کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• windows explorer

رای‌ها: 62 8.8%
  • firefox

رای‌ها: 459 65.0%
  • opera

رای‌ها: 151 21.4%
  • هیچکدام!

رای‌ها: 34 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    706
سلام

دوستانی که از Opera و FireFox استفاده می کنند برای اینکه با قسمت ادیتور (پاسخ گویی) سایت مشکلی نداشته باشند باید به قسمت تنظیمات کاربر رفته و در ویرایش تنظیمات در پایین صفحه حالت نمايش ويرايشگر را برروی گزینه "ویرایشگر استاندارد با قابلیت های مورد نیاز" قرار دهند.

در مورد انتخاب مرورگر با اینکه Opera و FireFox واقعا سرعت بالاتری نسبت به IE دارند ولی من به شخصه استفاده از IE رو ترجیح می دم چرا که بهترین هماهنگی را با دانلود منیجر ها دارد و از همه مهمتر با 99% سایت ها هماهنگی کامل دارد و مشکلی در نمایش صفحه ایجاد نمی شود. همین FireFox بعضی اوقات انقدر بعضی سایت ها رو بد و درهم باز می کند که آدم از دیدن صفحه کلا زده می شه. البته سرعت هم با توجه به نوع اینترنت خیلی مهمه و واقعا سرعت زیاد در لود صفحات برای کسانی که Dial-Up دارند یک مسئله بسیار مهم و قابل توجه است، چیزی که در IE آدمو کلافه می کنه.

خوب اشکان جون

اینگار که شما از یه سوریس خوب داری استفاده میکنی که راحت صحبت میکنی در مورد کندی IE

میشه بپرسم سرویس Internet شما چیه

بعد اینکه از ورژن آخری که بخش شده از IE استفاده کردید نظروتون در موردش چیه

همین FireFox بعضی اوقات انقدر بعضی سایت ها رو بد و درهم باز می کند که آدم از دیدن صفحه کلا زده می شه.
قصد ندارم که بگم شما اشتباه میکنید ولی میشه یه سایت بگین که تو فایرفوکس بر به مشکل میخوری؟؟چون بچه ها با چند تا سایت مشکل داشتن ولی من نداشتم اگه به صفحات قبل بری میبین...

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
قصد ندارم که بگم شما اشتباه میکنید ولی میشه یه سایت بگین که تو فایرفوکس بر به مشکل میخوری؟؟چون بچه ها با چند تا سایت مشکل داشتن ولی من نداشتم اگه به صفحات قبل بری میبین...

سلام اقا امین گل

شما این سایت رو باز کن

http://www.download.ir/fa/

نتیجش رو بده

امین جون اون سایتی که دادم

منظورم قمست بالای سایت کنار سمت چپ هستش

که اقا اشکان میگفتند که ادم از دین صفحه دلش میزنه به اون بودش

++++++++++++++++++++

یه نگاهی هم به این وب لاگ بنداز

http://ebook.blogfa.com

بعد اونو توی IE بازش کن

+++++++++++++

راستی من یه بار دیدم توی یه سایت فارسی فایر فکس دو گذاشته بودش

مال من 1.7 هستش مال شما چیه

من firefox 1.5.0.1 رو دانلود کردم . میشه یه نفر بگه اخرین ورجنش چنده و اگه میتونه یه لینک هم بده.
من تعجب میکنم چرا firefox اینقدر طرفدار داره من که چند تا سایت فارسی رفتم همش بهم ریخته بود این که نشد مرورگر !!! اوپرا بهتر سایتهای فارسیرو میاره ولی فقط مشکلش تو تایپ کردن هست که هر کاری کردم درست نشد.و فقط ie هست که با سایتهای فارسی مشکل نداره:neutral:
در ضمن ie7 که برای دانلود گذاشتین وقتی می خوایم اینستال کنیم ایراد میگیره و میفهمه ویندوز ما دزدیه!!!

آخرین ویرایش:
اول یک مطلب براتون میزارم بخونبد..بعد چواب همتون را میدم

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

سرويس خبر شبکه آنلاين – مايکروسافت ديروز تاييد کرد يک رخنه امنيتي که به تازگي کشف شده، از طريق يک باگ در موتور جاوا اسکريپت مرورگر IE مي‌تواند کامپيوتر کاربران به مخاطره بيندازد.

پيشتر، تعدادي از شرکت‌هاي امنيتي، از جمله سيمانتک و Secunia با صدور هشدارهايي، خبر وجود اين رخنه امنيتي را تاييد و آن را فوق‌العاده خطرناک توصيف کردند. اين هشدارها پس از آن اعلام شد که شايعاتي مبني بر انتشار عمومي يک کد مخرب در اينترنت که از اين رخنه سوء استفاده مي‌کند، مطرح شد.

با اين حال در اطلاعيه‌اي که مايکروسافت به همين مناسبت منتشر کرده، تاکيد شده که کد مخربي که از اين رخنه استفاده مي‌کند هنوز در سطح محدودي در اينترنت منتشر شده و تنها از طريق کليک روي لينک به سايت‌هاي مشکوک و آلوده و يا بازکردن پيوست‌هاي آلوده به نامه‌هاي الکترونيکي قادر است به کامپيوتر کاربران نفوذ کند و خود به خود قابل انتقال نيست.

اين رخنه که اصطلاحا جزو رخنه‌هاي Zero-day محسوب مي‌شود(1)، ناشي از وجود يک باگ در تابع CreateTextRange در موتور جاوا اسکريپت IE است. باگ مذکور هنگام اجراي تابع فوق روي يک Radio Button Control در صفحه وب خود را نشان مي‌دهد. کد مخرب از طريق همين ايراد مي‌تواند به ناحيه‌اي غير مجاز از حافظه راه يابد و هر کد نرم‌افزار مورد نظر هکر را اجرا کند.

اين باگ در نسخه‌هاي 5، 6 و حتي نسخه 7 بتاي اينترنت اکسپلورر مشاهده شده و روي سيستم‌هاي مجهز به نسخه به روز شده‌اي از ويندوز اکس‌پي سرويس پک 2 نيز وجود دارد.

پي‌نوشت:
(1) منظور از باگ Zero-day ايرادي است که از روز اول (اولين نسخه) در يک نرم‌افزار وجود داشته و به صورت موروثي به نسخه‌هاي بعدي منتقل شده است. اين نوع باگ‌ها متفاوت از باگ‌هايي هستند که در نسخه‌هاي جديد يک نرم‌افزار و به دليل افزوده شدن قابليت‌هاي جديد آشکار مي‌شوند.

مايکروسافت قول داده است که به زودي وصله نرم‌افزاري لازم براي پوشش اين رخنه را در دسترس کاربران قرارخواهد داد.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

این خبر اخیرا منتشر شده
و خب این جور خبر ها در مورد IE خیلی زیاده و تقریبا عادی شده.. بدون شک نا امن ترین مرورگر حال حاضر جهان همین IE هست.....;)

من firefox 1.5.0.1 رو دانلود کردم . میشه یه نفر بگه اخرین ورجنش چنده و اگه میتونه یه لینک هم بده.
آخرین ورژنش همینیه که دانلود کردی

من تعجب میکنم چرا firefox اینقدر طرفدار داره من که چند تا سایت فارسی رفتم همش بهم ریخته بود این که نشد مرورگر !!! اوپرا بهتر سایتهای فارسیرو میاره ولی فقط مشکلش تو تایپ کردن هست که هر کاری کردم درست نشد.و فقط ie هست که با سایتهای فارسی مشکل نداره
در مورد سازگاری بد نیست بدونی که فایرفکس سازگاری بیشتری با وب سایت ها داره تا اپرا...
معمولا سایت های معتبر و سایت هایی که بازدید کننده زیاد دارند با مرورگر فایرفکس و اپرا هیچ مشکلی ندارند تنها تعدادی وبلاگ و سایت فارسی که استاندارد لازم برای طراحی وب را رعایت نمی کنند با این مرورگر ها مشکل دارند..شما باید به طراحان اون سایت و یا وبلاگ خرده بگیرید و نه به فایرفکس...

راستی من یه بار دیدم توی یه سایت فارسی فایر فکس دو گذاشته بودش

مال من 1.7 هستش مال شما چی
آخرین ورژنی که از فایرفکس اومده 1.5.0.1 هست
فکر کنم شما از مرورگر Mozilla 1.7. استفاده می کنید...این دو با هم متفاوتند

در مورد انتخاب مرورگر با اینکه Opera و FireFox واقعا سرعت بالاتری نسبت به IE دارند ولی من به شخصه استفاده از IE رو ترجیح می دم چرا که بهترین هماهنگی را با دانلود منیجر ها دارد و از همه مهمتر با 99% سایت ها هماهنگی کامل دارد و مشکلی در نمایش صفحه ایجاد نمی شود. همین FireFox بعضی اوقات انقدر بعضی سایت ها رو بد و درهم باز می کند که آدم از دیدن صفحه کلا زده می شه.
اشکان جان من باهات موافقم...بزرگترین و شاید بشه گفت تنها امتیازی که IE نسبت به دیگر مرورگر ها داره همون سازگازیش با وب سایت ها و برنامه هاست..بزرگترین دلیلشم اینه که این مرورگر بیشترین کاربر را در سطح جهان داره در حدود بین 85 تا 87 درصد کاربران در سطح جهان ازین مرورگر استفاده میکنند پس در نتیجه بیشتر وب سایت ها و برنامه ها هم برای همین مرورگر طراحی میشه...کلا نادیده گرفتن IE کار غیر ممکنیه چون حتی آپدیت کردن و بروز کردن Windows هم با این مرورگر انجام میشه...و خیلی دانلود منیجر ها هم تنها با این مرورگر کار میکنند...من اصلا به دانلود منیجر فایرفکس اعتقادی ندارم و برنامه ها را معمولا با دانلود منیجری که بر روی IE کار میکنه دانلود میکنم...اما با تمام این احوال در مرور سایت ها از IE اصلا استفاده نمیکنم...

آخرین ویرایش:
امین جون اون سایتی که دادم

منظورم قمست بالای سایت کنار سمت چپ هستش

که اقا اشکان میگفتند که ادم از دین صفحه دلش میزنه به اون بودش

درسته منم که باز کردن دقیقا مثل عکس شما هست.

یه نگاهی هم به این وب لاگ بنداز

http://ebook.blogfa.com

بعد اونو توی IE بازش کن
نوشته ها در فایرفوکس به سمت راست متمایل میشه ولی اینم بگم که این سایت در اپرا هم همنی مشکل فابرفوکس رو دراه:

نتیجه اخلاقی: این سایت ها هستن که مشکل دارن نه مرور گر

من تعجب میکنم چرا firefox اینقدر طرفدار داره من که چند تا سایت فارسی رفتم همش بهم ریخته بود این که نشد مرورگر !!!
بازم میگم:

این سایت ها هستن که مشکل دارن نه مرور گر

قبول دارم که خیلی از سایتها و وبلاگهای ایرانی در پیتی هستن ولی تمام اونهارو با ie به راحتی میشه دید . برای مثال شما وقتی یه dvdplayer میخری توقع داری همه فیلمها رو نشون بده چه خشدار چه کپی و... و اگه نشون نده میگی پلیرت خوب نیست و ضعیفه مرورگر اینترنت هم مثل همینه ما نمیتونیم سایتهارو عوض کنیم ولی مرورگر رو که میشه عوض کرد. درسته که ie سرعتش خیلی بده و تا صفحه رو کامل دانلود نکنه چیزی نشون نمیده ولی لاقل تو وبگردی حال ادمو نمیگیره.
اگه firefox تو خارجیها گل کرده واسه اینه که اونها به سایتهای ما سر نمیزنن ولی برای ما جای تعجبه که با اینهمه ایراد بازم طرفدار داره.(البته این مشکل برای کسانی مثل من بیشتره که دوست دارن تو سایتهای ایرانی بگردن)
IE7 رو بالاخره نسب کردم و خیلی خوشگل شده و tab هم داره و روهمرفته از لحاظ ظاهری خیلی بهتر شده ولی متاسفانه مثل firefox با سایتهای ایرانی مشکل داره و بهتره از خیرش بگذرین چون اینجوری تنها مزیت ie رو هم از دست میدین !
ولی اگه خیلی دوست دارین لینک نسبشو که جایی دیدم براتون میزارم.
http://www.winbeta.net/comments.php?catid=1&shownews=1520

ولی مرورگر اوپرا دو تا مزیت داره که واقعا خوبه یکی اینکه وقتی دکمه بک رو میزنی دیگه صفحه رو دوباره لود نمیکنه که این خیلی بدرد میخوره و دوم اینکه وقتی دوباره میای سر کامپیوتر و اوپرارو باز میکنی میتونه درست از جای قبلی که بودی مثلا 5 تا سایت رو باز کرده بودی شروع میکنه .
من خیلی از سایتها رو که تو firefox خراب میومد تو اپرا راحت دیدم.میشه از طرفدارای firefox بخوام چند تا مزیت نسبت به اپرا بگن.:confused:

یه سوال هم داشتم اگه کسی میدونه بگه ممنون میشم من چطوری میتونم فونت سایت رو عوض کنم تو اینترنت اکسپلورر هر کاری کردم نشد تو اینترنت اپشن هم رفتم قسمت فونت ولی نشد.

آخرین ویرایش:
سلام فرزاد جون

از خبری که نوشتی خیلی ممنون

ولی چه میشه کرد این قول بزرگ نرم افزاری با این کارش جای کمتری به شرکت های برنامه نویسی
مرورگر میده یعنی اینکه مرورگر خودش رو همراه به ویندوز نصب میشه
این خیلی تاثیر داره

الان خیلی از دوستانم هنوز دارند از همین مرورگر استفاده میکنند حتی توی اکثر کافی نیت ها
هم به همین شکل هستش چه میشه کرد

من چرا از IE استفاده نمیکنم جدا از سرعت پایینی که داره به خاطر اینکه هر صفحه از سایت رو
توی یه صفحه جدید باز میکنه و باعث شلوغی Taskbar میشه که حال منو خیلی میگره

ولی برای بعضی از موارد مثلا همین اوپرا SQL رو ساپورت نمیکنه حالا نمیدونم این ورژن من که نه
هستش این طوریه یا برای همه ورژن های اوپرا همین جریان هست

راستی فرزاد جون یه نگاهی دوباره میکنم توی نیت در مورد فایر فکس دو ببینم اون سایته چی میگفت خبرش رو میدم

+++++++++++++++++++++++

ولی یه چیز بگم من دیگه عادت کردم به خرابگی صفحه توی اوپرا یا اینکه موقع تاپیک کردن همه
چیز به هم میرزه

ولی نمیشه از سرفا به خاطر بد لود شدن بعضی از صفحات از قابلیت های یک مرورگر گذشت

++++++++++++++++++++++

راستی اشکان جون نگفتی سروریس اینترنیت شما چیه

تا بعد یا علی

سلام سلام سلام
من از همه ی Browser ها استفاده کردم و تو همشون نمی دونم چرا از Avant و Maxethon خیلی خوشم اومده×!!!!
البته اپرا و فایرفکس هم عالیند اما IE 7 beta زیاد به دلم ننشست

من از همه ی Browser ها استفاده کردم و تو همشون نمی دونم چرا از Avant و Maxethon خیلی خوشم اومده×!!!!
Maxethon چیه!!؟:confused:
من بیشتر مرورگرها(معروفاش) رو امتحان کردم و بنظرم مرورگری خوبه که
1.سرعتش خوب باشه
2.سایت ها رو خوب نمایش بدهند.
خوب بعضی مرورگر ها مثل Avant هستند که از لحاظ سرعت فرق چندانی با IE ندارند و این مرورگر ها جایگزین خوبی برای IE هست! چون با سایت ها سازگاری بیشتری دارند.
یک سری از مرورگر ها هم هستند که سرعت خوبی دارند ولی خوب نمی تونند یک سایت رو بالا بیاورند مثل Netscape,Opera,Firefox,Mozilla و...
من قبلا Netscape و بعد از Opera استفاده می کردم و در وافع این دو مکمل هم بودند!! بعضی صفحه ها رو Opera بالا نمی آورد ولی Netscape می تونست... خوب داستان تموم شد!!!
الان از Firefox استفاده می کنم با اینکه بعضی از اسکریپت ها رو نمیاره اما هم سریع هست و هم شباهت بیشتری به IE داره و خیلی راحت میشه پلاگ این های جدید بهش اضافه کرد حتی پلاگ اینی داره که میشه در اون یک صفحه رو به صورت IE باز کرد(IE Tab)
در کل بنظرم Firefox بهترین مرورگر هست.

استفاده از Avant خیلی خوبه چون یکی از زیر شاخه های IE هست و خیلی خیلی شبیه شبیه IE هست و قابلیت تب و سیو صفحه و ... رو داره. در واقع بعضی های Avant رو IE2 مینامند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or