یعنی رنگ سفید موقع بازی کردن چشم هارو اذیت میکنه؟!!:confused:
چه بد
من از این رنگ psp خیلی خوشم میاد, واقعا جوری هست که از این رنگ صرف نظر کنم و همون مشکی رو بخرم؟
من 2 روز پیش هک شده اسلیم نقره ای رو 218 خریدمنقل قول:
نوشته شده توسط joopi_gam3r![]()
یعنی رنگ سفید موقع بازی کردن چشم هارو اذیت میکنه؟!!:confused:
چه بد
من از این رنگ psp خیلی خوشم میاد, واقعا جوری هست که از این رنگ صرف نظر کنم و همون مشکی رو بخرم؟
توی جاهای پر نور اینطوریه و همینطور فضای باز . بازم میل خودته هر چی عشقته همونو بگیر .
--------------------------
دم عید چه بازار مسخره ایه ، رفتم نکست جن میگفت psp نداریم اگه پیدا هم کنی 230 تا 240 تومن شده .
به نظر من بازم مشکی بگیر یا اگه icepack (نقره ای) هم پیدا کردی بگیر چون واقعا زیباسدوستان من فردا دارم میرم PSP SLIM بخرم.قبلا PSP معمولی داشتم رنگ مشکی.
حالا چه رنگی رو پیشنهاد میکنید؟!!
ببین الان کلن بازار خرابه و هرکس هر قیمتی دوست داره میدهبچه ها اين روزا از كجا ميشه psp slim با قيمت مناسب نه كاذب گير آورد؟
منم چون قيمت بازار خرابه ميگم كه جايي پيدا ميشه همون قيمت 210 رو بده؟!ببین الان کلن بازار خرابه و هرکس هر قیمتی دوست داره میده
برای آگاهی بگم که آخرین قیمتی که از فروشگاه یگانه گرفتم,اسلیم مدل پیانو بلک (piano black) رو 265 میداد
اما اگه میخوای قیمت خوب بگیری برو توپ خونه راسته مغازه هاش هرجا psp دیدی قیمت بگیر هرجا منصفتر بود بگیر.
همین الانم قیمت یکم اومده پایین(نسبت به قبل از عید)به نظرتون قیمتش کی میاد پایین؟
آیا رنگ های مختلفش قیمت های مختلف دارن؟