از اين رخنه استفاده ميکند هنوز در سطح محدودي در اينترنت منتشر شده و تنها از طريق کليک روي لينک به سايتهاي مشکوک و آلوده و يا بازکردن پيوستهاي آلوده به نامههاي الکترونيکي قادر است به کامپيوتر کاربران نفوذ کند و خود به خود قابل انتقال نيست.
اين رخنه که اصطلاحا جزو رخنههاي Zero-day محسوب ميشود(1)، ناشي از وجود يک باگ در تابع CreateTextRange در موتور جاوا اسکريپت IE است. باگ مذکور هنگام اجراي تابع فوق روي يک Radio Button Control در صفحه وب خود را نشان ميدهد. کد مخرب از طريق همين ايراد ميتواند به ناحيهاي غير مجاز از حافظه راه يابد و هر کد نرمافزار مورد نظر هکر را اجرا کند.
اين باگ در نسخههاي 5، 6 و حتي نسخه 7 بتاي اينترنت اکسپلورر مشاهده شده و روي سيستمهاي مجهز به نسخه به روز شدهاي از ويندوز اکسپي سرويس پک 2 نيز وجود دارد.
پينوشت:
(1) منظور از باگ Zero-day ايرادي است که از روز اول (اولين نسخه) در يک نرمافزار وجود داشته و به صورت موروثي به نسخههاي بعدي منتقل شده است. اين نوع باگها متفاوت از باگهايي هستند که در نسخههاي جديد يک نرمافزار و به دليل افزوده شدن قابليتهاي جديد آشکار ميشوند.
مايکروسافت قول داده است که به زودي وصله نرمافزاري لازم براي پوشش اين رخنه را در دسترس کاربران قرارخواهد داد.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
این خبر اخیرا منتشر شده
و خب این جور خبر ها در مورد IE خیلی زیاده و تقریبا عادی شده.. بدون شک نا امن ترین مرورگر حال حاضر جهان همین IE هست.....
من firefox 1.5.0.1 رو دانلود کردم . میشه یه نفر بگه اخرین ورجنش چنده و اگه میتونه یه لینک هم بده.
آخرین ورژنش همینیه که دانلود کردی
من تعجب میکنم چرا firefox اینقدر طرفدار داره من که چند تا سایت فارسی رفتم همش بهم ریخته بود این که نشد مرورگر !!! اوپرا بهتر سایتهای فارسیرو میاره ولی فقط مشکلش تو تایپ کردن هست که هر کاری کردم درست نشد.و فقط ie هست که با سایتهای فارسی مشکل نداره
در مورد سازگاری بد نیست بدونی که فایرفکس سازگاری بیشتری با وب سایت ها داره تا اپرا...
معمولا سایت های معتبر و سایت هایی که بازدید کننده زیاد دارند با مرورگر فایرفکس و اپرا هیچ مشکلی ندارند تنها تعدادی وبلاگ و سایت فارسی که استاندارد لازم برای طراحی وب را رعایت نمی کنند با این مرورگر ها مشکل دارند..شما باید به طراحان اون سایت و یا وبلاگ خرده بگیرید و نه به فایرفکس...
راستی من یه بار دیدم توی یه سایت فارسی فایر فکس دو گذاشته بودش
مال من 1.7 هستش مال شما چی
آخرین ورژنی که از فایرفکس اومده 1.5.0.1 هست
فکر کنم شما از مرورگر Mozilla 1.7. استفاده می کنید...این دو با هم متفاوتند
در مورد انتخاب مرورگر با اینکه Opera و FireFox واقعا سرعت بالاتری نسبت به IE دارند ولی من به شخصه استفاده از IE رو ترجیح می دم چرا که بهترین هماهنگی را با دانلود منیجر ها دارد و از همه مهمتر با 99% سایت ها هماهنگی کامل دارد و مشکلی در نمایش صفحه ایجاد نمی شود. همین FireFox بعضی اوقات انقدر بعضی سایت ها رو بد و درهم باز می کند که آدم از دیدن صفحه کلا زده می شه.
اشکان جان من باهات موافقم...بزرگترین و شاید بشه گفت تنها امتیازی که IE نسبت به دیگر مرورگر ها داره همون سازگازیش با وب سایت ها و برنامه هاست..بزرگترین دلیلشم اینه که این مرورگر بیشترین کاربر را در سطح جهان داره در حدود بین 85 تا 87 درصد کاربران در سطح جهان ازین مرورگر استفاده میکنند پس در نتیجه بیشتر وب سایت ها و برنامه ها هم برای همین مرورگر طراحی میشه...کلا نادیده گرفتن IE کار غیر ممکنیه چون حتی آپدیت کردن و بروز کردن Windows هم با این مرورگر انجام میشه...و خیلی دانلود منیجر ها هم تنها با این مرورگر کار میکنند...من اصلا به دانلود منیجر فایرفکس اعتقادی ندارم و برنامه ها را معمولا با دانلود منیجری که بر روی IE کار میکنه دانلود میکنم...اما با تمام این احوال در مرور سایت ها از IE اصلا استفاده نمیکنم...